Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...

zao mi je sto nekim ljudima ne radi igra kako treba

ali ponavljam ovo je beta

i jos nesto meni igra ide super glatko na 1280x1024 high detalji i to sve ide na prastarom xp-u

tak da kako kome to vam je beta optimizirat ce oni jos igru sigurno te popraviti bugove

tome beta služi da DICE sazna greške u igri(tehnicke) te da ih popravi

naravno beta ima i svrhu marketinga

Onda izgleda da je oprimizirana za ATI, tebi ide high s HD3850, a nekima na GTX 260 šteka.

Igra je dobra, samo što zbog štekanja ne mogu normalno igrat tak da sam još uvjek na 1. levelu, nadam se da će brzo patchirat, nisam kupio MW2 ni L4D jer sam čekao da vidim kakva je ova igra i nije me razočarala, ako je optimiziraju moja je - taman sam nabavio osobnu tako da ću moć izvadit napokon debitnu i kupit preko neta :)

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

Dok god ne optimiziraju ovu igru,ona ne zaslužuje moju pažnju.

onda ju nemoj igrat i nemoj više spamat sa prigovaranjem

Daj nemoj kenjat,ponavlja se ono s MW2 "u ovoj temi se samo hvali igra,ako nekome ne paše nek izbijegava ovu temu"

E pa to nije uspijelo tamo,pa neče ni tu.Pa nek ljudi napišu što jim i zašto ne paše.Osmijeh

a zašto bi one kojima je igra super, zanimalo što drugi kojima igra ne valja misle.

npr. misliš da fanove city-a zanima da li man utd ima love ili ne, to se njih ne tiče tako ni mene što codovci milse o BF-u

ja ne igram MMO-e pa ne idem po njihovim temama pljuvat, a nemam ni tolko pljuvačke kolko bi mi u tom slučaju trebalo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:19 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

Al zato kenjati po mw2 nije spam.

ne znam ko je mene vidio na MW 2 temi, ta igra me ne dira ni 2% pa ni toj temi ne pridodajem veću pažnju

16 godina
maxsisac_cro kaže...

a zašto bi one kojima je igra super, zanimalo što drugi kojima igra ne valja misle.

npr. misliš da fanove city-a zanima da li man utd ima love ili ne, to se njih ne tiče tako ni mene što codovci milse o BF-u

ja ne igram MMO-e pa ne idem po njihovim temama pljuvat, a nemam ni tolko pljuvačke kolko bi mi u tom slučaju trebalo.

evo ti

Govori u jednini, ne množini.

Ako tebe ne zanima možde neku x osobu zanima, tako da ima pravo reći svoj dojam o igri.

maxsisac_cro kaže...

ne znam ko je mene vidio na MW 2 temi, ta igra me ne dira ni 2% pa ni toj temi ne pridodajem veću pažnju

E pa vidiš tamo su kenjali po igri, sa primjerima da je bf bolji i da ima ds i neznam kaj još sve ne.

Zašto nebi sad neki smjeli ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:22 (Jack Sparrow).
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Na početku sam rekao da mi se igra ne sviđa i da ju neću kupit ali kako sam igrao predomislio sam se. Kupit ću ju. Nekako mi se nakog ovog mw2 čini praznim,kao da mu fali nešto :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni nece beta key stalno pise saturday 17:00 a nije ni bilo, ajd molim vas ako tko ima viska da mi posalje bio bi zahvalan.

mp14
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo ja odigrao nekoliko partija i sve u svemu igra mi je ok, ima dosta stvari izmjenjenih, potpuno osvježenje!

sam da bude lista servera na xfireu dok izađe full game i bit če super Smijeh

ajmo svi na erep ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
maxsisac_cro kaže...

npr. misliš da fanove city-a zanima da li man utd ima love ili ne, to se njih ne tiče tako ni menešto codovci milse o BF-u

evo ti

Ja ne pljujem po igri!!!Nego samo želim reči da se nekima ne sviđa igra,pa onda kažu što jim se i zašto ne sviđa.

A sve ovo crno toga je bilo u temi MW2,samo drugi primjer(ako nađem stavim)

"evo ti"Što evo mi??Što god da to znači....

15 godina
neaktivan

Ja sad neznam za ostale, al jučer sam imao dosta problema sa igrom kao što naveo negdje u prijašnjim postovima ali  nakon jučerašnjeg patcha mi se sve se popravilo.

Xfire - spartan761
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:23 (4Bastard).
16 godina
moderator
4Bastard kaže...

Ja sad neznam za ostale, al jučer sam imao dosta problema sa igrom kao što naveo negdje u prijašnjim postovima al nakon patcha mi se sve se popravilo.

Ja sam prije patcha imao samo problema s pronalaženjem servera,drugo je sve radilo dobro.

16 godina

Nego da prestanemo s glupostima i krenemo s nečim što ima veze s battlefieldom?

Evo da počnem - s kojim klasama igrate - ja samo s assaultom i enginerom

Snipere nikad nisam volio pa ih neću ni sada koristit, a medicovim LMG-jem ne mogu ništa pogodit ako nije u istoj prostoriji sa mnom veličine 1x1.

Jednostavno neznam igrat s njim, u fps-ovima sam uvjek išao na juriš pa tako i ovdje.

I da ne znam upravljat helićem da ga hebeš - ako upravljam s njim fail mi je zagarantiran :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...

evo ti

Ako tebe ne zanima možde neku x osobu zanima, tako da ima pravo reći svoj dojam o igri.

maxsisac_cro kaže...

E pa vidiš tamo su kenjali po igri, sa primjerima da je bf bolji i da ima ds i neznam kaj još sve ne.

u redu je to, ali ak nisi primjetil ja sam to odgovaro luckyluke-u koji je zaspamo totalno sve sa potražnjom za beta ključem, a sad nas još muči sa tim svojim razlozima o neigranju, gledaj cijelu sliku kolega

16 godina
maxsisac_cro kaže...
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...

evo ti

maxsisac_cro kaže...

u redu je to, ali ak nisi primjetil ja sam to odgovaro luckyluke-u koji je zaspamo totalno sve sa potražnjom za beta ključem, a sad nas još muči sa tim svojim razlozima o neigranju, gledaj cijelu sliku kolega

Kad sam ja ikad pitao za beta ključ?!

Aj nađi mi taj post da vidim.

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
maxsisac_cro kaže...

npr. misliš da fanove city-a zanima da li man utd ima love ili ne, to se njih ne tiče tako ni menešto codovci milse o BF-u

evo ti

Ja ne pljujem po igri!!!Nego samo želim reči da se nekima ne sviđa igra,pa onda kažu što jim se i zašto ne sviđa.

odi vidi post gore da sam editiro, mislio sam napisat evo ti priomjer city-a pa sam editiro i stavio gore, ajde bolje upali BC2 ak možeš sad pa da probamo koju bolje nego da sad tu skupljam neprijatelje sa par ishitrenih postova

16 godina
moderator
maxsisac_cro kaže...

odi vidi post gore da sam editiro, mislio sam napisat evo ti priomjer city-a pa sam editiro i stavio gore, ajde bolje upali BC2 ak možeš sad pa da probamo koju bolje nego da sad tu skupljam neprijatelje sa par ishitrenih postova

Koji ti je nick?

15 godina
neaktivan

Ma već mi je dosta ovih koji traže beta ključ? Di će ga sad nać kad je sve više-manje podijeljno...

Ja najvise sa Assaultom i Recon, no znam tu i tam uzet Enginera ako me neki tank raspiz** :)

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:32 (4Bastard).
16 godina

Ja igram samo i isključivo sa inžinjerom. Popravljam,skidam tenkove(to mi je omiljeno) i tako. Primjetio sam da dosta ekipe još neigra timski pa moraš pisat da ti treba ammo.

par pitanja:1.ima li neka tipka za dozivat ammo ili medica kao u team fortressu?

2.koliko sam skužio health se nepuni! gdje pogledati koliko ga imam?

EDIT: za sva vaša pitanja imaju odgovori koju stranicu prije. Postavim sliku sa oko 200 ključeva i dva posta ispod neki teletabis pita za ključ...o bože.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:36 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dakle instalirao sam igru i sve i kad uđem u server loada i zašteka. Može netko pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nick je maxsisac_cro

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 21:37 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
maxsisac_cro kaže...
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...

evo ti

maxsisac_cro kaže...

Kad sam ja ikad pitao za beta ključ?!

Aj nađi mi taj post da vidim.

u tom slučaju se ispričavam. piso si da nemaš sreće a na kraju si ipak nabavio ključ, baš sam gledo postove

sorry još jednom

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

Al zato kenjati po mw2 nije spam.

TopForumaš kaže...

zao mi je sto nekim ljudima ne radi igra kako treba

ali ponavljam ovo je beta

i jos nesto meni igra ide super glatko na 1280x1024 high detalji i to sve ide na prastarom xp-u

tak da kako kome to vam je beta optimizirat ce oni jos igru sigurno te popraviti bugove

tome beta služi da DICE sazna greške u igri(tehnicke) te da ih popravi

naravno beta ima i svrhu marketinga

Mislim da teško da će se dosta toga promjeniti, možda samo neki sitni bugovi, ali ništa previše.

Ipak je samo mjesec dana do izlaska igre.

hmm nisam ni reko da ce biti vecih promjena

jos sitni tweakovi u optimizaciji i popravljanje bugova

ta faza u gradnji igre se zove poliranje ja mislim

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

ja igram Assault i Recon klase

kad napadamo onda sam snajperska podrška (da na onom brijegu me možete nać), a kad se branimo onda sam assault i možete me nać ispod onog brijega kako granatiram one gore i dajem municiju svojim suborcima

15 godina
neaktivan
mesić555 kaže...

Dakle instalirao sam igru i sve i kad uđem u server loada i zašteka. Može netko pomoć?

znači napokon imaš ključ, to je super

što se tiče problema, dal ti je skinulo patch za betu, aj probaj ić na play now ne na server browser, a ako si mislio na to da kad ti počne loadat mapu da se zbloka, onda probaj sa novim driverima ili neki drugi server

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 22:01 (maxsisac_cro).
17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
pirat kaže...
maxsisac_cro kaže...
luckyluke kaže...

Daj nemoj kenjat,ponavlja se ono s MW2 "u ovoj temi se samo hvali igra,ako nekome ne paše nek izbijegava ovu temu"

E pa to nije uspijelo tamo,pa neče ni tu.Pa nek ljudi napišu što jim i zašto ne paše.Osmijeh

Vidiš mene zanima, jer prije nego iskeširam lovu želim znati da li je vrijedna mojih teško zarađenih para. Inače ova tema nije samo za one kojima je igra super, ova je tema za BC 2 i trenutnu betu. E sad, budući da svi nemaju ključ za tu istu betu svaka je informacija dobro došla.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...
MegaMass 2000 kaže...
TopForumaš kaže...

nece biti leana niti pronea

i sad je to razlog za nekupnju?

ROFLMAO pa ta dva mala nedostatka su pokrivena tisucu dobrih stvari

igra pruza 10 puta vise nego mw2 s moje strane

Točno tako, ta dva nedostatka MENI znače puno. Da je samo jedan nedostatak onda bi išlo, ali ovako neće ići barem MENI.

Dakle ovo MENI se odnosi na mene i moje mišljenje o igri, tako da ne krene lov na vještice.

Battlefield NIKADA nije imao lean i to mu nemožeš stavit kao NEDOSTATAK!

Zamisli sad dođeš govorit o CoD-u kako je glup jer nema vozila - ako cod nema vozila i nije za vozila nemožeš mu to uzet za nedostatak - to ti upravo radiš. I da jesi li probao igru - šta misliš da ima pronea ko bi skino snajpere a? Ako su to ukinuli nije zato jer im se eto nije dalo stavit nego da balansiraju igru. Sve ima svoj razlog. Ako ti se nesviđa battlefield idi igrat CoD 4 - tamo lijepo imaš prone i lean pa uživaj.

Onaj tko igra timski (komunicira sa timom), a ne juri kao muha bez glave. Onaj tko si postavi ovo pitanje, "gdje bih se ja postavio da sam snajperista"? Pa kad si postaviš to pitanje lagano pogledaš u tom smjeru i baciš dimnu bombu ili opali granatu iz GL-a. Ako komuniciraš sa timom i nemaš dimnu, lijepo ih zamoliš ih da bace u tom pravcu dimnu. Što se tiče balansiranja, pa zar nisu mogli otežati gađanje snajperom na većim udaljenostima umjesto micanja ležanja.

Eto, nadam se da sam ti odgovorio na pitanje. Snajperisti mi nisu bili problem u MW-u, nisu mi problem u MW 2, nisu mi bili problem u AA 2, a nisu mi problem zbog onog što sam ti napisao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2010 23:19 (MegaMass 2000).
17 godina
neaktivan

gle bolje ti je da pricekas i vidis igru u "punom sjaju" jer ovo je poluproizvod koji se jos RADI...

Ja cu uzeti 100% ali nazalost u trgovini :( no ima jos dosta do kupnje...

btw nick mi je u igri

CLAN TAG: *CRO*

NIK: petko

uf slabo nesto mogu nac pun server :(

sada sam igrao najvise mi je bilo 5 ljudi.sranje no ok.nadam se da cemo zaigrati zajedno :)

pozzzzz

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
petkovicroby kaže...

gle bolje ti je da pricekas i vidis igru u "punom sjaju" jer ovo je poluproizvod koji se jos RADI...

Ja cu uzeti 100% ali nazalost u trgovini :( no ima jos dosta do kupnje...

pozzzzz

Tome se i ja nadam.

15 godina
neaktivan

Da li mozda neko zna kako da pokrenem igricu u dx 9 verziji ako je moguce, jer imam windows 7 i ati 4770 koja podrzava dx 10.1?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vidim da se mnogi žale na to lagganje u igri i na navodnu neoptimiziranost.

Ako pogledate na dno main ekrana u BF BC2, dolje vam piše da su developeri svjesni laga i da rade na otklanjanju uzroka.

Isto tako imajte na umu da je ovo ipak beta, provjerite na wikipediji ako ne znate što to znači. Naravno da ima bugova i grešaka...
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan

Ma bice to sve ispravljeno u finalnoj verziji.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice