Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.224.998
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield: Bad Company 2
ZC_Someone kaže...

5-6 igrača da se samo tako na punom serveru prebaci? Zato mi je i bilo čudo i glupo kad se to sinoć dogodilo.

A najžalosnija stvar je da se nakon toga server praktički ispraznio.

Ne znam za sinoć, ja samo znam da mi ne prebacujemo ekipu okolo.

Umarate me svi skupa sa žaljenjem na ovo ili ono. Ako vam se ne sviđa recite i nećemo produljivati najam. Prilično je jednostavno.

Popričat ću sa dečkima i vidjeti što je i kako, admini više nikoga neće prebacivati nigdje, osim samog sebe na klasičan in-game način.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Igrači se prebacuju sami. Ne znam da mi ikad prebacujemo nekoga ručno, ako se to i desi, jako je rijetko.

Tko tu koga? Usporedi taj tvoj post sa ovim piratovim citatom iz teme BUG server :

"Uglavnom dečki mi miješamo,prebacujemo i balansiramo ekipe...

I to čekamo da taj netko rikne da ga prebacimo..."

BBC2 nick: reader562
17 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Tko tu koga? Usporedi taj tvoj post sa ovim piratovim citatom iz teme BUG server :

"Uglavnom dečki mi miješamo,prebacujemo i balansiramo ekipe...

I to čekamo da taj netko rikne da ga prebacimo..."

Svoje sam rekao. Završimo s tim jer mi ide na jetru.

14 godina
Ajd nemojte sad gasit..pa još ima puno vremena za ubit do BF3-a. Čak je jednom na serveru bilo razgovora da se ekipa složi i doprinese sa kojom kunom. Ako postoji neki paypal account gdje se može uplatit napišite i ja mogu ubacit nekih 50 kn mjesečno. A kaj se tiče prigovora..njih uvijek bude.
Zero|d4d0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
mitchell kaže...

Od generala je najposteniji wiz4rd. On je s nama mumbleovcima uvijek u slabijem timu. Kad nije mi ga optuzimo za prisluskivanje pa se prebaci.

Eeeeeeeeeeeee sad sam se sjetio jednog puta kad smo igrali Isla Inocents. U napadackom timu su svi bili generali (kuky, dado, pirat itd.) i mi smo se zalili na balans.

Kad je partija zavrsila pirat i dado su se prebacili kod nas zbog helica. Ja sam to napisao a pirat je rekao "pa htjeli ste balans". Admini se ne bi trebali prebacivati kako njima odgovara nego da sto bude kvalitetnija borba.

Pa jbt,3 lvl 50 smo se prebacili u slabiji tim...uzeli smo dado i ja heli(kuky uav)...

Kuky je skinuo aa,dado i ja isli s helicem naprijed i izownali ekipu..naši su uspijeli armat i išli smo dalje(neznam do koje točke smo došli)

Prebacimo se nije dobro,ne prebacimo se opet nije dobro{#}

Problem  je u tome sto se niste htjeli prebaciti prvu partiju dok je helic bio na suprotnoj strani.

Btw gdje je aa na isla inocents?

BBC2 nick: reader562
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
Ajd nemojte sad gasit..pa još ima puno vremena za ubit do BF3-a. Čak je jednom na serveru bilo razgovora da se ekipa složi i doprinese sa kojom kunom. Ako postoji neki paypal account gdje se može uplatit napišite i ja mogu ubacit nekih 50 kn mjesečno. A kaj se tiče prigovora..njih uvijek bude.

Ne boj se, Danny bi najmanje izdrzao bez servera, jel tako?  {#}

Postoje samo 10 vrste ljudi - oni koji razumiju binarni sustav i oni koji ne razumiju binarni sustav.
17 godina
neaktivan
mitchell kaže...

Problem  je u tome sto se niste htjeli prebaciti prvu partiju dok je helic bio na suprotnoj strani.

Zašto je to problem? Jesu dečki kupili igru da ju igraju kako im se sviđa ili kako im netko drugi odredi?

Ako se netko hoće prebacivat svaku je*enu rundu zbog helija šta to nekog briga. Prebacujte se svi kad i kako vam paše.

16 godina
moderator
mitchell kaže...

Ja mislio na Oasis,al dobro.

سمندری ڈاکو
17 godina
neaktivan

Ma mislim ja to tako spominjem kad su se već ljudi raspisali. Kaj se mene i mog cmizdrenja tiče slobodno ignoriraj. Ja ionako mogu samo par dana u tjednu igrati, a također ovo je kolko ja znam bio izoliran slučaj.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma dobar je BUG server kakvih ima... ja sam neki dan bio na nekom retard serveru od 1000 ticketa i igras rush mod i nema jeb sanse da kao defender mozes pobijediti...

mada smo zamalo ispusili ko attackeri spali smo bili na 150 ticketa jer su ljudi toliko srusili mapu da je spawn point bio brisan prostor i kako smo se spustali padobranima bilo smo odmah ubijani. a moj tim retardiran ko i sam server sve dok nisam ja napisao da uzmemo smoke i tek smo ih onda pregazili... a jos server prikazuje one glupe poruke tipa taj i taj is godlike with 15 killstreak... al dobar je za nabijanje bodova :)

hmmm...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa puno je veći gušt kad imaš opake neprijatelje koji te prisile na organizaciju, nego kad siluješ druge po mapi. Meni bi velika nadmoć brzo dosadila jer nema izazova.

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
naxeem kaže...

Pa puno je veći gušt kad imaš opake neprijatelje koji te prisile na organizaciju, nego kad siluješ druge po mapi. Meni bi velika nadmoć brzo dosadila jer nema izazova.

Nemogu te organizirani opaki neprijatelji koji su na ventu natjerati da se organiziras kad si sa tutlekima koji hodaju ko zombiji na suprotnoj strani. zato je in game balance najvise fer. nitko nikog ne prebacuje i igra onda tece kako je i zamisljena. Opet s druge strane meni je kul rejpati. sta cu kad sam mucko dubre!!{#} 

jokaCRO ingame
15 godina

BASE RAPE - za mene neopisiv pojam, kad se usuljam u neprijateljsku bazu i stavim c4 na helić, roknem pirata i dadu koji su uparavo uzletjeli za prste polizat! Je da rijetko u zadnje vrijeme base rejpam, ali to je jer imam bolji skill pa mi je unosnije trčkarat po mapi i klat dubrad tipa kuky-a i ex Co7{#}

BF:BC2 ingame: Sapko ///// Steam: Sapko ///// Xf: shapina
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 17:58 (Gunner11).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

Baš sam se sada naživcirao.

Likovi u heliću i nemoš im ništa.Ekipa  gine od njih ali ni da netko pogleda u nebo.

Još k tome jedina ne balansirana stvar u igri je brzina reloda smoke-e.Prebrzo se može maknut tracer sa helića i ako imate dobru ekipu unutra moš se slikat.

Gađam ih ,pogodim,oni maknut tracer,ja gađam s novim  ali naravno dvaput zaredom pogodit je lutrija i tako u nedogled.Ubili me deset puta, počela mi pjena na usta ić.Odmor

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas u 19 h na server! Nije mi jasno zasto svaki dan sve kasnije krecemo igrati?

Ajmo odrzati glasanje od kada da se nalazimo na serveru!

12 od 19h
4 od 20h
9 od 21h
1 od 22h
10 od 23h
VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
17 godina
neaktivan
Co7 kaže...

Danas u 19 h na server! Nije mi jasno zasto svaki dan sve kasnije krecemo igrati?

Ljepo vrijeme, sunčeko sija, sjedi se na klupici u parkiću, igra se nogomet... :)

16 godina
Co7 kaže...

ljudi imaju privatni zivot za razliku od onih koji igraju bc2 svaki dan {#}

neki moraju crtati i pokemone

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan

Imate li vi ikakav teamspeak ili tako nešto za sporazumijevanje?

Bilo bi zgodno... Ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Frentt kaže...

Imate li vi ikakav teamspeak ili tako nešto za sporazumijevanje?

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/bug-online-mumble-voice-server/84742.aspx

16 godina
neaktivan

Ajde svi na server, odmah! @|€\|€|\˝\ˇ!!!!!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imam dva vojnika i dns su mi se oruzja u statsima izmjesala i zbrckala np, jel to zbog CheatEngine?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Imam dva vojnika i dns su mi se oruzja u statsima izmjesala i zbrckala np, jel to zbog CheatEngine?

Jel ti to pokušavaš boostati?

16 godina

Nemaju pametnijeg posla..

UUUAAAAAAAAAA!!!!!!

19 0 hvala 0
16 godina
DadoZG kaže...

Nemaju pametnijeg posla..

A u to vrijeme pirat gleda kroz zid lol

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 23:51 (Jack Sparrow).
16 godina
moderator
DadoZG kaže...

Nemaju pametnijeg posla.

I onda smo ga sj....

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 23:54 (pirat).
14 godina
protjeran
pirat kaže...
DadoZG kaže...

Nemaju pametnijeg posla.

I onda smo ga sj....

hihiihhihihiih {#}

Kaj Dinamo?
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Bera kaže...

Jel ti to pokušavaš boostati?

Ne nisi me razumio, jucer sam skinuo Cheat Engine kako bi nadogradio izgubljene kocke u Minecraftu i usao sam u njega i nis nisam razumio nes sam stavio javav.exe tak nes, ali brzo sam quit i na bbc2, posto imam 2 vojnika i svaki od njih ima drugačiji clan tag, naime buraz na svom vojniku tek je lvl 2 a tam u main menu pod weapons and gagets mu je pisalo da ima F2000( on neigra s assaultom), i onaj treci pištolj koji moras biti malo veci lvl od  lvl 2 da ga dobijes. Sto je najgore u igri nije nista primjetio jer je igrao s engineer-om a tam mu je bilo sve normalno, izašao sam iz igre i opet ušao i oruzja i sve ostalo je bilo na mjestu, valjda nije zbog cheatengine

15 godina

Kuky nemoj se ljutiti kad te pogodim sa CG-om, nemogu te gađati sa RPG-om jer trenutno idem sa CG do platine, a na RPG-u je imam.

Kendo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kendo kaže...

Kuky nemoj se ljutiti kad te pogodim sa CG-om, nemogu te gađati sa RPG-om jer trenutno idem sa CG do platine, a na RPG-u je imam.

heheh pa ja se to šalim, zar nisi vidio da govorim i drugima kad me i puškom ubiju da su močka đubrad. :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 10:56 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan

Svi smo mi mućka đubrad. {#}

Jel tako Co7?{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice