- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
to ti je mix izmedju hc-a i normala... npr. moze biti vojnik na 60%kao u hc ali da imas spotanje i ostalo iz normala... ili 100% bez spotanja i slicnog :)
Imate li vi problema s laggom?
Meni je ping gotovo na svakom serveru 125-220.
meni je redovito 35-40-55 .. na blizim serverima europskim ofc.. fantazija..
kada tražiš servere ili u igri?
kada tražiš servere ili u igri?
kad trazi igru... toliki ping u igri mu nece pozati ni na hr ip...
pozz
evo i ja sam se prikljucio bbc2 mp pa da netrazim po stranicama jel znadete koji hrv server? :))
da vidim prazni su..na kojim serverima najvise igrate?
ako nije gužva odem na =BG= ako treba ćekat puno uredu onda odem na neki random server
Pozz jel možete na sve servere normalno ući jer meni neke blokira piše mi server disconect.
Pozz jel možete na sve servere normalno ući jer meni neke blokira piše mi server disconect.
I meni se jučer pojavio taj problem..npr. na BG company mi baca tu poruku.
Brijem da je PB trebalo updateat.Sad sve ok.
Ja već nekoliko sati pokušavam ali ne uspjevam ni na jedan server.
jel ima neki domaci server za bbc2 a da nije prazan hvala

jel ima neki domaci server za bbc2 a da nije prazan hvala
http://www.gametracker.com/server_info/194.116.187.165:19567/
Ovo mi već stvarno počinje ić na sisu! Jučer verifajing fajlova sa stima - ništa, tri puta apdejt pankbastera - ništa. Četvrti put - opet ništa...tek nakon restarta kompa proradi. I rekoh super...to je to. Sad probam - opet isti problem!
Samo na serverima s rushom
Glupi cock quest radi...
Hebem ti dajs i pankbaster i ko ih izmislio!
Ovo mi već stvarno počinje ić na sisu! Jučer verifajing fajlova sa stima - ništa, tri puta apdejt pankbastera - ništa. Četvrti put - opet ništa...tek nakon restarta kompa proradi. I rekoh super...to je to. Sad probam - opet isti problem!
Glupi cock quest radi...
nakon zadnjeg update servera... ne moze se vise normalno uci vec uvijek moras preko browsera na novo naci sever....
Glupi cock quest radi...
nakon zadnjeg update servera... ne moze se vise normalno uci vec uvijek moras preko browsera na novo naci sever....
Izbrisah GameSettings fajl iz BBC2 foldera i sad sve šljaka Spaja se na servere iz historya bez beda. Ostadoh bez fejvoritsa i historija doduše, al jbg...
evo par boljih ss što su se nakupili
Kaj ti je s ovim zadnjim ss-om?
evo par boljih ss što su se nakupili
Kaj ti je s ovim zadnjim ss-om?
nemam pojma,baš gledam na kompu je sve kak treba a tu na forumu ga nešt hebe -.-
Ja jos uvijek nisam rijesio onaj stuttering u igri. BF3 pici glat sve a BC2 sjecka.
Molim pomoć!!
Kupio sam orginal igru prije nekih mjesec dana..krenio u multiplayer i napravio account i sve 5..krenio tražit servere al mi izbacilo da moram updejtat..napravim update i idem u multiplayer upišem email i lozinku, a on me pita da upišem serial number ja upišem i kaže da je več registriran i nece mi pokrenut..molim vas ako itko može pomoc da pomogne...od srca Vam hvala!!
Ja jos uvijek nisam rijesio onaj stuttering u igri. BF3 pici glat sve a BC2 sjecka.
Na kolko imaš AA postavljen meni je na 4x i sve ok a iznad toga mi zahebava,probaj s vsync-om input lag miša je minimalan.
Na kolko imaš AA postavljen meni je na 4x i sve ok a iznad toga mi zahebava,probaj s vsync-om input lag miša je minimalan.
Moram igrati na dx9 da eliminisem stuttering, na dx11 se javlja bez obzira sto smanjim AA, a vsync-om je samo gore tako da sam otpisao dx11 u ovoj igri.
Moram igrati na dx9 da eliminisem stuttering, na dx11 se javlja bez obzira sto smanjim AA, a vsync-om je samo gore tako da sam otpisao dx11 u ovoj igri.
a dx 10?
sta uradis da ti radi u dx9 modu?
my documents>BFBC2>settings otvoris preko notepada> DxVersion= upises 9
takodjer iskljuci bloom, tj stavi na false