Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.205.645
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...
4ucker kaže...

...BF je nista naspram CoDa po ovim videima itd!

?

Čovjeku ne paše BF,bolji mu je COD:MW2 što ti sad tu nije jasno..?

15 godina
neaktivan
pirat kaže...
TopForumaš kaže...
4ucker kaže...

?

Čovjeku ne paše BF,bolji mu je COD:MW2 što ti sad tu nije jasno..?

nemora onda pljuvat tako po battlefieldu i reci da je ta igra nista naspram coda sto je bas za :facepalm:

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Evo novi video :)

Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Igrao sam klanski aktivno cod4,sto je jedno potpuno novo i samo takvo iskustvo! Tjera vas da postignete s timom nesto,cak imate i taktike,i sve.Samo sto ima malih mapa i dosade brzo,tako da ce tesko koja igra preć cod4,a sto se tice mw2-a necu njega dirat,jer nemam konzolu(metafora)

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a sto se tice BC2,izgleda potpuno novo iskustvo,vrtis se po djungli,rakete lete oko glave,metci u zrak,prasina iz zemlje se dize,a tvoji teammmeightovi lete na sve strane,na vrhuncu vrhunaca helić neprijateljski te lovi.

:)

www.gamedust.xtreemhost.com -HRVATSKI GAMING SAJT

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

lijepo da su dodali taj mode ali pravo bf iskustvo je naravno puno dublje

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina
neaktivan
4ucker kaže...

LJUDI ISPRIČAVAM SE!

Tek sad vidim, mislio sam napisati COD JE NIŠTA NASPRAM BFA!

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
protjeran
4ucker kaže...
4ucker kaže...

LJUDI ISPRIČAVAM SE!

Tek sad vidim, mislio sam napisati COD JE NIŠTA NASPRAM BFA!

ajd ne dramatiziraj

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
16 godina

Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D

Kupujem afričkog tvora.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
pirat kaže...

lijepo da su dodali taj mode ali pravo bf iskustvo je naravno puno dublje

Ma koji mod? Pa klasična BF igra. Nije to ništa novo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
17 godina
Kill Frenzy kaže...

Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D

Lol kakav skype? jesi ti ikad cuo za Team Speak, Ventrilo, Mumble? Smijeh

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Ma koji mod? Pa klasična BF igra. Nije to ništa novo.

Ma ubacili su taj Squad DM. Nešto kao TDM u COD-u.

Uglavnom ubacili su dosta toga što je prije karakteriziralo samo COD. Što mi je zapravo teško palo. Želim što manje COD-a u svom BF-u.

Glasine kažu ovako...

1. 4 Game modes *At launch*: Rush, CQ, Squad DM, and Unknown. All of them can be played normally or in Hard-Core mode. Hard Core will be a ranked mode. There will be no kill cam after deaths, no HUD to speak of, no crosshairs and the amount of damage you can take will be decreased dramatically

2. You are able to select your fire rate. There is single shot, 3 round burst, and full auto. M16 is 3Rd Burst only, G3 is Single and Automatic.

3. Choppers are back, Unlike BF2 you have to land an have an Engineer repair them, no hover fixing.

4. Punk Buster is back as the Anti-Cheat for BC2.

Točka 1 mi se ne sviđa. :(

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
moderator
Danny_HR kaže...

Ma ubacili su taj Squad DM. Nešto kao TDM u COD-u.

Uglavnom ubacili su dosta toga što je prije karakteriziralo samo COD. Što mi je zapravo teško palo. Želim što manje COD-a u svom BF-u.

Glasine kažu ovako...

1. 4 Game modes *At launch*: Rush, CQ, Squad DM, and Unknown. All of them can be played normally or in Hard-Core mode. Hard Core will be a ranked mode. There will be no kill cam after deaths, no HUD to speak of, no crosshairs and the amount of damage you can take will be decreased dramatically

2. You are able to select your fire rate. There is single shot, 3 round burst, and full auto. M16 is 3Rd Burst only, G3 is Single and Automatic.

3. Choppers are back, Unlike BF2 you have to land an have an Engineer repair them, no hover fixing.

4. Punk Buster is back as the Anti-Cheat for BC2.

Točka 1 mi se ne sviđa. :(

Meni se točka 1 sviđa zbog Hard-Core moda,i to jako mi se sviđa što če biti Hard-Core mod(jedan metak i padaš Danny :))

17 godina
neaktivan
Ma nije toliko do HC moda... Neka ga, ne sviđa mi se što se u BF-u uopće spominje Kill cam, što postoji Squad DM (WTF?!?) koji je bio značajka COD-a.

Nadam se da će ipak BF ostati striktno timska igra....
Svaki BF je do sada to bio...

Zato kažem da želim što manje COD-a u Bf-u, da se ne bi ponavljalo ono od jučer ujutro što smo doživili na COD-u. ;)
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ma nije toliko do HC moda... Neka ga, ne sviđa mi se što se u BF-u uopće spominje Kill cam, što postoji Squad DM (WTF?!?) koji je bio značajka COD-a.

Nadam se da će ipak BF ostati striktno timska igra....
Svaki BF je do sada to bio...

Zato kažem da želim što manje COD-a u Bf-u, da se ne bi ponavljalo ono od jučer ujutro što smo doživili na COD-u. ;)

pa dobro nije bas ko tmd na codu tu su 4 ekipe a na codu 2

17 godina
neaktivan

Znam, znam... ali ipak.

Ma neka uostalom, ipak je to BF... Da je samo ime ono što ima zajedničko sa prethodnicima meni će bit' super.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 10:49 (Danny_HR).
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Znam, znam... ali ipak.

Ma neka uostalom, ipak je to BF...

da cini mi se da ocekuju dosta cod fanova (bilo bivsih il sadasnjih)

15 godina
neaktivan

BF ima vise nego dosta i svojih fanova, da igra bude isplativa, developeru. CoD je CoD , BF je BF, pogotovo od BF1942:DC . Igram sada cod 6, za razliku od cod a 5 koji sam kupio instalirao i izbrisao nakon 4-5 dana , ali to mi se nije nikada desilo sa BF, dobro mozda BF:Vietnam ali opet...

16 godina

Kad dolazi beta i demo za pc?

Te dali će i beta i demo biti dostupni svim korisnicima ili samo onima koji su preorderali igru?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Te dali će i beta i demo biti dostupni svim korisnicima ili samo onima koji su preorderali igru?

da to i mene zanima. ja naručujem igru ak neče bit dostupno

svašta se igra trenutno...
16 godina
moderator

Ovog tjedna završava beta testiranje Battlefielda Bad Company 2 za PlayStation 3, povodom čega je Electronic Arts objavio neke zanimljive statistike.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ovog tjedna završava beta testiranje Battlefielda Bad Company 2 za PlayStation 3, povodom čega je Electronic Arts objavio neke zanimljive statistike.

WOOOT

"jedan snajperist se sakrio iza prozora zgrade i počeo ubijati suparničke vojnike. No ubrzo ga je uočio marinac s bazukom i sprašio jedno punjenje u pravcu prozora. Prozor je promašen, ali je odvaljen dio zida ispod njega. Ne, ovo nije ubilo našeg snajperista. Snajperist je izgubio oslonac, pao kroz rupu i slomio vrat prilikom kontakta s majčicom Zemljom!"

16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
pirat kaže...

WOOOT

"jedan snajperist se sakrio iza prozora zgrade i počeo ubijati suparničke vojnike. No ubrzo ga je uočio marinac s bazukom i sprašio jedno punjenje u pravcu prozora. Prozor je promašen, ali je odvaljen dio zida ispod njega. Ne, ovo nije ubilo našeg snajperista. Snajperist je izgubio oslonac, pao kroz rupu i slomio vrat prilikom kontakta s majčicom Zemljom!"

joj znas kolko mi se to puta dogodilo no to ako ne pazis ima stvarno ljepih mjesta za sakrit se dok si sniper tj "recon"

16 godina
Jack Sparrow kaže...

Iko?

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Jack Sparrow kaže...

Iko?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-pc-beta-odgodjenano-poboljsana/39874.aspx

15 godina
neaktivan

kako bum ludoval s badjijem :D

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

kako bum ludoval s badjijem :D

to ti dobro ako si sniper da brzo dojdes do svoje kamp pozicije inace nije bas nest

15 godina
neaktivan

kakve cu stuntove radit samo sa badjijem...kad dobim igru .. uopce nec ubijat .. neg cu se navazat s badjijem po mapi ... skakat ..ludovat XD

xF: rebelsy

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
rebelsy kaže...

kakve cu stuntove radit samo sa badjijem...kad dobim igru .. uopce nec ubijat .. neg cu se navazat s badjijem po mapi ... skakat ..ludovat XD

haha hebeno bi bilo napravis jump  i u zraku te tenk pogodi lol,a mozes ljude gazit ako oces

16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
rebelsy kaže...

haha hebeno bi bilo napravis jump  i u zraku te tenk pogodi lol,a mozes ljude gazit ako oces

Koliko sam vidio dvojica mogu sjesti, jedan vozi a drugi puca, bilo bi jako dobro anti-tenkovsko oružje ukoliko oko njega nema pješadije,a ovaj kojega voze ima zolju. Tenk je  sam po sebi prespor da bi ga nanišanio a kamoli pogodio.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 17:25 (thuglife).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice