Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.449.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Ma ljudi ipak BC2 nosi i naziv BATTLEFIELD .. Stoga nema razloga za brigu Cool Sve ce vec doci na svoje mjesto Belji se

1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

evo slike iz bete ,tj samo iz izbornika il nesto trece :D

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=19484286&postcount=4077

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 10:46 (viper).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
a1c2o3 kaže...

i BF3 hoce biti PC exclusiva .. Cak sam negdje i procitao do 128 igraca na serveru .. zivi bili pa vidjeli !! Cool

Inace oni koji hoce betu samo tako da bi je igrali prvi bolje da neuzimaju nego puste igracima koji ce pomoci dice-u da popravi bugove i ispravi greske .. posto beta za to i sluzi..

Belji se

To podebljano, oho, za to će većina Hostinga morati unaprijediti svoja računala i/ ili će potpuno ovisiti od par tih servera sa tim brojem u suprotnom kad dođe koji player više, svima ce ping naglo skociti , a jos tko ce platiti toliko, to je barem negdje oko 800 kn.
Al dobro bit ce i korisno, unaprijeđujemo se.

Gamer71 kaže...

naxeem kaže...

TF2, CS, L4D, COD - to su apsolutno drugačiji tipovi igara od BF.

Jesu, ali BF:BC2 nije. BC je križanac BF i CoDa, s tim da više naginje na CoD stranu.

u CoD-u nemožeš vozit vozila npr. tenkova, jeepova, aviona, helihoptera, APC-a...

tak da mi se čini da BC više naginje na BF stranu

Da MW2 ima mogucnosti kao CoD4 i sl., moglo bi se puno toga, CoD2 s takvim modom mi je zakon.

Without signature
16 godina
Eve ga info o beti kak gdje i kad

When's the Beta

First, let's start by making the official time and date of the Beta the start of this Blog in what will be and EPIC moment in DICE's PC History! The PC Beta begins this Thursday, January 28th at approximately 6pm CET, 12pm EST, and 9am PST time!!!!!!! :-D

Where to Get It

The Client will be downloadable from server partner websites and Steam starting at the above listed time at a file size of 1.5GB. Here's a hyper-link reminder http://bit.ly/4GJk2a on which retailers will provide PC Beta access through pre-ordering.

Why we're Having a Beta

The Beta is happening for many reasons, like testing the infrastructure, hosting stability, and gameplay tuning (FOV, Weapon Balance, etc...) that no amount of internal testing could provide better than real world exposure. This means there will also be times of choppiness, lag, disconnects, CTDs or other issues a Beta version of any MP game would have. We'll have feedback methods similar to the PS3 Beta as well to ensure your input is gathered and heard.

Advanced warning: there will be things updated in the final game, like a Server browser with more functions, optimizations, performance tweaks, and learning's from the Beta.

This truly is a Beta, so remember that all feedback is appreciated and wanted! :-)

Hosting the Beta

Renting of Beta servers will not be possible, but we'll work closely with all our RSPs* to ensure there is always enough capacity for each individual regions.

Where to Download the Beta

We'll distribute with many partners as possible to ensure the fastest DLs no matter your location around the world. Current know locations and methods will be EADM, Steam, Torrents (only get this from legit sources, i.e. an RSP*), and all our RSP's.

Getting Started In the Beta
STEP 1: Make sure you have at least 5GB free on your HDD and then download and Install BFBC2! :-D
STEP 2: Once installation is completed (install size will be around 1.5GB) start the client and click the login button. You will then be prompted to sign in with your EA Account. If you don't have an EA Account you'll be able to create one in the same screen. (You may also create your EA Account in advance HERE)
STEP 3: Enter the unique PC Beta Code during the log in process to authenticate your participation in the Beta.
Step 4: Create your Soldier name (this will lock that name to your EA account for retail if you want to keep it).

Note: You will not be able to play or access any multiplayer menus without being authenticated. After the Beta Key is registered it will be tied to your EA Account and no longer valid for new registrations. Our game will use SecuROM for the Beta and Final games .exe, for more info on how SecuROM works in BFBC2 please read this Blog to learn about it in more detail.
Moj PC  
0 0 hvala 3
16 godina
neaktivan

el ce bit moguce .. neko ko je kupio igru .. dobije beta key .. napravi acc i to sve .. da meni pass .. ja se logiram i igram betu  ... possible or impossible ? :D

My software doesn't have bugs, it only develops random features

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako ima netko tko je preordao igru na steamu i igrat ce betu nek se joina u grupu, mozda zabacimo zajedno tu i tamo...

http://steamcommunity.com/groups/badcompany2cro

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

javila se sansa da dobim pristup beti

trenutna cijena za download kupnju je 290kn na gameu

zrtvovat cu se u nekim stvarima tak da stara da 50kn vise :)

nego ovako ja imam onaj najobicniji flat ak se ne varam 4mb down i 256kb upl

e sad kolika ce mi biti brzina skidanja igre s gamea ako ju kupim preko download?!?!??!? molim plz odgovorite tak da se sto prije odlucim i pocetkom veljace zaigram betu :)))

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 18:03 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jim Carrey kaže...
rebelsy kaže...

el ce bit moguce .. neko ko je kupio igru .. dobije beta key .. napravi acc i to sve .. da meni pass .. ja se logiram i igram betu  ... possible or impossible ? :D

i kekse??

ja nisam trazio nikog s ovog foruma da mi da acc da igram betu ... nego sam samo pitao jel to moguce ili ne (frend kupi .. i onda ja igram s njegovim accom)

-.-'

My software doesn't have bugs, it only develops random features

1 0 hvala 0
18 godina

DA, ukoliko ti on da svoj username i pass.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

e sad kolika ce mi biti brzina skidanja igre s gamea ako ju kupim preko download?!?!??!? molim plz odgovorite tak da se sto prije odlucim i pocetkom veljace zaigram betu :)))

?

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
TopForumaš kaže...
TopForumaš kaže...

?

koliko je velika?

Kupujem afričkog tvora.
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
TopForumaš kaže...
TopForumaš kaže...

?

koliko je velika?

neznam ja nazalost

pitanje je koju cu brzinu dobiti na game.co.uk ako se odlucim na kupnju download verzije

ako ko ima iskustva s tim nek kaze

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 18:31 (TopForumaš).
17 godina
moderator

Ako imaš 4mb brzina download-a ti je 480-500kpbs

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

ako bude oko 10,11 gb onda cijelo popodne. Čekaj i kupi kutiju . Nekupujem igre preko steama baš zbog toga. Nek moraš rušit winse moraš sve ponovo skidat. Ok je to ako imaš bolju vezu ali ova je za to preslaba.

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ako bude oko 10,11 gb onda cijelo popodne. Čekaj i kupi kutiju . Nekupujem igre preko steama baš zbog toga. Nek moraš rušit winse moraš sve ponovo skidat. Ok je to ako imaš bolju vezu ali ova je za to preslaba.

preslaba za sto?

pirat je reko brzinu također tu brzinu i dobivam na partisu npr. me2 od 12 gb skinuo od 9h ujutro do 7:30 navecer(da mjerio sam)

i to je to kupujem preko downloada najverojatnije i igrat cu betu weee xD

16 godina

ako ti se da čekat devet sati samo naprijed

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

ako ti se da čekat devet sati samo naprijed

pa bolje to nego cekat 10 dana na kutiju

game.co.uk ce mi dostaviti tu igru za 7 ili 9 dana kao i svima drugima koji su tamo vec kupovali nesto

nemoze bolje s tim downloadom al nikad se nezna

18 godina
neaktivan

Za one koji se nečkaju oko naručivanja preko UK retailera, Technomax i Algoritam će imati PC i PS3 u ponudi na 05.03. Pretpostavljena cijena je 349 kn kao i svi drugi naslovi EA. Oni koji su naručili igru preko UK uštedili su 50 kn ali neče je zaigrati bar do 9.03. Steam i EA Links su uvjek standardani 05.03.odmah poslije  ponoći :-) Eh samo tko će dočekati....

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820

0 0 hvala 0
16 godina
dado_mt kaže...

Za one koji se nečkaju oko naručivanja preko UK retailera, Technomax i Algoritam će imati PC i PS3 u ponudi na 05.03. Pretpostavljena cijena je 349 kn kao i svi drugi naslovi EA. Oni koji su naručili igru preko UK uštedili su 50 kn ali neče je zaigrati bar do 9.03. Steam i EA Links su uvjek standardani 05.03.odmah poslije  ponoći :-) Eh samo tko će dočekati....

350 kn!! Ja sam se nadao cijeni od 250 kn :(

16 godina
neaktivan
dado_mt kaže...

pa nije baš samo 50kn ušteda

mene sa game-a BC2 dođe max. 250kn sa poštarinom

s obzirom da nisam iz zg-a da naručim kod nas došlo bi me 380kn (349 + 30kn poštarina)

16 godina
neaktivan

A gdje mogu downloadati betu?Imam kod ali ne znam gdje da downloadam file.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
AdriTheGamer kaže...

A gdje mogu downloadati betu?Imam kod ali ne znam gdje da downloadam file.

Sutra pogledaj ovdje.

18 godina
neaktivan

BTW, svi vi koji imate X-FI ili nedaj bože namjeravate kupiti zvučne kartice, pročitajte ovaj link

Sad mi je jasno za što je preporučena konfa Quad procesor, jer nema hardware podrške za zvuk...

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net "Are you trying to TK me or you're just noob"_ TS2:eurots1.clanservers.com:8820
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.1.2010 21:30 (dado_mt).
18 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
dado_mt kaže...

pa nije baš samo 50kn ušteda

mene sa game-a BC2 dođe max. 250kn sa poštarinom

s obzirom da nisam iz zg-a da naručim kod nas došlo bi me 380kn (349 + 30kn poštarina)

Sve 5, ali igrati na D1 (05.03) je neprocjenjivo. Nema te uštede koja me može navesti da čekam 4-5 dana da počnem igrati :-)

17 godina
evo danas sam saznao da gamebox.hr otvara svoj bf bc2 server pa kad igra dode mogli bismo se tamo "druzit"
jedino ako bug ne napravi svoj server :P
18 godina
neaktivan
Postoji velika vjerojatnost da ću ja ubost svoj server. Ovisno o aktivnosti u prvom mjesecu odlučiti ću hoće li ostati aktivan.

Pa eto, kad budem znao podatke dam vam i nadam se da ćete pomoći održati server aktivnim i popularnim.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Postoji velika vjerojatnost da ću ja ubost svoj server. Ovisno o aktivnosti u prvom mjesecu odlučiti ću hoće li ostati aktivan.

Pa eto, kad budem znao podatke dam vam i nadam se da ćete pomoći održati server aktivnim i popularnim.

naravno da hocemo samo naprijed

16 godina
TopForumaš kaže...

pa bolje to nego cekat 10 dana na kutiju

game.co.uk ce mi dostaviti tu igru za 7 ili 9 dana kao i svima drugima koji su tamo vec kupovali nesto

nemoze bolje s tim downloadom al nikad se nezna

Ma bolje cekati ... Ovako dobijes kutiju i onaj mali prirucnik pa imam sta proucavat dok obavljam nuzdu iliti "serem" Belji se Ove od drugih BF vec sam sto puta prelisto .. Namigiva

17 godina
dado_mt kaže...

Daj bože da cijena bude 350kn kod nas, al imam feeling da bi mogla bit i više, ipak je vrlo očekivani proizvod(a i na steamu dođe 50eura,nemože isto toliko doć i kod nas verzija i to sa kutijomNeodlučan) Al evo, nadam se da dođe 350kn,jer onda bi ga mogao ubost, jer mi je propala stvar sa preorderom...

16 godina
Stoja kaže...

Daj bože da cijena bude 350kn kod nas, al imam feeling da bi mogla bit i više, ipak je vrlo očekivani proizvod(a i na steamu dođe 50eura,nemože isto toliko doć i kod nas verzija i to sa kutijomNeodlučan) Al evo, nadam se da dođe 350kn,jer onda bi ga mogao ubost, jer mi je propala stvar sa preorderom...

Nevidim zasto ne bi .. BF2 i BF2142 su bili 349kn kada su izasli.. isto " očekivani proizvodi" Namigiva

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice