ako naiđete na neku stranicu za betu da tu postate url, jere fakat dobro izgleda i najvise mi se sviđa rušenje zidova :) i namjeravam uzet original
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne kuzim.. Moram prvo pre-order da bi dobio pristup beti ??
Ne kuzim.. Moram prvo pre-order da bi dobio pristup beti ??
zar je to ne malo glupo, svatko moze pre-order kada dobje beta kljuc lipo prekines i amen mesa nigdje ne pise da moras kupit :D
Rokačina!
to je skuplje nego na game.co.uk
edit:krivo sam nesto izracunao pa sam dobio 365kn umjesto ~200
ipak je duplo jeftinije nego mw2
U game.co.uk igra i dostava su najjeftiniji ali nema bete ..
Za konzolaše...
Recently we could enjoy the closed beta of Battlefield: Bad Company 2. DICE has been out of the air and told us that a demo is to come. The online Gameshop GAME.co.uk let us know on February 4 a demo of Battlefield: Bad Company 2 appears for the Xbox 360 and PlayStation 3.
The release of this demo is exactly 1 week after the appearance of the PC Beta on January 28.
Eto... :)
Za konzolaše...
Recently we could enjoy the closed beta of Battlefield: Bad Company 2. DICE has been out of the air and told us that a demo is to come. The online Gameshop GAME.co.uk let us know on February 4 a demo of Battlefield: Bad Company 2 appears for the Xbox 360 and PlayStation 3.
The release of this demo is exactly 1 week after the appearance of the PC Beta on January 28.
Eto... :)
TOOOOO
pc dobiva demo prije i ak sam skuzil dobro(ispravite me)game.co.uk ce imat isto beta kjuceve?
btw stara skoro napravila mastercard blizu sam zavrsenju svog genijalnog plana xD
TOOOOO
pc dobiva demo prije i ak sam skuzil dobro(ispravite me)game.co.uk ce imat isto beta kjuceve?
btw stara skoro napravila mastercard blizu sam zavrsenju svog genijalnog plana xD
Haha, nisi baš ništa dobro skužio =)
Demo za PS3 i XBOX360 će se pojaviti 04.02., dok beta za PC počinje 28.01.
Demo za PC nećemo vidjeti, bar ne prije/za vrijeme trajanja bete.
Ne znam gdje si izvukao da će PC dobiti demo ikako, kao ni to da će game.co.uk davati ključeve :)
U biti game.co.uk ne može davati ključeve, jer ti oni naplate tek kad pošalju - dakle možeš otkazati preorder (što nije sigurno). Po toj logici bi svak preorderao, dobio key, i otkazao preorder.
TOOOOO
Haha, nisi baš ništa dobro skužio =)
Demo za PS3 i XBOX360 će se pojaviti 04.02., dok beta za PC počinje 28.01.
Demo za PC nećemo vidjeti, bar ne prije/za vrijeme trajanja bete.
Ne znam gdje si izvukao da će PC dobiti demo ikako, kao ni to da će game.co.uk davati ključeve :)
U biti game.co.uk ne može davati ključeve, jer ti oni naplate tek kad pošalju - dakle možeš otkazati preorder (što nije sigurno). Po toj logici bi svak preorderao, dobio key, i otkazao preorder.
ok moje isprike i mislio sam da sam se zabunil
A evo veselja i za nas koji smo napravili preorder na game.co.uk...itekako ima bete..(bonus)...
http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?Product_ID=74539 (kopiraj sve)
A evo veselja i za nas koji smo napravili preorder na game.co.uk...itekako ima bete..(bonus)...
http://www.gamestop.com/Catalog/ProductDetails.aspx?Product_ID=74539 (kopiraj sve)
Game.co.uk nije GameStop. To su posve različite firme.
Igra mi se čini bolesno dobra, no za jedan video ovakve trajnosti, definitivno sam previše puta vidio gorištenje GLa, znam da neće biti korišten kao u MW2, no ipak mi nije drago.
Ups sorry ali evo ima na game.co.uk kliknuti na dowload BBC2
What we think:
Pre-order Battlefield Bad Company 2 Limited Edition now and receive guaranteed access to the open beta starting on January 28th, 2010.
http://game.gamesplanet.com/produit.html;jsessionid=20EF74D2B2612D14CA74598A9D4A3E4B.jvmGpfr?product_id=1644&category_id=13 kopirati ovo sve..
Ma vise mi pun k ovaj sesir i bete ... malo ima malo nema .. uopce se necu zamarati .. igrati cu je kad izade ..
Došao single player reveal trailer :D
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-single-player-battlefield-bad/61087
Trailer mi je zakon. Štih cijelog SP-a mi se sviđa ^^
Došao single player reveal trailer :D
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-single-player-battlefield-bad/61087
Trailer mi je zakon. Štih cijelog SP-a mi se sviđa ^^
odlicno izgleda morat cu to nabavit za ps3 jer na kompu se necu bas nauzivat
Bezvezno je samo nastavak igrati jer su vezani.
Bezvezno je samo nastavak igrati jer su vezani.
a vidis mogo bi skroz sam zaboravio za njega
ma i bolje mp sam vido skoro sve
joooj jedva cekam da vidim onu đunglu il vec kaj je predivno izgleda
ma to 10h izvrsne kampanje sa izvrsnom pricom
ovo je bf koji ce imat dosad najbolji sp i najbolji mp
jedan od najkvalitetnijih fps-ova ikad bilo s tehnicke bilo s gameplay strane
drago mi je sto imam novce da kupim ovu igru i također jako se veselim njoj puno ocekujem i izgleda kvalitetnije od mw2
to ne znaci da je igra bolja nego samo da je kvalitetnija
zao mi je sto se ova igra nece prodati u mw2 brojevima a zasluzuje to
sta ces danas dobar marketing cuda radi
i najbolji mp
kako znas kad nisi ni probao ??
Po meni najbolji BF mp ima bf1942 ...(da imam i igram sve BF na pc) i to ce vjerovatno tako i ostati do dolaska jednog i jedinog .. bf3..bar se nadam
i najbolji mp
kako znas kad nisi ni probao ??
Po meni najbolji BF mp ima bf1942 ...(da imam i igram sve BF na pc) i to ce vjerovatno tako i ostati do dolaska jednog i jedinog .. bf3..bar se nadam
kad si ti bf veteran normalno da ti je onda onaj najdrazi koji ti je bio i prvi :)
gdje mogu skint Bf bad company ili 1943