Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.782
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
Crazy Buzzy kaže...

eto sta se desilo u otp 3 minute gameplay-a

Nije loocking for,nego looking for.....

14 godina
neaktivan

a sta da ti ja kazem kad nisam ja editirao klip{#}

15 godina
neaktivan
Crazy Buzzy kaže...

Samo ti i Domi možete napraviti takve "cool story bro" klipove, zato ti je i dao Thumbs Up {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 11:05 (thesekiman).
15 godina
neaktivan
Trazim par savjeta

Pozdrav, ispricavam se ukoliko ponavljam pitanja o starim stvarima, ali nisam mogao u ovoj kolicini stranica pronaci odgovore na njih. Zanimaju me detalji vezano za instalaciju i uporabu igre:

-          posudio sam originalni DVD BF BC2 od frenda da instaliram igru i isprobam single player, prije nego kupim CD key. Nisam se logirao na EA stranicu, ni na multiplayer. Igra radi ovako sve OK, izuzev sto moram imati originalni DVD u compu dok igram.

-          Narucio sam scanirani CD key koji danas stize. Kako postupiti sada?

-          Mogu li u opciji REDEEM CODE upisati novi CD key i da nastavim normalno igrati ili treba nova instalacija (hocu izbjeci update od 2,5 GB)?

-          Hocu li moci ubuduce igrati bez originalnog DVD koji trebam vratiti frendu (prilikom instalacije igre pitanje je bilo: zelis li prilikom pokretanja igre uraditi on-line autentifikaciju ili igrati s ubacenim DVD – ja sam odabrao DVD)

-          Ako mozete detaljnije opisati standardni postupak instalacije igre, mora li se skidati uvijek sa EA download managerom ili se moze instalirati i sa bilo kojeg drugog CD, samo upisati originalni CD key?

-          Pošto doma imam 2 racunala (stolni i notebook) zanima me kakav je postupak  instalacije uz ove CD kljuceve, hocu li moci uraditi instalaciju na oba stroja (necu igrati online istovremeno na oba stroja, nego kad sam doma igram na stolnom racunalu, kad sam na putu igram na notebooku)? Moze li se istovremeno na jednom igrati online, a na drugom single player uz online autentifikaciju?

-          Ukoliko naknadno uzmem jos jedan CD key za igru mogu li u postojecoj igri samo promijeniti key ili moram uraditi potpuno novu instalaciju?

Ako neko ima volje i vremena da mi malo pojasni ove stvari bit cu zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa nisam ti ja kriv sta nisi toliko sposoban da snimis par klipova dok koljes ekipu a kamoli da zakoljes istog tipa u 2 minute,i jos to snimis{#}

s toga drzi za sebe te nepotrebne komentare{#}

16 godina
moderator
Re: Trazim par savjeta
Djuro2000 kaže...

Ako neko ima volje i vremena da mi malo pojasni ove stvari bit cu zahvalan.

Moraš na novo instalirat igru,jer te kod instalacije pita za key.

Možeš igru instalirat sa frendovog dvda,i upišeš svoj  kljuć.

Na kraju instalacije stavi "on-line autentifikaciju",da ne trebaš dvd

Pošto doma imam 2 racunala (stolni i notebook) zanima me kakav je postupak  instalacije uz ove CD kljuceve, hocu li moci uraditi instalaciju na oba stroja (necu igrati online istovremeno na oba stroja, nego kad sam doma igram na stolnom racunalu, kad sam na putu igram na notebooku)? Moze li se istovremeno na jednom igrati online, a na drugom single player uz online autentifikaciju?

Instaliraj normalno na oba kompa igru,ali nemožeš u isto vrijeme online(igrat mp)

Ovo za sp neznam,al mislim da možeš.

Patch skini ovdje(2gb),i netrebaš ga više kasnije skidat(sprži ga na dvd).

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 12:41 (pirat).
15 godina
neaktivan

Koja je najigranija mapa u BFBC2?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NFSPredator0010 kaže...

Rekao bi Valparaiso i Atacama Desert

=CBC= Team | www.crobadcompany.com | http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/theSEKIman/
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

u beti je bila port valdez :D... a sad neznam :-)

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Stvarno ne znam... Meni su omiljene Laguna presa i Cold War

14 godina
protjeran
thesekiman kaže...
Crazy Buzzy kaže...

Samo ti i Domi možete napraviti takve "cool story bro" klipove, zato ti je i dao Thumbs Up {#}

ok liku znamo da si nubina isfrutrirana tak da plizz stfu ubuduce ak vidis video koji je moj ili neciji drugi jednostavno ga nemoj gledat i rijesno... posto vidim da si ti zabrijo da mozes puno bolje od nas mogo bi ti postat jedan svoj pro video....

Would you kindly STFU?
15 godina
neaktivan
pirat kaže...

Moraš na novo instalirat igru,jer te kod instalacije pita za key.

Možeš igru instalirat sa frendovog dvda,i upišeš svoj  kljuć.

Na kraju instalacije stavi "on-line autentifikaciju",da ne trebaš dvd

Instaliraj normalno na oba kompa igru,ali nemožeš u isto vrijeme online(igrat mp)

Ovo za sp neznam,al mislim da možeš.

Patch skini ovdje(2gb),i netrebaš ga više kasnije skidat(sprži ga na dvd).

Pirat, hvala ti na brzim odgovorima. I na patchu    :)

Kad instaliram igru onda trebam pokrenuti ovaj patch? Prije nego on automatski pokrene update s interneta ili ?

Provjeravam sve jer mi je frend rekao da je EA nezgodan sa CD kljucevima, da znaju blokirati CD key i ne mozes vise igrati. Jel se to dogadja kada bi na oba stroja istovremeno pokrenuo multiplayer? Bojim se ove online autentifikacije, ako klinci budu igrali singleplayer na drugom stroju, a na oba stroja stoji online autentifikacija?! Jasno mi je da ne mogu istovremeno na mp.

Na ovom screenshotu sto si ga stavio pise:

With online autentification you're allowed to install and play the game on up to 10 different machines.

Pretpostavljam da se to odnosi na ovaj moj slucaj, znaci moze biti na vise strojeva instalirano, samo ne istovremeno igrati?!

Kako inace ide tvoj ulazak u igru:

Kliknes na ikonu, automatski se uradi autentifikacija i pokrene se igra ?

Ili

Ides na EA, logiras se na svoj profil i onda pokrenes igru?

17 godina

U vezi autentifikacije:

Kada ueš u igru, odabereš MP i tamo te onda traži mail i šifru kako bi se logirao i to je to.

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
moderator
Djuro2000 kaže...

Instaliraj igru i nakon toga instaliraj patch,nakon toga pokreni igru.

Neće ti benat key ako probaš igrat na dva stroja mp,samo će te na drugom stroju izbacit van iz servera.

With online autentification you're allowed to install and play the game on up to 10 different machines.

Ne znači da možeš istovremeno igrat mp na 10 kompića.

Kliknes na ikonu, automatski se uradi autentifikacija i pokrene se igra ?

Da..

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan

Hvala momci jos jednom.

Nadam se da se uskoro vidimo na nekoj mapi. 

Ako vidite nekoga da se vrti po mapi k'o muha bez glave, ne killajte ga - to sam sigurno ja, izgubljen lutam prostranstvima.  :)

Jos nesto, koliko sam skuzio BUG server ne radi vise?  Gdje se sada ekipa okuplja? Par preporuka?

Pozz..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Djuro2000 kaže...

Konkretno ovo ti znači da je uz svaki cd-key vezano 10 instalacijskih ticketa. Svaki put kad instaliraš igru protrošiš jedan, a svaki put kad deinstaliraš dobiš jedan natrag. Zato ak brišeš igru napravi to pravilno i dok si online pa ne bi trebao imati problema s tim.

I da BUG servera više nema (što je jako dobro za tvoj K/D ratio {#})

Ovi s Mumble vole igrati (bar tako mislim) na =BG=Company i #promillestube.de serverima, za ostale ne znam.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 15:34 (ZC_Someone).
14 godina

Vec sam htio pitat davno..

Dali vama kada kliknete na Join u igri,zatrza ,tj kao da se zbrejka i nakon 5 sec je sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Domi Zagreb kaže...

ok liku znamo da si nubina isfrutrirana tak da plizz stfu ubuduce ak vidis video koji je moj ili neciji drugi jednostavno ga nemoj gledat i rijesno... posto vidim da si ti zabrijo da mozes puno bolje od nas mogo bi ti postat jedan svoj pro video....

nhf,al nemoj mu govorit da je noobina isfrustrirana kad govori istinu

da si bio s nama,igrao na bug forumu dok smo bili u vrhuncu igranja onda bi mu govorio sve samo ne da je noobina kolko bi te iz*ebo u mozak svojim letenjem...tako da smiri hormone.

a sto se tice snimanja videa,a da je bolji od ovog sto vi pokazujete u videima koji traju pola minute,mislim da stvarno nije tesko smiksat bilo sto a da lici na NESTO.pogotovo piratu

zato backoff

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 19:53 (lollik91).
14 godina

Decki ja mislim da bi veceras trebali zauzet neki server i rijesit to....

Tko je za ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nakon toliko frustracija zbog PB odlučio sam zaigrati koju na unranked serverima bez PB i mogu samo reći da kao da mi se PC preporodio.

Nije bilo ni laga ni trzakanja ni niceg.Otkad je izašla nova verzija PB pao mi je FPS i čak i ako sam stavio sve postavke na LOW igra nije bila fluidna kao prije iako sam imao 50 FPSa.

A na momente,svake 2 minute mi je komp znao zamrzniti na sekundu dvije taman u najgorem trenutku,kada vozim heli ili sam u dvoboju.To je vjerojatno trenutak kada PB uzima sliku.

Toga na unranked serverima nema!Čak nisam naišao ni na cheatere ni likove koji imaju divlji score,ali i to ima svoju manu.Toliko sam ih pwno da su me kickali jer su mislili da sam cheater.

Ali konacno da sam doznao da nije do mog PC-a vec do prokletog,šugavog punkbustera.

Iako ste to već sigurno znali morao sam podijeliti svoju radost jer ponovno uživam u igri kao prije. {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I zato je VAC bolji :)

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ljudi našao sam pravo riješenje za problem s punkbusterom!Vrlo je jednostavno i učinkovito,baš sam sad isprobao!

Sve što treba je rasteretiti 4. jezgru koja inače radi na 100% i prebaciti teret na sve jezgre.Nema više onog zaštekavanja od par sekundi svakih 5 min.

LINK 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

Istina, zadnja jezgra je preopterečena a s ovim sve vratiš u normalu, loše je što ovo moraš svaki put napravit dok EA ne izda fix/patch

AMD FANOBY !!
14 godina
protjeran
bik kaže...

Istina, zadnja jezgra je preopterečena a s ovim sve vratiš u normalu, loše je što ovo moraš svaki put napravit dok EA ne izda fix/patch

istina radi :D sad su sve jednake kad to napravim mislim sve 4 jezgre mi rade podjednako prije je 4 bila najveca super {#}

Would you kindly STFU?
16 godina
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
11 pi*kica na forumu... Nisam mislio da ih je tak puno. ;-)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
11 pi*kica na forumu... Nisam mislio da ih je tak puno. ;-)

11  + ja

17 godina

Od kada sam skinuo sa EADM delux edition imam problema sa grafikom u igrici.

Kada mi je na high i na medium u igrici nema vode i oblaka dok na low sve mi normalno radi.

Dok prije nisam imao nikad problema, jel netko zna u ćemu je problem?

17 godina
neaktivan
Provjeri si drivere, ako to ne pomaže možda bi pomogla reinstalacija igre.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan

Meni se prije događala slična ako ne i gora stvar,tu i tamo.

Nestali bi oblaci i razne teksture npr. putanja metka,dim,tragovi gusjenica,zapravo svi 'efekti'

Ugasia bi i opet upalia igru i to bi bilo to.

Me gusta.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice