Vec sam par dana istrazivao ovu igru i mogu reci da kada izadje CoD:MW2 ce postati mrtva igra :D
meni se jako sviđa što postoji mikro i makro destrukcija
ono možete uništiti cijelu mapu(makro destrukcija)i to na 10000000000000000000000000 i više malih komadića(mikro destrukcija)
također sviđa mi se što će se zemlja deformirati ako padne na nju bomba
evo ti improviziranog covera sakrij se u grabu nastalu prije 10 sec od minobacačke granate
Ja sam danas napravio preorder sa game.co.uk. Limited Edition
Sada samo ostaje da cekam 4 mjeseca
meni se jako sviđa što postoji mikro i makro destrukcija
ono možete uništiti cijelu mapu(makro destrukcija)i to na 10000000000000000000000000 i više malih komadića(mikro destrukcija)
također sviđa mi se što će se zemlja deformirati ako padne na nju bomba
evo ti improviziranog covera sakrij se u grabu nastalu prije 10 sec od minobacačke granate
Jao kako sam to sfuravao u multiju u BC1...Vidim 3-4 lika ispred mene, malo zapucam, prebacim na grenade launcher i bum! u zemlju.. Instant rov!
Treba pričekat da igra izađe.. vidimo sa COD: MW2 koliko ljudi je požalilo zbog pre-ordera.
Svejedno za sad mi se čini da ovo kupujem. Oduvijek sam volio BF serijal.. još s ovom neviđenom destrukcijom okoliša, bit će to nova dimenzija multiplayer gaminga.
Ja sam danas napravio preorder sa game.co.uk. Limited Edition
Sada samo ostaje da cekam 4 mjeseca
ja cu isto uzet al za ps3 da igram betu
Koliko ja znam za PS3 postoji ekskluzivna beta za koju se ne treba pre-order-ati, a za sve druge platforme se beta može igrati samo uz pre-order.
Ja cu ga uzeti u crovortex-u, nadam se da ce ga staviti na listu predbiljezbi.
Koliko ja znam za PS3 postoji ekskluzivna beta za koju se ne treba pre-order-ati, a za sve druge platforme se beta može igrati samo uz pre-order.
ipak ne beta je samo za ps3 uz navedene uvjete
http://blog.us.playstation.com/2009/11/battlefield-bad-company-2-incoming-multiplayer-ps3-beta/
"Today we’re excited to announce that our forthcoming multiplayer beta is coming exclusively to PS3, so you’ll have a chance to experience all the action, destruction and vehicular warfare ahead of our full release in March 2010."
Sto vise gledam ova videa sve vise igru zelim.
Koji je tocan datum izlaska?
Sto vise gledam ova videa sve vise igru zelim.
Koji je tocan datum izlaska?
Piše ti na kraju svakog trailera.. koje "što više gledaš"
http://www.gametrailers.com/video/ps3-beta-battlefield-bad/59320
http://www.gametrailers.com/video/ps3-beta-battlefield-bad/59322
nova ps3 beta videa
uhhh kako izgleda jednostavon predobro
kandidat za najbolji bf do sad al i za nešto puno više
Ta igra je fantastična, pun pogodak!
Mislim ju kupiti...
NAJGORE OD SVEGA JE TO DA SE PREVIŠE "DJEČURLIJE" (SEBE UBRAJAM U NJIH) NAVUKLO NA CALL OF DUTY 4, 5, 6, A SADA KAD VIDIM KAKVA JE IGRA MIJENJAM MIŠLJENJE I IMATE PODRŠKU JOŠ JEDNOG "COD" IGRAČA! ! !
Ta igra je fantastična, pun pogodak!
Mislim ju kupiti...
NAJGORE OD SVEGA JE TO DA SE PREVIŠE "DJEČURLIJE" (SEBE UBRAJAM U NJIH) NAVUKLO NA CALL OF DUTY 4, 5, 6, A SADA KAD VIDIM KAKVA JE IGRA MIJENJAM MIŠLJENJE I IMATE PODRŠKU JOŠ JEDNOG "COD" IGRAČA! ! !
kladim se da si dobio bijeli karton
Nadam se da nece napraviti glupost kao s COD-om da svake godine izlazi jedan.
Za PC je posljednji BF izasao 2006 (BF 2142) i evo nakon 4 g bude izasel novi. :D
Treba drzat jedan tempo za proizvodnju da se ljudi naigraju jednog nastavka pa predu na drugi.
Napravili su veliki korak s unistavanjem okoline i ostalog i to mi se jako sviga.
Zvuk mi se cini fenomenalan. Grafika je takoder super (nije najbolja, ali me bas briga)
Teamplay je doraden i bolji.
Osobni zakljucak: Ako su napravili igru kao ova na videima svaka im cast i veselim se izlasku igre. :D
Nadam se da nece napraviti glupost kao s COD-om da svake godine izlazi jedan.
Za PC je posljednji BF izasao 2006 (BF 2142) i evo nakon 4 g bude izasel novi. :D
Treba drzat jedan tempo za proizvodnju da se ljudi naigraju jednog nastavka pa predu na drugi.
U principu i oni imaju politiku da svakih godinu, godinu i pol izbace novu igru. Zadnji BF nije BF2142. Nepunih 6 mjeseci kasnije u 2007. su izbacili ekspanziju BF2142:Northern Strike. Nakon njega je bio Bad Company, doduše na konzolama. Dok su 2009. čak izbacili 2 BF igre: Heroes i BF1943. Ovakva poslovna politika funkcionira za svakog izdavača dok god ljudi kupuju njihove igre. Više smo mi krivi nego oni :). Dobar dio rada na njihovoj strani je reciklaža, tako da CoD i nije jedina crna ovca ^^
U principu i oni imaju politiku da svakih godinu, godinu i pol izbace novu igru. Zadnji BF nije BF2142. Nepunih 6 mjeseci kasnije u 2007. su izbacili ekspanziju BF2142:Northern Strike. Nakon njega je bio Bad Company, doduše na konzolama. Dok su 2009. čak izbacili 2 BF igre: Heroes i BF1943. Ovakva poslovna politika funkcionira za svakog izdavača dok god ljudi kupuju njihove igre. Više smo mi krivi nego oni :). Dobar dio rada na njihovoj strani je reciklaža, tako da CoD i nije jedina crna ovca ^^
Ja govorima samo za PC no dobro. :D
Za PC nisu dugo izdali novi naslov.
Evo najnviji je BF Heroes (na kojeg sam zaboravil), ali budimo realni nije to sad igra naspram BF2 (ali im svaka cast sto je besplatna)
Ja govorima samo za PC no dobro. :D
Za PC nisu dugo izdali novi naslov.
Evo najnviji je BF Heroes (na kojeg sam zaboravil), ali budimo realni nije to sad igra naspram BF2 (ali im svaka cast sto je besplatna)
I ja sam govorio za PC. Za BC1 sam spomenuo da je konzolaška i naveo sam je zbog reference na ovu godinu. Zadnja igra za PC je 1943 (FAIL na mojoj strani, mislio sam da se već pojavila). Prodavali, reciklirali. Što se BFH tiče, nije bitno da li je "do koljena" nekoj drugom naslovu u serijalu, nego to da predstavlja naslov serijala a time se i ubraja u njihov legacy izbacivanja naslova svake godine (ili u ovom slučaju i manje) :)
Samo želim reći da BF ekipa nisu samaritanci u odnosu na CoD. Rade istu stvar već dugo :)
Evo konačno bf za pc
nakon dugo vremena konačno će doć novi nastavak, jer naigro sam se bf-a 1942, bf-a 2!
po videu ovo če bit predobro. super mi je šta se okoliš može oblikovat xD
a šta je s battlefieldom 1943, jel to ima za pc????
Evo konačno bf za pc
nakon dugo vremena konačno će doć novi nastavak, jer naigro sam se bf-a 1942, bf-a 2!
po videu ovo če bit predobro. super mi je šta se okoliš može oblikovat xD
a šta je s battlefieldom 1943, jel to ima za pc????
ne jos ja sam igro na ps3 i igra je predobra
btw igra dođe samo 10funti
Ček? To nema za PC?
Evo googlam i očito sam pogriješio. Za PC se releasa početkom 2010., tako da će se pojaviti u nekih 2 mjeseca razlike u odnosu BC2. Anyway, to dalje ne mijenja moju tvrdnju o izbacivanju igara svakih godinu/godinu i pol :)
Ček? To nema za PC?
Evo googlam i očito sam pogriješio. Za PC se releasa početkom 2010., tako da će se pojaviti u nekih 2 mjeseca razlike u odnosu BC2. Anyway, to dalje ne mijenja moju tvrdnju o izbacivanju igara svakih godinu/godinu i pol :)
a taj 1943 ti je ko neki mini battlefied imas samo 3 mape i 3 klase zato je cjena tako jeftina
a taj 1943 ti je ko neki mini battlefied imas samo 3 mape i 3 klase zato je cjena tako jeftina
A dobro, svjestan sam o kakvoj se igri radi, samo sam kontao da je već na steamu. Jedna od blesavijih stvari u toj igri, pored minimalizma, je unlimited ammo dio. O tome ti pričam, reciklaža :)
wuhu dobio sam beta key za bc2 na gamespotu ali samo za us trziste
sad si idem napravit psnetwork us accout samo da proradi briga me za ping
kupujem novi kompjuter u 1 mjesecu zbog te igre! izgleda predobro!
btw,zainteresirani javite se ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/novi-hrvatski-game-site/39207.aspx