eo pogledajte kak se kolje camper to sam ja danas snimo kad sam im se došuljo sa leda
(pogledajte na yotubu jel tamo mozete stavit na 720 ili 1080p ovak se nevidi dobro) :D p.s radio sam video u 2 ujutro tak da imas gramatickih grešaka nemojte zamjerit xd- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako je reader (aka mitchell) danas zaradio ban :)
Šta admion?? lapsus
Evo arabarran, treće lice:
Stvarno čudno,bit će da je neki bug
A i mene danas išlo :)
Da,kenjalo te je ko mučko đubre
Evo i platina s helićima :)
evo i moje http://cloud.steampowered.com/ugc/595810025197866945/F80E82471B678AE962469FEEAF54E18C74C11E02/ 
lol, nema sta anegdota i pol
al thumb up za trud
lol, nema sta anegdota i pol
al thumb up za trud
hvala hvala da bar nije onog drugog snajpera neko ubio tak bi ih ljepo zaklo obadvoje ufff :D
Samo ta je skupljena na HCu pa vriejdi 40% manje. :P
Mislim da tih 40% debelo nadoknađuje nepostojanje ciljnjika i koječega drugog. 
ma to care ti si moj :DDD slazem se 100% 
Ja volim kombinirati, malo HC, malo obični, malo SQDM, malo Rush, malo Conquest, ali "nažalost" nema razlike jer uvijek sam najbolji
U AH64 ga imaš.
Uostalom nepostojanje ciljnika...pff...kladim se da imaš već pol centimetra debeli sloj ljepila od selotejpa na sredini ekrana. :P
(al ne ću ovako javno ulazit u detalje, mi se možemo i na mumbleu prepirati :) )
Osim toga dođite na #promillestube.de, jedina razlika u odnosu na čisti HC je uključeni HUD i 100% zdravlja.
Pa svejedno napravim 22 killstreak s snajperom na Harvest Day-u makar moram samo u glavu gađati. 
ma to care ti si moj :DDD slazem se 100% 
Ma to ti on mene namjerno podje****, jer i ja isto to njemu radim.
nikad nebi ljepio na svoj novi monitor nikakav bullshit kad mi iovak ide super a to kaj neko voli kad puca iz strojnice 200 metaka da bi ubio lika to je druga prica ja znam da ostajem na HC jel mi je fora to,a to kaj neko kaze da je HC za noobove jbm se...
Znači masku ovu imaš?
Eto da se i ja pohvalim . Runda je trajala dobrih 1 h (možda i više).
hahaha,a bitno da ovaj swift ima 9/61 xD
Evo nest zanimljivo Cheat-o-Meter,da vidimo tko je koliki cheater
Dali se to samo meni čini ili je Gol preslab, ne razumim, ceka sam ga sate i sate i vidim da nema nikakvih razlika od Sv-98, cak mi s njim bolje ide neg s Golom, valjda se tream naviknut, jedino mi smeta sto Gol ima samo 4 bulleta za razliku od Sv koji ima 7.
Jel postoji IKAKAV nacin da se ukloni BAN punkbustera?
Dali se to samo meni čini ili je Gol preslab, ne razumim, ceka sam ga sate i sate i vidim da nema nikakvih razlika od Sv-98, cak mi s njim bolje ide neg s Golom, valjda se tream naviknut, jedino mi smeta sto Gol ima samo 4 bulleta za razliku od Sv koji ima 7.
Lol, koju ti to točno igru igraš.
GOL ima pet, a SV98 deset metaka.
Damage im je identičan. GOL je mirniji i ima puno manji recoil, ali zato SV98 ima bolji fire rate, više metaka i brži reload.
http://www.team-des-fra.fr/html/cheat-analysis.php?p=arabarran666
Danas sam si uspio razrezati desni dlan i zaradio 2 šava...sad si mogu fino k... u čelo umjesto gejmanja :(
Ovaj je bio spreman za BC2 i za BF3.
haha gle ljevo spas 12 :DD