Ljoljic je legenda, vi ga zajebavate samo zato sto mu se divite, a NE mozete biti kao on.
ljubomorni su
Ljoljic je legenda, vi ga zajebavate samo zato sto mu se divite, a NE mozete biti kao on.
ljubomorni su
Može pomoc hitno danas idem igrat bbc 2 i odem na server meni je sve ko na 1 lvl-u nemam sva oruzja ni nista ja sam 25 lvl i imam sve otkljucano i odjedamput je sve nestalo ja sam prvi lvl i nemam ništa otkljucano zna netko u cemu je problem
Može pomoc hitno danas idem igrat bbc 2 i odem na server meni je sve ko na 1 lvl-u nemam sva oruzja ni nista ja sam 25 lvl i imam sve otkljucano i odjedamput je sve nestalo ja sam prvi lvl i nemam ništa otkljucano zna netko u cemu je problem
ahaha to ti je zbog hackova hahaha!!!!
zezam se, i meni isto resetiralo levele i serveri zezaju.niš čudno.
Znači isto je mućko đubre, koje kada ga rejpaš pribjegne laganju ovom napaćenom narodu, pa ti se prebaci u tim i squad, spawna se na tebe, ubije te i natrag se prebaci u svoj tim?
Takav tip osobe?
haha ti si jos na tome
sad samo fali da se "digne" sa foruma i ode.. kao frend neku večer, kad ga svi isprcali.. haha
ja nisam pickica
Uvijek ću bit na tome. To pamtim kao najmučkiji od mnogobrojnih mućkih poteza koje sam vidio.
Evo, ko pravi fini dečko si napravim novog solđera, idem se zabavljat i odmah sam aimboter...
http://screenshot.xfire.com/s/116158071-4.jpg
Kurvini sinovi!
da.
Evo, ko pravi fini dečko si napravim novog solđera, idem se zabavljat i odmah sam aimboter...
http://screenshot.xfire.com/s/116158071-4.jpg
Kurvini sinovi!
RH_Ynnad, zvuci mi ko neka teska talibancina :D
You shall not pass!!
You shall not pass!!
sad je baš teammate capslockom 50kama rekao YOU SHALL NOT WIN !!! i nisu,hehe.
870 buckshot i c4 mayhem
You shall not pass!!
A one 3-4 runde prije kad ste smo vas rajpali DP stilom, na to se nema komentara? Za to je valjda bio kriv lag
ja sam sinoc spavao dok sam igrao... morao sam na pola one partije izaci jer vise nisam znao na koga pucam...
pa eto vidjecemo veceras ko nece proci :) btw de me dodaj u frendove lakse tebi moj nick napisati nego meni tvoj :)
Kurvini sinovi!
meni je "WHGELABER" jučer bila na knife & pistol serveru...pa šta oće oni i njub može imat protiv tih idio*a 6 headshota sa m1911 i 4 dog taga za redom
riječ gore je prikladna
ja sam sinoc spavao dok sam igrao... morao sam na pola one partije izaci jer vise nisam znao na koga pucam...
Ma mi ostali još jednu rundu i otišli.
You shall not pass!!
A one 3-4 runde prije kad ste smo vas rajpali DP stilom, na to se nema komentara? Za to je valjda bio kriv lag
Rejpanje je stalo kad sam ja došao u igru tj. rejpali ste me pola partije na onom glupom P. Valdezu,onda je Vrdelja mućki prešao u vaš tim i u stvari mi je napravio uslugu
jer sam upao u sq sa 3 dobra lika! I nema onda prolaza mučke đubradi sa boka ili leđa!
prvi ss .. kuky naravno whinea na chatu... :)
prvi ss .. kuky naravno whinea na chatu... :)
A,šta će jadan...mora whineat kad ne zna igrati
to sam baš tebi pisao jer si me baš mučki ubio
btw, rebelsy nije to whinanje nego zayebancija
to sam baš tebi pisao jer si me baš mučki ubio
btw, rebelsy nije to whinanje nego zayebancija
Da,znam
odo sad nabaciti koju partiju prije posla!
Jedva čekam doć sa puta pa da me rejpate
E,jućer mi se desilo nešto za šta nisam imao pojma da je moguće. Neko đubre me skinulo u heliću i ja iskoćim van i sletim na nekog lika i dobijem Parachute kill
Nisam uspio fotkat jer sam bio mrtaf iste sekunde. Jel' ima tko slićno iskustvo?
Pa da,u letu skrati nekog za glavu i dobit ćeš 'le parachute kill'
također mi se davno slučajno dogodilo.
Nisam igrao s Vama često , no moram priznati da mi je jučer bilo zabavno :)
Attacama pogotovo kad je Butcher mazno heli ....ili kad sam Kukya "našo" u kutu :)
Nadam se da vam ne smeta ako se joinam koji put za vama...
Nadam se da vam ne smeta ako se joinam koji put za vama...
ja bi isto
sad samo fali da se "digne" sa foruma i ode.. kao frend neku večer, kad ga svi isprcali.. haha
ja nisam pickica
majstore, nemaš pojma kako si mi uljepšao dan ovim odgovorom.. i ostatku moje ekipe..
ovo nije sarkazam, ozbiljno mislim..
i drž se..
i drž se..
nemam se sta drzat,kad sve sta kazu protiv mene,odbije se od mene i zaljepi se za njih
Prosto uživam čitajuci vaše postove....a žao mi ko psu što ne mogu i ja nabacit koju partiju sa vama,jer sam na morenu,pa baš ne ide igranje preko sticka...heheh
Al ću se i ja vratit,onda naprijed u nove radne pobijede....:)
e moze mala pomoč?? :D danas bas malo gledam za bfbc2 da kupim cd key i da igram multyplayer i onda vidim da ima i ovaj nastavak vietnam pa sad kaj vi igrate? bfbc2 ili vietnam i kaj je bolje? :) jer kolko sam vidio vietnam je jeftiniji ali puno ljudi veli da je sranje i da je bfbc2 bolji i sad neznam kaj da kupim :D pomozite mi pls :) e i skoro sam zabpravio sa koje stranice da kupim di cu najeftinije proc'?
e moze mala pomoč?? :D danas bas malo gledam za bfbc2 da kupim cd key i da igram multyplayer i onda vidim da ima i ovaj nastavak vietnam pa sad kaj vi igrate? bfbc2 ili vietnam i kaj je bolje? :) jer kolko sam vidio vietnam je jeftiniji ali puno ljudi veli da je sranje i da je bfbc2 bolji i sad neznam kaj da kupim :D pomozite mi pls :) e i skoro sam zabpravio sa koje stranice da kupim di cu najeftinije proc'?
Vietnam tije samo addon za bad company 2.. mozes kupiti na g2play no vecina igra obican bad company 2 koliko znam