Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

a šta moja 4870 čuda radiCool.sve na high plus 2xAA i minimum je 35fps dok je većinom na 60+ :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Kill Frenzy kaže...

a šta moja 4870 čuda radiCool.sve na high plus 2xAA i minimum je 35fps dok je većinom na 60+ :D

ista kartica isti rezultat 60+ na high ! Cool

15 godina

Najbitniji u ovoj igri je procesor na compu pod my pc imam par fps-a lol haha(PROC IZ PRAPOVIJESTI), a sa comp na kojem je amd II x2 2.7 30-40 fps.

Grafe su skoro iste, prvi comp 4770 512 GDDR 5, a drugi 4850 1 giga GDDR3.

Znaci proc je 90% lol.

pozz

: )
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Očajno su loše riješili fiziku sjena i osvjetljenja koje doslovno kolju svaku karticu. Procesor uopće nije toliko bitan. Q6600 i i7 960 muče se s istim postavkama sa GTX280: sve na HIGH na 1920x1200 jednostavno ne idu iznad 35 FPS. Sjene i osvjetljenje treba spustiti na LOW i MEDIUM da se dobije 60FPS.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
davorin kaže...

puši k..., oš neš ko te j..e

Koja si ti seljačina...umjesto da podijeliš s ekipom ti još žicaš pare...btw. igra izlazi za mjesec dana pa si te keyeve nabij u picu...

Moj PC  
10 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Na ovoj adresi ima jos kljuceva http://www.playzone.cz/clanky/rozdavame-beta-klice . Upisete mail i dobijete key. Sad ako rade ne znam jer nisam jos probao Smijeh

Edit: Key koji sam dobio radi, tako da np.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 19:50 (toTheCore).
Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan

Samo pogledajte gdje je ovaj Apache uspio zapeti =)

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
neaktivan

tnx :D sad sam frendovima podjelil nadam se da ce im radit :D

16 godina
moderator

10 Multiplayer Maps:

PANAMA CANAL

Units in contact are being rotated out as a result of combat fatigue. Weeks of fighting have left the harbor in ruins and the surrounding area littered with destroyed equipment. Armored movement is hampered and deadly kill zones mare the ground. U.S Forces are staging an assault of the industrial port with the objective to seize, retain and exploit the area. Control of the canal will allow larger-scale Strategic Operations along the South West Pacific coast.

VALPARAISO VILLAGE

The American capture of Valparaiso is the next phase in their strategic plan to repel Russian Forces from Chile. Any U.S. invasion will inevitably consist of a land assault through the outlying jungle areas and an amphibious landing of infantry and armored forces along the coast. The U.S objective is the Power Station on the outskirts of the city. If the installation can be captured and services cut off, the liberation of the city will inevitably follow suit.

LAGUNA ALTA

Several days ago a large Russian counter attack overran U.S. Camp "Christopher" and destroyed a supply train carrying vital equipment. U.S Forces are mustering to recapture the area. They are trying to establish a buffer zone near the woodlands so their Battle Group can move unimpeded across the bridge connecting the opposing high ground. Intelligence reports and Recon patrols have exposed a large number of Russian troops and IFV�s that have reinforced the camp since the attack occurred.

ISLA INOCENTES

U.S. Forces are desperate to open a supply route for an Armored Battle Group engaged in fighting further inland. A Russian Artillery base controls the area and counters any breakout actions launched. The base is well defended and has been successful in repelling previous attacks. Destruction of the base and control of the woodlands will allow U.S Amphibious Forces to land and open a second front, which is critical in their plan to liberate South America.

ATACAMA DESERT

A Russian Naval Group is preparing a massive amphibious assault. Defending the shore are 3 U.S fortifications and a string of artillery defenses. Should the Russians establish a beachhead and overrun U.S. positions, they will be free to advance further inland. With weather deteriorating and sandstorms approaching, U.S. Command has consolidated all available forces to meet the Russian threat. As a result of the open ground, a large-scale armor battle supported by attack helicopters seems likely.

ARICA HARBOR (ps3 beta map)

Following the results of the armor assault at Atacama, U.S Command insists on a similar action to capture the port of Arica. The assault group will launch a "break through" action directly at the Russian base. If the fight dictates, the Battle Group will cut directly through the town located on the axis of advance. Collateral damage is of no consequence. The Russian base must be destroyed in order to cross the desert and reach the port. Heavy casualties are expected on both sides.

WHITE PASS

As the weather has cleared and snowfall relented, Russian Forces are massing for an assault on White Pass and the satellite relay station located there. The local town has not been attacked, but Russian units have probed defenses in the surrounding woods. The sector has strategic value to U.S Forces as it allows control of inland routes. Should the area fall into Russian hands, a line of advance will present itself directly to Nelson Bay.

NELSON BAY

Winter halalalala hard. The river has frozen allowing heavy equipment and personnel to operate throughout the sector. However, the extreme weather and surrounding woods make it unlikely that any assault will consist of heavy armor. Satellite reconnaissance indicates Russian Special Forces and airborne units have been pulled away from South America and are gathering on mass. A nighttime assault is eminent. Nelson Bay harbors an underground U.S submarine base that will be defended at all cost.

LAGUNA PRESA

The valley and surrounding mountains possess a strategic value in the battle for South America. Construction of the nearby Dam was halted when hostilities broke out, but its presence is still a significant factor. Airborne operations are limited but infantry assault supported by light armor vehicles is likely by both armies. U.S Forces are massing all available units to stage a defense and have wired the dam to prevent it from falling into Russian hands.

PORT VALDEZ (pc beta map)

Russian Forces are posed to attack the harbor in an attempt to seize the Trans Alaskan Pipeline. Without regard to arctic conditions, the area has been probed by Russian Pathfinders indicating an airborne assault is planned. U.S interrogation of captured Russian para�s revealed that MBT�s will be, or have been, airlifted into the area. All armor assets and attack helicopters are being diverted to the sector. No fallback exists for either side. This engagement will decide the outcome of the war.

Moj PC  
3 0 hvala 8
16 godina

Čak se govori da će ih biti 12, sad taj lik koji je rekao da če ih biti 12 nije dao nikakav link, nego je samo rekao da je prije nekoliko dana imao popis svih mapa i da ih ima 12.

Kolko je od ovog istina neznam. Ako bu dal kakav link javim.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Čak se govori da će ih biti 12, sad taj lik koji je rekao da če ih biti 12 nije dao nikakav link, nego je samo rekao da je prije nekoliko dana imao popis svih mapa i da ih ima 12.

pitanje je dali cemo sve te mape dobit odma ili kupovat kao dlc-ove

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
toTheCore kaže...

Na ovoj adresi ima jos kljuceva http://www.playzone.cz/clanky/rozdavame-beta-klice . Upisete mail i dobijete key. Sad ako rade ne znam jer nisam jos probao Smijeh

kralju hvala ti...ali nekako sam više očekivao od ove igre gledajući trailere,sve mi je na high ali mi se grafika nekako čini nedorađeno do kraja(npr krovovi,ograde drveće itd..)mislim da mw 2 ima daleko bolju grafiku nadam se daćese do izlaska cijele igre stvvari poboljšati :(

"you hit me we hit you"-mafia
16 godina
TopForumaš kaže...
Jack Sparrow kaže...

pitanje je dali cemo sve te mape dobit odma ili kupovat kao dlc-ove

Mislim a neče biti dlc-a, to neki po njihovim forumu propovjedaju šale

btw.

16 godina
neaktivan
debs kaže...
toTheCore kaže...

kralju hvala ti...ali nekako sam više očekivao od ove igre gledajući trailere,sve mi je na high ali mi se grafika nekako čini nedorađeno do kraja(npr krovovi,ograde drveće itd..)mislim da mw 2 ima daleko bolju grafiku nadam se daćese do izlaska cijele igre stvvari poboljšati :(

hahahha dobra ti je ta Namigiva

btw ovo je beta tako da ce oni sve graficke mane poboljsat i izglancat u finalnoj verziji ako bog da

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan
ljudi ja imam 7 keyeva najbrzi dobivaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Moj pc je odlican(meni barem heh), ali je vec preko godinu dana otkako je bio mid-high end - radio sam nekoliko benchmarka u frapsu i dobio sljedece:

Min FPS 44/ Max 93/ Avg 59.667 - u samoj tablici frameova igra rijetko pada ispod 50, uglavnom je oko 60

radio sam 5 benchmarka u nekoliko partija, svaki po 60 sec

postavke: 1680*1050

HBAO off

16xAF

1XAA

sve postavke HIGH

iskljucen catalyst AI u driverima(jer sam cuo da ide bolje tako, nisam probao sa ukljucenim doduse)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
toTheCore kaže...

Hvala na linku... ključ radi, upravo se vraćam s bojišta :)

BTW

Zbog tebe sam vjerojatno uštedio nešto para pošto mi se igra na prvu nimalo ne sviđa.

Doduše, nisam previše ni igrao, ali i ovo malo je bilo dovoljno da prvi dojam bude negativan.

Dat ću joj još pokoju šansu, ali čisto sumnjam da će me pridobiti :(

17 godina
protjeran

Probao, i mogu reći (nemogu vjerovat) da ima puno boljih starijih igara. Ovo je pokušaj unošenja MW2 gameplaya u BF svijet...al Recon nije loš...sve u svemu...ok. Nije vrijedno 300kn. SVe viđeno i isprobano na bolje načine. Više sreće s drugom igrom.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
Moj PC  
1 10 hvala 0
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

Probao, i mogu reći (nemogu vjerovat) da ima puno boljih starijih igara. Ovo je pokušaj unošenja MW2 gameplaya u BF svijet...al Recon nije loš...sve u svemu...ok. Nije vrijedno 300kn. SVe viđeno i isprobano na bolje načine. Više sreće s drugom igrom.

Meni je baš suprotno:  nikad viđeno.   (destrukcija Namigiva)

Istina je da grafika malo liči na MW2, ali tu bih okrivio konzolitis jer zbog njega i MW2 izgleda tako kako izgleda.  (blingy, blurry, bloomy, smokey crap)

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
15 godina
protjeran

nerazumijem sta ti DLCovi?

Dosta sam platio za igru sad jos dodatno, jel?

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DombaCoD kaže...

DLC=Downloadable Content

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
15 godina
protjeran
luckyluke kaže...
DombaCoD kaže...

DLC=Downloadable Content

oh, danke ;)

Kada nesto ne trebas doc ce kada trebas nece doc....
17 godina
protjeran

????????
Destrukcija?

Hahaha, destrukcija je prejadno napravljena. Zidovi koji se mogu uništiti uništavaju se na identičan način neovisno kako i s čim ga razaraš, ona ograda koju dereš...lololol, sucka  teško, ovu igru će prodat samo ime, nikaj više. Igrao sam 4 sata...Recon i Engineer su mi ok.

Al igra mi je smiješna...SUČELJE je skoro pa copy/paste od AA3, a gameplay mix AA3 i CoD-a. Ko kaže suprotno nek se liječi. Font slova, lagg u meniju(dok si na serveru), pogodtke prejadno detektira, u trku možeš s sniperom headshot na kilometar strefit (TO je za ove koji se na to pozivaju u CoDu.) Možda poprave do izlazka i patchevima, al igru čeka sudbina ko i njegovog originala (MW2). Žalosno, jedina razlika između ove 2 igre je veličina mapa (s tim da MW2 je optimiziran i "ljepši"). Čekam BF3.

Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina
protjeran

Slazem se s doxy-em za snipe - isto tako nisam primjetio pad metka, cak sam se isfulao misleci da trebam gadjati iznad kad je netko bas daleko..RPG ima pad recimo, al kod njega je i lakse uociti..destrukcija mi je ok, da su isli na bolju fiziku kod rusenja zidova i slicno, kontam da vecina ne bi mogla vrtiti igru ni priblizno kao sad...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

Hahaha, destrukcija je prejadno napravljena.

Kakva bi trebala biti? Crysis?

@Baklava - Kad si atacker idi na ono brdo i gađaj one na zgradi, primjetit ćeš pad metaka - naravno ne treba dignut pušku po metra više nego oko milimetar do dva, ako gađaš direkt u glavu pogodit ćeš u tjelo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:20 (xxxxx).
16 godina
protjeran
PsychoticBaklava kaže...

Slazem se s doxy-em za snipe - isto tako nisam primjetio pad metka, cak sam se isfulao misleci da trebam gadjati iznad kad je netko bas daleko..RPG ima pad recimo, al kod njega je i lakse uociti..destrukcija mi je ok, da su isli na bolju fiziku kod rusenja zidova i slicno, kontam da vecina ne bi mogla vrtiti igru ni priblizno kao sad...

pa normalno da nece metak od snipera isto padat ko ova raketa od rpg-a...

evo pogle prvi kill 

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
16 godina
xxxxx kaže...
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

To sam i ja primijetio.

Zidovi se prejednolicno ruse.

Ali dobro,necu igri to uzeti kao gresku ali moglo se na tome jos poraditi.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina
neaktivan
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

Hahaha, destrukcija je prejadno napravljena. Zidovi koji se mogu uništiti uništavaju se na identičan način neovisno kako i s čim ga razaraš, ona ograda koju dereš...lololol,

nije ti to natural motion euphoria engine tolko da znas

ja sam super zadovoljan s destrukcijom i daje jedan novi stih igri

17 godina
protjeran

Kaj se bunite, istina je. Čak se nisu potrudili promijeniti FONT slova, barem da to nije isto ko u AA3. Da nema vozila, igra bi bila totalni promašaj. Ne nudi nikaj novo. Da mi je do "destrukcije" i vozila igrao bi Crysis Wars.

NIŠTA novo, ništa zanimljivo, običan console port s kojim će probat izmust pare od naivaca...iako ću možda kupiti u nadi da će biti bolje. I šta im vrijedi 32 igrača kad lagga ko sam vrag. Naranvo, sad će se pametni buniti da nema lagga, pa i nema ga velikog, al je dovoljno velik da se osjeti pri trčanju, i gađanju sniperom, nema ni prone da se malo ustabilji snipe, jadno. A one turrete neću ni komentirat. A NOŽ ... isuse, koja smijurija.

Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
xxxxx kaže...
doxy kaže...

????????
Destrukcija?

To sam i ja primijetio.

Zidovi se prejednolicno ruse.

Ali dobro,necu igri to uzeti kao gresku ali moglo se na tome jos poraditi.

kako neki ljudi cjepidlace

pa glavno da se ruse xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:25 (TopForumaš).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice