A bogati šta je ovo danas di sam god došao ima minimum 2 chitera svaki je imao skoro po 50 /3 43/2 56/8 svaki metak head shut šteta što ti aimboti toliko uništavaju ovu igru
Ja sam u 6-7 mjeseci vidio jednoga. Tako da sumljam da ju baš uništavaju.
A bogati šta je ovo danas di sam god došao ima minimum 2 chitera svaki je imao skoro po 50 /3 43/2 56/8 svaki metak head shut šteta što ti aimboti toliko uništavaju ovu igru
EEEEEEEEE ti za razliku od mene ne znaš nači 
EEEEEEEEE ti za razliku od mene ne znaš nači 
Igraj na BUGu pa ne ćeš vidjeti ni jednoga. 
Chitera ima stvarno jako malo, u 180 sati igre sam ih vidio možda 5-6 puta, naravno ako se igra na pb serverima i tako to...
oces rec,vidjet ce ih na svakom koraku
oces rec,vidjet ce ih na svakom koraku
Tihi...
Koliko je BC2 trenutno u dućanu?? Jel pojeftinio imalo??
Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.
a ca san van ja reka
chiteri na svakon koraku
Evo jedan moj score samo sačmom.
i nožem, očito! :)
Evo jedan moj score samo sačmom.
Joj, tebe i tvoje sačme više.
moram pohvaliti dannyija,butchera(generala),pirata i dadu,da smo fino danas igrali,bas kao pravi skvad,lijepo timski...sijali smo haos po protivnicima
Bolje ti je samo key kupit, proći ćeš duplo jeftinije i neće ti kutija skupljat prašinu.
kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)
Pa ja cu se ubiti! I povuci u smrt Dannya i Butchera (kao prije dva dana ;))...
Vise ne mogu zadrzati k/d u plusu (bude, ali vecina ih je u minusu)!
Jedna od problema kojih sam svjestan, je taj da previse igram samostalno!
Trcim naprijed, bilo da imam snip ili pistolj ili neki MG. I onda mi jos nekad neki x faktor sprijecava da ikog ubijem, ma u racku!
Ako netko ima neke prijedloge, slobodno neka ih kaze...
A pis-ovci mi idu na jetra(u dobrom smislu), odnosno CoronaAce... Tom liku snip ne treba, jednostavno mi nije jasno kako tako precizno ubija? Jbt, jedna partija i svima kd u minusu, jedini on ima 22/6... Ono ladno, i to vjerovatno nije ni relodao! Ne mislim da vara, nego samo da nije normalan :P!
Obozavam ovaj server, tu napetost i taj trud koji je potreban da se nesto obavi su nezamjenivi. Iskreno, meni je najdraze kad su PIS-ovci i XII na jednoj strani a dobra ekipa na drugoj.
Jedino mape sa helicem, onda PISovci i vecina XIIica na jedno strani a mi i SANDMAN na drugoj :).
Svim igracima na BUG serveru svaka cast! Najbolji ste!
Osim Schelchlgu300, njemu se mame cenzura i cenzura, a onda cenzura s cenzura u cenzura!!! Namjerno me jucer TK zbog helia, i to dok sam bio u heliu!!
e lako mu je drzati k/d u plusu kad se ne trudi ni armati m-com ni disarmati...
a mi se ko glineni golubovi nudimo... ebem ti takav teamplay...mogao sam se i ja negdje steknuti i puc puc, a ekipa nek gine...
juce je bas bio los dan...toliko deathova u jednom danu nisam imao jos od prvog levela :)
moram pohvaliti dannyija,butchera(generala),pirata i dadu,da smo fino danas igrali,bas kao pravi skvad,lijepo timski...sijali smo haos po protivnicima
Poanta je u tome da pustimo jednom igraču u skvadu da fura taktiku, a ne kao do sad da svako brije svoje. Trebalo je i sinoć koji put ispravit... npr. kad je zadatak bio otić na zastavu D, a Kuky piči po A.
Al dobro, to se s vremenom ispravi. Bučer je kao novopečeni general vrhunski odradio posao i odveo nas do pobjede u većini slučajeva, tada kad nismo uspjeli pobijedit nije mi bilo ni krivo jer je šora bila vrhunska i balansirana.
Đenerale Bučer, vi salut ju!
kupio bi ja samo key ili neciji account samo sto imam 16 godina pa nesmijem preko interneta kupovat :)
Kako ne smijes? Mozes sam u banku otic i napravit uplatu nekome tko ce ti kupit to s karticom ili PayPalom...
[=XII=] {_.:BRUNO:._} ||| ''If something is hard to do, then it's not worth doing.'' Homer ||| Follow me - @bmarasovic
@Danny:
Jučer mi je bilo predobro kad si me priklao na onoj snježnoj mapi.
Nešto me malo veza hebe, pa malo zaostajem za vama. Čučim i skidam likove koji pokušavaju armati B, kad odjednom na kamenu ispred mene se čuje kao da je netko potegnuo nožem po njemu. I taman stignem pomisliti koji je to k.... bio, koja blesava igra, kad samo padnem mrtav, a Danny odskakuće u smjeru B-a. 
Ne znam kaj mi je to sa igrom u zadnje vrijeme, moram po 3 puta izlaziti i ulaziti, jer mi puca veza sa serverom još dok sam u server browseru. Resetiraju mi se oružja (ali rank mi ostane na neku foru).
Jučer recimo sa T88 gađam nekog lika, 5 pogodaka napravim (vidim kako se trza i vidim krv, niti jednog jedinog hitboxa.
Ali zato su C4 i saiga radili kako treba. 

Jel zeza ikome od vas?
Jel zeza ikome od vas?
Mene je ista stvar karala prošli vikend. Samo od sebe se riješilo.
meni recimo noz ne radi na dannyu zadnjih dana dok recimo na butcheru radi savrseno 
kad god sretnem dannya u 90 posto slucajeva zamahnem prvi i nista se ne desi i samo padnem... e sad mozda je do laga jer imam malo veci ping u odnosu na njega...
Zavolio sam igru iako sam u zadnje vrijeme igrao puno Cod, ali imam jedno pitanje da li ima u postavkama nešto za pojačavanje helta iako se nadam da nema. Jučer u tipa ispalim cijeli okvir sa x8 magnum amo na blizu on se okrene i ubije me gledam ima još 50 % helt. Nekad sa gol snipom rušim sve što se pojavi, a nekad nikog ubiti samo kill asist 10%. Ne igram HC servere.
@co7
Svaki put kad te ja ugledam na ekranu ti si u ovoj pozi :). Probaj se malo sakrit iza kamena il nešto :)
Pogledao sam si statse i skuzio da sam napravio vise od 10% ubojstava sa nozem :)... NICE, i like... How much?
Health si možeš pojačati za 20 posto ako imaš pancirku.
Ma možeš pucati u lika koliko hoćeš, kombinacija sjeb.... hit boxa i latencije ti diktira uspjeh, na žalost.
Nekad skidaš sve što se miče, nekad ne možeš nikog ubit pa da se postaviš na trepavice. Pomiriš se sa time nakon nekog vremena.
Najbolje to vidiš dok snajpaš. Vidim da sam pogodio frajera, on nastavi trčat. Vidim da sam fulao frajera, on padne. Kako se kada potrefi. Danas tebi, sutra meni. To ti je jednostavno tako.
Da to sam primjetio ovisi o serveru, ali sam i vidio da na chatu pišu helt 300. Zanimljivo da na bug serveru gdje imam ping ispod 100 najviše laga, prva minuta mi je skoro pa neigriva, trza, u početku dok se ja spanam drugi već osvoje bazu pa to vjerojatno utjeće i na mogučnost da nekog pogodiš tijekom igre.
Moj frend ima isti problem.
On uvijek pričeka nekih pol minute, minutu kad se spawna na početku partije dok mu se igra ustabili.
Bio je izbalansiran moj kura*,zato su nam XII i otišli.
I gdje ste vi nestali kad ste izgubili?
Hah!
Otišao sam kod lollika na pobjednički sex.
Dobro pustimo to vidim da na par stranica ispred ima već o tome dosta napisano. Nego da vam isprićam zanimljivu situaciju iz jedna partije. Na serveru pravilo da može po timu biti samo tri recona i nažalost ja bio četvrti i server me kokne. Do mene stoji medic i oživi me server me opet kokne i tip me opet oživi i ne odustaje. Nakon nekog petog - šestog oživljavanja netko ga je konačno ubio a ja sam imao već prst na Esc i cenzuru na repertuaru.