Ekipa ocemo na server?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa ocemo na server?
ja iso vidjet sad a na serveru pun ku*ac ljudi nigdje žive duše
Sat se pomiče, a treba se naspavat ua F1 sutra ujutro
Ekipa ocemo na server?
Čekaj dok se zasite homefronta
Ekipa ocemo na server?
ma gledo sam multiplay nije mi nkj posebno bc2 mi je bolji,a kampanju nisam probo skida mi se.... crysis 2 se trenutno igra
Ekipa ocemo na server?
ma gledo sam multiplay nije mi nkj posebno bc2 mi je bolji,a kampanju nisam probo skida mi se.... crysis 2 se trenutno igra
Ma BFBC2 je trenutno igra s najboljim multiplayerom svih vremena...i meni je trenutno doslo do 89.5% na utorrentu,ups steamu
E bas cete me nanervirati sa TDovima,aj dajte mi ih jos malo plssss
Danas svi na Bug od 19h! Nema pravdanja, cure mogu cekati! (odnsono rijetko koja moze, ali MORAJU cekati :))
Deny jel planiraš stavljati Vietnam?
EDIT: ... suspendiran frajer ... pa nema smisla.
EDIT: ... suspendiran frajer ... pa nema smisla.
Zašto? Ko je taj?
Ekipa ocemo na server?
Ma BFBC2 je trenutno igra s najboljim multiplayerom svih vremena...i meni je trenutno doslo do 89.5% na utorrentu,ups steamu
ma crysis 2 igram kampanju jer bc2 mp mi je najbolji od svih ostalih
Danas svi na Bug od 19h! Nema pravdanja, cure mogu cekati! (odnsono rijetko koja moze, ali MORAJU cekati :))
ja dođem tek oko 9 moram cekat da se buraz makne s kompa-.-
ja dođem tek oko 9 moram cekat da se buraz makne s kompa-.-
Nogom u glavu, i onda cekaj da se makne s poda igrajuci bfbc2!
Moze svi od pola osam da ste na serveru neg cijeli dan zjapi prazan, koliko vas je online?
Moze svi od pola osam da ste na serveru neg cijeli dan zjapi prazan, koliko vas je online?
Pa ak su online, kak ti mogu odgovorit?
Pa ak su online, kak ti mogu odgovorit?
Možda je mislio online na forumu??
dečki izvinite nisam mogo doč napravio sam sranje i stara pokupila ruter
balans od maloprije
pa kaj bas dobar balans, vidis da si prvi, iz scorea se vidi da si ih rasturio
dečki izvinite nisam mogo doč napravio sam sranje i stara pokupila ruter
znači ipak is brata nogom u glavu
a nisam ga baš nogom al ajd
balans od maloprije
Ne bi mi toliko smetalo ali u rundi prije toga generali su bili približno podjednako raspoređeni. Krene ta runda i svi generali (osim wiz4rda) su premješteni u isti tim. WTF
Ne bi mi toliko smetalo ali u rundi prije toga generali su bili približno podjednako raspoređeni. Krene ta runda i svi generali (osim wiz4rda) su premješteni u isti tim. WTF
Upao sam sitno prije kraja prosle runde i rasturilo me ali je izgledalo levelano,dobra i brza igra kao i inace.
Zbog ovakvih stvari sve cesce izbjegavam server.
Mislim,dogodi mi se cesto da na serverima upadnem u ekipu over 9000 puta jacu i nije mi nikakav gušt jer nema izazova,
dok u drugu ruku,koliko god se trudiš,izgubiš živce kad ti cijeli team gaze debelo igrači bolji od tebe i cijelog tvog teama,u grupi,svi na jednoj strani.
Ono,nije da piz*im ali onda mi je menu-exit game i search.
Sta mislite koliko je potrebno mid-high skill igracu da skupi 100.000 bodova ???
4-5 sati igre ako usput pokupi par insignia i zlaznih zvjezdica.
Score per minute bi po tvojoj računici tada biti oko 350-ak. To je sve samo ne mid skill igrač.
Realno je nekih 8 sati
Sta mislite koliko je potrebno mid-high skill igracu da skupi 100.000 bodova ???
4-5 sati igre ako usput pokupi par insignia i zlaznih zvjezdica.
Score per minute bi po tvojoj računici tada biti oko 350-ak. To je sve samo ne mid skill igrač.
Realno je nekih 8 sati
Rekao sam ako mu se poklopi par zvjezdica i insignia.
Ne kužim oko balansa je zbrka svaki dan, a što kad se igra na drugim serverima gdje ni nema admina online?
Ono kad jedno vrijeme nije bilo buga pa smo igrali na BOB serveru i admin skoro nikad nije balansirao momčadi kolko se ja sječam. I nitko se nije žalio.
Na početku je i mene hebalo to što me razguze, ali sad sam se već priviknuo, pogotovo kad ima puno PIS ili XII na jednoj strani, več znam kako će mi runda završiti sa 15-20KDr. Iako kad me guze znam srati, ali ja serem bezveze.
Čim vidim riječ "balans" u poruci prestajem dalje čitati.
Pirat, Dado ni ja kao admini nismo tu da balansiramo ekipe po činovima, niti mi pada na pamet to činiti jer to nije moj posao. Balansirani su timovi ako je jednak (+/-1) broj igrača na obje strane. Tu priča završava.
balans od maloprije
..he he, ja poput generala Custera...ginemo...pa opet malo ginemo :)) btw bil je i Overlord na našoj strani :)
Overlord nije pica.
Kad igraš sa njim barem si siguran da će on ostat u timu bez obzira na sve.
Al kad igraš sa nekima (khm Lollik, Lollik, khm) možeš odma znat da će pobjeć čim mu se pruži prilika i formirat veliku nakupinu pica sa ostalim picama.