Pretpostavljam da se BF:Play4Free ne broji ?
odeš na njihovu stranicu ima bf heros pise da se on broji a za play4free nezz
odeš na njihovu stranicu ima bf heros pise da se on broji a za play4free nezz
a zasto se mucit oko toga, otidjes na live chat, velis da ti treba status za m1 i oni ti daju i bok.
Kaj to tako dijele ?
Ma da baš nemaš nijednu drugu igru odeš na Live Chat ili pošalješ poruku i dobit ćeš taj Veteran status.
Oni to ni ne provjeravaju, samo ti stave da imaš. Ja sam trebao biti lvl1 Veteran, ali mi nije očitavalo. Pa sam im poslao poruku i sad sam lvl4. Piše mi da imam BF1942, BF2, BF2142, BF:H, BC2 i sve expanzije. A imam samo BC2 i BF:H.
Idem sad to riješit onda.
Pokusavam na prevaru doc do M1 ali me ne ide,zakomplicirali su stvar.
Di god se idem logirat na EA osim official site,ne prihvaća mi moj download manager acc.
Zar ih ima više od jednog (accountova)?
Dosadno mi je sto nemam vise sto otkljucat pa bi se malo zabavio sa garandom.
Ima tko živaca objasnit mi?
ja sam igro 3 runde bf herous i jos mi nije primio veteran jbg
link od live chat dajte aj plizz
Ma da baš nemaš nijednu drugu igru odeš na Live Chat ili pošalješ poruku i dobit ćeš taj Veteran status.
Oni to ni ne provjeravaju, samo ti stave da imaš. Ja sam trebao biti lvl1 Veteran, ali mi nije očitavalo. Pa sam im poslao poruku i sad sam lvl4. Piše mi da imam BF1942, BF2, BF2142, BF:H, BC2 i sve expanzije. A imam samo BC2 i BF:H.
ista, zapravo identicna stvar se i meni dogodila...
samo se javite ea live support chatu (tako nekako) sacekat koji minut da dodete na red i oni vam to rjese u roku od 5 min...
ista, zapravo identicna stvar se i meni dogodila...
samo se javite ea live support chatu (tako nekako) sacekat koji minut da dodete na red i oni vam to rjese u roku od 5 min...
link o live chat?
http://support.ea.com/app/chat/chat_landing
Mislim da je to, al imaš google ne?
Upiši ea live support chat il tak nekaj, nije to ništa skriveno..
tnx ljudovi :D
Ja sam maloprije riješio, dobio veteran status 3. :)
Hm...četam sa nekin Georgeom
sad ga moram uvjerit da sam zapravo veteran iz Vijetnama i Zaljevskog rata.
Motherfucker,just give me the M1,there's nothing left to unlock and I'm bored
E,to me zanimalo.Zasto su neka oruzja popunjeno nacrtana?
E,to me zanimalo.Zasto su neka oruzja popunjeno nacrtana?
brijem da je to ona dlc kaj kupis za nova oruzja skinove mislim od likova ja imam to
kaj fali ovdje?? na slici u praznom polju??
Samo oni koji su napravili preorder imaju u tom slotu zlatni dildo koji mogu koristiti umjesto noža.
Samo oni koji su napravili preorder imaju u tom slotu zlatni dildo koji mogu koristiti umjesto noža.
daj ne kenjaj jel znas kaj fali i ne
Arhivirao
Je li lollik91 otkljucao generalsku titulu ?
kaj je u tom praznom mjestu koja puska jel zna iko danny si tu??
kaj je u tom praznom mjestu koja puska jel zna iko danny si tu??
Mogao si OVO već bar 3 milijuna puta napraviti. Jbate lijenost.
Nemojte mu molim vas reći, nek uloži malo truda. :P
Ma najbolje da ni ne kažu pa možda nikad ni ne saznaš da je igra izašla i 50 € više u džepu. Bože koji zaključci :D
EDIT: idemo BUGirat?