Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.252.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield: Bad Company 2
Domi Zagreb kaže...

Sam doso rec kaj mislim o |XI| il kak se vec zovu i igraju na bugu bc2 serveru da im ***** sve po redu i da radi njih vise ne igram tamo pogotov onaj sandman sa onim sugavim snjaperom znaci lik je citer mrtvi i tamo se kurchi da nije sugavo smece pa mi daj crveni karton boli me kita

ahahahahaha ... cuj ovoga .. XII klan je jedan od najboljih BF hrvatskih klanova .. 1. u eu na cb .. neki od njih su clanovi hrvatske BC2 reprezentacije tako prije nego krenes nekoga napadati raspitaj se tko su i sto su ..

{#}

16 godina

ja niti ne idem na bug server,bio 3 puta rasturili mi shpak.želim se zabaviti a ne biti predmet zabave njima hehe.

get doooooown !!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

na bugu je ekipa dosta jaka. timovi često nisu dobro balansirani pa onaj slabiji tim izgubi rundu u 7, 8 minuta. jednostavno se ekipe ne žele premještati, pa se često dogodi da igraju generali vs ostali.. to mi je lejm za poluditi sa strane generala koji se ne žele prebaciti. ako želiš dobru zabavu ali pritom i dosta oprezno igrati, dođi na bug i moli boga da su timovi dobro balansirani. u protivnom, ima i drugih odličnih servera ;D

14 godina
protjeran

boli me k kak se pise ima njihovog klana a pogtova ko su oni fučka mi se a bezobrazan sam zato da kaj se spawnam a onaj kreten me ubije 10 puta zaredom zna lik kao di je neko svaki put kad netko pukne  po njemu i da si na marsu od bi te vidio bog te ubio

Kaj Dinamo?
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 23:36 (Domi Zagreb).
Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

boli me k kak se pise ima njihovog klana a pogtova ko su oni fučka mi se a bezobrazan sam zato da kaj se spawnam a onaj kreten me ubije 10 puta zaredom zna lik kao di je neko svaki put kad netko pukne  po njemu i da si na marsu od bi te vidio bog te ubio

Malo previse emocija unosis u igru, smiri se, take a chill pill{#}

17 godina
neaktivan
Bera kaže...

Što krivo radim taj patch i onaj s Diabolica su isti, de mi pojasni, skinem to,stavim exe file u folder, pokrenem, nesto se kopira, zavrsi i pokrene se onaj "službeni" updejtor iz igre i kaze da imam verziju 5.xxx i trebam to 6.xxxxx, a patch koji sam skidao je isti taj, daj objasni kako si ti to napravio?

Ne trebaš ništa premještat. Pa skineš patch, i pokreneš instalaciju.

Provjeri dal imaš dosta mjesta na hardu.

Ili probaj napraviti ručno extract tog exe file. Pa pokrenut instalaciju.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina

Domi ljeva tipka na misu je za pucanje ne desna. Velim to tek tolko da znaš.{#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
dreammaker kaže...

na bugu je ekipa dosta jaka. timovi često nisu dobro balansirani pa onaj slabiji tim izgubi rundu u 7, 8 minuta. jednostavno se ekipe ne žele premještati, pa se često dogodi da igraju generali vs ostali.. to mi je lejm za poluditi sa strane generala koji se ne žele prebaciti. ako želiš dobru zabavu ali pritom i dosta oprezno igrati, dođi na bug i moli boga da su timovi dobro balansirani. u protivnom, ima i drugih odličnih servera ;D

To je bilo tako prije..sad i ova "slabija" ekipa zna pokazati zube..nema veze ko je na drugoj strani..igraj dobro i doći će rezultati..ne pobjeđuju ti generali baš uvijek..

16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

Sam doso rec kaj mislim o |XI| il kak se vec zovu i igraju na bugu bc2 serveru da im ***** sve po redu i da radi njih vise ne igram tamo pogotov onaj sandman sa onim sugavim snjaperom znaci lik je citer mrtvi i tamo se kurchi da nije sugavo smece pa mi daj crveni karton boli me kita

Hvala za pohvale nisi se trebao trudit.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
neaktivan

Mojih 20 minuta inspiracije,

mojih 20 minuta na BUG serveru

za svu mućku đubrad {#}

BUG onlajn BUG onlajn
Potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 1:21 (forzzuk).
Moj PC  
28 0 hvala 2
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Domi ljeva tipka na misu je za pucanje ne desna. Velim to tek tolko da znaš.{#}

prek dana ližem tvojoj mami ljevu sisu a prek noći desnu kužiš,jeftina postala nekaj u zadnje dane... {#}

Kaj Dinamo?
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 4:53 (Domi Zagreb).
15 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...
Bera kaže...

Što krivo radim taj patch i onaj s Diabolica su isti, de mi pojasni, skinem to,stavim exe file u folder, pokrenem, nesto se kopira, zavrsi i pokrene se onaj "službeni" updejtor iz igre i kaze da imam verziju 5.xxx i trebam to 6.xxxxx, a patch koji sam skidao je isti taj, daj objasni kako si ti to napravio?

Ne trebaš ništa premještat. Pa skineš patch, i pokreneš instalaciju.

Provjeri dal imaš dosta mjesta na hardu.

Ili probaj napraviti ručno extract tog exe file. Pa pokrenut instalaciju.

Točno to i napravim ali msm da znam u cemu je problem, jer kad stavim exe file u bbc2 folder on se poveca za 2,5gb(jer exe.file toliko tezi) a kad se zavrsi patchiranje tog exe.file folder se ne poveca a treao bi se povecat za 2.5 gb zbog patcha, kad instaliram tipke browse i install dole su zamracene( nemogu ih kliknut, jedino mogu cancel a kad se napuni exe file nestane)

Nesto krivo radim.

14 godina
Domi Zagreb kaže...

Frustrira kad je netko bolji od tebe jelda?. Imaš dobrih i loših dana...kad je dobar uživaj...kad je loš ugasi komp i radi nekaj drugo. Jedino kaj je sigurno je da sa igračima lošijim od sebe nikad nebudeš puno toga naučil...tak da kad naletiš na nekog ko je portošio hrpu sati da dođe do levela na kojem igra...gledaj i uči..it is called free lesson..hehe

A kaj se tiče toga da netko zna gdje si...kad igraš protiv dobrog squada/teama..vjeruj mi nad glavom ti je mali crveni trokutić cijelo vrijeme.

cya

Zero|d4d0
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 8:03 (Zero2).
16 godina
neaktivan
Domi Zagreb kaže...

prek dana ližem tvojoj mami ljevu sisu a prek noći desnu kužiš,jeftina postala nekaj u zadnje dane... {#}

Mozes i meni doci polizati nesto :)

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 8:30 (Co7).
15 godina
neaktivan

Hahahaha domi me podsjetio na mene kada sam počeo igrat na BUG-u.

I onda se dogodilo ono što je Co7 rekao, trenutak prosvjetljenja: Pa oni me spotaju cijelo vrijeme. Zato uvijek znaju gdje sam. Zato ne mogu igrati kako igram na svim drugim serverima i moram bit actually dobar da napravim neki qrac.

Jednom kada dođeš do tog stupnja, da znaš prepoznat da ljudi nisu cheateri (tada su ti cheateri svi koji su puno bolji od tebe i ne možeš shvatiti da netko može biti tako dobar) nego da su jednostavno jako dobri igrači its all fun and games from there. Prestaneš bit frustriran radi "cheatera" i postaneš frustriran radi manijaka. {#}

Ali ubrzo i ti postaneš jedan od njih (ako vrijediš išta). Možda čak i veće mućko đubre, te postaneš jedan od onih kojima na redovnoj bazi kopuliraju sa užom i širom rodbinom.

Sjećam se Spywarea: Vash, j*bem ti mater bugovsku, odje*i od mene! Ne mogu se pomaknut od tebe i*iote!

Ah, u takvim trenucima mi dođe suza na oko, majke mi. {#}{#}

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 9:06 (Vash).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovaj BUG server bi na nešt i ličio da je čisti HC {#}

Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
iggy kaže...

Ovaj BUG server bi na nešt i ličio da je čisti HC {#}

Na kaj? Na server za pice?

Budući da je HC za pice, ne vidim na šta bi drugo mogao ličiti.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan

samo ti spotaj {#}

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Na kaj? Na server za pice?

Budući da je HC za pice, ne vidim na šta bi drugo mogao ličiti.

loool

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
neaktivan

Kakav je 'nam?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
napokon lvl 50! malko manje od 260h igre, 26k killova i 13k smrti :)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Snyder_HR/#progress

ne znam zasto se nije updatealo jucer...
www.prijevodi-online.org
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Joj sto su mi smijesni ovi Hardcorovci...

Pa da je kojim slučajem BUG HC server tek onda ne biste imali sta traziti na njemu... Neki dan nije bilo nikoga na BUG-u i odem na neki server nisam ni vidio da je HC, pa to je bilo smijesno za igrati... Pogledam ga samo i on padne mrtav...Isto ko da sam otisao vietnam igrati... Udjem na pola partije i za 5 minuta prestignem prvog na listi...

Kao da ona mini mapa ili croshair ili stanje municije nesto znaci onome ko zna igrati... Ja nit nisanim preko croshaira tj sa boka niti gledam koliko municije imam jer mi je to vec postalo mahinalno maltene automatski da mijenjam dok malo vise metaka ispucam... Kad se naucite igrati dodjite na BUG, a do tada pumpajte statse na HC serverima...

hmmm...

4 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne slazem se. vidio sam par puta neke "pro" pojedince s bug servera na CBC- ovom serveru - i nisu se proslavili, dapace. {#}

HC je lagan ili tezak zavisno o tome kakva je ekipa na njemu. njub ce biti njub i na bugu i na hardcoru.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

I hardcore i softcore imaju svoje pluseve i minuse, kako ti nađeš minuse za HC tako ja nađem minuse za SC. To je na kraju stvar ukusa kome šta više odgovara, a o ukusima se ne raspravlja {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 10:51 (thesekiman).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
thesekiman kaže...

I hardcore i softcore imaju svoje pluseve i minuse, kako ti nađeš minuse za HC tako ja nađem minuse za SC. To je na kraju stvar ukusa kome šta više odgovara.

Pa da... neki su pice pa vole HC a neki su pravi muži pa vole SC.

{#}

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
thesekiman kaže...

I hardcore i softcore imaju svoje pluseve i minuse, kako ti nađeš minuse za HC tako ja nađem minuse za SC. To je na kraju stvar ukusa kome šta više odgovara.

Pa da... neki su pice pa vole HC a neki su pravi muži pa vole SC.

{#}

haha mora on svaku priliku iskoristit {#}

=CBC= Team | www.crobadcompany.com
17 godina
neaktivan

a neki ne igraju igrice {#}

17 godina
neaktivan
iggy kaže...

a neki ne igraju igrice {#}

To je posebna vrsta papaka i no-lifera.

17 godina
neaktivan
@ovajonaj
ako je tvoj post namijenjen meni, imam samo jedno za rec: ne igram HC :)
samo vietnam igram, org bc2 ne mogu jer trza iz nekog nepoznatog razloga, prije je radilo ok
www.prijevodi-online.org
17 godina
Snyder kaže...
@ovajonaj
ako je tvoj post namijenjen meni, imam samo jedno za rec: ne igram HC :)
samo vietnam igram, org bc2 ne mogu jer trza iz nekog nepoznatog razloga, prije je radilo ok

ma nije tebi nego ovim hc bebama

al sad kad si se vec javio vietnam ti je jos gori nego hc jer se gine kao u hc-u plus sto imas spotanje tj mini map :)

hmmm...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice