Moze li se MP igrat sa gamepad-om
Ovisi koliko si spretan sa gamepad-om
Dakle moze se
A kaj misliš kako konzolaši igraju ?
Dakle moze se
Dakle moze se
Ja govorim o PC verziji -.- .
Mislim da se podrazumijeva da konzolasi igraju sa gamepadom
Dobim novi komp i instal ja BC 2 updatam ja to , PB također i piše mi neki 9003 paketi i izbacuje me iz igre . Reinstal ja sve i BC 2 i PB i sa mi ovo :
Sad samo spojeni i PC od moje sestre i moj PC na Router , jel moža zbog toga ?
otvori portove
TCP: 80, 18390, 18395, 13505
UDP: 18395, 10000.
Može, ali ne znam koja normalna osoba bi si htjela načiniti takvo zlo. Iznimka su konzolaši jer su jadni i nemaju alternative.
Nevjerojatno,najbolja partija koju sam ikad odigrao,rush neznam kako se mapa zove,
40/12,prvi na listi,ide me i uzivam ko nikad..
Mislim se kako moram fraps upalit na kraju i SS-at.
Sve bloka i izbaci me na desktop.
FFFFFFFUUUUUU
Nevjerojatno,najbolja partija koju sam ikad odigrao,rush neznam kako se mapa zove,
FFFFFFFUUUUUU
Koristi fino Steam i samo F12.....radi ko vurica.
EA store ima sve 50% off još danas..
To uključuje i spectat kit za 2.5 eura
Može, ali ne znam koja normalna osoba bi si htjela načiniti takvo zlo. Iznimka su konzolaši jer su jadni i nemaju alternative.
Ja zato jer mi PC nece moc pokrenit BF3 pa cu morat uzet za PS3,pa da se malo naviknem :(
Ja zato jer mi PC nece moc pokrenit BF3 pa cu morat uzet za PS3,pa da se malo naviknem :(
Bolje da ne pokušavaš. Rejpat će te svaki njub s mišem u ruci.
Možeš eventualno ak si nabaviš i aimbot, njega ćeš na PS3 verziji ionako dobiti legalno.
FFFFFFFUUUUUU
Hehehehe ovo mi je poznato.
Napucam 64/13 (prvi put takav score), dalje copy/paste tvoj post.
Ljudi fali mi 1000 exp do Gol sniper magnum i sad jel mogu ja igrati s Thompsonom s Reconom i dobivati Exp, i jos nesto dns me lik na serveru skine sa 15-20 metara s onom Saiga shutgunom dali je to moguce stavit cu slike gdje je bio
Ljudi fali mi 1000 exp do Gol sniper magnum i sad jel mogu ja igrati s Thompsonom s Reconom i dobivati Exp, i jos nesto dns me lik na serveru skine sa 15-20 metara s onom Saiga shutgunom dali je to moguce stavit cu slike gdje je bio
Bez problema.
Shothun + slug =skida kao snajper
Možeš, zbraja exp u klasi bez obzira kojim oružjem igraš. Sa shutgunom te može skinuti i na 100 metara samo moraš imati onaj dodatak sa patronom na kojoj je +.
Remington + C4 = totalni kaos - totalno preporučam!
ljudi na kojem serveru igrate sada otkad nema BUG servera ?
Ja na SASS-u visim, onomo do 23, ili na lucky kilers clanu
Možeš, zbraja exp u klasi bez obzira kojim oružjem igraš. Sa shutgunom te može skinuti i na 100 metara samo moraš imati onaj dodatak sa patronom na kojoj je +.
mene je na valparaisu tip iz svjetionika dole u mojoj bazi na spawnu skinuo iz prve,headshot.poludio sam.
Malo je stvari koje su slatke kao kada lika zavalis sa sacmom iz 3 pm.
A uz sacmu ide i c4. Kaos...
Lik mi pocne sa repair toolom uništavat tenk. Skočim van, a on mi otme tenk i krene se okretat da me ubije. C4 na dupe, fala ljepa doviđenja. Kako mi je hebao sve po spisku.
Regao sam na EADM Deluxe edition, ali ne mogu ući u Vietnam iako s Deluxe editionom dolazi DLC. Jel znate u ćemu je problem?
Nema, jednostavno je tako...
Regao sam na EADM Deluxe edition, ali ne mogu ući u Vietnam iako s Deluxe editionom dolazi DLC. Jel znate u ćemu je problem?
A od kud da mi znamo i probamo ti pomoč kad nam nisi dao ni jednu informaciju osim da nemožeš uč u Vietnam? Jesi upisao key, šta ti izbacuje?
Tako je i meni al mislim da je to normalno
Kupi si SPECTAT pa nećeš imati tih problema.
I budući da punom parom rade na BF3 vjerojetno im je jako teško, pogotovo radi takve banalne stvari.
Igra ti i sad radi normalno, ja sam samo rekao da onda nećeš imai tih problema.