ne radi mi vise onaj BES kaj je protiv laga za pb :S
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
=) BUG
BuG ispravak
Morao sam
Još jedan u nizu neosporivih dokaza koji govore u prilog činjenici da je HC doista za pice.
Gazda, zahvaljujem.
Morao sam
I to na HC serveru
Morao sam
I to na HC serveru
Kad i zgrade imaju manje healtha pa se bolje vidi:)
Thumbs up za trud.
Danny, moram te razuvjerit, kada kazes da je HC za pič*ke, griješiš.
Pič*ka je ženski spolni organ, pa bi bilo ispravnije reći: "HC je za piz*de" :)
Danny, moram te razuvjerit, kada kazes da je HC za pič*ke, griješiš.
Pič*ka je ženski spolni organ, pa bi bilo ispravnije reći: "HC je za piz*de" :)
Moje duboke isprike! :)
Znate li neku stranicu gdje mogu nabavot key preko internet bankarstva?
Sve u redu...ali kako to napravit...kuda utipkat key
Pokrenuo sam Origin..utipkao Battlefield Bad company 2...i samo mi piše da ju kupim...ali nigdje nemogu utipkat key kako bi preuzeo igru.
nakon reinstalla win7 opet instaliram bc2,instaliram pv,updejtam sve i pokrenem,u igri idem naci servere i nece mi nista naci,zasto?
Makni sve kvačice sa strane.
jesam ali nece
nakon reinstalla win7 opet instaliram bc2,instaliram pv,updejtam sve i pokrenem,u igri idem naci servere i nece mi nista naci,zasto?
probaj ugasit firewall....men je to pomoglo kad sam ugasio
probaj ugasit firewall....men je to pomoglo kad sam ugasio
ista stvar :(
jednostavno
:D je jednostavno...ali kako dovuč igru u mygames?
Ja nju nemam...da instaliram nešto s torrenta? neku taku verziju...pa u igri utipkam key?
Jos malo se igralo. :)
Platina za Uzi,krenuo sam dalje u lov na platine :)
Ja ih isto lovim već jedno vrijeme. Ljepo ih je vidjeti a još bitnije puno pomažu pri levelanju ako ciljaš na level 50.
Idem sad po 130 killova za još jednu, također za UZI :)
Najjači iron sight u igri B-)
Ma XM8 pere UZI kako god okreneš. Da ne govorim da je njegov ironsight deset puta pregledniji. Ali davno je već s njim pala platina :(
Sad kad dođem na lvl50 onda ću se prisjetiti starih drugova: XM8 P, AN-94, M16A2, XM8 C, XM8 LGM, SV98. Po meni najbolja oružja.
Kaj se događa nebrem se logirat na svoj račun na BBC2, probal sam restart i reset rutera i isti k....!
ne znam sta je ali igra opet prokleto je8e... na server se svaki, ali svaki puta spojim iz treceg pokusaja... ne refresha mi statse ingame i tu i tamo me baci na desk iz cita mira.
nadam se da ce 3. malo bolje odradit
ne znam sta je ali igra opet prokleto je8e... na server se svaki, ali svaki puta spojim iz treceg pokusaja... ne refresha mi statse ingame i tu i tamo me baci na desk iz cita mira.
nadam se da ce 3. malo bolje odradit
Meni sad sve radi dobro,jedino neznam zašto mi opet tako dugo ide loading kad ulazim u mapu
To je zato jer igraš HC.
To je zeto jer igraš HC.
i mislio sam da je to razlog... pixkica sam, tj pi7da. kako cu vas klat kad stigne bf3....