Hahahaha, neka neka. XD Ufurat ću se ja, ima kakvih snajpera tamo sa kojima je lako Quick Scopati? Nisam igro stoljećima BFBC2 pa se ne sjećam...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
offtopic: Danny zaš imaš žuti karton? :D
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/razoran-potres-japanu/91838.aspx?jumpto=1772241&sort=asc&view=flat
Dao sebi zuti pa dobio 112 palceva gore, svaka mu cast.
Hahahaha, neka neka. XD Ufurat ću se ja, ima kakvih snajpera tamo sa kojima je lako Quick Scopati? Nisam igro stoljećima BFBC2 pa se ne sjećam...
Ima, uzmi sacmaricu , slug i magnum municiju :P
SV98 je ok za tu namjenu.
Fala dečki...Ja se nadam da ću idući mjesec moć počet igrat xD
LOL gle kak Draž trči zamnom ne bi li mi uzeo dogtag.
Na svu sreću svi znamo kakva je Lollik pica pa će ga pogazit prije toga.
eo moji statsi 
Veceras svi na server da vas nataknem na khm, khm noz. (pogotovo upuceno nasem spyware-u)
e društvo može li mi neko dat link di mogu jeftino kupit serial za bc2 jer frend hoče igrat a više nigdje nemogu nač ispod 120 kn sebi kad sam tražio našo sam za 60kn na nabavi net a tam više nema....
hvala unaprijed
base host
ko je ovaj Dado_HR i Danny?sigurno neki idioti kaj nemaju pojma igrat
definitivno si trebao stavit mene naprijed
,a u helic sandmana
i moje ingame je Lollik91
ko je ovaj Dado_HR i Danny?sigurno neki idioti kaj nemaju pojma igrat
definitivno si trebao stavit mene naprijed
,a u helic sandmana
i moje ingame je Lollik91
Ok,na svu sreću imam PSD file pa ću to srediti (sandmana u helić) i tebi promijeniti ime
ajmo na server!
Sta kazete na moj status ?
loš si za poluditi. najbolje bi bilo da baciš miš i tipkovnicu kroz prozor (po mogućnosti sa xy kata neke stambene zgrade). ne zaslužuješ igrati ovu igru. svakim spajanjem na BUG server započinješ njegov lagg zbog kojeg ostali - normalni igrači, ne mogu igrati u miru. nastaviš li igrati ovu svetu igru, uništiti ćeš ovu predivnu bfbc2 zajednicu u hrvata. molim te banaj se sam sa svih servera i ovog foruma. 
Ma s pocetka sam bio noob igro sam 3 mjeseca prosle godine i onda sam ginuo stalno...e sad sam postao Mega Pro sa GOL snajperom ali jednostavno ne mogu stici death ratio
Probaj upaliti monitor dok igraš!
Šalim se :P
Ma s pocetka sam bio noob igro sam 3 mjeseca prosle godine i onda sam ginuo stalno...e sad sam postao Mega Pro sa GOL snajperom ali jednostavno ne mogu stici death ratio
Ja sebe smatram newbom pa ajd kad si već Mega Pro dođi na BUG server kad bude Harvest Day da probam nešto naučit od tebe.
Recimo zanima me kolko metaka iz moje SV98 stane u tvoju lubanju. :P
sumljam da si mega pro malo si slabiji rang za to vrjeme koje igraš
zdravos ljudosi,
evo od kad sam kupio igru (tijedan dana nakon sto je izasla) imam problema sa spajanjem na bilo koji server, naime napise ovo:
Connection to the Game Server Has Been Lost.
Please Check Your Network Connection and try Again
stvar me toliko zbunjuje jer nekad se iz prve spojim,nekad po 20 min nemogu nigdje uc...il nakon 15 pokusaja uspijem...
firewall je iskljucen u windowsima i na routeru,a antivirus disableam...
neznam u cem je problem...pogotovo jer nekad radi normalno,a nekad nikako...
napominjem da ni sa jednom drugom igrom nemam problema sto se tice multiplayera preko neta...
Ja sebe smatram newbom pa ajd kad si već Mega Pro dođi na BUG server kad bude Harvest Day da probam nešto naučit od tebe.
Recimo zanima me kolko metaka iz moje SV98 stane u tvoju lubanju. :P
Ajooooooj aj dodji ti na Valparaiso da vidis kako skidam crve sa tornja koji su na predzadjoj bazi....i sve jedan hit ce biti Marksman Headshot..i meni podloga za misa ne odgovara msm da je to uzrok mojih malih scoreova na kraju meceva..moracu je maknuti
ugasi upnp u postavkama rutera
zdravos ljudosi,
evo od kad sam kupio igru (tijedan dana nakon sto je izasla) imam problema sa spajanjem na bilo koji server, naime napise ovo:
Connection to the Game Server Has Been Lost.
Please Check Your Network Connection and try Again
stvar me toliko zbunjuje jer nekad se iz prve spojim,nekad po 20 min nemogu nigdje uc...il nakon 15 pokusaja uspijem...
firewall je iskljucen u windowsima i na routeru,a antivirus disableam...
neznam u cem je problem...pogotovo jer nekad radi normalno,a nekad nikako...
napominjem da ni sa jednom drugom igrom nemam problema sto se tice multiplayera preko neta...
u ruter postavkama ugasi upnp
edit: vidim kolega me preduhitrio :D
upnp je i ugasen bio...
i punkbuster sam rucno updateao za svaki slucaj...
upnp je i ugasen bio...
i punkbuster sam rucno updateao za svaki slucaj...
Probaj ponovno instalirat igru.
ili probaj samo obrisati folder bfbc2 iz mydocuments pa ponovo pokreni igru da ti sve bude resetirano...
ili probaj samo obrisati folder bfbc2 iz mydocuments pa ponovo pokreni igru da ti sve bude resetirano...
Ovo provjereno radi! (naravno ne mora značiti za baš svaki slučaj, ali vrijedi probati barem)
Djeluje ovako debilno malo, ali tip kojemu sam prodao igru je to napravio i proradila mu je igra nakon par dana mučenja. To je pročitao na forumu od EA, napisao neki DICE developer.
Ajmo se danas svi skupiti u 20h! A ne svaki dan sve kasnije i kasnije. Idemo igrati od 20h, a ne od 20:39 ili 22h.
OK?