Sve sami back staberi 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Čak ima i poneka p*čka - Co7
A i p*čkica - dado
ali ti nisi ni noob niti pi*cka niti pic*kica
ti si pick*asta noobovska pi*cka.
tak da znas da jesi
Ma ti šuti, jučer si me tako p**kasto ubijao.
Napucavam se sa 2, 3 lika na hrpi i ti uvijek uletiš kao zadnji i spremiš me na spavanje sa jednim metkom.
Damn youuuuuu! 
Jooooooj koje perverzije, napušim vam se ja svima K.. 
evo nam dragog poznatog Kuky-a
sta mislite sto on misli??
Vrabac mi se posrao na rame, pa sam to išao počistiti.
Ne misli ništa(kao obično),vidi se na slici da se izgubio i nezna šta bi
Vrabac mi se posrao na rame, pa sam to išao počistiti.
I onda se sa tom rukom rukuješ sa drugim ljudima..
Što je sljedeće?!
Znate sta bi jos bilo dobro?
Da svi idemo sa istim clan tag-om, npr CC - Cheater Club :)
pa kad sutra netko dode po ban da znaju sta ih ceka :D
ajmo primam prva 3 dobrovoljca koji ce samnom na server
server je prazan za sad...samo ja na njemu
Ja sam poludio
Ja ću nekog ubit
Dođem sad pokrenem napokon bc2, loginam se, napravim soldiera, nađem server, nađe mi dosta servera
Odem na vietnam, traži mi cd key, odem na EA Download Manager nađem cd key, zapišem ga, igra ga ne prihvata
Izađem iz battlefielda, i piše mi da sam na steamu logovan na drugom kompu, krenem se loginat on mi javlja da je pogrešan pass
Super
Ja sam poludio
Ja ću nekog ubit
Dođem sad pokrenem napokon bc2, loginam se, napravim soldiera, nađem server, nađe mi dosta servera
Odem na vietnam, traži mi cd key, odem na EA Download Manager nađem cd key, zapišem ga, igra ga ne prihvata
Izađem iz battlefielda, i piše mi da sam na steamu logovan na drugom kompu, krenem se loginat on mi javlja da je pogrešan pass
Super
Iko? Radi se o tome da sam instalirao Vanilla verziju sa dvd-a i poslije updateao?
Izgleda da ću morati skidati sa EADM-a?
Nadam se da mi se niste smijali danas na serveru 
Navodno sam Srbin. :)
lol
oduvijek si mi bio sumnjiv
sad je potvrđeno :)
ja danas nisam stigo, al sutra ću im ja red napravit
hahah kick srbin si LOL
Ja sam poludio
Ja ću nekog ubit
Super
Iko? Radi se o tome da sam instalirao Vanilla verziju sa dvd-a i poslije updateao?
Izgleda da ću morati skidati sa EADM-a?
Gle, ja sam tako uradio.
Znaci imao igru na kompu, pirata, snimio, update uradio ubavio key, koji sma kupio. igra radila. Otisao u Vietnam ukucao key i radilo. to je to.
Ne moras skidati sa EADM, mozes je cak kasnije dodati u EADM. Ako nesto nije uredu sa key od vietnama posalji mail EA supportu vjerovatno ce ti brzo odgovoriti, vjerovatno puno brzne nego da skidans igru ponovo
btw.
Kada ste igrali na njihovom serveru? Ja ulazio oko 8.30-9.00 nije nikoga bilo, pa sam ugasio
Nadam se da mi se niste smijali danas na serveru 
nismo, cak si bio sa mnom u squadu cini mi se... znam samo da sam komentarisao reko vidi hambrle stavio BUG u svoj nick
E jbg... Ja jucer nisam imao vremena, ali danas cu doci...
Nabijem ja Danny-a pi*cku na ku*ac! Zbog masu stvari, izmedju ostalog zbog nepostenog killanja na serveru!
Vratim ti prvom prilikom, cim dodjem u tvoj team :)
lol
oduvijek si mi bio sumnjiv
sad je potvrđeno :)
ja danas nisam stigo, al sutra ću im ja red napravit
Hoćeš reći sumljiv?
lol
Ništa stari...sad treba žicat dečke iz EA da u spectat kit ubace "šajkače" :)
Imam pitanje. Uzeo sam neki dan BC2 key ovdje na oglasniku, koristen... Dobio sam i ea acc uz njega, sve je radilo super, igraopar dana... nisam čiter ni išta slično, ali mi danas punkbuster baca ban na svakom serveru ?? Zašto ?? U čemu je problem ?
Probaj skinuti novi punkbuster
Imam pitanje. Uzeo sam neki dan BC2 key ovdje na oglasniku, koristen... Dobio sam i ea acc uz njega, sve je radilo super, igraopar dana... nisam čiter ni išta slično, ali mi danas punkbuster baca ban na svakom serveru ?? Zašto ?? U čemu je problem ?
Skini PBUpdate, pokreni ga, u njemu nađi igru i updejtaj PB za tu igru. U ovom slučaju BC2.
LINK za download.
lol
a jesi isao na njihov server?
daj malo opisi situaciju,sta si napravio?
lol
Hahahaha, strasno
Onda su me benali za rejpanje.
Onda sam došao sa accountovima:
Srbija FTW
FTW Srbija
Bre Dabre
Dabre Bre
i svaki put dobio ban jer sam Srbin. :)
Umiranje od smijeha.
Trebamo svi doć na server i pravit se šiptarima! 
Kiljao šam admina! 
Prvo su mislili da sam neki ok dečec. LOL
KRIVO SU MISLILI pa sam opet popio ban. :)