Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.560
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
pirat kaže...
TopForumaš kaže...

gle necu se pravit sveti i osuđivat te radi takvog razmisljanja

ja isto prije par dana preso me2 igra zasluzuje kupnju a sta ces nema se para i ja dobio uzitak za džabe

al za bc2 osjecam potrebu da ga kupim pogotovo da mogu igrat posteno na bilo kojem serveru

jer ako sam mw2 kupio onda moram i ovo po nekom načelu jer igra nudi više i bolje opet po mom mišljenju

Opet uspoređuješ MW2 i BC2,svaka od tih igri nudi nešto sasvim drugo.

A sad, i ja ču vjerovatno kupiti igru(iako još razmišljam),ali mislim da če biti puno više piratskih servera.

Nije bitno glavno da je BC2 bolji.

Iako igra nisu slične osim što su pucačine iz prvog lica.

17 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

O ovim kupovinama i ne kupovinama igre se nebi trebalo ni raspravljat. Normalno je da ćete kupiti igru ako vam se sviđa, a time što je igra čisti MP je to još i shvatljivije. Na ovom forumu di se kažnjavaju rasprave o piratstvu se podrazumijeva da vi i posjedujete igru o kojoj pričate.

Dosta više s postovima:  "skinuo sam ju od tud i tud (insert any torrent tracker)"  ili pak svaka 2 posta govorit: "KUPIT ĆU OVU IGRU!"  Vjerujte mi da nikog ovdje ne zanima hoćete li ju vi kupiti ili ne!

Normalno je kupiti igru ako vam se sviđa!      Promijenite taj sklop u glavi.

EDIT:   Jeste vi malo ovak ogrančeni ili???  Čemu spominjanje COD-a u temi koja se zove Battlefield: Bad Company 2 za PC ??????    

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 22:07 (zv'jer2).
Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
luckyluke kaže...

Pametnije je dati novac za MW2[znam da vam se vec dizu zivci na MW2 ali njega sam rekao jer nisam se mogao sjetiti niti jedne druge igre koja se bas mora kupiti] recimo,za kojeg si prisiljen kupiti original nego za ono sto mozes besplatno igrati.

Za MW2 netreba orginal pirati ga igraju bez nekih vecih problema, naprotiv prije ce ljudi morati izdvojiti novac za BF jer ce samo odredjeni provideri dobiti pravo na hostanje servera, a na taj nacin oni ce se sigurno pobrinuti da isti budu orginal limited jer bi mogli da popuse licencu na izdavane serverica. . . Belji se

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
luckyluke kaže...

Pametnije je dati novac za MW2[znam da vam se vec dizu zivci na MW2 ali njega sam rekao jer nisam se mogao sjetiti niti jedne druge igre koja se bas mora kupiti] recimo,za kojeg si prisiljen kupiti original nego za ono sto mozes besplatno igrati.

Za MW2 netreba orginal pirati ga igraju bez nekih vecih problema, naprotiv prije ce ljudi morati izdvojiti novac za BF jer ce samo odredjeni provideri dobiti pravo na hostanje servera, a na taj nacin oni ce se sigurno pobrinuti da isti budu orginal limited jer bi mogli da popuse licencu na izdavane serverica. . . Belji se

Nisam ovo znao.  Ovu taktiku protiv piratstva još nisam vidio, jako mi se sviđa!     Hibrid vrlina dedicated servera i ovih egzibicija kao što je IWnet.

EDIT:  BAHAHAHAHA Revenge Thumbs Down FTW!   (treba uvest nekakve testove zrelosti u registraciju za forum Smijeh)

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.2.2010 22:16 (zv'jer2).
16 godina
moderator
zv'jer2 kaže...

O ovim kupovinama i ne kupovinama igre se nebi trebalo ni raspravljat. Normalno je da ćete kupiti igru ako vam se sviđa, a time što je igra čisti MP je to još i shvatljivije. Na ovom forumu di se kažnjavaju rasprave o piratstvu se podrazumijeva da vi i posjedujete igru o kojoj pričate.

Dosta više s postovima:  "skinuo sam ju od tud i tud (insert any torrent tracker)"  ili pak svaka 2 posta govorit: "KUPIT ĆU OVU IGRU!"  Vjerujte mi da nikog ovdje ne zanima hoćete li ju vi kupiti ili ne!

Normalno je kupiti igru ako vam se sviđa!      Promijenite taj sklop u glavi.(Nečemo se vrijeđat)

EDIT:   Jeste vi malo ovak ogrančeni ili???  Čemu spominjanje COD-a u temi koja se zove Battlefield: Bad Company 2 za PC ??????    

Pa to i ja govorim,previše uspoređujete MW2 i BC2,igra nije čisti MP ima i SP.

Nitko nije napisao da je skinuo igru...

BTW A ovo o zrelosti pravit ču se da nisam vidio...

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

EDIT:  BAHAHAHAHA Revenge Thumbs Down FTW!   (treba uvest nekakve testove zrelosti u registraciju za forum Smijeh)

Sori al sumnjam da bi u tom slucaju ti postal tu onda :)

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...

baš budem vidio kolko ćeš se besplatno naigrat BC2 na netu

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

baš budem vidio kolko ćeš se besplatno naigrat BC2 na netu

Ja ga mislim kupiti tako da, ali kupiti samo pod jednim uvjetom,a to je ako če mi fps biti barem 30, a ne 19-22.

16 godina
Jack Sparrow kaže...
... ljudi jako žale na fps, samo radi dual-cora i govore a je to samo jedan lošiji port.

Koliko sam uspio procitati okolo igra radi jako veliki CPU load i ne bas preveliki load na GPU.

Dakle, "dere" vise po procesoru nego po grafickoj, pa je jasno da u portanje s konzole nije ulozen preveliki trud.

Jucer sam probao demo na PS3 (isti demo kao i za PC je od jucer dostupan na konzolama) i tamo se savrseno glatko vrti.

Vjerovatno ekipi koja ima Core i7 igra radi full dobro.

17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Koliko sam uspio procitati okolo igra radi jako veliki CPU load i ne bas preveliki load na GPU.

Dakle, "dere" vise po procesoru nego po grafickoj, pa je jasno da u portanje s konzole nije ulozen preveliki trud.

Jucer sam probao demo na PS3 (isti demo kao i za PC je od jucer dostupan na konzolama) i tamo se savrseno glatko vrti.

Prva stvar: Na konzolama nikada nema problema sa framerateom i sličnim p*zdarijama pa tako ni na ovoj igri.

Druga stvar: Ne znam jesi li ikada prije igrao BF na PC, ali svaki BF kada je izašao imao je problema sa računalima tog doba. Jer je puno zahtjevniji što se procesora i memorije tiče od ostalih igara. BF je sam po sebi uvijek bio zahtjevna igra, ponajviše zbog velikog broja igrača na ogromnim mapama, koje nisu omeđene nekim zidom kao npr u codu a da iza njih nema ništa. Mape su veće od same igrive površine. Dodaj k tome da se svaka stvar u BF-u može uništit na više načina i u raznim kombinacijama, i onda dođeš na zaključak da nije neobično što je zahtjevan.

Ljudi su uvijek za novi BF morali kupovati nove kante, tako će biti i dalje. Ne vidim ništa novo u tome. Tko je igrao od 'day one' prijašnje BF igre (osim možda 2142 jer je bio gotovo isti kao BF2) ovoga će se dobro sjećati.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
Danny_HR kaže...
Ljudi su uvijek za novi BF morali kupovati nove kante, tako će biti i dalje. Ne vidim ništa novo u tome. Tko je igrao od 'day one' prijašnje BF igre (osim možda 2142 jer je bio gotovo isti kao BF2) ovoga će se dobro sjećati.

Igrao sam od "day one" (mozda ne day one, ne sjecam se, ali vrlo brzo nakon izlaska) BF1942 na sasvim prosjecnom PC-u i nikakvih problema nije bilo.

To je bio P4 2.4, 512RAM i Ati9100 koji je bio dobar PC, ali daleko od high enda.

Stovise, graficka je bila low end (nekih 500kn nova) jer su 9500 i 9700 bile high end

16 godina
neaktivan

Pozz!

Igram betu (docepao sam se key-a na i3d Belji se). Inace sam ljubitelj mil-simova kao Arma 2 pa mi je ovo bas onako leglo malo za promjenu. Reci cu vam sto mi se svida:
(cesto cu spominjati MW2 i ne vidim zasto ne bi, to su konkurentske igre i moze se raditi solidna usporedba)

1. Potreba da zaigras opet i jos - vjerovatno zbog konstantnih unlockova i dinamike

2. Nije pre-brzo. Za razliku od MW2 gdje se za mene osobno naprosto sve odvija prebrzo... pre, pre brzo

3. Serveri!!! Pa jos mi nije jasno kako je MW2 mogao izostaviti taj dio...

4. Naprosto savrsen osjecaj kad nades f***ing kampera (jbg. znam da snajpovi moraju kampat, to im je uloga al me ponekad frustriraju) i zakucas mu sa gustom noz u leda!

Par stvari koje mi se ne svidaju:

1. Imam quad proc i cini mi se da to uzrokuje konstantni lag/stutter, nadam se da ce to popraviti...

2.  Ne svida mi se trenutna potrebna kolicina neke municije da dokrajci metu. (npr. UAV raketa bi bez problema trebala rasturiti/gadno ostetiti tenk i ubijati u vecem radijusu...) ali predpostavljam da je to radi balansa... No i dalje mislim da nije sve dobro izbalansirano

3. Flying model - ovo mi se uopce ne svida, kompletan osjecaj je potpuno cudan, letjelice cudno "odgovaraju" na pomicanje misa i jako ih je tesko kontrolirati... ali s vremenom se priviknes

4. Prijateljske jedinice koje skupa sa tobom moraju braniti "objective" mogu isto tako unistiti svoj "objective" pa se u par navrata desavalo da su neki nadobudni (da ne koristim izraz koji bi htio.... a nije lijep) na nasoj strani unistavali objective koji smo trebali braniti... Izgleda da je nekima to zabavno...

Opcenito, nije losa igra i relativno je zabavna. A i svida mi se predvidena klanska podrska (tag). Ne sjecam se jel to ima u MW2... Ali ni ne vidim neki smisao klanskog igranja MW2 (barem ne sa takticke strane jer se sve ionako odvija prebrzo) dok ovdje bi se mozda i dalo nesto skemijati...

3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Minoza kaže...

Ali ni ne vidim neki smisao klanskog igranja MW2 (barem ne sa takticke strane jer se sve ionako odvija prebrzo) dok ovdje bi se mozda i dalo nesto skemijati...

igra se moze jako dobro taktizirati i igrati takticki... i jos k tome postoje squadovi

Daniel
17 godina
moderator
null kaže...

igra se moze jako dobro taktizirati i igrati takticki... i jos k tome postoje squadovi

Ali nema komandira kao u prijašnjim nastavcima, da baci supplies, vozilo na zahtjev, spota neprijatelje, šalje artiljeriju... Dosta je pojednostavljeno sve. A dobar komandir može presuditi partiju u korist svog tima.

16 godina
neaktivan

OK lol nisam mislio pokrenuti raspravu oko klanskog igranja MW2... sorry... Nemam klanskog iskustva s tom igrom pa sam iznio pretpostavke, probao sam samo na blef public igre i zgrozio sam se... Mislim ne znam dali znas kakva je Arma 2 igra ali nakon treninga/akcija sa mojim klanom u toj igri mozes zamisliti moju reakciju nakon runde MW2 sa random ekipom... lol

Mislim ne znam sto vi podrazumijevate pod "taktika", a uostalom ovisi od igre kakve ti uopce daje mogucnosti i koliko "prostora" za taktiku tako da...

Meni je u principu BC2 bas ono suprotno taktici, ne u losem smislu nego naprosto da se opustim i malo zahalam neku zanimljivu online pucacinu, a kad se zazelim drillanja i taktike onda odem halat Armu 2.

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pirat kaže...

Preporuka za mijenjanje sklopa u glavi nije uvreda. Nismo mi krivi što smo rođeni di jesmo..

A ovo sa zrelosti se odnosi samo na Thumbs Down koji se vraća "iz osvete" (ne smetaju mi TD-ovi, samo mi je presmiješno kako se ponašate..)

17 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...
pirat kaže...

Preporuka za mijenjanje sklopa u glavi nije uvreda. Nismo mi krivi što smo rođeni di jesmo..

A ovo sa zrelosti se odnosi samo na Thumbs Down koji se vraća "iz osvete" (ne smetaju mi TD-ovi, samo mi je presmiješno kako se ponašate..)

sve su to roditelji krivi Smijeh

ovaj hardcore  je puno bolji od obicnog ,nema radar neam onih oznaka tj onog wallhacka .. metci brze ubijaju

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 10:40 (viper).
17 godina
neaktivan

sta mi date ako vam dam di mozete nabavit beta key? imam ih jos oko 3000. ponude saljite u pm

0 7 hvala 0
16 godina
moderator
davorin kaže...

sta mi date ako vam dam di mozete nabavit beta key? imam ih jos oko 3000. ponude saljite u pm

Dam ti 3000€.

17 godina
moderator
davorin kaže...

Takvu ponudu i šaljem u pm. :D

17 godina
neaktivan
davorin kaže...

Sad bi još i keyeve dilao...smeće jedno!

16 godina
Danny_HR kaže...
Mauro kaže...

Prva stvar: Na konzolama nikada nema problema sa framerateom i sličnim p*zdarijama pa tako ni na ovoj igri.

Druga stvar: Ne znam jesi li ikada prije igrao BF na PC, ali svaki BF kada je izašao imao je problema sa računalima tog doba. Jer je puno zahtjevniji što se procesora i memorije tiče od ostalih igara. BF je sam po sebi uvijek bio zahtjevna igra, ponajviše zbog velikog broja igrača na ogromnim mapama, koje nisu omeđene nekim zidom kao npr u codu a da iza njih nema ništa. Mape su veće od same igrive površine. Dodaj k tome da se svaka stvar u BF-u može uništit na više načina i u raznim kombinacijama, i onda dođeš na zaključak da nije neobično što je zahtjevan.

A sto tebi ne smeta ovakva optimizacija?

Nemoguce da nas svome PC-u igras bez problema BC2 na nekom vecem FPS-u.

Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 11:23 (luckyluke).
16 godina
Mauro kaže...
Jack Sparrow kaže...
... ljudi jako žale na fps, samo radi dual-cora i govore a je to samo jedan lošiji port.

Da čitao sam to da dere više cpu, a manje gpu, neki su dali ss gdje ima gpu radi samo na 30%.

Pa su dice-u davali sugestije nek malo više opterete gpu, odnosno da usklae to sve skupa.

16 godina
neaktivan

Pa nismo valjda dosli na to da cemo sad svi kupovat i7 da bi vrtili igre? Iznenađen

3D Designer
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Mauro kaže...

Ali BC2 ničim ne opravdava zahtjeve koje ima. Apsolutno ničim.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Isto kao što nije bilo razloga za BF2 npr. Nije imao najbolju grafiku ni ništa bolje od ostalih igara tog doba pa opet.

Pa sigurno da ima razlog. Možda  je sam engine zahtjevan.

Sumnjam baš da su rekli, yebeš sve, sad namjerno idemo stavit velike zahtjeve pa nek se svi yebu. :)

Uostalom, ionako je nevažno. Tko će htjeti igrati, zanemarit će zahtjeve. Tko neće, neće. Tako je bilo i sa BF2... Potpuno nevažno.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 12:58 (Danny_HR).
17 godina
naxeem kaže...

Mozda ogromnim mapama, destruktivnom fizikom?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
16 godina
protjeran

jucer odigrao par sati demo-a i odlicno je nikakvih bugova lagga nicega 

mapa je odlicna samo onaj ruski oklopnjak je sranje,americki ga samo tak unisti

jos se moram naucit malo bolje heli vozit i to je to "pro" sam Namigiva

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 13:14 (hrvatskafarkasevec).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel ovo dobar rezultat na kraju? jos smo bili defenderi pa je zavrsilo na predzadnjoj bazi

EDIT: nece mi nesto sliku privit bum je kasnije stavio

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 13:34 (Griphus).

0 0 hvala 0
16 godina

Iako mi komp prolazi minimalne zahtjeve na low mi je fps kao da mi je ispod minimalnih zahtjeva.

Odnosna na high, medium, low, promjena rezolucije ne mjenja nikakav fps, uvjek je isti.

Minimum System Requirements
Processor: Core 2 DUO @ 2 GHz
Memory: 2 GB
Hard Drive: 15 GB for Digital Version, 10 GB for Disc Version
Video Memory: 256 MB (NVIDIA GeForce 7800GT/ATI X1900)
Sound Card: DirectX Compatible
DirectX: 9.0c
Keyboard and Mouse
DVD Rom Drive

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 14:25 (Jack Sparrow).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice