Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.223.611
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
peroko kaže...

Arabarran, što su te banali juče s onog servera? Jedan tren si bio, drugi te več nije bilo?

ahamm Pb kick,Admin decision... valjda im nisam pasao {#}

15 godina
neaktivan

Jao kako smo ih sa zemljom sastavili kasnije, plakali su se{#}

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ma,njubare neke! Ne tangira me to previše. Mislim da sam admina bocnul nožićem 2 puta pa mu nije pasalo ;)
15 godina
neaktivan

Ljudi dodajte me na originu Archy_BiH i u igri Archy_BiH, tag [FUN]...Tek sam poceo igrati tako da je svaki savjet dobrodosao...

XFire: armin771 ; Origin: Archy_BiH

0 0 hvala 0
14 godina
igra li jos uvijek netko ovo ? ja sam novi . koliko na koliko se igra war? ako uopce ima warova? i koliko otprilike ima balkanskih klanova igra li se?
15 godina
dinos3 kaže...
igra li jos uvijek netko ovo ? ja sam novi . koliko na koliko se igra war? ako uopce ima warova? i koliko otprilike ima balkanskih klanova igra li se?

Evo ovakva je situacija. Klanova ima cca 7 komada u HR ugrubo i to ,hah, polu-aktivnih(većina je na BF3).Što se tiče warova to kod nas malo tko igra jer neznaju pravila(neznam ih ni ja skroz al znam otprilike iz jednog EU klana).warovi ti se krećud od 8v8 pa 12v12 ponekad ali stvarno rijetko 16v16. Jednom sam prisustvovao takvom waru i neću zaboraviti to.Što se tiče igrača igra se to još,ja imam BF3 ali s frendovima koji još nisu uzeli BF3 zapucamo svako večer na nekom serveru.Servera ima dosta popunjenih tako da se ne brineš populacije na njima.Imaš par servera u HR sa super pingom ali najčešće zjape prazni. Eto to ti je ukratko o BC2 ako te još šta zanima pucaj.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
16 godina
Jel jeftiniji sad bc2 posto je bf3 izaso?
Gdje je najjeftiniji?
Danas sam malo kod frenda igro drugi put (u zivotu) bc2 vietnam sa ppsh/m1911/lightweight/body armor, imao sam 13-6, mislim da je to ok skor.
Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
15 godina
neaktivan
reci ti nama bodove, jbš k/d :D
16 godina

Nisam siguran, 750 ili tako nesta...

Blood in the carpet... Urine stains on the walls... A colony of bats in the men's room... Asbestos in your air conditioner! Snakes in your planes!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
zivciraju me camperi . i jel mogu nekako promjenit cfg ko u cod 4.
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

Malo brate, ja sa medicom trpam preko 4000 čistog skora (bez pinova i sl. stvari) po dobroj partiji... MG3 rulz :) Jest da mi je k/d oko 1.5-1.9 ali bitno je koliko si flagova kepo i koliko si svojih oživio :)

Mrzim svoj nickname
14 godina
neaktivan
The Geek kaže...
8ax kaže...

Malo brate, ja sa medicom trpam preko 4000 čistog skora (bez pinova i sl. stvari) po dobroj partiji... MG3 rulz :) Jest da mi je k/d oko 1.5-1.9 ali bitno je koliko si flagova kepo i koliko si svojih oživio :)

medic..  tu klasu treba izbacit cudo da nisu.. al dobro na hc-u se placu..lol

xfact
14 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

medic..  tu klasu treba izbacit cudo da nisu.. al dobro na hc-u se placu..lol

zkj bi tu klasu trebalo izbacit??

mslm kad realno gledas u dosta slucajeva ti dobro dodje kad te neko moze izljecit il ozivit

Danijel Crkvenac
15 godina
neaktivan
Medic te može koštat wina, pogotovo u rusha kad si attacker, ak ga nema izgubiš bez problema, nema ko tickete spašavat
14 godina
i nitko nezna kako promjenit cfg a da nije configuratorom?
14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

cinimi se da si ti jos jedan koji igra cod,pa da ti pojasnim...kolko ja znadem u bf nema cfg,znaci postavke sto nariktas pod opcijama to ti je to,mozes jos jedino izvan igre promjenit hoces li igrat na dx9 il dx10

Danijel Crkvenac
15 godina
Gamer15 kaže...
dinos3 kaže...

cinimi se da si ti jos jedan koji igra cod,pa da ti pojasnim...kolko ja znadem u bf nema cfg,znaci postavke sto nariktas pod opcijama to ti je to,mozes jos jedino izvan igre promjenit hoces li igrat na dx9 il dx10

CoD njubići su sve češći u BF mislim da će bit red kupit BF2 tamo nema CoD njubića...{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 / - / beta.bassfeverfm.com - / http://www.universe-hosting.com/
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 12:57 (dj_renny).
14 godina
sry bfbc2 pro
17 godina
Gamer15 kaže...
dinos3 kaže...

dj_renny kaže...
CoD njubići su sve češći u BF mislim da će bit red kupit BF2 tamo nema CoD njubića...{#}

Eo jedan cod njubić (ja) je našao neke opcije koje se mogu mijenjati u settings.ini datoteci. Bitno da svi BC2 profići sve znaju {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
14 godina
da i ja sam samo to nasao u documents..
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Gamer15 kaže...
dinos3 kaže...

dj_renny kaže...

Eo jedan cod njubić (ja) je našao neke opcije koje se mogu mijenjati u settings.ini datoteci. Bitno da svi BC2 profići sve znaju {#}

NHF(i ja sam svojedobno bio igrač propale fanšize) ali svi koji s s coda prebace na BC2 Traže cfg i ine pi*ke materine kao da im to nešto znači...i da za sve odgovore postoji jedna internet stranica.Zove se google i preporučam da ju posjetite prije pitanja glupih pitanja.Over and out.

14 godina
neaktivan

Bok,nisam igrao BBC2 vec dugo i zanima me jel tko zna koliko je velik ovaj zadnji update?

1 0 hvala 0
14 godina
Oko 4gb
robimarko@gmail.com
14 godina

decki ajmo bacit neku rundu vietnama ili obicnog dodajte me na originu: BrLyeA

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Zadnijih dana intenzivnije igram BC2 i mogu reći da su partije jako dobre za razliku od prije par mjeseci gdje se nije znalo tko pije tko plaća. Moguće da je slučajnost, ali moguće da se horda Vasilji Zajceva preselila u BF3 :)

I'm very large!

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Decki na kojem serveru igrate??? I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit?????

Dodajte me ingame nick: Teo_HR, prije su me poznavali po HR_Teo ali dobio sam igru i krenuo ponovno s uzitkom da me prozivaju citerom {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 23:48 (BAD_BOY01).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BAD_BOY01 kaže...

I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit????

Trebao bi ih odmah imati.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
BAD_BOY01 kaže...

I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit????

Jesi redeemao kod za Specact u igri? Probaj to napraviti ako nisi. Ja sam morao koliko se sjećam.

http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/ ----- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 2:05 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
thesekiman kaže...
ZC_Someone kaže...
BAD_BOY01 kaže...

Jesi redeemao kod za Specact u igri? Probaj to napraviti ako nisi. Ja sam morao koliko se sjećam.

Pa redeemao sam ga i pise da je uspjelo ali kad hocu uzet npr spec kit tamo gdje inace biram kit-ove nema ih {#}

BF3:nick: =XII=Teo_HR WoT nick:SnowMan_Cro
14 godina
neaktivan
zali se ea suportu... Oni ti to rjese u par min....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice