Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.539
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...

ja sa helicem dominiram najdraze mi je to vozilo

ljudi ako igrate s menom u timu ikad zracnu voznju prepustite meni :)

necu vas iznjevjerit

btw i transportni helic isto znam odlicno upravljat no njega se skine jako brzo ako moj teammate ne puca iz tog prokletog miniguna kud bi trebo

jos jednom postavljam pitanje piratu ili ako netko od vas zna kako dobiti 4x scope na assultnim puskama? nije vrag da je sakupio 1000230249320423 bodova kolko treba da se to otkljuca

vidio sam jučer da te helić sluša, samo šteta šta me izbacilo iz igre

valjda će se sredit te frend liste, a kad izađe igra svakako se mora okupit ekipa tu sa foruma

BC2 nick: maxsisac_cro; xfire:maxsisac
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

To sigurno, i vidim da i obični ljudi igraju više timski kad se malo chat koristi. Dovoljno je da netko utipka "repair" i odma će se nać inžinjeri da pokrpaju vozila i sl. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Bok

Yes I want to win a Bad Company 2 beta key from...

Ako ima ko pls da posalje na pm

Znam da sam kasno poceo trazit kao sto kaze Jack Sparrow ali hebi ga sad mi je bas krivo

Neki savjet - link bi mi dobro dosao

Hvala

:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi ajde napisite koliko fps-a imate kad igrate sa 32 igraca usred bitke i na kojim settingsima igrate.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ja imam 25-15 fps na sve najmanje

GPU:GEFORCE 8800 Gt
cpu:intel pentium duo e2200 2.2 ghz
ram:3 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Frentt kaže...
ja imam 25-15 fps na sve najmanje

GPU:GEFORCE 8800 Gt
cpu:intel pentium duo e2200 2.2 ghz
ram:3 GB

I kod mene ide tu negdje od 18-30 fps-a, većinom se kreće oko 22 fps-a.

Igram sa aa i af na 1x(ili bolje rečeno isključeno), vsync off kao i hbao, texture quality high, a ostalo na medium pri rezoluciji 1920x1080.

Konfa ti je pod moj pc.

Kad stavim sve na low i smanjim rezu dobijem oko 2 ili 3 fps-a više.

Samo se nadam da će ići bolje na konačnoj verziji.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 19:20 (Jack Sparrow).
16 godina

Meni je sve na medium osim texture na high i ide 50 frama stalno, najviše bi palo do 30 al rjetko, evo sad sam baš imao odličnu partiju di sam koristio medica i inžinjera i imao skoro 5000 scoreSmijeh Primjetio sam da je medic odličan kad se branite odamh napočetku na prvim A i B točkama, pogotovo kod točke B. Uvailte se u onaj krater te samo lječite ekipu koja štiti stanicu te bacajte healt-packove po potrebi. Strojnicu koristite tu i tam kad vidite nekog blizu hehe. Uglavnom rezultat je odličan jer sam primjetio da čim su me ubili da su osvojili točku B,dok sam bio živ nisu mogli ni prstom mrdnut(jer nikako nisu mogli ubit petoricu koju sam ja cijelo vrijeme oživljavao) A kasnije inžinjer odradio odličan posao popravljanjem bradley-a i korištenjem njegove strojniceOsmijeh

sljedećim postom ću nastavit sa screenovimaBelji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.2.2010 20:09 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Igra je Savršena!!!! Prodajem ORG MW2!! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jbt divno svaki put kad mi zavrsi LOADING i treba uci u igru izbaci mi VPU RECOVER.

jbt nadam se da mi nije grafa osla u vjecna lovista :((((((

pa poludit cu...Nist probat cu ja sa starim driverima...

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

koji driveri?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

injžinjer je najjaci, najbolje mi kad uzmem rpg i pogodim bez ciljanja helic koji mi se priblizi na 2-3 metra, ili vidim quada i puknem u zemlju i ode 1 metar napred i udari rekata i odnese quad u 3 pm i dobim oko 300 bodova, ili anti tenk mine ... i smg su odlicni... a ono za milijun ili kolko bodova za neko oruzje, to ti za jer da se nedobe sve u beti i kak mores doc do samo 11 ranka... inace puno vas sam dodao na xf, pa se javite da odigramo koju rundi, imam ts3 server pa mozemo rokat ^^

Daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Aj dodaj još i mene usput: stoja16a , al vidiš koja je poanta blokirat nam u beti da isprobamo što igra nudi,osim ako će nam dozvolit da koristimo acount i nakon bete? Meni izgleda da su zato stavili ograničenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

najgore je kad nades attacker team koji izgubi na prvoj liniji defencea oces porazbijat sve oko sebe :S.Stoje dva medica kraj mene jos su samnom u squadu napisem na team chat heal pls barem tri puta nema sanse da reagiraju krepas kraj njih da te oziviju ma ne nece oni ruke mazat sve im na hrvatskom i engleskom opsovo i otiso off jednostavno nemres izdrzat kad s takvom ekipom igras koja misli samo na fragove i jurca napred ko da je ovo ne tdm nego samo dm a i b objective za takve ne postoji :S

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo igrao sam sad malo s REPAIRMANOM :D odlican je .. malo popravljam .. malo ubijam .. malo ownam s rpgom (i tenkove i ljude :D)

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mattc15 kaže...

najgore je kad nades attacker team koji izgubi na prvoj liniji defencea oces porazbijat sve oko sebe :S.Stoje dva medica kraj mene jos su samnom u squadu napisem na team chat heal pls barem tri puta nema sanse da reagiraju krepas kraj njih da te oziviju ma ne nece oni ruke mazat sve im na hrvatskom i engleskom opsovo i otiso off jednostavno nemres izdrzat kad s takvom ekipom igras koja misli samo na fragove i jurca napred ko da je ovo ne tdm nego samo dm a i b objective za takve ne postoji :S

Dobar si,ali ti moraš shvatiti da pola tih ljudi među kojima sam i ja nemaju pojma da oni tebe mogu pomoći da te mogu oživjeti tu je dosta ljudi koji igraju po prvi put Battlefield naravno i ja sam  među njima i sve mi je to čudno ne znam kako se igra prvi put nisam znao kako se igra šta se brani ne znam ni sad ali eto trudim se skužiti igru mada je teško igrati kad ti je FPS kreće od 10 -15 (loša graf)sve više razmišljam da nekog usrećim i poklonim svoj ACC ako je to uopće moguće Neodlučanvraćam se ja na MW2 tamo je puno jednostavnije uzmeš pušku i deriSmijeh,nekažem da igra nevalja super je napravljena od vozila pa nadalje nema greške stvarno je super ali MW2 puno bolji , da imam jaču grafičku možda bi mi se više svidjelo bilo bi mi lakše igrati ovako je stvarno komplicirano 

16 godina
neaktivan

vjeruj mi niko od njih nije bio rank 1 a valjda znaju kaj znaci heal xD

16 godina
mattc15 kaže...

vjeruj mi niko od njih nije bio rank 1 a valjda znaju kaj znaci heal xD

ili "ammo on b" ili "a".

16 godina
Cujem da je patch dosao.
ima li kakvih naznaka optimizacije?
Ako ti je netko svojim postom pomogao,stisni gumb HVALA
16 godina

Ma sve ovisi na kakvu ekipu naletiš. Ja sam umro od smijeha kad smo krenuli napadati(početak runde)i netko iz moje ekipe na global chat rekao "lets attack B first" a ja odgovorio "yea" ,al moj squad i ja krenuli na točku A i vidim kako protivnici ko ludi trče na B točkuSmijeh Tako je moj squad brzo osvojio točku A, a ostatak tima je pola minute nakon nas osvojio B i odmah krenuli daljeCool Uglavnom, noobova će uvijek bit u bilo kojoj igri, al ovdje kad se nađe prava ekipa(sa jedne i druge strane) je neko potpuno drugačije iskustvoOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ej ljudi ima li neko da je odustao od ove bete bf-a pa da mi proslijedi podatke za login na pm jer imam frenda koji bi stvarno zelio zaigrati betu..ili ako ko ima neiskoristeni key...

u svakom slucaju hvala :)

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Skužio sam fa mi je bolje igrat na serverima 8v8 ili 4v4 sa squadovima koji "funkcioniraju" kak spada,  32 igrača mi je malo previše spamma..

Jučer OWNAGE sa Recon-om, a kaj je najbolje samo 20% killova sam napravio sniperom, cijelo vrijeme trčanje, tank-hunting, backstabbanje i sa pištoljem close combat.  Prelagano je nekak, ima čak i nadobudnih koji optužuju da si cheater.. Smijeh   U full verziji će se to sve lijepo kristalizirat pa neće bit tolko loših igrača.

I onda je došao taj neki jebeni zvuk koji je uništio cijeli svijet.!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedva cekam kompletnu igru,svakako ce se igrat mp kao kod modera 2.napokon se fransiza vraca na svoje...
[img]http://wiipowered.com/portal/dp-progress.php[/img]
16 godina

Evo što je dice rekao na forumu za optimizaciju:

Dual core processor is now min spec for BC2 so you are never going to get super fast FPS on those processors, however there is optimization going on with the main game version to improve performance all round.

Lik ima gf285 i dual code e8400, kaže da sad igra na low i igra mu ide na 30fps-a.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Eto došlo vrijeme da quadovi postaju mainstream a ne nešto što nitko neće moć iskoristit...al bit će super ako još optimiziraju igru, jer i sad mi odlično radi, sve dok ne dižem AA onda mi strahovito padne fps samo kad ga na x4 stavim. Vjerojatno je razlog sva fizika i veliki serveri koji zahtjevaju jaki proc te tu grafika nema veću ulogu i sa dualcem ni 5970 ti nemože pomoći

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2010 11:25 (Stoja).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

igra je preodlicna

sta mislite oce li se moc dat mw2 za nju?

samo se nadam da se nece razvikat ko mw2 da se ne pretvori u mw2 :/

jeste li ikad probali c4 pobacat po quadu i zaletit se na a il b

uspio sam jednom cijeli a razorit kad sam se parkiro pored njega i detoniro, sam nez dal je vec bio damageam :/

0 0 hvala 0
16 godina

Čitao sam da su ljudi na bad company forumu pisali da su neki znali c4 poljepiti i po uav-u, pa raznesti a ili b.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo nesto u zadnje vrijeme cesto se desi da se crasha igra bez nekog erora, ili iziđe iz servera radi veze, to mi malo smeta.

Without signature
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Eto došlo vrijeme da quadovi postaju mainstream a ne nešto što nitko neće moć iskoristit...al bit će super ako još optimiziraju igru, jer i sad mi odlično radi, sve dok ne dižem AA onda mi strahovito padne fps samo kad ga na x4 stavim. Vjerojatno je razlog sva fizika i veliki serveri koji zahtjevaju jaki proc te tu grafika nema veću ulogu i sa dualcem ni 5970 ti nemože pomoći

Nije mi jasan tvoj zaključak...

Dakle, AA = anti-aliasing, metoda zaglađivanja rubova, tj. renderinga rubova u znatno višim rezolucijama, tj. 2, 4, 8 i sl. puta, nakon čega ti drastično pada brzina iscrtavanja.

Kako si ti, pod milim bogom, zaključio da grafika nema veću ulogu?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
moderator
markoal kaže...

Samo nesto u zadnje vrijeme cesto se desi da se crasha igra bez nekog erora, ili iziđe iz servera radi veze, to mi malo smeta.

Da i meni se to počelo često događat.

Evo jedan citat od Roberta Bowlinga:Have you been accused of hiding prone in the game code so you can release it as a "Prone DLC" pack yet? Now with 100% more prone!

17 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Čitao sam da su ljudi na bad company forumu pisali da su neki znali c4 poljepiti i po uav-u, pa raznesti a ili b.

Ako je ovo istina (da se A i B tačke unište eksplozivom), onda čitav koncept aktiviranja i deaktiviranja mi nema smisla, jer budala može doći, nabacati C4 i baj baj tačke.

Stavlja defendere u puno lošiji položaj, jer odmah gube tačku, umjesto da imaju vrijeme da se iskupe, odnosno deaktiviraju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice