Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.204.898
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC

ak si naručim preko game.co.uk odmah moram platit jel tako?

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ludilo ce bit ..

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
D3ViL kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D

Lol kakav skype? jesi ti ikad cuo za Team Speak, Ventrilo, Mumble? Smijeh

Šta fali skypeu????

Šta oni imaju a skype nema?

Zašto LOL?

Ti si  lol!

I oprah ga koristi Cool

Ili skype nije gejmerski pa nije kul,uber i sve ostalo...

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 19:15 (Kill Frenzy).
17 godina
neaktivan

Stabilnije je i brze razgovarati preko ventrilo servera nego da neko hosta konferenciju na skypu, to se pogotovo osjeti dok je 10+ ljudi.

world is full of king and queens who blind your eyes and steal your dreams
16 godina
moderator
Kill Frenzy kaže...
D3ViL kaže...

Šta fali skypeu????

Zašto LOL?

Ti si  lol!

I oprah ga koristi Cool

Nije on LOL,nego ovi programi koje je nabrojao su puno bolji za igru neko skype.

BTW Oprah je s**** d***** p******.Osmijeh

16 godina

Zbog čega? Zvuk je čist,stabilnost 100% odkako ga koristim,malo koristi memorije. Šta još treba?? gluposti...

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
D3ViL kaže...
Kill Frenzy kaže...

Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D

Šta fali skypeu????

Zašto LOL?

Ti si  lol!

I oprah ga koristi Cool

To je kao da pitaš: Kaj fali mišu od 20kn za kompetetivan gejming..  Zakaj svi daju 500kn za miš + 100-200kn za podlogu?? Namigiva

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
16 godina

Ne bi rekao da je to isto. Imam skup miš i upravo sad kupio skupu podlogu pa znam da u tome ima veeeelike razlike ali u čemu je skype loš ako je barem meni kvaliteta zvuka za 10 i i nikad nikakvih problema. Ok nisam koristio druge programe jer mi netrebaju pored skypea ali skype definitivno nije loš. Bolji za gaming??? Ili je dobar ili loš a ne dobar/loš za gaming...

I nikako nemožeš reć da je skype "20kn" a ovi drugi "500 kn". Po čemu? Čini mi se da je obrnuto

Kupujem afričkog tvora.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 19:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ne bi rekao da je to isto. Imam skup miš i upravo sad kupio skupu podlogu pa znam da u tome ima veeeelike razlike ali u čemu je skype loš ako je barem meni kvaliteta zvuka za 10 i i nikad nikakvih problema. Ok nisam koristio druge programe jer mi netrebaju pored skypea ali skype definitivno nije loš. Bolji za gaming??? Ili je dobar ili loš a ne dobar/loš za gaming...

I nikako nemožeš reć da je skype "20kn" a ovi drugi "500 kn". Po čemu? Čini mi se da je obrnuto

Razlika izmedju ta dva programa je u tome sto ovi mogu podnjeti od 1-50 ili vise ljudi, manje ti opterecuju down/upload, posebno su radnjeni za gaming kao recimo mumble itd. .

Ali kako kazu nisu zvake za seljake  Namigiva

Dumb ppl rush smart ppl camp.
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:36 (D3ViL).
16 godina

Držat ću se skypea a ti pro gameru drži se svojih  điđamiđaPoljubac

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je igra koju kupujem 100%, bez razmišljanja,.

Drago mi je da nisam kupio COD:MW2, jel bi se jako zaje**

Jedva cekam da iziđeSmijeh

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>disco brew
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

lol eto još jedna igra koju nestrpljivo iščekujemo Smijeh

aj ovo če bit predobro, najbolje mi je rušenje zgrada, smrt za kempere xD

svašta se igra trenutno...
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 20:12 (Gamer71).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
disco brew kaže...

I ja ju kupujem.

I kupio sam COD:MW2 i nisam se zaje**

16 godina
neaktivan
pirat kaže...
disco brew kaže...

I ja ju kupujem.

I kupio sam COD:MW2 i nisam se zaje**

Da sad moraš izabrati jednu između njih dvije, koju bi zel?

15 godina
neaktivan

ne bi ni jednu uzeo zato sto ova nije ni izasla... al vamo ce bit dedicated servera ... s toga uzo bi ovu ;)

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

TeamSpeak, Ventrilo, Mumble.. Specijalizirani programi za gaming. Skype je odličan za razgovore itd. ali ovi specijalizirani programi imaju toliko toga specifičnog i korisnog za gejming da su puuno isplativiji i kvalitetniji od Skypea kada se koriste u tom smislu.

Skype je jednostavno za razgovore u dvoje ili bilo što što nema veze sa brzinom reakcije ili istovremenog razgovora većeg broja ljudi.  FPS multiplayer igre se koliko znam igraju od 2 do 64 igrača, a brzina dolaska informacije je JAKO bitna.

Comfortably Numb/// D.A.V.E. THE DRUMMER @ BOOGALOO 4.12.2009. meine fav DJ!!........ P.L.U.R.
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

ne bi ni jednu uzeo zato sto ova nije ni izasla... al vamo ce bit dedicated servera ... s toga uzo bi ovu ;)

Baš ako radi niceg drugog onda radi dedi serveraSmijeh

16 godina
zv'jer2 kaže...
Kill Frenzy kaže...

TeamSpeak, Ventrilo, Mumble.. Specijalizirani programi za gaming. Skype je odličan za razgovore itd. ali ovi specijalizirani programi imaju toliko toga specifičnog i korisnog za gejming da su puuno isplativiji i kvalitetniji od Skypea kada se koriste u tom smislu.

Skype je jednostavno za razgovore u dvoje ili bilo što što nema veze sa brzinom reakcije ili istovremenog razgovora većeg broja ljudi.  FPS multiplayer igre se koliko znam igraju od 2 do 64 igrača, a brzina dolaska informacije je JAKO bitna.

E vidiš kad netko ovako lijepo napiše onda se je to ok. A ne popljuvat bez obrazloženja kao ovaj telac gore. Vjerujem ako su specijalizirani za to da su bolji ali meni je dovoljan i skype kad nas nema puno(2,3,4)

Kupujem afričkog tvora.
15 godina
neaktivan
thuglife kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...
rebelsy kaže...

kakve cu stuntove radit samo sa badjijem...kad dobim igru .. uopce nec ubijat .. neg cu se navazat s badjijem po mapi ... skakat ..ludovat XD

haha hebeno bi bilo napravis jump  i u zraku te tenk pogodi lol,a mozes ljude gazit ako oces

Koliko sam vidio dvojica mogu sjesti, jedan vozi a drugi puca, bilo bi jako dobro anti-tenkovsko oružje ukoliko oko njega nema pješadije,a ovaj kojega voze ima zolju. Tenk je  sam po sebi prespor da bi ga nanišanio a kamoli pogodio.

zamisli ovo

dvojica ste na quadu jedan vozi drugi (drk*) ima RPG i vozi se s straga

netko stavi tracer dart na tenk dvojica na quadu prohujaju pokraj tenka izbjegavajuci njegovu paljbu

u tom izbjegavanju taj koji vozi izbjegava a drugi (još uvijek d*ka) pukne u zrak iz RPG bez ciljanja i raketa pogodi tenk koji ima tracer dart

to ja zovem tank hunting

kome trebaju helici lol

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
15 godina
neaktivan

svi koji ce se u BC2 voljeti vozati okolo s badjijem neka mi daju ''palac gore'' :D

xFire: rebelsy

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

svi koji ce se u BC2 voljeti vozati okolo s badjijem neka mi daju ''palac gore'' :D

ocekujem najmanje 1000 thumb upova xD

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:31 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan

eto od tebe jedan :D bar nesto... ehehhehe

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina

Da sigurno i tako če igra postati glupa.

Kao što sad igram malo battlefield2 i vidim u onoj mapi omar, jbt skoro svi su na onim nosaću aviona i čekaju da se pojavi avion ili heli. Dok oni koji se tamo bore i igraju kako se igra, ovi tu jedan drugome uništava avione jer je ovaj uzeo prije njega.

Samo da ne bude tako jer če takvi igraći upropaštavat igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Kao što sad igram malo battlefield2 i vidim u onoj mapi omar, jbt skoro svi su na onim nosaću aviona i čekaju da se pojavi avion ili heli. Dok oni koji se tamo bore i igraju kako se igra, ovi tu jedan drugome uništava avione jer je ovaj uzeo prije njega.

Da to je najveci problem.Viče

Neki igraci su strasno glupi i kvare rundu od pocetka.

METALLICA!!!
16 godina
uljez kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da to je najveci problem.Viče

Neki igraci su strasno glupi i kvare rundu od pocetka.

Sad sam našao neki server gdje uopće nema vozila, tako da svi timski sudjeluju.

15 godina
Jack Sparrow kaže...

BF2 polako ali sigurno preuzimaju djeca od 8-9 godina tako da nemozes nista drugo niti ocekivati od njih ..

17 godina
neaktivan

Djeca su nase najvece bogatstvoPoljubac Pogotovo sam se to naucio u codu :)

[url=http://profile.xfire.com/fallout3][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/fallout3.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
a1c2o3 kaže...

BF2 polako ali sigurno preuzimaju djeca od 8-9 godina tako da nemozes nista drugo niti ocekivati od njih ..

Videl sam admina od HOG-a da stane ispred aviona i ne mrda. I kaj cu mu ja, idem ga gaziti,dobijem kaznu za TK i jos me on izbaci iz servera...Neodlučan

METALLICA!!!
16 godina

Hoce li se moci igrati BC2 preko Xfirea,po principu CoD-a 4?

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ni jedna se igra ne igra preko xfirea.

uljez kaže...

Videl sam admina od HOG-a da stane ispred aviona i ne mrda. I kaj cu mu ja, idem ga gaziti,dobijem kaznu za TK i jos me on izbaci iz servera...Neodlučan

Onda jednostavno više ne ideš na taj server.

Godinama sam igrao BF2 i imam preko nekoliko desetaka servera iza sebe, nikada nisam imao problema sa ovime jer kad sam se sa time susreo jednostavno tamo nisam išao više.

Nađi 2-3 kvalitetna servera koji ti pašu i igraj tamo. To je sva mudrost.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 9:37 (Danny_HR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice