Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.206.589
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
wanted kaže...

Da li ce moci ovaj battlefield se igrati na multiplayer sa piratskom verzijom ili ce kao srat kao mw2

Igra če imat dedicated servere,znači da moči če se.

Ako su probili na MW2  da se moglo igrat pa makar samo 2 dana,tu če sigurno(isti slučaj s COD -om 4)

btw gledam malo ova videa i izgleda dobro jedino oružja su mi malo čudna?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 19:13 (pirat).
17 godina
naxeem kaže...

Odigrao sam Battlefield BC2 betu na PS3 sa XFPS adapterom za tastaturu i miša na 52" televiziji. Osim što je vizualno i zvučno iskustvo nenadyebivo, imam osjećaj da na PC-u svi chetaju, jer dok sam na PC-u u BF prosječan, ovdje sam ubio boga u ekipi. Možda stvarno na PC-u svi varaju, a s obzirom da na PS3 ne mogu...

A mozda si ti i jos nekoliko pojedinaca igrao s misem i tastaturom, a ostali jadnici s gamepadom se cudili otkud ovdje ovaj cheater s ovako odlicnim skladom pokreta na PS3?

Dumb ppl rush smart ppl camp.
17 godina
neaktivan
D3ViL kaže...
naxeem kaže...

Odigrao sam Battlefield BC2 betu na PS3 sa XFPS adapterom za tastaturu i miša na 52" televiziji. Osim što je vizualno i zvučno iskustvo nenadyebivo, imam osjećaj da na PC-u svi chetaju, jer dok sam na PC-u u BF prosječan, ovdje sam ubio boga u ekipi. Možda stvarno na PC-u svi varaju, a s obzirom da na PS3 ne mogu...

A mozda si ti i jos nekoliko pojedinaca igrao s misem i tastaturom, a ostali jadnici s gamepadom se cudili otkud ovdje ovaj cheater s ovako odlicnim skladom pokreta na PS3?

Neovisno od toga da li je kolega priljučio miš i tastaturu, mislim da mu je igra i dalje imala uključen auto aim i hitbox sustav koji su mu potpomagali u ciljanju. Ako griješim molim da me ispravi. Na PC-u je dosta teže/drugačije igrati, pa možda odatle osjećaj da svi cheataju :P

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 20:27 (Adisuki).
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

evo ja sigurno radim preorder u siječnju

odma cu i betu isprobat ma milina

igra je pokazanim materijalom vec sad osvojila moje srce i moj novčanik :D

Najnovija fora u 2r. srednje:Pazi s kime spavaš
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da li bi ja mogao igrati Battlefield bez problema, pise moja confa u moj pc

Mulalic Aid
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
wanted kaže...

Tvoja konfa je dovoljna za low postavke s nekoliko manjih detalja, ali ce gurat (nadam se)

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan
uljez kaže...
wanted kaže...

Tvoja konfa je dovoljna za low postavke s nekoliko manjih detalja, ali ce gurat (nadam se)

kako ba gurat, sta trebam dodati otprilike, bili pomogla jos jedna giga rama, posto sam cuo da batlefield vuce ram puno

Mulalic Aid
16 godina
protjeran
Adisuki kaže...
D3ViL kaže...
naxeem kaže...

Neovisno od toga da li je kolega priljučio miš i tastaturu, mislim da mu je igra i dalje imala uključen auto aim i hitbox sustav koji su mu potpomagali u ciljanju. Ako griješim molim da me ispravi. Na PC-u je dosta teže/drugačije igrati, pa možda odatle osjećaj da svi cheataju :P

a gle ovdje se ne osjeti puno auto aim samo ti pomaze kad ga naciljas i lik ti pocne trcat da ga mozes sa ciljanikom pratit ono lagano jedva se osjeti (da nebi uspoređivali sa aimbotom)

meni to ne sluzi previse kada zadnje vrjeme samo sa siperom igram....

danas tocnije prije 2 sata mi se glupost dogodila att je imo 6 igraca a def 0 lol 

treba puno vise vremena da se dojde do lvl cap-a za kojeg ni neznam koji je ja imam oko 30 sati a tek sam 23 lvl vido sam lika 46 lvl sa 110 sati a mislim da ima jos lvl.a

battlefield bc 2 :D// pills here
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 8:00 (hrvatskafarkasevec).
17 godina
neaktivan

Evo dečki, releasane su službene PC specifikacije (za BFBC2 i BF1943, engine je isti, pa nema veće razlike):

Minimum Specs
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2), 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)

Recommended Specs

Processor: Quadcore
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce GTX 260
Graphics memory: 512MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2), 10GB for Digital Version, 4GB for Disc Version (BF1943)

"In life there is from 'A' to 'B' to 'C'. In parkour there is no 'B'"
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.12.2009 13:19 (Adisuki).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
4 0 hvala 8
17 godina
neaktivan
Ovo će biti bolesno dobro.

Kao BF fan boy znam da čim to izađe druge igre jednostavno nestaju sa svih mojih sistema.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina
protjeran
TopForumaš kaže...

aa koja brutala ovi manji tenkovi jedva cekam

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Pure win!

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan

bit će bolje od mw2...bolja je, grafika, imat će create a class, i sve se može srušit i moš uć u svako vozilo i veće su mape!.....samo loše šta nema killstreakova

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovaj video rulzzzzzzzzzz Smijeh

ljudi kad če beta??

svašta se igra trenutno...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
dr. zlo kaže...

bit će bolje od mw2...bolja je, grafika, imat će create a class, i sve se može srušit i moš uć u svako vozilo i veće su mape!.....samo loše šta nema killstreakova

netreba ti killstreak imas dosta vrsta vozila,a imas i onaj mali helikopter koji navodi rakete ko predator sam kaj upravljas helicem velicine manje od covjeka

16 godina
dr. zlo kaže...

Možda će biti bolje od mw2, ali kolko vidim grafika je ljepša u mw2(ljepše su oblikovane puške), ali opet nemože se procjenivati po videu treba isprobati. Već si spremam lovu za igru da je kupim ako mi se svidi.

Što mi se najviše u ovoj igri sviđa je atmosfera, barem na ovim videima izgleda super.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 16:50 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
uljez kaže...
wanted kaže...

Da li ce moci ovaj battlefield se igrati na multiplayer sa piratskom verzijom ili ce kao srat kao mw2

Mislim da ce se moci, ali me bas briga ja sam vec narucil BF BC2Smijeh

di si narucil

16 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
dr. zlo kaže...

Možda će biti bolje od mw2, ali kolko vidim grafika je ljepša u mw2(ljepše su oblikovane puške), ali opet nemože se procjenivati po videu treba isprobati. Već si spremam lovu za igru da je kupim ako mi se svidi.

Što mi se najviše u ovoj igri sviđa je atmosfera, barem na ovim videima izgleda super.

vidjet ces u beti ak ce ti se sviđat il ne..meni je bolja od coda vec on dosadio a ovo mi je prva battlefied igra pa mi trenutno bf bolji

16 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
uljez kaže...
wanted kaže...

Mislim da ce se moci, ali me bas briga ja sam vec narucil BF BC2Smijeh

di si narucil

Narucil sam preko eNabave jer nemam karticu s kojom bi platio igru od game.co.uk. Oni ti mogu naruciti igru od game.co.uk za sveukupno 271 kn (postarina isto uracunata), ali ako imas karticu onda ce te doci 39 kn manje.

METALLICA!!!
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
dr. zlo kaže...

hehe grafika u mw2 je puno losija prema ovoj

ipak frostbite engine popapa za doručak engine mw2 tj. quake engine

al dobro necu sad usporedivat grafiku tih dviju igara posto to nespada u ovu temu

a dizajn pušaka nije ružniji samo zato što je DRUKČIJI

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
moderator
Danny_HR kaže...
Ovo će biti bolesno dobro.

Kao BF fan boy znam da čim to izađe druge igre jednostavno nestaju sa svih mojih sistema.

Danny, pa valjda znaš ko i šta te tamo čeka (polishing my dogtagger dagger 2000 titanium blade :))

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Danny, pa valjda znaš ko i šta te tamo čeka (polishing my dogtagger dagger 2000 titanium blade :))

I'm counting on that!

17 godina
moderator
Danny_HR kaže...

I'm counting on that!

Ti očigledno ne znaš da ja izazivam strahopoštovanje, klanjanje, sklanjanje, klanje i sr*anje dolaskom na server :D

Nije se usr*o onaj kojem je daleko zahod, nego onaj ko je kasno krenuo.
17 godina

Mislio sam prvo uzet MW2 orginal pa poslje mozda i BF Bad Company 2, ali vidio sam kud idje MW 2, necu nista govorit radi njegovih fanova, pa sam odlucio ako BF bude onakav kako izgleda njega definitivno uzimam, jos ako izbace betu pa da vidim kako to sve funkcionira jer nevolim igre kojima su npr kontrole izvan nekog standarda, najbolje su kao u CoD serijalu.

Btw sta je sa forumom nesto me stalno un logira.

Oštećen za pola zvjezdice :| (:D)
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 18:48 (markoal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Ti očigledno ne znaš da ja izazivam strahopoštovanje, klanjanje, sklanjanje, klanje i sr*anje dolaskom na server :D

LOL

Bilo je takvih i prije stari. ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 18:59 (Danny_HR).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma ja kupujem ovu igru u siječnju preorderom na gameu

igra me totalno osvojila ponuđenim te preorderom dobit cu i betu onda i jos k tome cu imati otkljucani neki content prije drugih ma milina

cim stara dobi godisnji i napravi debitnu karticu odmah naručivam u siječnju

btw igra je k tome i prokleto jeftina 200kn

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.12.2009 19:07 (TopForumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko znam neće biti bete za PC.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
15 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Koliko znam neće biti bete za PC.

bit ce u sijecnju

16 godina

Do sada nisam igrao niti jedan BF ali ovaj cu MORATI Smijeh

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice