apdejtaj pb i ako imaš tuneup, ugasi ga u procesima
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vi isto nadete server pun citera...Sami aimbot
Jedan ima 25/2 i na kill camu se okrece brze oko svoje osi nego neznam ni ja sta a drugi ima 19/0 a stoji nasred polja hahahahahaha
Da, odrzao sam raspravu sa adminom, veli on, pa kaj, sve je ok, da nek provjerim njegove statse, kao, dobar je, uvijek on tak hahaha koja budala.
Al dobro, uvjerio sam ga da ka makne sa servera.. kakvih idiota admina ima to je strasno!
E ljudi.......instalirao sam battlefield 2 na win 7 64 bit.......i otvori igricu...i igram tako dugo dok ne dođem do one podmornice......i kada dodjem do podmornice eksplodira ona bomba i poplavi cjelu podmornicu........mene tad najedamput izbaci iz igre.............može mi neko pomoc??
Kupi original.
Kupi original.
e jbt.....imo orginal i izgubio ga -.-
Kak ti je to uspjelo?
Kak ti je to uspjelo?
neznam stvarno neznam xD
Kak ti je to uspjelo?
neznam stvarno neznam xD
Kak ti je to uspjelo?
neznam stvarno neznam xD
Šilec??
Kak ti je to uspjelo?
neznam stvarno neznam xD
Šilec??
huh?
Ako već dozvoljavamo da se u ovoj temi chata, obzirom da je postala okupljalište svih nas koji volimo BC2, to ne znači da ju možemo učiniti nečitljivom.
Skratite te citate!
Danny.....moze pomoc ??
instalirao sam battlefield 2 na win 7 64 bit.......i otvori igricu...i igram tako dugo dok ne dođem do one podmornice......i kada dodjem do podmornice eksplodira ona bomba i poplavi cjelu podmornicu........mene tad najedamput izbaci iz igre.............može mi neko pomoc??
Nisam čuo da se to nekom dešava, najbolje ti je pogledati/zatražiti pomoć na službenim BFBC2 forumima.
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/
Nisam čuo da se to nekom dešava, najbolje ti je pogledati/zatražiti pomoć na službenim BFBC2 forumima.
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/
ma nee nikakav error....baci me na desktop
ok.....a mislim da je problem u tome sto nisam updejtovao battlefield....jer kad sam instalirao igru.....islo mi je ono za update...ja sam to prekinuo prebasio crack i igrao
Zna biti zbog zvuka, tj mene je izbacivalo iz igre (kada sam već ušao u mapu), googlaj Bad Company 2 sound problem, ima par rješenja pa pokušaj. Trebaš nešto isključiti/uključiti pod sound mislim, probaj također u settings.ini namjestiti na DX 10 ako imaš grafičku koja to podržava, gdje piše AUTO samo staviš 10. Googlaj, ne znam napamet sve jer nisam za svojim kompom.
jeli se može resetirat K/D ratio
ja ko debil nekidan ima 0 30 skor, da bi nakraju svatia da su pola servera čiteri
Ne možeš resetirati. Možeš jedino napraviti novog vojnika.
jeli se može resetirat K/D ratio
ja ko debil nekidan ima 0 30 skor, da bi nakraju svatia da su pola servera čiteri
He he pola servera čiteri.
I ne nemože se resetirat. jedino da napraviš novog vojnika.

Pitanje vezano za novog vojnika:
- može li se igrati i stari vojnik i taj novi po izboru profila ili se briše stari?
-može li se otvoriti više tih vojnika (4, 5) i igrati po izboru ?
- novi vojnik kreće od nule sa statusima?
- može li se igrati i stari vojnik i taj novi po izboru profila ili se briše stari?
1.može,ne briše se stari
2.može
3.kreće od nule
1.ne briše ti se stari osim ako ga ti ne obrišeš
2.možeš ali nema smisla
3.da
ako napraviš više vojnika pri loginu te pita s kojim ćeš igrati.
pirat...daj meni zvjezdicu

Evo ti :)
"Sjajte, sjajte zvjezdice,
mjesečeve sestrice,
da bi kurir partizan,
što putuje umoran,
partizanski našao stan"
Nije OT uopće