Pa uninstaliraj ih i ponovo instaliraj i bit ce po defaultu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
amo sad na server !
lol sam sebi.. sad vidim vi tu raspravljate o driverima i hehe.. ja pogledam za svoju grafu (ati 4890) i drivere jedine koje sam stavio su oni kad sam instalirao komp i to moguce da su s cd-a od grafe i datiraju na 24/11/2009, mislite da bi bilo ok da ih updateam? pise verzija 8.681.0.0... :D mislim meni sve sljaka ali mozda mi bude bolje ako ih updateam?
SVI NA SERVER ODMAH!
zna li iko oću li moć igrat sa ovin procesoron: Intel Pentium D 930 3.0 GHz? ovo ostalo mi nije neki problem, iman 1.5 gb ram-a al bi kupia još 2 gb kad bi ovaj procesor bia dovoljan, a grafička mi je gts 250 512 mb
Imam doma dual core @ 3.6 i ide bez problema, grafička ti je malo outdated ali na low bi trebalo letjet :)
Imam doma dual core @ 3.6 i ide bez problema, grafička ti je malo outdated ali na low bi trebalo letjet :)
ma kakav low...ako rezolucija nije pretjerana moze komotno stavit na medium i bit ce ok.
ma kakav low...ako rezolucija nije pretjerana moze komotno stavit na medium i bit ce ok.
ye right.
Sa tim procesorom nemaš teorije bilo šta iznad low, ako ćeš uopće pokrenuti.
Sa 4400+ sam morao koristiti low prije nego sam kupio novu mašinu. A 4400+ je nešto jači od ovog tvog.
Sa 4400+ sam morao koristiti low prije nego sam kupio novu mašinu. A 4400+ je nešto jači od ovog tvog.
Ide,ide, Moj drugi komp je pentium 930 D uparen s dva 2 giga rama i hd 4650 i može se igrat.
Neznam točno na kojoj rezoluciji ,ali ide.
Sin se ne žali
Za one koji žele znati zašto nema Mod Toolsa i Map Editora u BC2
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1350772-so-how-about-modtools.html
Ide,ide, Moj drugi komp je pentium 930 D uparen s dva 2 giga rama i hd 4650 i može se igrat.
Neznam točno na kojoj rezoluciji ,ali ide.
Sin se ne žali
uzas! upit ovog gore me podsjeca na vrijeme kad sam krpao svoju konfu p4 2.66 pa sam trazio taj stari ram ddr1 na 333mhz, pa atp grafu.. pa stari hard pa staru przilicu.. sve je crkavalo samo je proc sve nadzivio.. na kraju je maticna krepala i odustao sam od tog sporta i uzeo novi komp.. hvala bogu jer ko zna sta bi jos uzaludno utuko u tu kantu smeca.. zanimljivo je kako se covijek veze za stari komp..
a da proc i dalje sljaka.. imam sada amd ali intel je stvarno bog i batina..
Decki danas opet na server u/oko 20h!
Vidimo se
nebi baš reka da je outdated, pogotov u to vrime kad je BC2 izaša...
ma kupia bi ja cili novi PC al mi to nije trenutno prioritet pa nemogu ni izdvojit toliko para radi toga tako da ostajen pri ovome
Mogu li igrati bad company 2 na: Intel Core 2 Duo (2.66ghz), 512 mb ATI Radeon, 4gb RAM-a bez trzanja?
Uradi sam
http://cyri.systemrequirementslab.com/CYRI/
Dobra stranica koja ce prilicno tocno procjeniti hoce li vasa kanta moci vrtjeti odabranu igru.
Recite mi ako neko ima slični PC da li mu trza(šteka)
uzas! upit ovog gore me podsjeca na vrijeme kad sam krpao svoju konfu p4 2.66 pa sam trazio taj stari ram ddr1 na 333mhz, pa atp grafu.. pa stari hard pa staru przilicu.. sve je crkavalo samo je proc sve nadzivio.. na kraju je maticna krepala i odustao sam od tog sporta i uzeo novi komp.. hvala bogu jer ko zna sta bi jos uzaludno utuko u tu kantu smeca.. zanimljivo je kako se covijek veze za stari komp..
a da proc i dalje sljaka.. imam sada amd ali intel je stvarno bog i batina..
Znam kako ti je. I meni je bilo teško se riješiti staroga. Sad je na zasluženom odmoru na tavanu.
Ima li ijedan HRVATSKI klan koji regrutira. Dosadilo igrat više samom. Nije ovo takav tip igre.
Ima li ijedan HRVATSKI klan koji regrutira. Dosadilo igrat više samom. Nije ovo takav tip igre.
i ja trazim takoder
Pa ajmo!!!!
20:08 je, necemo cekati, tko dodje poslje 20:15 radi 50 sklekova!
Pa ajmo!!!!
20:08 je, necemo cekati, tko dodje poslje 20:15 radi 50 sklekova!
ne sad je 20:14 xD evo jos 10 sklekova(minut i po) i stizem
Pa skini, probaj, pa ako šteka nemoj kupit ako ne šteka kupi.. Iss..
Pa skini, probaj, pa ako šteka nemoj kupit ako ne šteka kupi.. Iss..
ja?
klikni nadporuka
pogledaj kod NOB Mrcina, www.mrcine.org
imaš i temu na forumu

Danas u 20h opet na serveru?
Jucer je bilo oko 20ak igraca!
Ajmo se danas potruditi da bude 32.
Za kolko se vremena pređe sp sa solidnim igranjem???
Hvala unaprijed!