Tko skupi s brodovima platinu taj će biti največa faca. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

U zadnjih tjedan dana igra mi je počela skoro neprimjetno štekat.Nije sve fluidno kako bi trebalo biti.
Imam neki osječaj kao da je procesor pod prevelikim opterećenjem(otvorim task manager i pogledam CPU graf i vidim da 4. jezgra radi na 100% a ove ostale na oko 70-80%.Jer to ok?)
Do sad mi je sve radilo kako treba na high(ako ne računam zamrzavanje od jedne sekunde svakih 5 min.)Ne znam jer to mozda zbog PB jer sam cuo da su nest zbrljali pa sad dost
koristi procesor...Kad smanjim sve grafičke postavke na low opet isto,tako da nije do grafe ali neznam zasto sad to.Cak sam probao staviti prioritet na high ali nije pomoglo.
Jer ima neko slicno iskustvo?
U zadnjih tjedan dana igra mi je počela skoro neprimjetno štekat.Nije sve fluidno kako bi trebalo biti.
Imam neki osječaj kao da je procesor pod prevelikim opterećenjem(otvorim task manager i pogledam CPU graf i vidim da 4. jezgra radi na 100% a ove ostale na oko 70-80%.Jer to ok?)
Do sad mi je sve radilo kako treba na high(ako ne računam zamrzavanje od jedne sekunde svakih 5 min.)Ne znam jer to mozda zbog PB jer sam cuo da su nest zbrljali pa sad dost
koristi procesor...Kad smanjim sve grafičke postavke na low opet isto,tako da nije do grafe ali neznam zasto sad to.Cak sam probao staviti prioritet na high ali nije pomoglo.
Jer ima neko slicno iskustvo?
isto i meni ne brini znaci udem na server neki njemacki mapa heavy metal sa 20 ljudi prvih 5 min sve super i onda pocinje stekanje ko ludo, pogotovo kad onaj google translator kaj imaju ubaceno da konzola prevodi kaj mi napisemo ajoj fps pada na 30 uzas a normala mi je na toj mapi oko 80 fps ... ja mislim da su zasrali nekaj sa pb da se bar moze vratit kak je prije bilo nekak :/
e hitno mi je pa brzo odgovorite !
Kada kupim cd key za Battlefield bad company 2 vietnam jer moram imati kod za Battlefield bad company 2 ili mogu samo aktivirati vietnam ??? hvala
Mislim da moraš imati BC2. Jer kad uđem u BC2, tamo imam za odabrati originalne servere, ili kliknuti na Vietnam i onda igrati samo na tim serverima.
Mislim da moraš imati BC2. Jer kad uđem u BC2, tamo imam za odabrati originalne servere, ili kliknuti na Vietnam i onda igrati samo na tim serverima.
da igricu bad company 2 imam ali nemam cd key za multyplayer nego mislio sam kupiti cd key za vietnam pa jer bi to radilo ako imam kod za vietnam a ne za bad company 2 ??
To ne bi znao, možda je moguće ali nisam siguran jer nisam instalirao prvo BC2 pa tek onda Vietnam. Ja sam to sve zajedno kupio tako da ne bi znao traži li te posebno key za Vietnam ili se veže na ključ od BC2.
To ne bi znao, možda je moguće ali nisam siguran jer nisam instalirao prvo BC2 pa tek onda Vietnam. Ja sam to sve zajedno kupio tako da ne bi znao traži li te posebno key za Vietnam ili se veže na ključ od BC2.
ok kupit ću oba koda za 190kn....tnx
Ja ću pop*zdit sa igrom, stalno me izbacuje mamu joj spomenem
Isključio sam zvučnu na matičnoj, lagano mi je clockan (4,2), sve neke fore sam isprobao i onda kada mi super ide samo zašteka i izbaci.Kad sam loš onda naravno neće
Poludio sam aaaaa!!!!
Jel on onda meni spremi što sam osvojio ako mi samo tako izađe?
Ja ću pop*zdit sa igrom, stalno me izbacuje mamu joj spomenem
Isključio sam zvučnu na matičnoj, lagano mi je clockan (4,2), sve neke fore sam isprobao i onda kada mi super ide samo zašteka i izbaci.Kad sam loš onda naravno neće
Poludio sam aaaaa!!!!
Jel on onda meni spremi što sam osvojio ako mi samo tako izađe?
dogtagove spremi,insignove i zvijezde spremi a za ostalo nezz
sve spremi
ja imam 1.18 K/D u plusu sam tocno 2456 ljudi tak nekaj i imam score per min oko 180 a vecinom sam igram
ja imam 1.18 K/D u plusu sam tocno 2456 ljudi tak nekaj i imam score per min oko 180 a vecinom sam igram
hahaha kaj je tu cudno vidi ovog lika iz srbije http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/CANDYMAN%20-SRB-/ pogledaj mu K/D i scorove sa snajperima ili je lik pro il je citer... znam da je lik 1 u svijetu po play time-u u bc2 .... da lik je pobio 33 tisuce ljudi sa UAV
33k ljudi s UAV-om? to mi nešta, ne znam, ne paše.i najbolji sniper mu svu short :S
ja imam 269 spm :D
hahaha kaj je tu cudno vidi ovog lika iz srbije http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/CANDYMAN%20-SRB-/ pogledaj mu K/D i scorove sa snajperima ili je lik pro il je citer... znam da je lik 1 u svijetu po play time-u u bc2 .... da lik je pobio 33 tisuce ljudi sa UAV
ne kuzim,kakve to veze ima s tobom?
33k ljudi s UAV-om? to mi nešta, ne znam, ne paše.i najbolji sniper mu svu short :S
ja imam 269 spm :D
Igra sam na HC serverima. Tako da je sve jasno, tamo taj sniper ubija sa jednim metkom, pa može zaspamati metaka kolko želi.
Isto sa uavom, onda kempa puno, uopče ne napada, a pošto je HC nitko ga ne može spotati.
btw, Domi tvoj 1.18 K/D je takav samo zato jer nisi baš igrao na bug serveru, da si stalno igrao na njemu nebi imao tako visok

Baš to,ja sam bio prešao sa COD-a na BC2 i odma naletim na vas Bugovce,još danas si oporavljam K/D ratio zbog vas .Sad sam na 0.90
Baš mu gledam malo oružja i ostalo ,pa mi je upalo u oči neš čudno pa lik na treceru ima 586 ispucanih,a plantanih 723...????
Baš mu gledam malo oružja i ostalo ,pa mi je upalo u oči neš čudno pa lik na treceru ima 586 ispucanih,a plantanih 723...????
Ma sve te statistike su li-la. Ja imam platinu s M16A2 a piše da imam 977 killova.
Možda je plantao sa helićem, mislim da ti to onda ne pribroji pod tracer gun.
Lako je sjediti u bazi i nabijati kdr. A win loss mu je 0.9, sto je meni vazniji stat nego KDR.
Ma sve te statistike su li-la. Ja imam platinu s M16A2 a piše da imam 977 killova.
nije nikaj li-la meni sve tocno broji tak da nevidim u cem je problem ...
ima boljih igraca od ekipe se bug servera kaj pricas ti...?? to kaj ti nevolis HC ko te hebe,...
ima boljih igraca od ekipe se bug servera
ocito da nisi igrao na bug serveru.
nitko ne kaze da nema,al kad se skupi ekipa medju kojima su 2 klana koja su medju prvima u europi (PiS i XII-ce) i onda ic igrat protiv njih,tesko da bi ti bilo tko dosao a da nije imao problema s njima.
Zašto je uopće BUG server ugašen?
Zašto je uopće BUG server ugašen?
dolaskom lijepog vremena je server lagano postajao prazniji,u konacnici vise se nitko nije igrao na njemu.