yeah već 20 megi skinuto. :lol:
izgleda da će trebat nekih 2 sata.
evo noći evo ludila, dolazi beta nejde se spat
yeah već 20 megi skinuto. :lol:
izgleda da će trebat nekih 2 sata.
evo noći evo ludila, dolazi beta nejde se spat
Proradilo!
Lag je bio prisutan no dobro to sada neću gledati. Nekako sam navikao na taj cod,ovdje se ne snalazim. Dosta su mape velike, samo najednom pogineš...ono...gubim se totalno.Mislim da bi mi se igra s vremenom mogla jako svidit kad malo skontam(nisam prije igrao bf). Postavke su na max osim aa na 1 v sync isključen fps oko70
"you commited suicide EPIC FAIL".MUAHAHAHAHA-VRIŠTIM
TASK MANAGER:dosta stvari lete po zraku i ostaju u zraku lebdit(ipak samo beta)
mapa je ona po snijegu(port valdez)
Proradilo!
Lag je bio prisutan no dobro to sada neću gledati. Nekako sam navikao na taj cod,ovdje se ne snalazim. Dosta su mape velike, samo najednom pogineš...ono...gubim se totalno.Mislim da bi mi se igra s vremenom mogla jako svidit kad malo skontam(nisam prije igrao bf). Postavke su na max osim aa na 1 v sync isključen fps oko70
hvala ti boze da jos nekom radi
znaci ima nade i za mene skinut cu igru za 8min
evo ja nabavio novi beta key ... i sad napravim acc i to sve ... aktiviram key ... cekam ono updating your informations .. idem na play .. i nadje mi samo jedan server neki EA Frankfurt ... i kliknem connect .. i pise da mi konekcija nesto unstablist :S
Eto moja zadnja partija za večeras... Malo sam se izguštao i sad je vrijeme za čorku i uživanje u dojmovima.
Uglavnom mi se sviđa sve. Jedini problem je to što ima laga kada se netko novi connecta na server, par sekundi, ali ipak je to beta. Bugovi su dopušteni.
Od vozila probao sam samo tenk, ali ipak sam i dalje više igrač za pješice, kao i u svakom BF-u. Rađe sam tank hunter. hehe
Eto i još malo screenova, ovaj puta na low postavkama pa je fps oko 40-ak. Nema veze, strpit ću se do novog kompa.
Ja prije 30 min se reggao na onu stranicu i nikako da mi dođe mail za potvrdu.
Kad će mi stići mail cca.?
išlo oko 250 kila onda pukla veza sa serverom, ima možda netko koji brži link
poludit ću
ej danny. Kad nekog ubijem gdje to piše.tj nekontam da ga ubijem ili ne.Nije onako uočljivo kao u codu
Eto moja zadnja partija za večeras... Malo sam se izguštao i sad je vrijeme za čorku i uživanje u dojmovima.
Uglavnom mi se sviđa sve. Jedini problem je to što ima laga kada se netko novi connecta na server, par sekundi, ali ipak je to beta. Bugovi su dopušteni.
Od vozila probao sam samo tenk, ali ipak sam i dalje više igrač za pješice, kao i u svakom BF-u. Rađe sam tank hunter. hehe
Eto i još malo screenova, ovaj puta na low postavkama pa je fps oko 40-ak. Nema veze, strpit ću se do novog kompa.
Hvala na SS-ovima.
Jedno pitanje,ima li ovdje nadogradnje attachmenta?
Skidajte preko wireless mreže ako ste spojeni :) Kaže mi frend da toliko laga da se ne da igrat.
ej danny. Kad nekog ubijem gdje to piše.tj nekontam da ga ubijem ili ne.Nije onako uočljivo kao u codu
Piše ti u sredini. Al nije ni važno, bitno da ga vidiš da pada.
Hvala na SS-ovima.
Jedno pitanje,ima li ovdje nadogradnje attachmenta?
Ima dodataka nekakvih, ne toliko kao u COD-u ali ima. Ima i unlockova i tako.
puno hvala deckima za key...skinuo sam igru sa piratebaya i isla fullbrzinom ..
cak sam ju uspio pokrenut i ide na kakvih 10fps.a
sutra cu se igrat malo overclockom da dovedem igru u normalu
hehe bar se netko uspio spojiti,meni nikako neće.
Valjda ću sutra biti bolje sreće

evo ga
pazite sta se meni događa
kad idem na server browser dogodi mi se ctd WTFFFF
molim vas ak znate u cemu je problem recite makar sumnjam
idem spat nadam se da sutra nece biti taj problem
hehe bar se netko uspio spojiti,meni nikako neće.
Valjda ću sutra biti bolje sreće

meni se 2 puta kresala igra i onda sam se uspio spojit
Eto kakve sam srece, regam se na fileplay, zatrazim key, kad ono:
Commiserations, sasasive!
Unfortunately you have not been accepted onto the B:BC2 Beta programme.
Reason: There are no keys left for this programme.
Nema više keyeva?

nevjerojatno samo CTD dobivam kad idem server browser u pm probat cu sutra nabijem EA i DICE na celicnu palicu dugu 10m
A eto, baksuz bio, baksuz ostao. Najprije sam se na 2 maila regao, ali nikakva povrda nije stigla, i onda sam se od treceg pokusaja uspio regati, i onda im sad ponestalo keyeva. Fino.
Ista stvar i kod mene,daj ljudi ima li tko viška key 

Puknut ću od nestrpljivosti.
Pred nosom mi pobjegli cd-keyevi 
Ništa onda,čekam ću full verziju.
To mi je jedino sada preostalo.
Ako nekome treba beta key imam jedan viška neka se javi putem privatne poruke , ujutro mu pošaljem.....idem spavat
Odlučio.Pare idu za Napoleon Total War umijesto za bc2
Evo ipak sam uspio nabaviti key.
Nemogu dočekati sutra da probam.
Odlučio.Pare idu za Napoleon Total War umijesto za bc2
Što ti se ne sviđa kod BC2?
I šta sad nevrjedi skidati ako nema key
ili se može singleplayer odigrati 
Neznam. Nemam taj neki osjećaj kao kod coda. Možda sam previše navikao na njega. Daleko od toga da igra nije ok i kvalitetna ali jednostavno ...neznam. Neke igre kad upališ odma ti se dopadnu a neke ne. Tako i sada. Taj osjećaj pucanja ,kretanja, samog sistema,puno nekakvih oznaka...nije to za mene.Doduše nikad niti nisam igrao battlefield neki online pa tako vjerojatno neću niti ovaj. Ponavljam igra je odlična ko takvu voli. Kad bi ubacili gameplay coda na ovakve mape to bi bilo savršenstvo. :D
Nebi ovo trebalo biti nekom vodič jer ja doduše ne igram niti mass effect,dragon age,witchera...itd
Veliki sam fan Total Wara pa je i tu kvaka :D
I šta sad nevrjedi skidati ako nema key
ili se može singleplayer odigrati 
nema singla u beti
ja bi bio sretan da i single player mogu odigrat