Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.218.470
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Dobio sam kod za Origin preko kojega sam skinuo besplatni bc2 deluxe edition. Problem je sto kada u main meni stisnem vietnam, piše da moram upisati neki kod, a ja neznam di se nalazi taj kod?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2

Za vietnam trebaš poseban kod,ovaj ti je samo za bc2.

$inke
14 godina
neaktivan
Pogledaj na originu - pod features piše da sadrži vietnam, a ako ne onda zašto košta duplo nego obična verzija???
14 godina
neaktivan
ja sam frendu dao dodatni key koji sam dobio od EA deluxe edition... I nije trebao key... Obrati se ea live chatu...
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...
Dobio sam kod za Origin preko kojega sam skinuo besplatni bc2 deluxe edition. Problem je sto kada u main meni stisnem vietnam, piše da moram upisati neki kod, a ja neznam di se nalazi taj kod?

Kad si dovrsio ''kupnju'' dobio si 3 keya, jedan za bfbc2, 1 za vietnam i 1 za 6xunlocks (i ja sam neki dan dobio deluxe edition preko promotion coda pa znam)...
Tebi na Originu pise da imas BFBC2 Deluxe Edition ali Vietnam ti se nalazi unutar igre i tamo moras upisati key...

Ja kada sam prvi put usao u igru trazio me bfbc2 key, onda sam prebacio u izborniku na vietnam pa sam upisao vietnam key pa sam otisao na reedem code i upisao 6xunlocks key...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 7:56 (rebelsy).
14 godina
neaktivan

Neznam dali je več bilo o tome al koje postavke sens. miša u igri koristite zajedno sa dpi postavkama,recimo moje je 1600dpi i 0.34 sens. to je recimo nekih 10cm za 180 da se okrenem,mislim stavio bih sens. na još niže ali nemam veliku podlogu pa kad jednog dana kupim veću podlogu brijem sens. još smanjit jer da ga hebeš preciznije mi je tako nišanit.(bc2 nick- synas,bc ply4free-synas).

$inke
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 18:32 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nakon dugo godisnjeg(BF3 :) ) opet malo poco bc2 igrat !

Prvu partiju krenem igrat upadnem u neki stvarno dobar tim nisu se dali celo vreme bili cvrsti s tako dobrom ekipom vec dugo nisam igro!

Uglavnom mogu rec da je bc2 puno laksi za igrat od bf3 (barem meni)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

MEDIC = EPIC! Danas sam na madicu nabio 4 puske, red dot i acog te 2x poboljasanja za medkit, 20k xp za lvl, bio 6 lvl sad 10 :D i tako sam si boosto ostale klase sa ww2 thompson , na sniperu sam do gol, na assault do poboljsani ammobox i na engenier dobio reddot i ona mala xm8 ! MEDIC JE ZA BOOSTANJE!! SAMO REVIVE I HEAL!! WOOT WOOT!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jel ima koji raspoloženi pilot a treba takvog-kakvog gunnera za sljedeći vikend?
14 godina
neaktivan

ma što se tice pilota bit cu pilot samo onima koji su samnom na voicu,jer sa nelatio na kretene koji tuku dolje sam po pjesacima a to sto nas AA gađa lika ne hebe ni 5% {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

uglavonm uhodana ekipa letača/mitraljezaca je kod nas na ts-u sad samo da protuavionce nađemo kvalitetne :D

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
14 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

uglavonm uhodana ekipa letača/mitraljezaca je kod nas na ts-u sad samo da protuavionce nađemo kvalitetne :D

ma imamo prca on je dns srusio helica i helica {#}

Danijel Crkvenac
15 godina
pa tko će nam letit? nemre on oboje
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. /Posredujem sponsoring klanovima!
15 godina

Mogu ja sjedit za AA {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Micek kaže...
zrimo kaže...
...

Ima li kako ljudi na serverima ili su svi prešli na BF3?

Svijet igara je tako ogroman da ima mnoštvo ljudi i na serverima za stare igre. Npr. BF:Play4Free je prepun igrača, Day of Defeat: Surce isto se nađe nešto punih servera, tako da u idućih nekoliko godina nemaš problema za BF:BC2 MP igranje. Uvijek će si netko poželjeti promjenu od najnovijih naslova. I Takvih željnih male promjene se sakupi po čitavom svijetu dosta i to svakodnevno.

BF2 je još bolji primjer, pogotovo budući da i govorimo o BF igri.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Mogu ja sjedit za AA {#}

ma AA je najmanji problem sa njim zna svako,trebali bi nekog ko zna ko pjesak znaci (rpg,CG,at4)

Danijel Crkvenac
15 godina

Barem je to lako. Tracer+RPG/Gustav i deri.

A onaj užitak kad pogodiš tracerom heli. {#}

Sticky teme nisu tu bezveze, tu su da vam pomognu. :D
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
leobugi kaže...

Barem je to lako. Tracer+RPG/Gustav i deri.

A onaj užitak kad pogodiš tracerom heli. {#}

ma nije mi to,to,zna se dogodit da heli ima ona dim pa ti daj tracer ne znaci nist...e onda AT4 i peri decko {#}

Danijel Crkvenac
15 godina
neaktivan

najbolji osjećaj je kad heli skineš sa snipa,jednom sam sa no-scope m24 skinio hinda :D

to je bio bolji osjećaj neg kad svršiš! :D

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
protjeran
luka94 kaže...

najbolji osjećaj je kad heli skineš sa snipa,jednom sam sa no-scope m24 skinio hinda :D

to je bio bolji osjećaj neg kad svršiš! :D

Sick no-lifer -.-

16 godina

Imam BBC2 DELUXE EDITION . Otišao sam na VIETNAM upisao kod,kod je prihvatio, ali mi se odmah nakon toga igra srušila. Upalio ponovno igru, vietnam, opet trazio kod ,al sad pise da je iskorišten i ne mogu više uci pod vietnam.
Kako ovo riješiti?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SHELBY_09 kaže...

.... Upalio ponovno igru, vietnam, opet trazio kod ,al sad pise da je iskorišten i ne mogu više uci pod vietnam.
Kako ovo riješiti?

-> EA support

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
15 godina
neaktivan
Hmmm, čudno, ja dok sam upisivo svoj key za vietnam, vratih na vanilu i kao provjeru dal radi vratio vietnam, opet me tražilo code, ja upiso, i pisalo da je in use pa me crashalo i kad sam ušo sve je bilo u redu, a kad sam kod susjeda njemu rego, upiso vietnam, prebacio na vanilu nazad pa opet na vietnam i isto - code is in use, ali nsm ceko da se crasha neg odma izašo i opet upalio bc2 i opet sve u redu bilo
16 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Hmmm, čudno, ja dok sam upisivo svoj key za vietnam, vratih na vanilu i kao provjeru dal radi vratio vietnam, opet me tražilo code, ja upiso, i pisalo da je in use pa me crashalo i kad sam ušo sve je bilo u redu, a kad sam kod susjeda njemu rego, upiso vietnam, prebacio na vanilu nazad pa opet na vietnam i isto - code is in use, ali nsm ceko da se crasha neg odma izašo i opet upalio bc2 i opet sve u redu bilo

A izašao i ušao u igru 5 puta i ne prihvaća, ondosno još uvijek traži key. Ne prihvaca key ni za onaj pack s vozilima. Samo BF BC2 igram normalno,bez greške...

15 godina
neaktivan
Onaj key moraš upisat u origin, tak sam ja i ljepo sam imo na novom soldieru specializations za vechile otključane neke i m1911 i tomicu i tracer. Ništ, probaj na support, velike su šanse da dobiješ novi key, barem sam ja, nasro malo kak imam u bfbc2 my soldier spectact oružja unlocked a u igri ne, a imam deluxe i lik se apologizeo za probleme i generiro novi spectact key. I frendu, nie igro jakoooo dugo bc2 pa zaboravio mail, poslo na support jel mogu oni mail vidjet od soldiera pa da mu kažu da zna pw(valjd mu je za sve isti pw) i lik mu dao novi key za bfbc2 i evo ga sad igra na novom accu. (imam neki filing da ih kopka što uvijek izbace nedovršeni bf pa im svi seru na supportu i forumu te su darežljivi zbog tog :D)
14 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 19:15 (ceco22).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Evo od danas.. I dalje nisam siguran dal je cheater ili je na drogama..

EDIT: evo i sekunda prija automatskog refleksa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.11.2011 11:39 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo decki upravo nabavio bc2 pa ako tko oce da igra neka me doda na originu Archy_BiH 

XFire: armin771 ; Steam: Archy_BiH

0 0 hvala 0
16 godina
Cromaki kaže...

Evo od danas.. I dalje nisam siguran dal je cheater ili je na drogama..

EDIT: evo i sekunda prija automatskog refleksa.

Je. Ni najbolje igraće nisam vidio da rade preko 300 killova u rundi.

15 godina
neaktivan

Arabarran, što su te banali juče s onog servera? Jedan tren si bio, drugi te več nije bilo?

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice