Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.464.007
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2

Pozz , skini ovo:  PBSVC , i onda instaliraj. Meni je slično bilo ,ja kad sam se spojio na server odmah me je kikalo.

L.P.

14 godina
neaktivan

kad igram igru uvijek mi treperi i poslje odredjenog vremena postane sve bijelo 

kako igrati multyplayer

plsss odgovorite na pitanja

0 0 hvala 0
16 godina
simo97 kaže...

kad igram igru uvijek mi treperi i poslje odredjenog vremena postane sve bijelo 

kako igrati multyplayer

plsss odgovorite na pitanja

Koje komponente, koji driveri, jesi li stavio zadnji patch, je li igra oriđiđi...?

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
neaktivan

brzina 2.7 ghz

graficka 1giga

rama 2 giga

koji je zadnji pec

i sta mi treba za online

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 10:04 (simo97).

0 0 hvala 0
15 godina
simo97 kaže...

brzina 2.7 ghz

graficka 1giga

rama 2 giga

koji je zadnji pec

i sta mi treba za online

GO away kid.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
14 godina
neaktivan

igram modern warfare 3 na high

BEZ PROBLEMA

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 15:27 (simo97).

0 4 hvala 0
17 godina
simo97 kaže...

BEZ PROBLEMA

Ako nisi shvatio, Go Away kid je bio zbog toga jer pitaš kako upogoniti piratksu verziju - neće ti nitko ovdje pomoći u vezi toga.

A što se tiče MW3, to je puno manje zahtjevna igra.

14 godina
simo97 kaže...

BEZ PROBLEMA

wow, mora da imas jaku masinu, svaka cast kolega, hoces li mi biti prijatelj -_-"

pa ljudi on igra mw3 na high.

baj d vej, jel imal kom da je dosadio malo ovaj bf3, mene sve nesto vuce da se vratim na bc2 {#}

Had a dream I was king, I woke up still king
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

baj d vej, jel imal kom da je dosadio malo ovaj bf3, mene sve nesto vuce da se vratim na bc2 {#}

Pa nije da moraš selit stvari, prodat kuću, odjavit vodu, telefon i plin {#}. BC2 je još i više nego aktivan.

I'm very large!
15 godina
simo97 kaže...

BEZ PROBLEMA

wow {#} jel ti mogu biti frend? LOL JK GTFO

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 19:02 (dj_renny).
17 godina
Indestructible kaže...
...

Ja svoj BF3 još nisam ni instalirao. Samo stoji na Origin accountu. Za sada mi BFBC2 zadovoljava sve MP potrebe. Sad je već puno lakše igrati kad imam više dodataka oružju i malo bolje poznajem teren. A i nema više tako puno najiskusnijih koji te srede za par sekundi :)

Tu su još i BFP4F, AVA, Combat Arms i Insurgency kao free MP pa još nemam potrebu za BF3. A uskoro dolazi i full hd 27" monitor pa će, uz danas kupljenu HD6870, to izgledati puno bolje.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
Micek kaže...
Indestructible kaže...
...

Ja svoj BF3 još nisam ni instalirao. Samo stoji na Origin accountu. Za sada mi BFBC2 zadovoljava sve MP potrebe. Sad je već puno lakše igrati kad imam više dodataka oružju i malo bolje poznajem teren. A i nema više tako puno najiskusnijih koji te srede za par sekundi :)

Tu su još i BFP4F, AVA, Combat Arms i Insurgency kao free MP pa još nemam potrebu za BF3. A uskoro dolazi i full hd 27" monitor pa će, uz danas kupljenu HD6870, to izgledati puno bolje.

J*be se tebi uživaš kao car... {#}

16 godina
neaktivan

Jel ima neki server gdje ima nasih,nisam dugo palio BC2 pa sam mislio malo veceras zaigrat.

=XII=SandMan....
16 godina
neaktivan
Y2K2 kaže...

Jel ima neki server gdje ima nasih,nisam dugo palio BC2 pa sam mislio malo veceras zaigrat.

Ja odigram svaku večer po dvije tri partije, ali nisam nigdje naletio ni na jedan server iako ima oko 400 servera kad lupim search.

I'm very large!
15 godina
Nos kaže...
Y2K2 kaže...

Ja odigram svaku večer po dvije tri partije, ali nisam nigdje naletio ni na jedan server iako ima oko 400 servera kad lupim search.

tak i ja skupi se nas par na ts i oderi...{#}

Danijel Crkvenac
17 godina
dj_renny kaže...

J*be se tebi uživaš kao car... {#}

:)

Dobro dođe i taj virtualni BF za oporavak od realnih BF u prošlosti.

Sad barem imam više medalja nego prije 15-tak godina :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
16 godina
neaktivan
Nos kaže...
Y2K2 kaže...

Di ce se igrat veceras? Treba nac server gdje cemo se stalno nalazit(samo ne HC) {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
15 godina

ma uzmemo neki rendom server i krkamo..{#}

Jos malo do kraja Jos malo do kraja
Danijel Crkvenac
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvo pa musko hehehe{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 22:00 (BAD_BOY01).
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Ja obično odem na BG Company,skupi se dobre ekipe a zna se i dosta domaćih okupiti. Pa,ako ste noćas za malo tabananja...
Teo mi je na frend listi,pa se možemo tako spojiti.
15 godina

Zanimaju me neke stvari,frend je nabavio sebi i meni bfbc2 acce,i sada me zanima kad igram singleplayer igra doslovce leti 60FPSa na detaljima med/hig 1600x1200,ali kad uđem u mp fps mi opasno pada dolje,jedva kad je iznad 35 to sam u zadnje vrjeme primjetio i jako mi smeta,pa ako netko zna kako da to rješim neka kaže.

Procesor za koji dan ide drugi pa ću vidjeti onda

sadašnje stanje

E6420 3.0ghz

5gb rama

ga965P ds3 rev3.3

9800gtx+ amp

27" monitor

ista stvar je kod frenda on stavi sebi detalje na low ima 9600GSO E63002.8ghz 4gb rama

i ista stvar mu je bili mu detalji kao meni isti mu je fps,to mi nije jasno zašto se to događa.

Inače sam BFBC2 fanboy zato što je jakooo realna igra,nije kao cod da zovem helije avione i takve shitove.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kruskar kaže...

Zanimaju me neke stvari,frend je nabavio sebi i meni bfbc2 acce,i sada me zanima kad igram singleplayer igra doslovce leti 60FPSa na detaljima med/hig 1600x1200,ali kad uđem u mp fps mi opasno pada dolje,jedva kad je iznad 35 to sam u zadnje vrjeme primjetio i jako mi smeta,pa ako netko zna kako da to rješim neka kaže.

sadašnje stanje

E6420 3.0ghz

5gb rama

ga965P ds3 rev3.3

9800gtx+ amp

27" monitor

ista stvar je kod frenda on stavi sebi detalje na low ima 9600GSO E63002.8ghz 4gb rama

i ista stvar mu je bili mu detalji kao meni isti mu je fps,to mi nije jasno zašto se to događa.

Inače sam BFBC2 fanboy zato što je jakooo realna igra,nije kao cod da zovem helije avione i takve shitove.

A čuj...imate zastarjele grafe i dvojezgrene procove. Ovako oko puta pi metodom bih rekao da je do toga. Možda se javi netko s više iskustava. Meni se situacija značajno popravila prelaskom sa HD3870 na GTX560Ti, ali igra i dalje vapi za kvadom {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
15 godina
Mr. Fugitive kaže...
kruskar kaže...

sadašnje stanje

E6420 3.0ghz

5gb rama

ga965P ds3 rev3.3

9800gtx+ amp

27" monitor

A čuj...imate zastarjele grafe i dvojezgrene procove. Ovako oko puta pi metodom bih rekao da je do toga. Možda se javi netko s više iskustava. Meni se situacija značajno popravila prelaskom sa HD3870 na GTX560Ti, ali igra i dalje vapi za kvadom {#}

Pokušao sam i s GTX260 216SP od brata sam uzeo da probam i ista stvar,fps mi se nije nimalo pomaknuo,vidjet ću s quadom sad kad uzmem što će biti,ako se nepopravi opet ću probat od brata grafu jel će quad ju moć iskoristit.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
16 godina

Probaj ove tweakove možda će ti barem malo pomoći meni jesu.

U Documents->BFBC2->settings promijeni:

Bloom=false

HSAO=false

DxVersion=9

MSAA=0

Aniso=0

ova dolje podešavanja imaju manje utjecaja ali mogu pomoći

Undergrowth=medium ili low

Shadows=medium ili low

Water=medium ili low

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
zrimo kaže...

Probaj ove tweakove možda će ti barem malo pomoći meni jesu.

U Documents->BFBC2->settings promijeni:

Bloom=false

HSAO=false

DxVersion=9

MSAA=0

Aniso=0

ova dolje podešavanja imaju manje utjecaja ali mogu pomoći

Undergrowth=medium ili low

Shadows=medium ili low

Water=medium ili low

u svakom slučaju editat taj cfg da ne forsira DX10 jer to umara grafu abnormalno...tako je i kod mene dok je nisam malo stim postavkama stabilizirao i imam cca 60 -80 stabilnih FPS-a

18 godina
neaktivan

Btw. ak hoćete malo bolju grafiku i imate za to mogućnosti forsirajte dx11. Na njemu igra bolje radi i FPS bude redovito viši nego na dx10.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
kruskar kaže...

sadašnje stanje

E6420 3.0ghz

5gb rama

ga965P ds3 rev3.3

9800gtx+ amp

27" monitor

Ako se želite ugodno igrati na BFBC2 obavezno quad bilo koji..grafička može biti i slabija-recimo hd5670 i onda sve leti na high 60-k fpsa, ali quad obavezno ako želite povećati fps-e. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 15:45 (Crojumper).
16 godina
protjeran

Evo jucer si instalirao Vietnam i to je prevo osvjezenje :)
A na BF3 se nikako nemogu naviknuti... 

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

na vietnamu udjes u helic, odma te skinu tenkom, tako je bilo zadnjih puta dok sam igrao, il je to bilo do tog igraca sa tenkom

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Indestructible kaže...

na vietnamu udjes u helic, odma te skinu tenkom, tako je bilo zadnjih puta dok sam igrao, il je to bilo do tog igraca sa tenkom

Pa ja i ovako i onako skidam helice sa tenkom i u BF:BC2 i u BF3 {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice