...BF je nista naspram CoDa po ovim videima itd!
?
Čovjeku ne paše BF,bolji mu je COD:MW2 što ti sad tu nije jasno..?
?
?
nemora onda pljuvat tako po battlefieldu i reci da je ta igra nista naspram coda sto je bas za :facepalm:
Igrao sam klanski aktivno cod4,sto je jedno potpuno novo i samo takvo iskustvo! Tjera vas da postignete s timom nesto,cak imate i taktike,i sve.Samo sto ima malih mapa i dosade brzo,tako da ce tesko koja igra preć cod4,a sto se tice mw2-a necu njega dirat,jer nemam konzolu(metafora)
a sto se tice BC2,izgleda potpuno novo iskustvo,vrtis se po djungli,rakete lete oko glave,metci u zrak,prasina iz zemlje se dize,a tvoji teammmeightovi lete na sve strane,na vrhuncu vrhunaca helić neprijateljski te lovi.
:)
Evo novi video :)
lijepo da su dodali taj mode ali pravo bf iskustvo je naravno puno dublje
LJUDI ISPRIČAVAM SE!
Tek sad vidim, mislio sam napisati COD JE NIŠTA NASPRAM BFA!
LJUDI ISPRIČAVAM SE!
Tek sad vidim, mislio sam napisati COD JE NIŠTA NASPRAM BFA!
ajd ne dramatiziraj
Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D
Evo novi video :)
lijepo da su dodali taj mode ali pravo bf iskustvo je naravno puno dublje
Ma koji mod? Pa klasična BF igra. Nije to ništa novo.
Ovo kupujem definitivno. Po prvi put bi volio imati team iliti clan za igranje ovoga pošto je ovdje zasita potrebna timska igra. Uključiš skype i deri :D
Lol kakav skype? jesi ti ikad cuo za Team Speak, Ventrilo, Mumble?
Ma koji mod? Pa klasična BF igra. Nije to ništa novo.
Ma ubacili su taj Squad DM. Nešto kao TDM u COD-u.
Uglavnom ubacili su dosta toga što je prije karakteriziralo samo COD. Što mi je zapravo teško palo. Želim što manje COD-a u svom BF-u.
Glasine kažu ovako...
1. 4 Game modes *At launch*: Rush, CQ, Squad DM, and Unknown. All of them can be played normally or in Hard-Core mode. Hard Core will be a ranked mode. There will be no kill cam after deaths, no HUD to speak of, no crosshairs and the amount of damage you can take will be decreased dramatically
2. You are able to select your fire rate. There is single shot, 3 round burst, and full auto. M16 is 3Rd Burst only, G3 is Single and Automatic.
3. Choppers are back, Unlike BF2 you have to land an have an Engineer repair them, no hover fixing.
4. Punk Buster is back as the Anti-Cheat for BC2.
Točka 1 mi se ne sviđa. :(
Ma ubacili su taj Squad DM. Nešto kao TDM u COD-u.
Uglavnom ubacili su dosta toga što je prije karakteriziralo samo COD. Što mi je zapravo teško palo. Želim što manje COD-a u svom BF-u.
Glasine kažu ovako...
1. 4 Game modes *At launch*: Rush, CQ, Squad DM, and Unknown. All of them can be played normally or in Hard-Core mode. Hard Core will be a ranked mode. There will be no kill cam after deaths, no HUD to speak of, no crosshairs and the amount of damage you can take will be decreased dramatically
2. You are able to select your fire rate. There is single shot, 3 round burst, and full auto. M16 is 3Rd Burst only, G3 is Single and Automatic.
3. Choppers are back, Unlike BF2 you have to land an have an Engineer repair them, no hover fixing.
4. Punk Buster is back as the Anti-Cheat for BC2.
Točka 1 mi se ne sviđa. :(
Meni se točka 1 sviđa zbog Hard-Core moda,i to jako mi se sviđa što če biti Hard-Core mod(jedan metak i padaš Danny :))
pa dobro nije bas ko tmd na codu tu su 4 ekipe a na codu 2
Znam, znam... ali ipak.
Ma neka uostalom, ipak je to BF... Da je samo ime ono što ima zajedničko sa prethodnicima meni će bit' super.
da cini mi se da ocekuju dosta cod fanova (bilo bivsih il sadasnjih)
BF ima vise nego dosta i svojih fanova, da igra bude isplativa, developeru. CoD je CoD , BF je BF, pogotovo od BF1942:DC . Igram sada cod 6, za razliku od cod a 5 koji sam kupio instalirao i izbrisao nakon 4-5 dana , ali to mi se nije nikada desilo sa BF, dobro mozda BF:Vietnam ali opet...
Kad dolazi beta i demo za pc?
Te dali će i beta i demo biti dostupni svim korisnicima ili samo onima koji su preorderali igru?
Te dali će i beta i demo biti dostupni svim korisnicima ili samo onima koji su preorderali igru?
da to i mene zanima. ja naručujem igru ak neče bit dostupno
Ovog tjedna završava beta testiranje Battlefielda Bad Company 2 za PlayStation 3, povodom čega je Electronic Arts objavio neke zanimljive statistike.
Ovog tjedna završava beta testiranje Battlefielda Bad Company 2 za PlayStation 3, povodom čega je Electronic Arts objavio neke zanimljive statistike.
WOOOT
"jedan snajperist se sakrio iza prozora zgrade i počeo ubijati suparničke vojnike. No ubrzo ga je uočio marinac s bazukom i sprašio jedno punjenje u pravcu prozora. Prozor je promašen, ali je odvaljen dio zida ispod njega. Ne, ovo nije ubilo našeg snajperista. Snajperist je izgubio oslonac, pao kroz rupu i slomio vrat prilikom kontakta s majčicom Zemljom!"
WOOOT
"jedan snajperist se sakrio iza prozora zgrade i počeo ubijati suparničke vojnike. No ubrzo ga je uočio marinac s bazukom i sprašio jedno punjenje u pravcu prozora. Prozor je promašen, ali je odvaljen dio zida ispod njega. Ne, ovo nije ubilo našeg snajperista. Snajperist je izgubio oslonac, pao kroz rupu i slomio vrat prilikom kontakta s majčicom Zemljom!"
joj znas kolko mi se to puta dogodilo no to ako ne pazis ima stvarno ljepih mjesta za sakrit se dok si sniper tj "recon"
Iko?
Iko?
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bad-company-2-pc-beta-odgodjenano-poboljsana/39874.aspx
kako bum ludoval s badjijem :D
kako bum ludoval s badjijem :D
to ti dobro ako si sniper da brzo dojdes do svoje kamp pozicije inace nije bas nest
kakve cu stuntove radit samo sa badjijem...kad dobim igru .. uopce nec ubijat .. neg cu se navazat s badjijem po mapi ... skakat ..ludovat XD
kakve cu stuntove radit samo sa badjijem...kad dobim igru .. uopce nec ubijat .. neg cu se navazat s badjijem po mapi ... skakat ..ludovat XD
haha hebeno bi bilo napravis jump i u zraku te tenk pogodi lol,a mozes ljude gazit ako oces
haha hebeno bi bilo napravis jump i u zraku te tenk pogodi lol,a mozes ljude gazit ako oces
Koliko sam vidio dvojica mogu sjesti, jedan vozi a drugi puca, bilo bi jako dobro anti-tenkovsko oružje ukoliko oko njega nema pješadije,a ovaj kojega voze ima zolju. Tenk je sam po sebi prespor da bi ga nanišanio a kamoli pogodio.