Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.218.131
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
ea live chat sve rjesava...
15 godina
ceco22 kaže...
trebas update...

šta ^on veli. ako ti se nije automatski updatealo onda ćeš to moraš manualno. nemoj se zapitkivat da li se updatealo, to bi sam primjetio jer nije baš tako mali update. Ne bi znao gdje je to pa ćeš morat googlat sam za download linkove ili nešto

Bubily
14 godina
neaktivan

logiro sam se sve ok tnx na savjetima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko otprilike sati igranja treba da se dođe do Rank 50?

AntonioZuti96

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AntonioZuti96 kaže...

Obično oko 400.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
14 godina

Imam pitanje u vezi BFBC2 Vietnam ekspanzije.. Imam Bad Company 2 koji je aktiviran prije ovog fijaska sa Originom.. Želim uzeti BFBC2 Vietnam, no svuda se prodaju samo Origin keyevi.. Pa me zanima kako bi to funkcioniralo kad bi uzeo Vietnam, a nemam originalni BC2 na Originu, nego ovako standalone.

Jel ima netko iskustva s tim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AntonioZuti96 kaže...

Nema tu odprilike, ovisi od tebi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
17 godina
buljo781 kaže...

Imam pitanje u vezi BFBC2 Vietnam ekspanzije.. Imam Bad Company 2 koji je aktiviran prije ovog fijaska sa Originom.. Želim uzeti BFBC2 Vietnam, no svuda se prodaju samo Origin keyevi.. Pa me zanima kako bi to funkcioniralo kad bi uzeo Vietnam, a nemam originalni BC2 na Originu, nego ovako standalone.

Jel ima netko iskustva s tim?

Vietnam key ionako upucavaš direktno u BC2; tako da ako ga nabaviš negdje od onih što prodau ključeve, taj isti ukucaš u BC2 i riješen problem.

Ako ga kupiš na Originu, e onda ne znam.

http://ad-infinitum.com.hr/ Hrvatska Star Trek Online Flota
14 godina
neaktivan
key ukucavas u vietnam na svom ac... A sve igrice koje imas preko istog EA ac ti se sad automatski pojave i u orginu kad se logiras ...
15 godina

Imam Win7 64bit i kad oću pokrenut, on kao se pokreća al se za par sec ugasi! Dal može ko pomoć i dal zna zašto, to je od danas poćelo sr...!?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

za početak updateaj drivere za grafičku i directx ako već nisi

Bubily
14 godina
Da malo oživimo temu
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

battlefield bad company 2 2 igraća s iste ip, dal je moguće ikako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
rokonja kaže...

battlefield bad company 2 2 igraća s iste ip, dal je moguće ikako?

Dok god imate dva odvojena EA accounta (tj. dvije kopije BC2) ne vidim gdje bi trebo biti problem.

15 godina

E u tom grmu leži zec, nemam dava BC2!

17 godina
neaktivan
rokonja kaže...

E u tom grmu leži zec, nemam dava BC2!

Nema ti to onda previše veze s istom IP adresom. Kad pokreneš igru moraš se ulogirati na EA master server. A isti EA account (za kojeg se trajno veže cd-key koji kupiš) ne može istovremeno biti ulogiran dva puta. Zato ako hoćete istovremeno igrati morate imati dva EA accounta, tj. dvije kupljene igre.

14 godina
neaktivan
ne znam jeste li primjetili vi koji jos ovo igrate... Da je tako lagano dobijati ako imate svega 2 do 3 kvalitetna igraca... Prekjucer odvozio cjeli hc rush harvest day kao napadac u tenku sa 30-0.. S tim da sam upalio 4planta ono wtf.. I u helicu oasis sam bio gunner i postavio osobni rekord 98-10.. Doslovce nitko nije znao oborit heli zanci od prve do zadnje baze..
15 godina
ceco22 kaže...
ne znam jeste li primjetili vi koji jos ovo igrate... Da je tako lagano dobijati ako imate svega 2 do 3 kvalitetna igraca... Prekjucer odvozio cjeli hc rush harvest day kao napadac u tenku sa 30-0.. S tim da sam upalio 4planta ono wtf.. I u helicu oasis sam bio gunner i postavio osobni rekord 98-10.. Doslovce nitko nije znao oborit heli zanci od prve do zadnje baze..

Meni se čini da ima manje đenerala ovih dana...valjda vise na B3. I nije da mi nedostaju, konačno mogu disati i klati guštere {#} Ali, da...imati dobar squad je neprocjenjivo.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Meni se čini da ima manje đenerala ovih dana...valjda vise na B3. I nije da mi nedostaju, konačno mogu disati i klati guštere {#} Ali, da...imati dobar squad je neprocjenjivo.

Znači, ti si taj koji me rokne čim se pojavim :)

Ne budite strogi prema nama gušterima... Nas su mobilizirali :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
14 godina
neaktivan
ako netko zeli igrati rush... Nek mi se javi samo na pp pa kad budem slobodan da bacimo koju... Iako preferiram hc zato sto nema kill cam spot i mini map... Moze se bacit i koja u normal.... Mislim da sam dao dzaba novce za bf3 jer mi je ovo i dalje zabavnije...
15 godina
Micek kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Znači, ti si taj koji me rokne čim se pojavim :)

Ne budite strogi prema nama gušterima... Nas su mobilizirali :)

Ako te netko rokne CG-om ili prikolje s leđa, onda sam to vjerojatno ja {#}

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina

Na kojem serveru se igra? da dođem i ja :)...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja obicno igram na serveru od svoga klana(diabolic).... Jer imam super ping na njemu obicno oko 90... Ali se mozemo dogovoriti za bilo koji drugi...
14 godina
neaktivan

[IMG]http://i43.tinypic.com/i40q5g.jpg[/IMG] evo jedna od veceras prije spavanja :) uglavnom je u chatu bilo huso cheater i sl :D noobs ta laguna je preljepa mapa... :D [IMG]http://i43.tinypic.com/15z4ggm.jpg[/IMG]

15 godina
neaktivan

lol umrla tema

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2011 9:01 (mad9dog).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
umrla tema kao i kvalitetniji igraci na bbc2...
14 godina
neaktivan

evo jedne od malo prije,jedna od boljih rundi {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

puno si ginuo sa recona :P

17 godina
neaktivan

Po pinovima ja bi rekao da je quickscopao tak da je ovo jako solidan score. Ali možda se varam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2011 17:17 (ZC_Someone).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ZC_Someone je reko zkj je takav score,tak da....nemrem ja kempat {#}

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice