Debranded ranked server, 32 slota, na jedan mjesec je 35 funti, odnosno cca 288 kn.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Debranded ranked server, 32 slota, na jedan mjesec je 35 funti, odnosno cca 288 kn.
Eo anketa jedna:
15 | Igrao bi na serveru, platio bi |
---|---|
20 | Igrao bi, ne bi platio |
Ja doniram 50 kn odmah..samo recite kuda uplatiti.
Nemoj 32 slota nece biti pun, koliko kosta onaj od 24 slota?
Ja sam za najam servera, mogu sudjelovati sa 100 kn, ali 16, max 24 slota.. sve iznad mi loše radi.. SC ću progutati.. :P
Potaknut vasom "raspravom" o SC vs. HC, otisa sam baciti sat vremena na HC i mogu samo reci da je HC za pi*kice , zezam se, nemam nista protiv HC-a, nego samo protiv snajpera tamo, koji su najvece n00bine u ovoj igri. Likovi samo kampiraju, a posebno vole ostati iza ledja kad padnu difuzori. Uglavnom sve je to dobro, samo sto na HC odu ovi snajperi sto nemogu pogodit ku*ca na SC-u osim staticne mete.
PiS Corona? Igrali smo zajedno sa Zeljom i Rodom nedavno ;)
Mr.AstraOwner ;)
Danny-Javi kad ces igrat,mogli bi nabacit koju ;)
Večeras opet oko 20-21, ovisi. Al nejdem ti ja na HC, pa sumnjam da te interesira.
Nema problema,javi na ovdje kad ces igrat.
Koliko sam gledao poruke zašto ljudi govore da su HC serveri za piz** ?
Nevidim tu ništa pametno, same dječje gluposti...
Igru sam dobio jučer i igrao sam jedan normalan i jedan HC server.. Razlika je samo u tome što je HC mnogo realniji, netreba cijeli sanžer da ubiješ čovjeka neko par metaka, nema crosshaira (kao u stvarnosti)... Nisam ja neki ljubitelj HC servera i tih gluposti nego samo govorim šta je je... Možda griješim no čini mi se barem 50% realnije od običnih servera.. No svatko ima svoj ukus pa neka igra kako hoće i gdje hoće...
Po kojoj formuli?
Jer ja sam izračunao da je normal zapravo 17% realniji. Pa nisam više siguran gdje sam pogriješio. Možda u +/- negdje.
@CroMaky96
Znači ti si neka polučkapi/shemale/transić
NHF ;)
Po kojoj formuli?
Jer ja sam izračunao da je normal zapravo 17% realniji. Pa nisam više siguran gdje sam pogriješio. Možda u +/- negdje.
Zar je u stvarnosti normalno da čovjeka ubiješ tako da potrošiš cijeli sanžer i da imaš crosshair ispred nosa? To me je veselilo- kad sam imao 10 godina
Neželim dalje komentirati da se ne pretvori u svađu.. Neka se igra di se bolje zna i to je to
Zar je u stvarnosti normalno da čovjeka ubiješ tako da potrošiš cijeli sanžer i da imaš crosshair ispred nosa? To me je veselilo- kad sam imao 10 godina
Neželim dalje komentirati da se ne pretvori u svađu.. Neka se igra di se bolje zna i to je to
Ako cemo u realnost.
Realno nebi ti trebalo ni 2-3 metka, nego ga pogodis pistoljem jedanput i on ce odmah pasti na pod i iskrvariti.
Realno da te netko pogodi u npr. uho ili prst, ti nebi mogao za 2-3 sekunde trcati kao da ti nije nista bilo.
Realno nebi bilo respawna svake runde.
Realno inzenjer nemoze popraviti odredeno vozilo za tako malo vremena.
Realno nemoze svaki vojnik uci u heli,tenk itd. i upravljati ga, nego samo odredeni.
Realno u bitkama nema oko 32-oje vojnika, nego 100-200.
Da su igre skroz realne, nebi bile zabavne.
Oce netko igrat sad dodajte me Perinjo_Cro
Ajde - -
znam da sam ovim u off topicu al ako ITKO prodaje BFBC2 za ps3 nek mi se javi na PP.
Vec sam ocajan postao, nikako da nadem polovni BFBC2.Može i zamjena nije bed.
Evo moja tema: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/kupovina-bfbc2-ps3/106790.aspx
LP.
Ako cemo u realnost.
Realno nebi ti trebalo ni 2-3 metka, nego ga pogodis pistoljem jedanput i on ce odmah pasti na pod i iskrvariti.
Realno da te netko pogodi u npr. uho ili prst, ti nebi mogao za 2-3 sekunde trcati kao da ti nije nista bilo.
Realno nebi bilo respawna svake runde.
Realno inzenjer nemoze popraviti odredeno vozilo za tako malo vremena.
Realno nemoze svaki vojnik uci u heli,tenk itd. i upravljati ga, nego samo odredeni.
Realno u bitkama nema oko 32-oje vojnika, nego 100-200.
Da su igre skroz realne, nebi bile zabavne.
I nemoj zaboraviti da snajperi moraju biti stacionarni na vrlo udaljenim lokacijama po par dana i imaju samo jednu priliku ubiti neku metu jer su inače otkriveni (snajperi su prilično glasni).
Trebaju to ubaciti za uber realno snajpanje. Pa će valjda bit zadovoljni ovi šta hoće realnost.
dali igra tko od vas BBC 2 na xboxu 360?
@CroMaky96
Znači ti si neka polučkapi/shemale/transić
NHF ;)
Vidim kod tebe je humor OFF, a HC ON
dali igra tko od vas BBC 2 na xboxu 360?
razmisli malo zasto raspravljamo o bbc2 pod PC igre - -
Kaj ništa od te ideje? Ajmo bugovac iskoristi malo svoj utjecaj :)
Ako oćete realnost onda se prijavite za vojsku. Ovo je igra za boga miloga.
BTW HC je za teške male p*zdice.
Ako hočeš još realnije,pokušaj s ovom igrom još uvijek je besplatna.
HC ostavi tetkicama i i graj SC ko pravi muž i bugovac
ljudi pomagajte...kupio key, iskoristio ga na originu...i ništa...trebam li igru skinuti s torrneta?
Restarto sam origin, sve valja :D