- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma može se skinut.idite na battle.no.meni svaki put hoće skinut.
čak sam na 4% :D
UPDATE: Evo beta je skoro na svim torrentima ;) omg ovo je fail (50kb/s) :D
Pa ko ti to tolko šalje ključeve?
Na kojoj stranici?
Ja sam dao 5 mailova prije par sati i ništa moj frend isto.
Ma lako za skinut, meni je samo da dođe beta key... ali imam feeling da ga neću dobit, ostavio sam na 2 adrese sad ćemo vidjet,a za par dana će se serveri ispraznit(nadam se
)
Evo ja dobio beta key skidam sa fileplanet ide oko 300 ajmo ajmo vidimo se na battlefieldu
de ajmo se svi nac na jednom serveru ... danny ce prvi skinut (pa eto neka on odredi na kojem cemo se serveru nalazit XD) .... ajd 32 igraca stanu.. zabavno je igrat s nekim ovak ... a ne nekim strancima :S
evo torrent pici 350kb sec ... i opet pada na 100kb sec
ev na 14% mi je :D
de ajmo se svi nac na jednom serveru ... danny ce prvi skinut (pa eto neka on odredi na kojem cemo se serveru nalazit XD) .... ajd 32 igraca stanu.. zabavno je igrat s nekim ovak ... a ne nekim strancima :S
evo torrent pici 350kb sec ... i opet pada na 100kb sec
ev na 14% mi je :D
odakle skidas
ovdje http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta imate desno linkove.ja trenutno skidam na gamesnet.pl i skida preko 300
Rokanje slijedi!
Fakat su idioti koda nisu magli dati beta client 1 dan ranije.Sad sam došao doma uglavnom su serveri uršeni a oni koji rade užasno se sporo skida
Rokanje slijedi!
evo za sat vremena i ja pičim :d
Evo meni je na 50% :D jos 30min i odo igrat
Danny ajmo stavi par ssa ... nabaci video ... ajmo ajmo nesto :D
jao brzine na 550 :d..pravi hype nema šta :D
Dajte ajmo svi na jedan server recite samo ime servera na koji da dođemo!!
Spojilo se par jačih seedera... Ide preko 150kbits... Jedino je ključ problem. Dobio sam onaj mail da sam pretplaćen na newsletter al ključa nema 
Evo odigrao sam 2 runde i mogu reći da sam zadovoljan. Ovo nije COD onoliko koliko sam mislio da će biti. Osjeti se da je to ipak BF. Tako da prosječan COD igrač vjerojatno i neće biti prezadovoljan.
Istina na trenutke mi zafali prone ali bože moj. Šta ću sad.
Uglavnom, gameplay je ostao kao i u prvom Bad Companiju. Odlično. Meni se sviđa.
Nešto mi je malo slabiji komp, ali igram na 1680x1050 na medium postavkama sa nekih 25 FPS-a.
Sad sam prebacio na low jer kad su neke eksplozije malo mi fps padne, pa više nije ugodno.
Uglavnom, do finalnog proizvoda svakako idem na novi komp.
meni kaže "Registration failed. Please try again later." kad se želim sign up-at za ovaj ključ.
Želio bi je probat jer cu je vjerovatno kupit, pa da vidim šta kupujem... ovo downloadanje ne ide nikako, joj.
Meni 65% jedva cekam :D
Meni 65% jedva cekam :D
od kud skidas?
Evo odigrao sam 2 runde i mogu reći da sam zadovoljan. Ovo nije COD onoliko koliko sam mislio da će biti. Osjeti se da je to ipak BF. Tako da prosječan COD igrač vjerojatno i neće biti prezadovoljan.
Uglavnom, gameplay je ostao kao i u prvom Bad Companiju. Odlično. Meni se sviđa.
Nešto mi je malo slabiji komp, ali igram na 1680x1050 na medium postavkama sa nekih 25 FPS-a.
Sad sam prebacio na low jer kad su neke eksplozije malo mi fps padne, pa više nije ugodno.
stavi na 1024x768 ako imas 17'' monitor.Jer ne kuzim zasto bi kupovao 9600 gt za veliki monitor
Skidam s The Pirate Bay (ovom prilikom molim moderatore da me ne banaju .. jer skida se beta ... a to je legalno :D)
stavi na 1024x768 ako imas 17'' monitor.Jer ne kuzim zasto bi kupovao 9600 gt za veliki monitor
Monitor je 22 inčni. 9600 GT imam od kad je izašla. Komp je spreman za mirovinu ionako.
Još tjedan-dva pa ide na vječna lovišta. :)
hahahha nabavio key
samo da ju jos skinem al to ce vjerojatno biti sutra
Ako tebi na ovoj konfi radi tako dobro,onda će sigurno i meni raditi čak još i bolje jer imam moćniju grafičku.
BTW ja igram na 1280x1024
Jedva čekam da isprobam 
Evo i ja sam ubo jedan key. Vidimo se na bojištu. xD
Koliko ste čekali da vam pošalju key? Ja sam se prvo registrirao na svoj acc i samo dobio mail dobrodošlice istog trena, a kasnije sam još i na tatin acc i ista stvar...jedino je razlika što na mom acc je na stranici rekao da registracija nije uspjela, dok drugi put je uspjela...sad više nisam pametan
ma dat ce ti neko key .. ne brini .. sam ti prvo skini igru :D
Ajde ako ima neka dobra duša neka mi pošalje beta key na pp, unaprijed zahvaljujem.