e zakaj ja nemrem odigrat 2 partije normalne da mi ne pise connection lost jel to sam meni il kaj ?? e da evo vam TEAMSPEAK 3 ak ocete napravim vam sobu sa passom i stavim channel admina eo ip 78.46.21.212 i port 9974 ime ts servera je steam gamers zagreb
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jbemti EADM...ja sitsnem uninstall game on meni obrise sve... sad moram ponovno skidati... 
U opcijama uključi nešto kao "save downloaded files" pa te filove si negdje backupaj ak možeš..
Ja sam to stavio, i stavio sam da mi se igra downloada na particiju predviđenu za download igara i programa, i opet mi nije sačuvao download.
Lollik oćeš večeras 4 za redom team killa ili 10 nenajavljenih kada se najmanje nadaš?

Da i ostali budu u toku, ovo govno aka Lollik, se jučer prebacilo u moj team, spawnalo se na mene, spremilo mi metak u glavu i prebacilo se natrag u protivničku momčad. 
I to samo zato što mi je cuclao kitu na bojištu par puta za redom.
Boy, you've got a peeeeerdy mouth.
uopce se nisam prebacio u protivnicki team...to sam se prebacio nakon jedno 5 partija jer su se ovi moji pederi okupljali na toj strani.bio sam ja s tobom u skvadu dosta,jedno pola sata...kasnije sam se preselio u drugi skvad i onda tek u drugi tim
a sto se tice cuclanja...pa pocuclam ti ga kad god oces,kad sam svima moram i tebi
c=oo
pederi jedni
kaj je ovo nemrem uopce uc na account wtf??
sta je ovo?! samo moj pimkek nije pusen?!
Lollik oćeš večeras 4 za redom team killa ili 10 nenajavljenih kada se najmanje nadaš?

Da i ostali budu u toku, ovo govno aka Lollik, se jučer prebacilo u moj team, spawnalo se na mene, spremilo mi metak u glavu i prebacilo se natrag u protivničku momčad. 
I to samo zato što mi je cuclao kitu na bojištu par puta za redom.
Boy, you've got a peeeeerdy mouth.
uopce se nisam prebacio u protivnicki team...to sam se prebacio nakon jedno 5 partija jer su se ovi moji pederi okupljali na toj strani.bio sam ja s tobom u skvadu dosta,jedno pola sata...kasnije sam se preselio u drugi skvad i onda tek u drugi tim
a sto se tice cuclanja...pa pocuclam ti ga kad god oces,kad sam svima moram i tebi
c=oo
pederi jedni
E kaj ovdje vise nema normalne hetero spike?? ovo vise nije normalno.. Kuda ide ovaj BUG...
nego umjesto da se ganjate po sumicama, odite na server. 
@ lollik ako se vec nudis pa daj i meni.. jebiga kriza je
sta je ovo?! samo moj pimkek nije pusen?!
to se javi dannyiju ili CO7-u
oni su profici ovdje,ja sam samo zamjena....
Nisi se prebacio odma jer ti server nije dao, priznaj gade backstaberski.
Fora ti je bila vrhunska, al bila bi još bolja da ju nisi meni napravio, mućko đubre.
kaj je sa EA SERVERIMA???
Kao assault, koje one gadgete da izaberem najbolje?
thx
Ja uvijek imam neku optiku (ovisi o oružju koje si uzmem) i magnum bullets.
magnum bullets imam i ja, ali igram bez optike... nekako mi je lakse :)
Kao assault, koje one gadgete da izaberem najbolje?
thx
Magnum Ammo a šta se optike tiče zavisi o mapi. Oružje X8M ili M416.
Nisi se prebacio odma jer ti server nije dao, priznaj gade backstaberski.
Fora ti je bila vrhunska, al bila bi još bolja da ju nisi meni napravio, mućko đubre.
pa prebacio bi se odma al kad nije bilo mjesta :D
bila me izbacila igra i onda kad sam usao,usao sam u tvoj skvad,ostalo je bio trenutak inspiracije 
Ja koristim optiku samo na puškama koje imaju ružan i nepregledan iron sight npr. XM8 compact,An-94,MG3, M249 saw i sl.
kaj je sa EA SERVERIMA???
Podsjeća me na:
"Butcher jel ti gušt tako igrat ku**in sine?"

Da ne velim da nam je to sad na ventu uz "mučko đubre" glavna fora.
Postao si legenda Domi, a da to ni ne znaš.
On Tuesday the 25th of January we are going to do a bit of maintenance work on the Xbox 360, Playstation 3 during these hours:
2:00 am PDT - 5:00 am PDT
5:00 am EST - 8:00 am EST
10:00 GMT - 13:00 GMT
11:00 CET - 14:00 CET
Maintenance for the PC platform is scheduled for these hours:
02:00 am PDT - 5:25 am PDT
05:00 am EST - 8:25 am EST
10:00 GMT - 13:25 GMT
11:00 CET - 14:25 CET
The purpose is to improve performance of the stats system, to reduce/eliminate stats outages. We're very sorry for the inconvenience.
pravi muzevi pucaju "from the hip" jeb..m ti optiku!!
Ako ćemo tako, pravi muževi naprave nožem multikill,njima za to im netreba puška.
Ako ćemo tako, pravi muževi naprave nožem multikill,njima za to im netreba puška.
i to jednim potezom!!!! ko čak noris!!
idemo na server alooo!!!
Pravi muževi jeb... i igraju BC2 
U isto vrijeme?
U isto vrijeme?
Naravno.....
U isto vrijeme?
Pravi muževi tuku žene nogama, jebu ljubavnice i istovremeno multikillaju nožem na BUGovom serveru 

hehe iskreno muževi ne karaju nist a zena im neda ni igrat bc:)
hehe iskreno muževi ne karaju nist a zena im neda ni igrat bc:)
Pravi muževi prvo karaju ženu da dobiju kredit za igranje BC2...
Barem je tako kod mene....
Kod mene obrnuto, prvo igram, a onda karam, ponekad karam i zmeđu partija.
Ovisi kolko brzo mi se bolja polovica naduri zbog zapostavljanja i urlanja/jebanja majke vama gadovima. 
ja ću poludit. neznam koji je kur** s tim bad company ... sad kad se idem ulogirat kaže mi accaount cant be found..tak nkj..jesu to oni obrisali sve acc.. ili ak jesu ja dvd i ključ sve trgam i drapam...