Arabarran, što su te banali juče s onog servera? Jedan tren si bio, drugi te več nije bilo?
ahamm Pb kick,Admin decision... valjda im nisam pasao
Arabarran, što su te banali juče s onog servera? Jedan tren si bio, drugi te več nije bilo?
ahamm Pb kick,Admin decision... valjda im nisam pasao
Jao kako smo ih sa zemljom sastavili kasnije, plakali su se
Ljudi dodajte me na originu Archy_BiH i u igri Archy_BiH, tag [FUN]...Tek sam poceo igrati tako da je svaki savjet dobrodosao...
Evo ovakva je situacija. Klanova ima cca 7 komada u HR ugrubo i to ,hah, polu-aktivnih(većina je na BF3).Što se tiče warova to kod nas malo tko igra jer neznaju pravila(neznam ih ni ja skroz al znam otprilike iz jednog EU klana).warovi ti se krećud od 8v8 pa 12v12 ponekad ali stvarno rijetko 16v16. Jednom sam prisustvovao takvom waru i neću zaboraviti to.Što se tiče igrača igra se to još,ja imam BF3 ali s frendovima koji još nisu uzeli BF3 zapucamo svako večer na nekom serveru.Servera ima dosta popunjenih tako da se ne brineš populacije na njima.Imaš par servera u HR sa super pingom ali najčešće zjape prazni. Eto to ti je ukratko o BC2 ako te još šta zanima pucaj.
Nisam siguran, 750 ili tako nesta...
Malo brate, ja sa medicom trpam preko 4000 čistog skora (bez pinova i sl. stvari) po dobroj partiji... MG3 rulz :) Jest da mi je k/d oko 1.5-1.9 ali bitno je koliko si flagova kepo i koliko si svojih oživio :)
Malo brate, ja sa medicom trpam preko 4000 čistog skora (bez pinova i sl. stvari) po dobroj partiji... MG3 rulz :) Jest da mi je k/d oko 1.5-1.9 ali bitno je koliko si flagova kepo i koliko si svojih oživio :)
medic.. tu klasu treba izbacit cudo da nisu.. al dobro na hc-u se placu..lol
medic.. tu klasu treba izbacit cudo da nisu.. al dobro na hc-u se placu..lol
zkj bi tu klasu trebalo izbacit??
mslm kad realno gledas u dosta slucajeva ti dobro dodje kad te neko moze izljecit il ozivit
cinimi se da si ti jos jedan koji igra cod,pa da ti pojasnim...kolko ja znadem u bf nema cfg,znaci postavke sto nariktas pod opcijama to ti je to,mozes jos jedino izvan igre promjenit hoces li igrat na dx9 il dx10
cinimi se da si ti jos jedan koji igra cod,pa da ti pojasnim...kolko ja znadem u bf nema cfg,znaci postavke sto nariktas pod opcijama to ti je to,mozes jos jedino izvan igre promjenit hoces li igrat na dx9 il dx10
CoD njubići su sve češći u BF mislim da će bit red kupit BF2 tamo nema CoD njubića...
Eo jedan cod njubić (ja) je našao neke opcije koje se mogu mijenjati u settings.ini datoteci. Bitno da svi BC2 profići sve znaju
Eo jedan cod njubić (ja) je našao neke opcije koje se mogu mijenjati u settings.ini datoteci. Bitno da svi BC2 profići sve znaju
NHF(i ja sam svojedobno bio igrač propale fanšize) ali svi koji s s coda prebace na BC2 Traže cfg i ine pi*ke materine kao da im to nešto znači...i da za sve odgovore postoji jedna internet stranica.Zove se google i preporučam da ju posjetite prije pitanja glupih pitanja.Over and out.
Bok,nisam igrao BBC2 vec dugo i zanima me jel tko zna koliko je velik ovaj zadnji update?
decki ajmo bacit neku rundu vietnama ili obicnog dodajte me na originu: BrLyeA
Zadnijih dana intenzivnije igram BC2 i mogu reći da su partije jako dobre za razliku od prije par mjeseci gdje se nije znalo tko pije tko plaća. Moguće da je slučajnost, ali moguće da se horda Vasilji Zajceva preselila u BF3 :)
Decki na kojem serveru igrate??? I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit?????
Dodajte me ingame nick: Teo_HR, prije su me poznavali po HR_Teo ali dobio sam igru i krenuo ponovno s uzitkom da me prozivaju citerom
I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit????
Trebao bi ih odmah imati.
I da jedno pitanje imam onaj spec dodatak ali nemam pusaka ili ih prvo moram otkljucat pa ih onda mogu koristit????
Jesi redeemao kod za Specact u igri? Probaj to napraviti ako nisi. Ja sam morao koliko se sjećam.
Jesi redeemao kod za Specact u igri? Probaj to napraviti ako nisi. Ja sam morao koliko se sjećam.
Pa redeemao sam ga i pise da je uspjelo ali kad hocu uzet npr spec kit tamo gdje inace biram kit-ove nema ih