Aj priznaj igraš bc2 s mamom.
imas ip u mom "potpisu" na forumu join kad oces da vidis da ne serem do tad nemoj spamat sa
Room, PW?
imas ip u mom "potpisu" na forumu join kad oces da vidis da ne serem do tad nemoj spamat sa
Room, PW?
Odakle skinuti taj zadnji patch? Tražim po netu ali ga ne mogu pronaći...
Mada zvuči nemoguće, moguće je da igra s prijateljicom!
Iako su rijetke, gotovo mitske, postoje gamerice (ženskog spola), koje igraju FPS-ove.
Oni koji su igrali s njima ili čak pričali s njima na TS.u, Ventrilu su neizmjerno sretni, ostali im zavide...
Možda se netko sjeti Rasta.Barbie koja je igrala BC2, sad LOL-a, ali se nadajmo da će igrat BF3!
Mada zvuči nemoguće, moguće je da igra s prijateljicom!
Iako su rijetke, gotovo mitske, postoje gamerice (ženskog spola), koje igraju FPS-ove.
Oni koji su igrali s njima ili čak pričali s njima na TS.u, Ventrilu su neizmjerno sretni, ostali im zavide...
Možda se netko sjeti Rasta.Barbie koja je igrala BC2, sad LOL-a, ali se nadajmo da će igrat BF3!
ona sad igra LOL kod mene na ts
u isto vrijeme?jesu znale jedna za drugu? :O
onda zaboravi kaj rekoh...
u isto vrijeme?jesu znale jedna za drugu? :O
Sarkazam... Vidis da je boldao dvije cure. ( tj girlfriend jer cura na hrvatskom ima vise znacenja ). :D
Samo upali igru preko Origina i on će odraditi svoje.
Instaliram ga, regam se i ništa... javlja da ne valja pass ili mail
Pa u pi*ku materinu, zašto mi je 8/10 servera stalno ping 999 !?
Sve od ovog novog patcha, apsolutno ništa ne radi kako triba, in-game i sve ostalo.
Pokusavan zaigrat da skratin vrime do BF3 ali neee....
Ma nabijem ih.
Pa u pi*ku materinu, zašto mi je 8/10 servera stalno ping 999 !?
Sve od ovog novog patcha, apsolutno ništa ne radi kako triba, in-game i sve ostalo.
Pokusavan zaigrat da skratin vrime do BF3 ali neee....
Ma nabijem ih.
Dice ce bacio u ponor, beta je s*anje, novi patch za bc2 je s*anje.
Well said Izgr.
Ali daj, molim te makni Sinatru jer me svako malo straši da je Sinatra
Well said Izgr.
Ali daj, molim te makni Sinatru jer me svako malo straši da je Sinatra
To mu je i funkcija, di god dođem izazivam strah i trepet usera
čudo ja nemem problema sa novim patchom ali sam instaliro nove nvdia drivere za bf3 285.38 i ubrzo mi bc2 za skoro 10 fpsa dali je još ko primjetio ubrzanje?
Primjetio sam i ja ubrzanje sa novim AMD-ovim driverima (preview 11.10) . Instalirajte, moja preporuka :)
EDIT: U Battlefieldu BC2 sigurno sam dobio 5-10 frejmova vise .
Vrijedi li to samo za novije serije grafičkih kartica ili će i moja 4890 imat bolje perfomanse?
ne kuzim kaj nije u redu sa novim patchom?meni se cini da je igra cak ubrzala.. sve radi odlicno..
Vrijedi li to samo za novije serije grafičkih kartica ili će i moja 4890 imat bolje perfomanse?
U release notesima piše da su poboljšanja za 5000 i 6000 seriju (pretpostavljam da su najviše peglali DX11 mode). Vjerojatno bi neka poboljšanja bila i na 4890, ali nećeš znati ako ne probaš.
ne kuzim kaj nije u redu sa novim patchom?meni se cini da je igra cak ubrzala.. sve radi odlicno..
Također, i meni se čini da radi bolje. Štoviše, nema FPS dropova kao prije.
Mislim da piše HD 5xxx i 6xxx series grafičke.
A taj zadnji patch i poboljsanja, je li se to samo odnosi na mulitplayer ili i na singleplayer?
A taj zadnji patch i poboljsanja, je li se to samo odnosi na mulitplayer ili i na singleplayer?
Ne pitaš valjda ozbiljno?
Sve, naravno, sve.
ja sam samo primjetio da vise knife neradi kak je radio prije tog patcha lika zaskoljem ali igra mi to ne registrira moram par puta da bi on krepo....i kad sam pilot zna mi se dogodit da mi uopce ne svira kad me neko gađa rpg-om...
ja sam samo primjetio da vise knife neradi kak je radio prije tog patcha lika zaskoljem ali igra mi to ne registrira moram par puta da bi on krepo....i kad sam pilot zna mi se dogodit da mi uopce ne svira kad me neko gađa rpg-om...
Lik ćući i puca a ja dva metra od njega sa sniper mag ammo opalim u njega vidim krv ali nije registriralo, napravim to opet i ista priča tek nakon 3 pucnja ga ubijem.
Prije mi se dešavalo da ne registrira pogodak ali sad je komedija, prije je bio problem sa sniperom sad postaje i sa assaultom jer jednostavno tek 3 do 5 metak registrira.
I da, nepucam rafal pa da mi meci maše nego koristim G3 i pucam metak po metak.
PS. Nije uvijek da se to događa ali dosta često ako usporedim stanje prije patcha.
Kod mene je poslije ovog pactha katastrofa hitbox u , a ako imam srece puknit ce mi konekcija samo 16 puta u partiji.
Kod mene je poslije ovog pactha katastrofa hitbox u , a ako imam srece puknit ce mi konekcija samo 16 puta u partiji.
Nemam problema s konekcijom, odnosno ne puca mi veza ali taj hitbox... nema šanse više igrat sa sniperom pogotovu pošto igram active snipera a ne kamper.
Kad ti tri puta zaredom se desi da vidiš lika krv+trzaj glavom nakon pogotka a ne registrira ti to, pa se lik okrene i ubije te i naravno spasi svoj mcom, onda ti dođe da pukneš šakom u ekran.
Edit: Što se tiče noža isto je, samo manje problema s njim sad jer ga više ne koristim, ne usudim se. >.<