Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
doxy kaže...

Kaj se bunite, istina je. Čak se nisu potrudili promijeniti FONT slova, barem da to nije isto ko u AA3. Da nema vozila, igra bi bila totalni promašaj. Ne nudi nikaj novo. Da mi je do "destrukcije" i vozila igrao bi Crysis Wars.

NIŠTA novo, ništa zanimljivo, običan console port s kojim će probat izmust pare od naivaca...iako ću možda kupiti u nadi da će biti bolje. I šta im vrijedi 32 igrača kad lagga ko sam vrag. Naranvo, sad će se pametni buniti da nema lagga, pa i nema ga velikog, al je dovoljno velik da se osjeti pri trčanju, i gađanju sniperom, nema ni prone da se malo ustabilji snipe, jadno. A one turrete neću ni komentirat. A NOŽ ... isuse, koja smijurija.

Ako ti se nesvidja nemoras da igras, bolje ikakva destrukcija nego nikakva!

Dumb ppl rush smart ppl camp.
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Igra je odlična fantastično je optimizirana, a oni koji misle da nije to je vjerovatno zato što igraju na serverima s velikim pingom......igram je svaki dan i nemam nekih primjedba osim da neka oružja moraju imati jaču razornu moć

0 1 hvala 0
16 godina
moderator
kejbl kaže...

Igra je odlična fantastično je optimizirana, a oni koji misle da nije to je vjerovatno zato što igraju na serverima s velikim pingom......igram je svaki dan i nemam nekih primjedba osim da neka oružja moraju imati jaču razornu moć

WTF,neznam jel se zezaš il se šališSmijeh(nadam se da se zezaš)

Dečki iz DICE-a su sami rekli da če to optimizirat jer nije optimizirana.

Kao primjer uzet ču Jack Sparrow-a,bilo da stavi na low-medium-high nema razlike.

Ma u biti evo pa vidi sam...LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 0:28 (pirat).
15 godina
odjavljen

igra je pre :D iako je beta :D

nego jel zna neko u kojoj temi da nađem one nickove za xfire steam....

znam da je u jednoj temi bilo objavljeno pa da dodam da se igramo malo :D

http://regmasters.bloger.hr/

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
K1so kaže...

igra je pre :D iako je beta :D

nego jel zna neko u kojoj temi da nađem one nickove za xfire steam....

znam da je u jednoj temi bilo objavljeno pa da dodam da se igramo malo :D

Imaš ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 0:27 (pirat).
15 godina
odjavljen

e fala ti mnogo druže :D

EDIT da ne ispadne da spamam. zašto neide više od 15 fps? tako je užasno, ali je prefora što se sve može uništit :D

http://regmasters.bloger.hr/
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 0:30 (K1so).
16 godina
Aj hvala Bogu da su je se sjetili optimizirat jer je u mom slucaju igranje BC-a 2 frustracija a ne zabava.Drzim im palceve da naprave dobar posao na polju optimizacije.
Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
17 godina
neaktivan

Imaš karticu staru 4 godine, a što očekuješ? :P

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
protjeran
luckyluke kaže...
Aj hvala Bogu da su je se sjetili optimizirat jer je u mom slucaju igranje BC-a 2 frustracija a ne zabava.Drzim im palceve da naprave dobar posao na polju optimizacije.

kolko imas fps-a..ak sam ju ja uspio natjerat na 25fpsa mozes i ti na 50

dobro ja sam dosta clockao i prcko po configu al dobio sam 15-20 fpsa 

pa valjda mozes i ti nesto izcjedit

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
Evo sad sam igrao na serveru sa 5 igraca.
Niti jedan trzaj nisam osjetio.
Ali kada se nadem sa 20+ igraca,fps drasticno padne.
reza 1280x1024,sve high...
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

Hahaha, destrukcija je prejadno napravljena. Zidovi koji se mogu uništiti uništavaju se na identičan način neovisno kako i s čim ga razaraš, ona ograda koju dereš...lololol, sucka  teško, ovu igru će prodat samo ime, nikaj više. Igrao sam 4 sata...Recon i Engineer su mi ok.

Al igra mi je smiješna...SUČELJE je skoro pa copy/paste od AA3, a gameplay mix AA3 i CoD-a. Ko kaže suprotno nek se liječi. Font slova, lagg u meniju(dok si na serveru), pogodtke prejadno detektira, u trku možeš s sniperom headshot na kilometar strefit (TO je za ove koji se na to pozivaju u CoDu.) Možda poprave do izlazka i patchevima, al igru čeka sudbina ko i njegovog originala (MW2). Žalosno, jedina razlika između ove 2 igre je veličina mapa (s tim da MW2 je optimiziran i "ljepši"). Čekam BF3.

Što se tiče destrukcije slažem se sa tobom. Razvališ zgradu tj. odvališ zidove ali nekim čudom ostanu one drvene ljestve/ daske da se ekipa može penjati na tu istu zgradu. Čovjek si postavi pitanje čemu onda svo to silno uništavanje kad se ekipa i dalje može penjati na tu istu zgradu i rokati po tebi?

Što se tiče gameplay i tu se moram složiti sa tobom. Megamiks između AA3,   MW1 i MW2 sa dodatkom vozila. Nekima će se to svidjeti, a nekima ne. Osobno prefiram krajnosti. Znači volim AA3 ali isto tako volim i MW1 i MW2. BC2 nikako da mi legne. Igra me forsira da igram oprezno i timski ali pritome moram ispucati pola spremnika da spustim nekoga na zemlju.

P.S.

Ave Cesar, moriture ti te salutant.

E sad, ako se netko pita čemu ovo zadnje, pa to vam je zato jer ste čovjeku (Doxy) podjelili thumb downove kao da ne postoji sutra.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 1:09 (MegaMass 2000).
15 godina
neaktivan

Sve mi je na high i nema, a nikakvog lagga igra mi radi perfektno kao i mojim frendovima to što ti je komp prestar je druga stvar, a i pitanje je na koje si servere ulazio

Meni je igra predobra neusporedivo bolja od MW2, ali treba imati solidan komp u vrijednosti 4000kn otprilike da bi mogli uživati u grafi i zvukovima koji su prerealni

16 godina
luckyluke kaže...

Lucky bez uvrede ali šta očekuješ da će ti letit sa tim tvojim kompom?? procesor,grafička!? Mapa sa 32 igrača,tenkovi,granate,eksplozije,dim,vozila,orgomna mapa i on očekuje da će mu letit na starom amd-u,staroj grafulji i slabim ramima.De malo oladi!!

edit: i još sve na high!! muahahahaha

Gledam ekipa se žali ali nikako da pogledam u "moj pc"!!

igra je neoptimizirana ali ja koji nemam neku uber komp vrtim ju na high bez greške

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 1:24 (Kill Frenzy).
16 godina
bc2 je prva igra koja mi stvara ovakve probleme izuzev gta4 i crysisa.
mw2,shift,batman,stalker cop,dirt2 sve to vrtim na high bez greske tako da ova tvrdnja o slaboj graficki pada u vodu.
za procesor se slazem da je vec na rubu.
njega cu prvom prilikom mijenjati...
16 godina

Koliko sam ja skontao.. kuće se mogu totalno sravnati sa zemljom.. uruše se nakon što se ''malo'' izrokaju sa mortarom i raketama..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MegaMass 2000 kaže...
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

Hahaha, destrukcija je prejadno napravljena. Zidovi koji se mogu uništiti uništavaju se na identičan način neovisno kako i s čim ga razaraš, ona ograda koju dereš...lololol, sucka  teško, ovu igru će prodat samo ime, nikaj više. Igrao sam 4 sata...Recon i Engineer su mi ok.

Al igra mi je smiješna...SUČELJE je skoro pa copy/paste od AA3, a gameplay mix AA3 i CoD-a. Ko kaže suprotno nek se liječi. Font slova, lagg u meniju(dok si na serveru), pogodtke prejadno detektira, u trku možeš s sniperom headshot na kilometar strefit (TO je za ove koji se na to pozivaju u CoDu.) Možda poprave do izlazka i patchevima, al igru čeka sudbina ko i njegovog originala (MW2). Žalosno, jedina razlika između ove 2 igre je veličina mapa (s tim da MW2 je optimiziran i "ljepši"). Čekam BF3.

Što se tiče destrukcije slažem se sa tobom. Razvališ zgradu tj. odvališ zidove ali nekim čudom ostanu one drvene ljestve/ daske da se ekipa može penjati na tu istu zgradu. Čovjek si postavi pitanje čemu onda svo to silno uništavanje kad se ekipa i dalje može penjati na tu istu zgradu i rokati po tebi?

Što se tiče gameplay i tu se moram složiti sa tobom. Megamiks između AA3,   MW1 i MW2 sa dodatkom vozila. Nekima će se to svidjeti, a nekima ne. Osobno prefiram krajnosti. Znači volim AA3 ali isto tako volim i MW1 i MW2. BC2 nikako da mi legne. Igra me forsira da igram oprezno i timski ali pritome moram ispucati pola spremnika da spustim nekoga na zemlju.

P.S.

Ave Cesar, moriture ti te salutant.

E sad, ako se netko pita čemu ovo zadnje, pa to vam je zato jer ste čovjeku (Doxy) podjelili thumb downove kao da ne postoji sutra.

Ma većina toga što je doxy napisao stoji, po meni su to stvari koje dosta smetaju u igranju, konzolaški elementi...

osim ovoga za lagg, nisam primjetio ni trunku lagga, a igrao sam dosta, stvar biranja servera, a uglavnom igram na serverima sa 32 igrača, (a i konfa mi je osrednja, athlonII x2, 2GB rama, HD4850), ako je igrao 4 sata, možda je igrao na jednom serveru na kojem je bilo lagga štatijaznam

a to da igra liči na AA3 i MW2 možda i stoji, ali više od svega igra mi najviše liči na Battlefieldserijal, te na Enemy Territory Quake Wars (ovaj mod igre u beti)

ali mislim da su njega obasuli sa thumb downovima zbog izrazito nekulturnog/kretenskog/posprdnog/dječjeg tona poruke koju je napisao (boldao sam tamo neke njegove gluposti), makar se ja slagao (djelomično) s njim oko tih stvari, postoje i normalniji načini rasprave nego doći u temu o igri i napisat nešto tipa "Ko kaže suprotno nek se liječi.". Mislim stvarno to je ispod svake razine komunikacije i očito mu je namjena izazvati nekakvu negativnu reakciju kod ljudi koji vole tu igru, u klasičnom trollovskom stilu pisanja po forumima (takvog stila pisanja je previše na forumima općenito)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 2:03 (Sir Vidara the XVII).
16 godina
neaktivan

Mislim da su neki ocekivali previse. Belji se

Moglo se stosta po meni napraviti bolje, malo inovativnosti. OK je da podsjeca na neke konkurentne igre u onome sto je dobro, lose je da isfurava jedne te iste fore ali ljepse upakirano.

Sve u svemu, za tu lovu, ne, nema sanse. Previse para za nesto sto je vec videno. Destrukcija zidova i zgrada nije dovoljno da ju ucini odlicnom igrom. Isto tako konstantno me zbunjuje to sto govorite o velikim mapama i hrpi igraca, pa za danasnje standarde bas i nije nesto velika ona mapa. Mislim jeste li svjesni da nije uopce kompletna mapa ucitana cijelo vrijeme nego samo segmenti.

A sto se opcenito tice standarda, igram paralelno Armu 2 na kojoj je konstantno ucitana mapa od 220 kvadratnih kilometara i zna biti do 150 igraca. 30-50 je standard. Naravno, za ovu igru treba masina ali bar je to opravdano necime.

Nemojte me krivo shvatiti, ali, jeli zbilja BC2 nesto novo u usporedbi s onime sto smo do sada imali prilike vidjeti? Ja mislim da treba raditi na inovativnosti u svim segmentima i uz to eventualno copy/paste neki dobar feature iz konkurentske igre ali opet na neki eventualno drukciji nacin pristupiti.

3D Designer
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ako kome treba ACC za BC2 ja mu poklanjam svoj iz razloga što nemogu igrati zbog loše grarf.Nemoguće je igrati kad imaš 10-15 fps a sve mi je na low tko prvi njegovo ako uopće ima zainteresirani Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma nije to to, grafika nije bas nesto, aj mozda se popravi sa patchevima, ali nije to to, igra je spora, i nije istina da mozes sa sniperom trcat i pucat, trebas tocno ciljat malo vise od glave, posto metak pada na velikoj udaljenosti, ali po mojem misljenju cod mw2 se nemoze zamjenit!!

1 2 hvala 0
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Mislim da su neki ocekivali previse. Belji se

Moglo se stosta po meni napraviti bolje, malo inovativnosti. OK je da podsjeca na neke konkurentne igre u onome sto je dobro, lose je da isfurava jedne te iste fore ali ljepse upakirano.

Sve u svemu, za tu lovu, ne, nema sanse. Previse para za nesto sto je vec videno. Destrukcija zidova i zgrada nije dovoljno da ju ucini odlicnom igrom. Isto tako konstantno me zbunjuje to sto govorite o velikim mapama i hrpi igraca, pa za danasnje standarde bas i nije nesto velika ona mapa. Mislim jeste li svjesni da nije uopce kompletna mapa ucitana cijelo vrijeme nego samo segmenti.

A sto se opcenito tice standarda, igram paralelno Armu 2 na kojoj je konstantno ucitana mapa od 220 kvadratnih kilometara i zna biti do 150 igraca. 30-50 je standard. Naravno, za ovu igru treba masina ali bar je to opravdano necime.

Nemojte me krivo shvatiti, ali, jeli zbilja BC2 nesto novo u usporedbi s onime sto smo do sada imali prilike vidjeti? Ja mislim da treba raditi na inovativnosti u svim segmentima i uz to eventualno copy/paste neki dobar feature iz konkurentske igre ali opet na neki eventualno drukciji nacin pristupiti.

za tu lovu...vec viđeno veliki lol...kaj je sa onima koji su kupili mw2 koji je puno skuplji i vec je sve viđeno na njemu

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
15 godina
neaktivan

ja ne kuzim neke ljude ovdje ... pljujete po igri a ovo je tek beta ... 

My software doesn't have bugs, it only develops random features

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidim da se tu spominje nekakve arme2 i AA3 i jos cod da je bc2 nekak mix/remix

koga boli briga za to glavno da je igra zabavna (barem meni)

dobro hajde mozda je to malo jače izraženo zato jer nisam nikad igro AA3 i armu2 prek neta

al nema veze nebrete sad pricat da igra nije vrijedna tih novaca na temelju jedne bete jedne mape i jednog moda pa sta bi vi htjeli treba nac kompromis budite uopce sretni sto dolazi na PC

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
rebelsy kaže...

ja ne kuzim neke ljude ovdje ... pljujete po igri a ovo je tek beta ... 

waljda ne kuze sta je beta.

Daniel
16 godina
neaktivan

neznam meni na mom kompu radi uzasno, čak sam forsirao u settings.ini da bude na dx9 i ne pomaže... đaba sam davao pare za grafičku, kad procesor igra svu ulogu. npr xbox360 ima ja mislim atijevu neku uzasnu seriju a ja 8800gts od nvidie... i njima demo beta radi super, a moja se zakolje(xbox 3.2ghz x3, moj pc 2.5ghz x2). tako da ako to ne riješe, a znam da mnogo ljudi ima dual core još uvijek, to bi mogao bit problem.

A gameplay je ok. niš posebno novo. ajde squadovi su dobri, ako uletis u koji ili ti se pridruzi netko u tvoj. Pa se možeš respawnat kod njih. a sve ostalo je već viđeno. DS su samo jedan veliki plus, i to poštujem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ranko091 kaže...

i njima demo beta radi super, a moja se zakolje(xbox 3.2ghz x3, moj pc 2.5ghz x2).

Ako samo smijem reci da koliko znam Cell u XBOX-u je 6x3.2 dok je 5 jezgri dostupno, a 1 je rezervirana za OS.

@hrvatskafarkasevec

Ja nisam spominjao MW2 niti sam rekao da je unikatan. Govorio sam opcenito da je mozda bolje raditi na inovativnosti.

Nadalje, nisam niti u jednom trenu pljuvao po igri, argumentirano sam rekao sto mi se ne svida, a to nema veze sa tim dali je beta ili ne.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 10:22 (Minoza).
17 godina

Evo samo da kazem par rjeci.
Meni igra radi normalno vecinom 65-80 fpsa, padne kad su neke veće akcije u igri do 45. (minimala)

Neznam neki usporedjuju CoD MW2 i optimizaciju, pa čuješ nije bas jednako 30(BF) i 15(MW2) igrača na serveru, ili mapa od 2 km i od 400-800 m, jos većina mapa u MW2 je oko nekih kuća i sl., a tu je uvjek veći fps, dok na BF strani te kuće mozes probit, da istina je da se zidovi slično/isto ruše ima par vrsta, ali kad bi k tome oni jos stavili vise verzija rušenja jos bi se vise zalili na tu optimizaciju.

Odigrajte igru i gledajte vrline a ne mane, i ja kad sam tek pokrenio igru zaigrao 1 rundu nije mi se svidjela, no poslje sam opet igra dok sam skuzio sve, i sad mi je igra odlicna, nije kao novi MW2 super, odlicna i zabavna, ali dojadi cim dosegnes do maksimalnog lvl-a(ako ne i prije).

Without signature
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...
ranko091 kaže...

i njima demo beta radi super, a moja se zakolje(xbox 3.2ghz x3, moj pc 2.5ghz x2).

Ako samo smijem reci da koliko znam Cell u XBOX-u je 6x3.2 dok je 5 jezgri dostupno, a 1 je rezervirana za OS.

@hrvatskafarkasevec

Ja nisam spominjao MW2 niti sam rekao da je unikatan. Govorio sam opcenito da je mozda bolje raditi na inovativnosti.

Nadalje, nisam niti u jednom trenu pljuvao po igri, argumentirano sam rekao sto mi se ne svida, a to nema veze sa tim dali je beta ili ne.

e u xboxu je trojezgreni,a u ps3 ti je cell šta ti misliš zašto može killzone 2 može pokrenut sa onakvom grafikom!!!Koji su to,ma neću ništa reć ne želim se svađat

16 godina
neaktivan

neznam di bih pitao pa evo ovdje imam malo offtopic pitanje?

pa kakav je to onda hardver na ps3 i xbox360?koje graficke imaju konzole i u kojem su rangu sa danasnjim pc?

npr. xbox specs Ati grafički čip (kodno ime Xenos), sa radnim taktom od 500MHz, te 10MB s ugrađenim DRAM-om

cpu (kodno ime Xenon) sa 3 simetrične jezgre, pri taktu od 3.2 GHz, te sa 1 MB L2 cachea

512MB GDDR3 RAM memorije na 700MHz

ps3 spec  NVIDIA RSX, je zasnovan na NVIDIA NV47 arhitekturi, radi na frekvenciji od 550 MHz,256 MB GDDR3 memorije.

CPU Sastoji se od 8 operativnih jezgara na frekvenciji od 3.2 GHz

ja doma imam e8500 na 3.5ghz i HD4850 i 4gb rama i bc2 jedva da ide na high

HD4850 je bolja od xbox grafe i ps3 i imam puno vise rama,ajde jedino proc je na ps3 nekih 8jezgri,neznam bas cemu to sluzi

uglavnom na ps3 vrtim doma bc2 na samsungu 102cm u full hd na sve max i ne steka niti ne laga,a mi se tu mucimo na low

zbunjen sam :S

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.2.2010 11:00 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nema smisla razgovarati o tome kako se za konzolu rade igre a kako za pc..ne znam sta nije jasno, igra se za konzolu ''pise'' drugacije nego za pc, inace se valjda ne bi trebala prilagodjavati za pc...kod pc-a se radi o milijunima razlicitih sustava dok su konzole sve iste..ne znam puno o tome, ali znam da kroz cinjenicu da se igra super vrti na konzoli ne mozes ama bas nista zakljuciti o performansama na pc-u..

Netko je negdje napisao da se loadaju samo dijelovi mape u BC2..kao prvo, ovo je beta i ima samo jedan mod ''rush'' koji samo izgleda kao da se loada jedan dio mape pa drugi no dijelovi mape su ograniceni zbog nacina na koji se mod igra..kao drugo, u nekim drugim modovima imas cijelu mapu na raspolaganju...stavljena je i usporedba sa ARMA serijalom - je, arma ima ogromnu mapu, ali se borba uvijek odvija na jednom dijelu mape velicine jedne mape u BF, a ako odes u drugi dio mape dok se tvoji bore drugdje onda zallagas server i svi posize..

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator

COD pro igrači došli pljuvati po bf-u. :D

Evo kako ja vidim ovu igru:

Ovo nije pravi PC BF. Očekivao sam ovakvu igru, ali sa zadržanim elementima prijašnjih bf igara. Nek DICE zove ovo beta, gama, delta, ovo je DEMO, namijenjen promoviranju i otimanju tržišta COD-u, prvenstveno na konzolaškom tržištu, logično je i da ga svi porede s cod-om, nema smisla to poricati.

Ovaj rush mod, ovo nema ni u jednom prijašnjem bf-u (osim bc1). Da li je zanimljiv/ zabavan? Jeste, nema sumnje.

Konačan sud ću donijeti kad zaigram conquest, mod u kojem se vidi ko igra timski, u squadu, sluša komandira (kojeg nema ovdje).

Destrukcija?

Pa šta ako ostanu ljestve? Meni je bitno da se frajer ne može sakriti iza zida i drqati qratz dok rokam tenkom, jer će sad dobiti ciglu u glavu. Da li će se penjati po ljestvama, a nema zidova da ga štite? Pa nek se penje, dok je na nišanu snajperima i tenkovima, da ima 9 života, poginuo bi.

Treba podići damage puškama, ali to je nešto što jedan patch riješi.

Šta mi nije u redu? Pa u toj silnoj promociji i želji DICE-a da prevede cod igrače na ovo, hrpa cod igrača-pljuvača je dobila demo key i sad seru po igri, a neki istinski ljubitelji franšize, odnosno fanovi bf-a (uključujući neke od mojih frendova) ne mogu doći do ključa. Ali, ko ih je*be, ne pitaju se ništa, nisu bitni, je li tako? :D

10 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice