Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.164
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kad uđem nakon bf3,pravo je osvježenje i da serveri su poprilično puni{#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2

Danas sam promjenio 5 servera jer mi je tim sastavljen od CoD debila koji sa spawna snipaju {#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
15 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Danas sam promjenio 5 servera jer mi je tim sastavljen od CoD debila koji sa spawna snipaju {#}

bolje i to nego da idu quick scope-at (što se nemože u BC2 kolko ja znam),stvarno je strašno,otkad je izišo BF3 je 80% igrača došlo sa COD-a i svi dobri serveri su nestali

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
15 godina
luka94 kaže...
dj_renny kaže...

bolje i to nego da idu quick scope-at (što se nemože u BC2 kolko ja znam),stvarno je strašno,otkad je izišo BF3 je 80% igrača došlo sa COD-a i svi dobri serveri su nestali

Itekako je moguće...Trebaš mene vidjet u ulozi agresive snipera...Up close and personal...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...
dj_renny kaže...

Totalno vas razumijem... Ja igram BF3 sa ekipom svojom, BC2 sam danas upalio, mapa Nelson Bay, nakon 5 minuta sa M24 10/0 dobio kick zbog korištenja cheatova... Šta da kažem... 

Nebi se složio sa gornjim postom da BC2 postaje zanimljiviji, BC2 je zanimljiv sam po sebi, ali ako se igra sa normalnim igračima, ali ako je fail team, nemam komentara, pola dobrih servera je zapušteno, i tamo vlada kaos. Miss old times :(

Sniping is my job.
15 godina
neaktivan

Serveri su zapušteni jer ih velika većina fura retardirana pravila i admini su dječica koja ego tripaju sa svojim admin pravima. Da ne spominjem da ih je pola igru kupilo jučer pa kad mu složiš malo veći kill streak odmah te kika jer si cheater.  Kada mi krene vrtit pravila po ekranu samo odem na disconnect.

Sreća pa ima još par servera koji su no rules i have fun, sa normalnim adminima koji cheater plačljivcima u chat napišu da prestanu plakat i nauče igrat.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Serveri su zapušteni jer ih velika većina fura retardirana pravila i admini su dječica koja ego tripaju sa svojim admin pravima. Da ne spominjem da ih je pola igru kupilo jučer pa kad mu složiš malo veći kill streak odmah te kika jer si cheater.

Kicka tebe koji si Đeneral Armije i vidi se da si u igru uložio dosta vremena. A zamisli reakciju kad te takav tulipan vidi s dobrim K/D-om a nisi ni peti level :)

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina

Dajte neki server nikako da nađem server s normalnim ljudima,sve puno CoD debiliteta koji ne znaju što je taktika. Na CQ svi trče na A u Arici ja sam flankam okolo da stignem do A flaga i da umrem od nekog n00ba...PA ova je igra postala puna debila...

16 godina

Pa,ja sam nekako i prestao igrati kako se ugasio BG Company server...

Mislim da takvih baš nema više puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pa ima hrpa ekipe šta kreće ispočetka, moj frend jedan konstantno kreira nove soldiere jer mu je gušt otključavat stvari.

Mene zabavlja otključavanje platina.

Netko tko ima puno sati na BC2 trebao bi moći razlikovati cheatanje od skilla i jednostavno BC2 specifičnih pi*darija sa hit boxom, hit regom i laggom.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vash kaže...

Pa ima hrpa ekipe šta kreće ispočetka, moj frend jedan konstantno kreira nove soldiere jer mu je gušt otključavat stvari.

Mene zabavlja otključavanje platina.

Netko tko ima puno sati na BC2 trebao bi moći razlikovati cheatanje od skilla i jednostavno BC2 specifičnih pi*darija sa hit boxom, hit regom i laggom.

Ajde navedi mi neki no rules server sa norm ekipom, jer trazim tak nest duze, ali volim i postena pravila...

I slazem se sa svime gore navedenim, vi ste mene na pocetku krivo razumjeli, no nema veze, ako netko zeli play with me, nek mi se javi ;)

Sniping is my job.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 20:44 (Schima).
15 godina
neaktivan

GOV ita, ne znam točan naziv, talijani rush mod.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Vash kaže...

Ma mene te piz*arije s otključavanjem oružja i dodataka za njih samo živciraju. Platine, pinovi i insignije još ajde.

Počeo sam ispočetka samo zato jer sam zbog BF3 odlučio prodati cijeli account. A BC2 sam si opet naknadno nabavio.

Why do they call him the Bullet-Dodger? 'Cause he dodges bullets, Avi.
15 godina
neaktivan

A svaka bena ima svoje veselje.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Aha, znao sam za njih, ali naletim na CoD kida, pa dobije kick zbog svog "ponašanja" haha

Meni BC2 spada u grupu najboljih igrica koje sam ikad igrao! I jako mi je žao kad vidim hrpe kretena, sve manje i manje ljudi na serverima, kako vi to zovete buttheart admine i to, volim i no rules servere i servere sa pravilima, jer mi je svejedno, kad se ja pridržavam pravila. :)

Platine su jako zanimljive, ja sam imao u glavi zamisao da ih sve skupim, ali kad bolje razmislim, koja svrha?! Kao da to šta znaci?! Pa sam odustao, tu i tamo baš pazim na to da skupim sve, a nekad me briga. {#}

Samo se želim ispričati opet za sve što sam rekao, i ako sam ikoga uvrijedio, pukne mi živac, kad kao što i sami znate, BF je sad prepun CoD djece, koja nas totalno izluđuju i stalno nešta se*u za nas... Nadam se da me razumijete, koliko vidim ova tema jest mozda i mrtva jer nema toliko aktivnih članova, no sigurno ima bolje ekipe nego u nekim drugim temama! :)

Sniping is my job.

1 0 hvala 0
16 godina
Schima kaže...

Aha, znao sam za njih, ali naletim na CoD kida, pa dobije kick zbog svog "ponašanja" haha

Meni BC2 spada u grupu najboljih igrica koje sam ikad igrao! I jako mi je žao kad vidim hrpe kretena, sve manje i manje ljudi na serverima, kako vi to zovete buttheart admine i to, volim i no rules servere i servere sa pravilima, jer mi je svejedno, kad se ja pridržavam pravila. :)

Platine su jako zanimljive, ja sam imao u glavi zamisao da ih sve skupim, ali kad bolje razmislim, koja svrha?! Kao da to šta znaci?! Pa sam odustao, tu i tamo baš pazim na to da skupim sve, a nekad me briga. {#}

Samo se želim ispričati opet za sve što sam rekao, i ako sam ikoga uvrijedio, pukne mi živac, kad kao što i sami znate, BF je sad prepun CoD djece, koja nas totalno izluđuju i stalno nešta se*u za nas... Nadam se da me razumijete, koliko vidim ova tema jest mozda i mrtva jer nema toliko aktivnih članova, no sigurno ima bolje ekipe nego u nekim drugim temama! :)

Ja sam morao malo ispucati frustracije, ti si se samo prigodno našao tu. Vidim da si ipak ok lik, vidimo se na serverima.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
12 godina
neaktivan
Diablo86 kaže...
Schima kaže...

Ja sam morao malo ispucati frustracije, ti si se samo prigodno našao tu. Vidim da si ipak ok lik, vidimo se na serverima.

Znam kako ti je, tako i ja nekad, ali se zato lijepo ispričam kasnije! :)
Da, vidimo se... {#} 

Sniping is my job.
14 godina
neaktivan

evo odlucio se i ja ponovo instalirat bc2,update je u tjeku

možda se vidimo veceras sa druge strane nisana {#}{#}

Origin/Battlelog:BumbleBee_HR xfire:optimus122
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel se vi sada sastajete u nekom serveru,ja BC2 nisam igro kako spada otkad je ugašen OG server

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Schima kaže...

Ajde navedi mi neki no rules server sa norm ekipom, jer trazim tak nest duze, ali volim i postena pravila...

Vash kaže...

GOV ita, ne znam točan naziv, talijani rush mod.

http://www.gametracker.com/server_info/95.141.41.133:19867/

Zabranjen CG na inf.   Ekipa je odlična, zato, behave..

say_cheese(CRO), ako hoće netko u squad..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.1.2013 11:27 (ferovca1).
15 godina
neaktivan

A kao zabranjen je, al često i sami GOV-ovci ignoriraju to pravilo.

U biti je kako kada, nekad kenjkaju nekad je everything goes. U biti CG se praktički ne isplati koristit na tom serveru jer su tenkovi i helići toliko aktivni da moraš imat AT4 ili barem RPG.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisam primjetio da ignoriraju pravilo. Ako je admin online, sigurno će upozoriti na kršenje, pojave se padobranci tu i tamo. Što se standardne ekipe tiče, ako te pogode CG-om ili sl., to je slučajno i gotovo uvijek slijedi isprika.

15 godina
neaktivan

Ma onaj njub papasa trči okolo sa cg i saigom i roka, i tako svako malo.

Makar nije ni bitno, glavno da se roka. CG imam platinu pa mi nije ni zanimljiv, još samo mine moram riješit, a to će potrajat.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

yep, papassa je čisti saigaš.. za cg nisam siguran..   više me živciraju ti pumpaši nego cg.. a u zadnje vrijeme pojedinci prvo krenu sa 40mm, pa onda pucaju..  

15 godina
neaktivan

Bome, kolko sam im se samo puta sjetio mamica zbog tih 40mm.{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

sad sam nakon gotovo godinu dana ponovo upalio BC2,odigro jednu rundu i ugasio,pa ovo nije normalno,stvarno se vidi kolko djece je došlo sa COD-a vamo,jbt nimalo timskog rada,0 komunikacije i svi igraju kao neki wannabe agressive sniperi i uz to nema više ni 1 server gdje su admini dobri i di je bar 1 od njih uvijek aktivan...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
luka94 kaže...

sad sam nakon gotovo godinu dana ponovo upalio BC2,odigro jednu rundu i ugasio,pa ovo nije normalno,stvarno se vidi kolko djece je došlo sa COD-a vamo,jbt nimalo timskog rada,0 komunikacije i svi igraju kao neki wannabe agressive sniperi i uz to nema više ni 1 server gdje su admini dobri i di je bar 1 od njih uvijek aktivan...

Točno te razumijem, ja sam u nedjelju otisao na Arica Only server, i bio sam u timu koji je vodio cijelo vrijeme, bio sam 2.-3. na mapi i igrao sam sa Assault klasom jer skupljam platine ^^ I uglavnom, prešli smo preko mosta, krenuli na druga 2 objektiva, i praktički svi su prešli u Recon klasu i skampali se idioti na zgradi, i nitko nikud, ovi ih skidali cijelo vrijeme i izgubili smo, i jedan lik je cijelo vrijeme tupio da je on quickscoper i kako cemo zbog njega pobjediti(a bio je među zadnjima na score listi), došlo mi je da mu kažem da se propuca. Ali šutio sam, jer s tim idiotima više nemožeš normalno.  {#}

Sniping is my job.
12 godina
neaktivan

Trebao bi reinstalirati igru, a ne mogu nigdje pronaći svoj CD key?

Molim vas, pomozite mi pronaći svoj CD key u igri. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.1.2013 20:08 (dkomar).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Mislim da ti ne treba bas tvoj cd key ako znas account?! Jer se frendu isto to dogodilo pa se logirao na piratski cd key i moze igrati. ^^

Sniping is my job.

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Volio bih imati svoj key na papiru.

EDIT: Sređeno! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.1.2013 0:41 (dkomar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice