Meni se to počelo javaljati, ali je nestalo nako što sam počeo koristiti Steam verziju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se to počelo javaljati, ali je nestalo nako što sam počeo koristiti Steam verziju.
Kako si to napravio? Samo skinuo igru sa steama i ukucao stari key?
nemožeš tako,moraš imati key baš za Steam verziju igre.
Ne, moraš kupiti igru preko Steam-a, nemreš ukucat EADM key.
Kupiš igru na Steamu, kad ju otvoriš logiraš sa sa EADM podacima ( da ne izgubiš statse) i sve pet :D Ja i convict tako igramo.
Pozdrav svima, otvoren je novi server S-QD WarFront - MIXED (213.191.137.246), 24 slota mixani mod 2 runde rush 1 runda conquest.Diabolic hosting u Puli ,ping odličan
sa svih hrvatskih internet provajdera.Ponekad igramo warove na njemu squadrush pa će biti lockan , no to je vrlo rijetko.Stoga Vas pozivam da dođete i bacite koju partiju :)
Nema nikakvih posebnih pravila,sve je dozvoljeno ,no spam CG/GL baš nije poželjan.Nadam se da se vidimo gore navečer ;)
Pozdrav svima, otvoren je novi server S-QD WarFront - MIXED (213.191.137.246), 24 slota mixani mod 2 runde rush 1 runda conquest.Diabolic hosting u Puli ,ping odličan
sa svih hrvatskih internet provajdera.Ponekad igramo warove na njemu squadrush pa će biti lockan , no to je vrlo rijetko.Stoga Vas pozivam da dođete i bacite koju partiju :)
Nema nikakvih posebnih pravila,sve je dozvoljeno ,no spam CG/GL baš nije poželjan.Nadam se da se vidimo gore navečer ;)
Evo idem odmah navratiti!
I ovo boldano ču namjerno prekomjerno koristiti,da vidimo kako ekipa diše
L

ovo je zona sumraka,nakon dobra 3 mjeseca konstantne zahebancije sa svim ovim problemima koje ste naveli da vas odnedavno muče,sad mi sve radi skroz ok a vama ekipi šteka.
nije mi jasno.
A kad su bili problemi (da se ne ureknem),definitivno najžešće je bilo:
trčim prema zaklonu,pouca(ju) po meni,stignem do kamena sa možda 3HP i sakrijem se,stignem opaliti rafal nasljepo,kreniti reloadati i onda me tek ubije.
Killcam pokaže tipa na poziciji odakle je nemoguće da me mogao pogoditi,u stvar sam mrtav trčao okolo dobre 3 sekunde.
I tako svako malo..
OMg zasto mi u zadnje vrijeme igra lagga?
Onlinewarsnetwork server. Odmah, sada, odmah!
Bila doooobraaaa igra ;)
Dobar server,bez laga,80 ping.
How lame je bilo ono kad niste mogli armat na atacami pa se sa c4 dopeljali i digli u zrak
Ljudi dođite na ovaj server sad nas je bilo dosta
Da, da. Prave runde su bile. Igra mi konačno radila kao nekad bez laga, fps ljepo na oko 40 i odmah sam razvalio guzicu dečkima sa killstreakom od 16
Evo dva ss-a iz zadnje runde:
Di vi to igrate??
Nemam pojma, ja sam se spajao na preko Dannyija, a ime servera nisam čitao.
Moram sutra doci! Koji server? Dodajte me za frenda da se mogu na vas spojit!
Ima koga za noćnu partiju? :)
Ima koga za noćnu partiju? :)
ja sam reci na kojem serveru i koji ti je nick
evo i mene
evo i mene
e jbg ja sad više nemogu
bumo sutra aj nek me neko doda,nick luka2555
onlinewarsnetwork nema :((,,di igrate?
onlinewarsnetwork nema :((,,di igrate?
pogledaj promillestube
taj ima,,dodo sam te,pa potvrdi kad budes
mozete i mene dodat fure01
nick: impaelas
dosadili su mi random susreti sa sebicnom ruljom, rado bi zaigrao s ekipom uz TS..
nick: impaelas
dosadili su mi random susreti sa sebicnom ruljom, rado bi zaigrao s ekipom uz TS..
sa pravim squadom tu sa foruma postaješ pravo mučko đubre.
danas sam imao super lag i hit reg katastrofa,idem na plažu da spotam koju sisu.