- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nebi ju koristio dovoljno da vrijedi love.
ma shit
Hrvatska BC2 repka osvojila 3. mjesto u europi .. vise na www.battlefieldhr.com

Malo da se pohvalim
Jes da nisu profići s druge strane ali svejednodobar aim
Dobar aimbot,gdje si ga zbavio
videl je druge pa je i on počel koristit :)
Jes da nisu profići s druge strane ali svejednodobar aim
Dobar aimbot,gdje si ga zbavio
videl je druge pa je i on počel koristit :)
Kućni proizvod
Ljudi imam pitanje za vas.
Ovako, danas sam uezo BC2 orginal DVD od lika za 100kn.
Instalirao sam igru sa cd key-em koji je na kutiji. Idem kreirati acc. za igranje mulitpalyer-a i kaže mi da se taj ključ već koristi...
Što mi je raditi?
Sry. ako sam falio temu..
Instalirao sam igru sa cd key-em koji je na kutiji. Idem kreirati acc. za igranje mulitpalyer-a i kaže mi da se taj ključ već koristi...
Što mi je raditi?
Trazi lik da ti da acc
Što mi je raditi?
od koga si kupio tebao ti je dati acc na kojem iskoristen key. Nemozes 2 puta isti key koristiti!
Može li on nekao svoj acc izbrisati ili nešto slično tome.
Sad sam ga zvao i on kaže da nije kreirao nikakav EA acc. Kaže da je pokrenuo instalaciju i kad je vidio koliko traje da ju je prekinuo.
I vratio DVD u kutiju i to je to. Dobio je DVD sa kompom koje je kupio u Technomax-a.
Što da radim ako je ovo istina?
Sad sam ga zvao i on kaže da nije kreirao nikakav EA acc. Kaže da je pokrenuo instalaciju i kad je vidio koliko traje da ju je prekinuo.
I vratio DVD u kutiju i to je to. Dobio je DVD sa kompom koje je kupio u Technomax-a.

A onda je mrmak zamotao tablu u celofan
Da, i ja sam se nasmijao.
Lika to nezanima, bavi se sa video obradom i slikama.
Što mi je raditi...
Mogu mu vratiti nazad dvd i dobiti novce ali to mi ne paše...
Želim malo igrati hehehe
lik te zahebo očito.
Ma živi 2km od mene. Dobiti ču novce nazad. To nije problem.
Ma živi 2km od mene. Dobiti ču novce nazad. To nije problem.
Napravi account sa tim key-om, ea account moras napravit pa se onda logirat.
Da ga napravim na web-u ili preko igre?
E ljudi imam pitanje,jeli ova igrica jos uvjek aktivna u gameplayu...tj.Dali ljudi igraju ovu igricu i dali se isplati kupiti?
E ljudi imam pitanje,jeli ova igrica jos uvjek aktivna u gameplayu...tj.Dali ljudi igraju ovu igricu i dali se isplati kupiti?
Ja sam ovu igru igrao prije 2 tjedna...igra je odlicna ali veliki minus je sto je prekratka...ima svega 10-tak kratkih misija kojih mozes preci za 3 dana malo zesceg igranja :D
Na web-u
Na web-u
idem probati
Ja sam ovu igru igrao prije 2 tjedna...igra je odlicna ali veliki minus je sto je prekratka...ima svega 10-tak kratkih misija kojih mozes preci za 3 dana malo zesceg igranja :D
Igrao sam pira**** verziju Singleplayer i jako mi se svidjela igra,no pitam se dali ljudi igraju Multiplayer:)
Igrao sam pira**** verziju Singleplayer i jako mi se svidjela igra,no pitam se dali ljudi igraju Multiplayer:)
naravno da igraju.. ja igram..ali sada me nekaj zeza... :( valjda vidis moju poruku malo gore...
Uzeo sam i ja spectact i nekužim šta šta dalje.Jel to aktivirano,jel moram još nešto napraviti,sačekat možda??
Uzeo sam i ja spectact i nekužim šta šta dalje.Jel to aktivirano,jel moram još nešto napraviti,sačekat možda??
Daj uzmi i meni molim te ak igras poker pošaljem ti na poker stars ili na moneybookers
Ne igram.
Samo sam ušao u igru i sve je odma tu
Na web-u
idem probati
Regao na webu i neće.
Sutra mu nosim nazad igru.
Ako je netko voljan prodati ključ za 100kn neka se javi
Izgleda da je server prazan 90% vremena. Danas pogledavao, malo i uđem na server ali nikoga. 
Jeli normalno da na serverima ljudi imaju ping iznad 100?
Gledam neke servere i uvijek 90% ljudi ping iznad 100.
Kupio igru danas pa me zanima...