Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.452.382
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

http://www.gametrailers.com/video/squad-rush-battlefield-bad/61185

novi video

mislim da je vec bio ali losije kvalitete

nezz tocno

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.1.2010 22:08 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ma nema šanse da cu uzimat bc2

uopće mi nije bf đir, nego neki mišung između mw2 i bf-a

i čekam samo bf3 i to je to...

Stay a while and listen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...

vidim da se bf fanovima ne sviđa previše bc2?

zasto zar je tako jako razlicit od drugih bf-ova ili?

zasto ga podcjenjujete pred bf3

imam osjecaj da ce bf3 biti samo za hardcore bf igrace

Cuj .. BC2 = CoD .. eto zasto .. Previse se "furaju" na CoD .. i sami kazu da hoce srusiti cod s vrha .. "Pravi" BF je onlineFPS i to je to .. ma kakav sp .. Mape od 64 igraca.. npr. Highway Tampa ,kad bi htio prehodati cijelu mapu trebalo bi ti 1-2 sata .. Kao i sto sam VanDyke kaze  50% SP i 50% MP ... BC2 sve me vise podsjeca na cod i kako kazu "Inf only"  A "pravi" BF serijal mora vise biti na Arma i OFP .. zar ne?? Sve vise i vise ljudi usporeduje BC2 i CoD6 .. Ajd mi reci u kojem svijetu netko bi moga usporediti CoD4 i BF2 ??? Igre su potpuno drugacije osim sto su FPS nemaju nista zajednicko .. Dok BC2 i CoD6 imaju puno toga zajednickog ..

Nemoj me krivo shvatiti .. Ja ne podcjenjujem BC2 on hoce biti odlican ali jednostavno to nije to sto sam ja navikao u ostalim BFs...  ja hocu igrati bc2 aktivno i natjecateljski ali on mi jednostavno nema ono sto imaju BF2,BF1942,BF2142 i BFV .. A mozda i grijesim (daj boze) bumo vidjeli =)

i BF3 hoce biti PC exclusiva .. Cak sam negdje i procitao do 128 igraca na serveru .. zivi bili pa vidjeli !! Cool

Inace oni koji hoce betu samo tako da bi je igrali prvi bolje da neuzimaju nego puste igracima koji ce pomoci dice-u da popravi bugove i ispravi greske .. posto beta za to i sluzi..

Belji se

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 9:42 (a1c2o3).
18 godina

Pazite ovako postoji ogromna ekipa kojoj i ja pripadam, a svi smatramo da je serijal Call of Duty brod koji tone, da je podlegao totalnoj komercijalizacij i cilj je samo zadovoljiti djecu i uciniti igru sto sarenijom/laksom/glupljom/jednostavnijom te svi pokusavamo naci neku prijelaznu alternativu s kojom cemo nastaviti uzivati godinama. Dice je vidio tu svoju priliku da ugrabi poprilican broj publike i ako odrade dobar posao i naprave odlican mix CoD/BF ja nemam nista protiv, cak i dobijam unapredjenu verziju CoD-a i happy sam i par godinica.

A sto se tice one hardcore BF publike pa ni vi niste zakinuti jer vam uskoro stize punokrvni nastavak BC 3 i moci cete da nastavite svojim tokom, svi sretni ajmo dalje.

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Moj PC  
8 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Pazite ovako postoji ogromna ekipa kojoj i ja pripadam, a svi smatramo da je serijal Call of Duty brod koji tone, da je podlegao totalnoj komercijalizacij i cilj je samo zadovoljiti djecu i uciniti igru sto sarenijom/laksom/glupljom/jednostavnijom te svi pokusavamo naci neku prijelaznu alternativu s kojom cemo nastaviti uzivati godinama. Dice je vidio tu svoju priliku da ugrabi poprilican broj publike i ako odrade dobar posao i naprave odlican mix CoD/BF ja nemam nista protiv, cak i dobijam unapredjenu verziju CoD-a i happy sam i par godinica.

A sto se tice one hardcore BF publike pa ni vi niste zakinuti jer vam uskoro stize punokrvni nastavak BC 3 i moci cete da nastavite svojim tokom, svi sretni ajmo dalje.

Ne bi se baš složio da je CoD brod koji tone, ipak je MW2 u globalu dobra igra, međutim u kontekstu da je brod koji tone kao PC igra, sigurno!

Za BC2 i njen CoD feel iz trailera ćemo još vidjeti u beti, ali mislim da u klasičnom modu igranja zadržava ono što je BF činilo BF-om. BF3 izlazi tek sljedeće godine, a za njega mislim da će biti samo nova BF iteracija u smislu da je mehanički nastavak na BC2. Naravno bit će više igrača na mapama i sve, onako klasičnije, ali gameplay će biti sličan BC2 jer na to očito ciljaju.

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
18 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Za BC2 i njen CoD feel iz trailera ćemo još vidjeti u beti, ali mislim da u klasičnom modu igranja zadržava ono što je BF činilo BF-om. BF3 izlazi tek sljedeće godine, a za njega mislim da će biti samo nova BF iteracija u smislu da je mehanički nastavak na BC2. Naravno bit će više igrača na mapama i sve, onako klasičnije, ali gameplay će biti sličan BC2 jer na to očito ciljaju.

Ne.

Bad Company se tako zove s razlogom. To nije i nikada nije ni planirano da bude klasičan BF. Izostanak pronea npr. ti to govori.

Bad company je nekakav hibrid COD-a i BF-a. Pazi, govorim to sa stajališta osobe koja je igrala prvi BC, dakle otprilike znam kako je i šta je. Igra je uzela ono najbolje iz bf-a i dodala tome ono najbolje iz COD-a kako bi BF franšizu učinila većim 'mainstreamom'. Privlačnijom mlađoj publici i tzv weekend warriorima. BC kao takav ima poveznice sa 'pravim' BF-om samo u temeljima.

Iz Dicea su rekli da ne odlaze od onog klasičnog BF stila, već da sada šire područje djelovanja. Te da će BF3 biti punokrvni BF nastavak, nevezan u potpunosti sa BC serijalom.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
18 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Igra je uzela ono najbolje iz bf-a i dodala tome ono najbolje iz COD-a kako bi BF franšizu učinila većim 'mainstreamom'. Privlačnijom mlađoj publici i tzv weekend warriorima. BC kao takav ima poveznice sa 'pravim' BF-om samo u temeljima.

O BF3 se gotovo ništa ne zna osim da je u razvoju.

Ali nije niti nerealno očekivati da će ukoliko BC2 bude uspješan(a izgleda da hoće) BF3 također posuditi neke CoD elemente.

Jednom kad dođeš u mainstream teško je reći 'Ne' parama.

16 godina
neaktivan

nadam se da će bit dosta filmića iz PC bete, s obzirom kak stvari stoje, ja ju nebum igral.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 12:19 (maxsisac_cro).
17 godina
protjeran

jel se zna kad ce xbox i ps demo?

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jel se zna kad ce xbox i ps demo?

4.2.

18 godina
neaktivan

Jesam li pogrešno shvatio da u BF:BC2 ne možeš leći i pucati?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ne, dobro si shvatio.

U CoD su maknuli LEAN, u BC2 su maknuli PRONE.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
doxy kaže...
naxeem kaže...

Ne, dobro si shvatio.

U CoD su maknuli LEAN, u BC2 su maknuli PRONE.

Katastrofa.

Po meni je FPS bez prone-a loš.

Neznam kako će biti sa BC2.Treba vidjeti...

18 godina
neaktivan

Koliko god je saginjanje relativno manje bitno, toliko je ležanje kritično... wtf...

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan

evo hvala na objasnjenjima sto je to tocno bc2 i koliko je drukciji od bf3

bf3 ce pruzati ono cisto bf iskustvo te ce biti exluzivno na pc-u znaci nece biti port s konzola a to donosi mnogo prednosti

s druge strane bc2 ima karakteristike coda i bf te je priblizen siroj publici te je tako i na konzolama

bc serijal je jedan veliki pokret EA da zaradi poprilicnu svotu novca

znate sto drago mi je da ce postojati 2 vrste bf pa ce tako svi ljubitelji fps-a biti zadovoljeni naravno ako igre budu kvalitetne a ocito je da budu

također slažem se cod serijal je brod koji tone ali na pc-u dok je na konzolama premocan zajedno s gaylo serijalom

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 14:43 (TopForumaš).
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koliko god je saginjanje relativno manje bitno, toliko je ležanje kritično... wtf...

Zašto bi bilo kritično? Mape su velike i ima covera na sve strane.

Mislim, draže bi mi bilo da ima i prone, ali ne bih rekao da je značajno važnije od izostanaka leana u MW2 primjerice.

17 godina
protjeran
dekstroza kaže...
naxeem kaže...

Mislim, draže bi mi bilo da ima i prone, ali ne bih rekao da je značajno važnije od izostanaka leana u MW2 primjerice.

istina dok sam igrao betu prone uopce nije falio....

ima covera kolko oces mozes si ga i sam napravit ak bas treba 

BUCKETHEAD /// ceka se 11.2
18 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
naxeem kaže...

Pa kritično je zato što je činjenično stanje da ležeći položaj smanjuje profil mete za 90%, što je jednostavno ni blizu bilo kakvom zaklonu.

18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Pa kritično je zato što je činjenično stanje da ležeći položaj smanjuje profil mete za 90%

Pa i lean radi to isto pa nije ispao neki problem izostanak leana u MW2...

Mislim, i ja sam za ležeći položaj i za naginjanje... ma za sve, realno ga jedino nema zbog toga što tih preostalih 10% nije vidljivo na televizorima.

Ali da je sad neka velika katastrofa što ne možeš negdje prileći, pa i nije baš.

A i nije da je neki presedan. CS, TF2, pa i L4D nemaju prone pa sasvim dobro funkcioniraju. Prvi BC također nije imao prone pa valjda DICEovci već imaju nekog iskustva kako organizirati gameplay a da ide i bez ležanja. Zato mislim da su "ZOMG, nema ležanja WTF" reakcije malo pretjerane.

18 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

A i nije da je neki presedan. CS, TF2, pa i L4D nemaju prone pa sasvim dobro funkcioniraju. Prvi BC također nije imao prone pa valjda DICEovci već imaju nekog iskustva kako organizirati gameplay a da ide i bez ležanja. Zato mislim da su "ZOMG, nema ležanja WTF" reakcije malo pretjerane.

Dobro, slažem se nije baš kritičan, ali ljudima kad kažeš "Battlefield" oni pomisle na bar neki relativni wannabe realizam, a ne arkadu tipa CS, TF2 i L4D. Za CoD je arkadnost jasna, te iako mnogima lean nedostaje pace same igre ubije tu pomisao. To izgleda hoće i sa BC2 i proneom postići.

S druge strane, možda PC community očekuje previše, ipak je ovo konzolaški naslov koji rade za nas samo da MW2 rekli "in ur face". Mislim da bi pravi BF-ovci trebali pretrpiti i sačekati BF3. Ja sam ionako mislio BC2 kupiti tek na ljeto, ali s obzirom da tad SC2 stiže, mogu i još pola godine sačekati BF3 :)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
18 godina
neaktivan
Adisuki kaže...

Dobro, slažem se nije baš kritičan, ali ljudima kad kažeš "Battlefield" oni pomisle na bar neki relativni wannabe realizam, a ne arkadu tipa CS, TF2 i L4D

Mislim da je greška mnogih u ovome threadu što na BF:BC2 gledaju kao na nastavak BF2, a ne BF:BC.

16 godina
neaktivan

ne vidim osobit razlog zasto igra nema prone

meni prone u codu daje veliku prednost katkad

nedostatak pronea nije zanemariv nedostatak te je prone vrlo koristan

no kako god barem je tu jos uvijek cucanje XD

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

Istina. Kako bi se ja trebao služit snajperom iz zaklona? Znači, ako zaklon nije dovoljno visok da me sakrije dok čučim, trebao bi tražiti drugi zaklon i putem poginuti. Pretpostavljam da ni leana neće biti. Dakle, ne mogu leći iza zaklona, ne mogu se nagnuti iz zaklona.. Zapravo i nema zaklona. Kakvo je to ratovanje?? Najbolje svi uzet GL-ove i natjerivat se po mapi...

dekstroza kaže...

Mislim, i ja sam za ležeći položaj i za naginjanje... ma za sve, realno ga jedino nema zbog toga što tih preostalih 10% nije vidljivo na televizorima.

Ali da je sad neka velika katastrofa što ne možeš negdje prileći, pa i nije baš.

Ja sam zbog nedostatka leana (i još nekoliko razloga) zamrzio CoD:MW2. Kao i dosta igrača. Sve lagano ide u *urac (u konzole točnije). Online FPSovi ostaju bez leana, pronea, bez modova, bez dedicated servera (da, znam, BC2 ima dedi servere), sve se lagano seli na konzole... Još malo pa će gamepad biti nativni kontroler, a ne miš + tipkovnica.

Nekom prije par godina reć da je budućnost online igranja na konzolama bi bila neviđena glupost i predmet sprdnje. Danas se to demantira. Valjda će BF3 biti PC ekskluziva, sa leanom, proneom, dedicated serverima, modovima, zločestim adminima, punkbusterom i satima zabave.

Odo ja igrat CoD2, nema mi većeg veselja nego puknut lika kundakom u glavu dok čeka na najvišoj zgradi u Toujani, tamo kod onog dimnjaka.... Još ako je Slovenac... Smijeh

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
18 godina
neaktivan
dekstroza kaže...
naxeem kaže...

Pa kritično je zato što je činjenično stanje da ležeći položaj smanjuje profil mete za 90%

Ne kužim? Kakvim televizorima? Govorim da nije isto gađao ti budalu koja stoji i na 500 metara imao metu visoku 3cm ili gađao ležećeg koji je visok 0.5cm. Naginjanje je manje bitno i uostalom i rjeđe korišteno u stvarnosti.

Od BF igre očekujem blizinu realnosti, a ne CoD s drugim imenom. TF2, CS, L4D, COD - to su apsolutno drugačiji tipovi igara od BF.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 17:58 (naxeem).
16 godina

Jedine stvari koje se bojim glede ove igre je da ju igrači ne upropaste. samo to. Jer ako će svi uzet snajpere i kempat se na ogromnoj mapi to će biti užas.sve ostalo mi je super.lova na stolu i čeka se izlazak

Videose niti ne gledam više jer mi se onda više neda igrat cod :D

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:07 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ne kužim? Kakvim televizorima?

Na onima na kojima igraju konzolaši. Pri TV rezoluciji(ne HD naravno) mape su jednostavno prevelike da bi na pristojnim udaljenostima zavaljen u kauč razlikovao fleku koja leži od scenografije. Suprotno uvriježenom mišljenju, ovo JE konzolaška igra.

naxeem kaže...

Govorim da nije isto gađao ti budalu koja stoji i na 500 metara imao metu visoku 3cm ili gađao ležećeg koji je visok 0.5cm. Naginjanje je manje bitno i uostalom i rjeđe korišteno u stvarnosti.

Naravno da nije isto, i prone je vrlo važan element kod stealth pristupa igranju i ultra važan element kod igara koji ciljaju na realizam.

Ali BF:BC2 nije takva igra, niti se pravi da je takva igra. Sam EA govori da sa BC žele srušit CoD, a CoD se ne ruši ArmAom ili BFom nego drugim CODom.

naxeem kaže...

Od BF igre očekujem blizinu realnosti, a ne CoD s drugim imenom.

Čekanje BF3 ti je u tom slučaju bolja opcija, jer ovako ćeš se razočarati.

naxeem kaže...

TF2, CS, L4D, COD - to su apsolutno drugačiji tipovi igara od BF.

Jesu, ali BF:BC2 nije. BC je križanac BF i CoDa, s tim da više naginje na CoD stranu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 18:15 (dekstroza).
16 godina
neaktivan

naxeem kaže...

Jesu, ali BF:BC2 nije. BC je križanac BF i CoDa, s tim da više naginje na CoD stranu.

u CoD-u nemožeš vozit vozila npr. tenkova, jeepova, aviona, helihoptera, APC-a...

tak da mi se čini da BC više naginje na BF stranu

ajmo svi na erep ;)
17 godina

Izgleda da on pokušava popunit sredinu između ta dva naslova- između žešče simulacije ratovanja i žešče arkade, gdje iz svakog žanra uzeto po nešto te smo tako dobili BC2Namigiva

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Gamer71 kaže...

naxeem kaže...

u CoD-u nemožeš vozit vozila npr. tenkova, jeepova, aviona, helihoptera, APC-a...

tak da mi se čini da BC više naginje na BF stranu

Moj komentar se odnosio na odnos igre prema arkadnosti/realističnosti, ne o samom sadržaju.

16 godina
neaktivan

moje mišljenje u vezi mw2 i bc2 je slijedece

mw2 je odlicna i zabavna igra koja je hendikepirana prvenstveno iwnetom tj. nedostatkom DS-a,i neizbalansiranošću koja se popravlja svakim prokletim patchom brzinom kornjace

također jedna od vecih mana je kratka kampanja

e sad bc2

bc2 ako bude onakav kakvim se prikaziva i ako naša očekivanja čak budu nadmašena bit ce kvalitetnija igra od mw2 te moze itekako srusiti mw2 s trona mp fps-ova današnjice

velike prednosti su DS,10h kampanja,moćan i najvjerojatnije odlicno optimiziran engine te mozda ono najvaznije a to je da sadrzi elemente coda i bf

ono od tih dviju igara je uzeto najbolje i stvoren je hibrid ciji ce se gameplay svidjet velikom broju publike i tako ce ga i mnogo ljudi igrati

igra se mozda nece svidjeti hc bf igracima te hc cod igracima

također i ova igra ce imat svojih nedostataka poput jednog kojeg smo vec danas saznali al nadajmo se u sto manjem  broju

bc2 se nece prodat toliko kolko mw2 al ce ga mozda vise ljudi igrat preko neta nego mw2 a to je DICE-ov cilj ja mislim barem su tako rekli

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice