baš bi ga kupio da isprobam taj hitbox
http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Vietnam-EA-Download-Manager.html
http://www.g2play.net/store/Battlefield-Bad-Company-2-Vietnam-EA-Download-Manager.html
Pozdrav ekipa.Imam jedan mali problem neznam dali je ko postao vec pa da ne listam 700 stranica. Kupio sam key preko enabava skinio i instaliro preko origin. Htio uci u mp i trazi mi da se logiram i upisem key. Kad sam upisao key javlja mi da je vec u upotrebi. Jel ima ko kakvo rijesenje?
Hvala...
Svaka čast na trudu, ali u čem je fora gledati kak ti najfaš ljude?
Svi to znamo, čak i domi je uspio snimit filmić, gdje su svi koje je uspio priklat
Najgore mi je kad u Rushu osvojimo im bazu i onda se tipovi sakriju i kempaju samo da bi mogli najfati onoga za UAVom.
Svaka čast na trudu, ali u čem je fora gledati kak ti najfaš ljude?
Svi to znamo, čak i domi je uspio snimit filmić, gdje su svi koje je uspio priklat
Pa bit je u tome da je snimio koliko je stigao kako knajfa ekipu. Sta je tu lose? Dao si je truda i svaka mu cast na tome.
Isto kao i sta ekipa radi montage.
Lijepo je za vidjet.
Ako ti nije fora,nemoj niti otvarati takve filmice vise.
Događa se da..
Stvarno su mi ti admini i i pravila na serverima počela dizat živce!
Treba ih sve prijavit fino EA-u i nek se je8u s tim svojim ušljivim pravilima i inim glupostima!
hm...
Kako se zove server.
Daj ime servera, idemo tamo pa ih idemo prijavit EA-u. :)
nisam ni gledao ime servera...odmah me PB izbacio a u historyu ga nema.
Ma to je neki server gdje mogu samo igrati sa njemačkog govornog područja, imam negdje ss ako treba
Ma to je neki server gdje mogu samo igrati sa njemačkog govornog područja, imam negdje ss ako treba
Treba, pošalji ga EA-u
Ima li neki klan da bi htio odigrati war? 4v4, mozda i 5v5 ali se moramo dogovoriti. xii, pis i ln iskljuceni :)
Odigrat ćemo kura*,upravo nosim svoj hard od 500gb u servis.
Al dobro možete i vi 3 protv njih 5,sigurno ćete dobit.
i ja,za 5v5
2 squada
Super, ja sam za. ALi moram se dogovoriti sa ostalima.
Odigrat ćemo kura*,upravo nosim svoj hard od 500gb u servis.
Al dobro možete i vi 3 protv njih 5,sigurno ćete dobit.
Ne kakaj! Ali biti ce zanimljivo svakako :D.
p.s.
Gogi sta se ti ljutis? Zar ima smisla igrati protiv klana koji je bio prvi na ljestvic (bar mislim)?
Ajde... ajde... there , there :)
i ja,za 5v5
2 squada
Eto ako kuky ne bude mogao, onda mozes ti.
a jel,onda je bolje da dado i ja idemo bez tebe na cevape,bolje je tako
lol, lollik care :).
I onda dogovreno? Dado, Pirat, lollik i pi*a?
Najgore mi je kad u Rushu osvojimo im bazu i onda se tipovi sakriju i kempaju samo da bi mogli najfati onoga za UAVom.
Neki su na tome izgradili karijeru. Ja naprimjer.
Nema ništa slađe nego rejpat po bazi.
Spona se helić, dignem ga u zrak, spona se tenk uzmem ga i silujem ih. Lik mi stavi C4 ja iskočim van, on uđe nutra, a ja nadoštukam još sa svojim C4 i da vidiš vatrometa. A ako su fakat loši još ih stignem i podje*avat na chatu.
Hebu mi sve po spisku, a meni sve nešto toplo oko herca.
samo vash na cemu si ti dok igras? :P
u tebe su zivci ko zice na tamburici :)
spawnam se na tebe reko ode lagano izaci iz sobe da ne ometam tvoje snajpanje...
al ne... nisam ni dva koraka napravio ti si se trznuo i izbusio me...
mislim nedaj boze da ti ko udje u sobu dok igras, ti bi skocio na plafon grcevito stiskajuci svoj zamisljeni dog tag :)
samo vash na cemu si ti dok igras? :P
u tebe su zivci ko zice na tamburici :)
spawnam se na tebe reko ode lagano izaci iz sobe da ne ometam tvoje snajpanje...
al ne... nisam ni dva koraka napravio ti si se trznuo i izbusio me...
mislim nedaj boze da ti ko udje u sobu dok igras, ti bi skocio na plafon grcevito stiskajuci svoj zamisljeni dog tag :)
Ma baš si izabrao najgori trenutak za spawn. Snajpam ih kroz prozor i odlučim bacit pingalicu, da provjerim da mi netko nije prošao sa boka. Pingalica pogodi pod, zasvira, a ti u tom trenutku napraviš korak iza mene. Usro sam se živ, okrenuo se i zdrmao te prije nego što ti se uopće stiglo pojavit ono iznad glave da si moj.
Fakat mi je bilo žao. Da sam skinuo lollika, rekao bih samo meh i okrenuo se i nastavio snajpat, ali kud baš tebe...
Yep,bolje da imamo igraća manje nego lollika u timu.
Nego upravo sam izgbrisao hard od 160gb sa 153.695 pesama :) ,sad tu gore ide win i bc2
Dopingira se, ima labaratorij, gdje radi gamerske napitke
@ovajonaj: Trebao si vidjet kad sam napokon postao general. Moja prva partija na BUG serveru sa novim shiny tagovima, prvi spawn na lika koji je branio mcom armani. Spawnam se i igram mi stane, znaš onaj početni lag, kada je ponovno pokrenula na ekranu piše Lollik<COMBAT KNIFE>Vash_Efferus.
Od sramote sam skoro prestao igrat BC2. Kud se baš to mućko đubre našlo tada iza mene, šta nije Danny ili ne znam, bilo tko drugi, znaš ono, čovjek sa skillom, a ne ta njubara.