Zna li tko moze li se bc2 dodati u xfire? Probao sam manualno podesiti "path" ali ni to ne ide
to i mene zanima
Zna li tko moze li se bc2 dodati u xfire? Probao sam manualno podesiti "path" ali ni to ne ide
to i mene zanima
to i mene zanima
Meni ga je automatski dodalo.
Pod in game renderer vam treba biti dx koji koristite u igri. Znaci ono D3D9, D3D10 i D3D11.
Pod in game renderer vam treba biti dx koji koristite u igri. Znaci ono D3D9, D3D10 i D3D11.
I to sam napravio ali ga opet nema na popisu 
Mene izbaci svako malo radi pinga
Ako mi moze neko odgovoriti na pitanje bio bi mu zahvalan zasto mi izlazi bela slika preko ekrana dok igram Battlfield Bad Company 2
evo ja sam otkljucao medkit ali neznam kako ga stavit jel to zato sto sam lvl1 ili ne
evo ja sam otkljucao medkit ali neznam kako ga stavit jel to zato sto sam lvl1 ili ne
on ti je automatski na medicu.. uzmes ga u ruke tako da skrolas na dolje.. i bacas ga na pod pritiskom na lijevu tipku miša.. kao i municiju kad si assault ;)
Zašto nikad nikog na serveru nema? :(
Sve češće naizlazim na totalno ne balansirane partije.
Uvijek jedna ekipa popapa drugu.Svejedno mi je u kojoj sam jer nije zabavno ni jedno ni drugo.
Trebali su stavit da se nakon partije igrači izmiksaju.znam da bi onda igrao možda dva tri puta isto ali ako je partija dobra zašto ne
Istina, ovaj problem je jako izražen u zadnje vrijeme.
U 80% partija u koje uđem hrpa levela 40 pa na više gaze levele 0 do 30.
Al najbolje su mi izjave na kraju partije tipa: boring, easy, lol we owned you i sl. i lijepo napišem pa dajte malo balansirajte da bude barem donekle zabavno, al u sljedećoj partiji opet sve po starom.
Koji jadnici, za ne vjerovat.
To je tak kad je nekima važniji k/d ratio, nego dobra igra. Pa ne igram igru da se mogu hvalit okolo sa k/d ratiom, već da se zabavim.
Ali dobro dosta je mlađe ekipe, pa su odmjeravanja tipa čiji je veći, normalna.
E pa meni je baš taj problem nebalansiranosti najizraženiji na BUG serveru. :(
Ne kažem da svi hvataju K/D, ali najčešće jedan tim gazi drugi, rijetko sam doživio ravnopravnu partiju.
Inače sam vrlo zadovoljan prosječnim skill levelom na BUG serveru, ja sam još mali level (čini mi se 11 il tako nešto) i na drugim serverima mi je prelagano igrat dok je na BUG-u konkurencija puno žešća. Ako netko ima sličan "teži" pub nek mi da ime, jer petkom i subotom kad je VIETNAM obično završim na Squad Deathmatchu kada su mi ostali serveri dosadni.
Još nisam naišao na server koji ima težinu BUG-a. 
Ja igram na FUNKY MONKS, čisto mi je ok server, uglavnom je dosta balansiran.
I nekakav ~P~ Rhino Dudes je ok.
Tamo igram sa frendovima, jedan je isto početnik lvl12, a drugi je lvl33. Malo im je BUG server pre hardcore. 
Prvi radni dan u novoj godini, očekujem da će kao takav bit vrlo aktivan i na serveru. Vidimo se večeras, da vas napokon malo guzim.
mogu li i kako da prebacim igru sa kompa na laptop da je ne skidam opet sa EADM
Prvi radni dan u novoj godini, očekujem da će kao takav bit vrlo aktivan i na serveru. Vidimo se večeras, da vas napokon malo guzim.
covjek bi reko:kao bio si s curom par dana u komadu pa ti se vise neda guzit,al vidi se da ipak to nije bilo tako,mozda je on/a tebe guzio/la pa se ti sad oces na nama iskaljivati..
on ti je automatski na medicu.. uzmes ga u ruke tako da skrolas na dolje.. i bacas ga na pod pritiskom na lijevu tipku miša.. kao i municiju kad si assault ;)
aha evo vidio sam al tek kad sam digao lvl
ajte na server
Istina, ovaj problem je jako izražen u zadnje vrijeme.
U 80% partija u koje uđem hrpa levela 40 pa na više gaze levele 0 do 30.
Al najbolje su mi izjave na kraju partije tipa: boring, easy, lol we owned you i sl. i lijepo napišem pa dajte malo balansirajte da bude barem donekle zabavno, al u sljedećoj partiji opet sve po starom.
Koji jadnici, za ne vjerovat.
To se nemoze nazvat problemom,jbt nije igra izasla jucer pa da su svi mali leveli,i mene su gazili lv40 i veci kad sam tek krenuo igrat,a ovo za balans trebaju svi zaboravit, balansa nikad nece bit,jer nitko nije lud prelazit na gubitnicku stranu...
Ne kritiziram, niti ista slicno... ali ja skoro uvijek odem na stranu koja je osjetno slabija. To najbolje znaju Kuky i Pirat! Pa tako i jucer.
Zato ja uvijek i dolazim na stranu od Dannya i Lollika :)
Ne kritiziram, niti ista slicno... ali ja skoro uvijek odem na stranu koja je osjetno slabija. To najbolje znaju Kuky i Pirat! Pa tako i jucer.
Jučer si se prebacio samo zato jer si mi htio srušit heli pi*čko..
Istina Co7 uvijek prijeđe.
Ja do sada nisam trebao prelaziti, nekako me uvijek zapadne slabija ekipa, pa onda cvilim da nam se netko prebaci. 
Ok ima vas par koji hoce prec na drugu stranu. A prije par dana na bug serveru smo gazili protivnicku stranu i netko je se poceo bunit da se malo sredi balans,i ja reko da nebudem uvijek p**ka i ja napisem da se malo balansira,a odgovor od Danny-a je bio nist od balansa.
Ok ima vas par koji hoce prec na drugu stranu. A prije par dana na bug serveru smo gazili protivnicku stranu i netko je se poceo bunit da se malo sredi balans,i ja reko da nebudem uvijek p**ka i ja napisem da se malo balansira,a odgovor od Danny-a je bio nist od balansa.
kad vidis admina koji na takav nacin odgovara otidi sa servera :) ja sam ga odavno prekrizio
Istina Co7 uvijek prijeđe.
Ja do sada nisam trebao prelaziti, nekako me uvijek zapadne slabija ekipa, pa onda cvilim da nam se netko prebaci. 
Imam isti problem,al se ne sekiram,sve je to igra,a i gušt mi je igrat protiv jačih..(kao npr sinoć..
),je da im ne možemo niš kad su defenderi,al veči mi je gušt protiv jačih....
Zato kad vidim da je takva situacija lijepo prijeđem na neki drugi server.
Najzabavnije su partije gdje su ekipe podjednake. Kolko puta smo znali skroz zaboravit na objective i jednostavno odabrat neko mjesto na mapi oko kojeg ćemo se klat. Padamo ko muhe i mi i oni, ali je borba urnebesna i poslje se dobro osjećaš, dobio ili izgubio.
Jer ne moze admin rasporedit igrače kako on hoće?
Mislim da može.
Na jednom serveru je pobrao cijeli moj squad i prebacio ga.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
Ja na nikog ne svaljujem nista,samo me je iznenadio takav odgovor nakon svih dogadjanja oko balansa na serveru.