I ja uzimam ekspanziju i jedva cekam da se opet rokamo i zekamo!
sad vidim sknk-a kak komentira:
s nozem u guzu?
s nozem u guzu?
s nozem u guzu?
Bio sam sinoć prvi put na Bugovom serveru i mogu vam reć da sam oduševljen.
Ekipa je super i točno se osjeti da nema cheatanja. Srežu te likovi ko budalu, ali znaš da je bilo pošteno, a ne killovi kroz zid, pod nemogućim kutevima i rok u glavu sa m95 bez ciljanja sa 20 metara udaljenosti.
Što me najviše iznenadilo je koliko server brzo skida cheatere, ne na kraju runde, nego odmah, i ovo je jedini server na kojem sam vidio da kicka ljude zbog wallhackova. Prezakon!
Od sada ću biti redoviti gost. (kolko će mi posao i žena dopuštati )
1.kroz zid se može ubit i dosta je teško skontat ko cheata jer imaš spotanje neprijatelja tako da se nemoš žalit da te vidi kroz zid i da zna gdje ćeš izać
2.to što piše da je netko uhvaćen da vara nemora bit sa tog servera tj vjerojatno niti nije nego pb pokazuje ko je banan i na drugim serverima.
Ovo pod 2. nisam znao.
A ovo pod 1. znam, ali kad me netko skine kroz betonski blok (onu kocku betonsku, i to još sa pištoljem običnim) onda znam da cheata, ili kroz onaj željezni kontejner od smeća kroz njegove dvije stranice.
Ovo pod 2. nisam znao.
A ovo pod 1. znam, ali kad me netko skine kroz betonski blok (onu kocku betonsku, i to još sa pištoljem običnim) onda znam da cheata, ili kroz onaj željezni kontejner od smeća kroz njegove dvije stranice.
a nemora bit,zna se dogodit da hitboxovi kasne iza tebe pa te ubiju,a ti se skrivas...tu je i naravno neizbjezni lag...a i sama cinjenica da ti mislis da si sakriven kad ono malo dio tvoje glave viri van i tako te ubiju.svasta moze bit a ti nikad neznas sta je,ali uvjeravam te da na bug serveru jako jako rijetko dodje neki cheater i pocne zaj*bavat a i kad pocne najcesce bude brzo izbacen zahvaljujuci nasim odlicnim adminima
Pa i rekao sam da mi je server zbog toga odličan.
Nisam doživio niti jednu situaciju da bih makar pomislio da lik cheata.
Svi killovi su bili čisti ko suza.
I još mi se sviđa što je recimo ekipa koja je igrala jučer igrala jako agresivno. Ful malo je bilo recona, većinom assault, medici i inženjerci i samo svi jurišaju. Baš zabavne partije, sve.
Stvarno bi trebali staviti mogučnost da admini odlućuju koliko ljudi može igrati sa recon klasom,jer ovo postaje glupo da ti više od 80% tima stoji na planini i samo snajpa.
Da katastrofa, rikneš i možeš se sponat jedino u bazu jer su svi "snajperi".
Bio sam na jednom serveru gdje su mogla biti mislim samo 2 ili 3 recona po timu.
Stvarno se osjetila razlika.
bećari ste sad možda za koju partiju
ja sam za
ajmo onda na server da navučemo i druge
"connection to the server has been lost"
Koji je to vrag zadnjih dana. Ne crkne meni net nego mi se samo ovo gore napiše.prije mi se to nije događalo :(
ja sam skinuo battlefield bad company 2 sa pirata i sve sam instaliro ali mi kad igram igru šteka miš(npr.idem lijevo neće pa ako mi može neko to reći kako da napravim
Ajmo ljudi pomagajte.Neomu partiju završit."connection to the server has been lost"
u čemu je stvar neznam
ja sam skinuo battlefield bad company 2 sa pirata i sve sam instaliro ali mi kad igram igru šteka miš(npr.idem lijevo neće pa ako mi može neko to reći kako da napravim
kupi igru pa neces imat problema
Ajmo na server! SandMan i ja vas čekamo!
Ajmo na server, ako nas bude 4, možemo bellota razbaciti :D
Ajmo svi na server sada :)
Imam jedno pitanje, nabavio sam key, i sad želim skinuti igru sa EA dl.manager-om. i sad kad sam upisao key mogu birati između instalacije obične i limited edition, pa me zanima kakva je razlika?
molim brz odgovor da mogu početi masakrirati pixele što prije xĐ
edit: malo sam pretraživao forum i našao sam odgovor xĐ
hajd na server!
ja tek skidam igru, a ovo susporilo samo da me još više hebe x(
uglavnom, nadam se da će oko 12 sati biti ljudi...
Bez brige na BUGovom serveru neće biti nikoga.
Bez brige na BUGovom serveru neće biti nikoga.
M ionako mi ovo skidanje traje predugo, budem ga nastavio sutra, pa ćemo valjda sutra dogovoriti neku makljažu....
a ja prvi put instaliram igru, neam pojma o tome!
jednostavno mi to piše da moram update-at da bi mogao igrat