Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2
Living.Dead kaže...
K1so kaže...

danas sam istraživao o beskorisnom (moje mišljenje) M95 i naišao na Battlefield Wiki.

ako netko nezna za to evo ga i link. WIKI

a evo i Damage Chart

Veoma zanimljivo, znaci ako stavim npr 4x sight i magnum amunition mogu ubit iz prve na non-hardcore serverima?

Nema veze koju optiku koristis. Mozes i red dot sto se toga tiche, m95 jos uvijek radi 100 dmg do 10m bez pancirke. To ti je 1 shot kill. Nisam jednom vidio frajera da trci sa m95 i koristi je kao sacmaricu. Dodushe onda komotno mozes uzeti jednu od pump sachmarica, sa magnum municijom i slugom, i dobiti isti efekt, sa malo boljim reloadom. Ja ih obozavam, imam platinu na ns2000 i spas, sada ganjam b270ku :)

Danas kada postajem pionir ...
17 godina
zeleni kaže...

Nema veze koju optiku koristis. Mozes i red dot sto se toga tiche, m95 jos uvijek radi 100 dmg do 10m bez pancirke. To ti je 1 shot kill. Nisam jednom vidio frajera da trci sa m95 i koristi je kao sacmaricu. Dodushe onda komotno mozes uzeti jednu od pump sachmarica, sa magnum municijom i slugom, i dobiti isti efekt, sa malo boljim reloadom. Ja ih obozavam, imam platinu na ns2000 i spas, sada ganjam b270ku :)

Ja se nisam usudio koristiti sačmarice sve do jučer jer su mi se činile nekako suvišne, jer se borba odvija na daljinu. Jučer sam odlučio sva oružja dovesti do brončane medalje i morao sam koristiti sačmarice, stavio sam 12 GAUGE SLUGS specijalizaciju i mogao sam ubijati likove na 500 metara, malo zvuči smiješno, ali je super.

Po meni je NS 2000 najbolja, ali treba dobro gađati jer ako lika promašiš na 10 metara pa dok reloadaš on te napuni olovom.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
Pa kad koristis sacmarice sa slugom, dodje ti manje vise kao railgun na UT :) Ubij ili budi ubijen.

NS2000 je najbolja zato sto ima dobar dmg i najbrzi reload. Ali kad skontas, sve su poprilicno tu negdje, sem onih automatskih, kad god njih koristim, frajeru koji me ubije ostane po 1 ili 2 % zivota. Tako da sam ih ostavio za kraj.
17 godina
zeleni kaže...
Pa kad koristis sacmarice sa slugom, dodje ti manje vise kao railgun na UT :) Ubij ili budi ubijen.

NS2000 je najbolja zato sto ima dobar dmg i najbrzi reload. Ali kad skontas, sve su poprilicno tu negdje, sem onih automatskih, kad god njih koristim, frajeru koji me ubije ostane po 1 ili 2 % zivota. Tako da sam ih ostavio za kraj.

Meni je USAS-12 bio bolji od SAIGA-e (govorim za one automatske), imao je veći damage.

A što se tiče sačmarica sa slugom to je više stvar ukusa i navike pojedinog igrača jer nema neke prevelike razlike između 870 MCS, SPAS-a 12 i NS-a 2000.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

A što se tiče sačmarica sa slugom to je više stvar ukusa i navike pojedinog igrača jer nema neke prevelike razlike između 870 MCS, SPAS-a 12 i NS-a 2000.

SPAS je zapravo, iz mog iskustva osjetno slabiji od NS-a i 870 MCS.

870-ka mi je nekako najdraža iako je NS nešto malo jači i ima nešto bolji reload time.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
17 godina
Danny_HR kaže...
Dodinho kaže...

SPAS je zapravo, iz mog iskustva osjetno slabiji od NS-a i 870 MCS.

870-ka mi je nekako najdraža iako je NS nešto malo jači i ima nešto bolji reload time.

BTW Danny, kako si dobio sve insignije ? Ona za all weapon bronze stars ?

17 godina
neaktivan

Na šupčinski način.

Imao sam sve osim onih za specact oružja, pa kada su procurili server fajlovi uskočio sam na neki server di su ta oružja bila otključana.

Al ne brini, sa sljedećim patchem bi to trebali složit pa ćeš moći imati te insignije i bez specacta.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Shvatio zašto mi zasivljen BUG server.. ping je preko 300 i moš ga slikat..

Ali zato njemački i francuski rade.. ;)

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
15 godina
odjavljen

dečki, evo ga i Damage Chart za sve što postoji u igri i još korisne informacije.

btw vrijedi sve i čitati, stvarno ima svašta o igri.

http://bfbc2.statsverse.com/getsigs/pc/4one7
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 13:57 (K1so).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@ferovca1
Tako ti je stalno ili?
Prilicno neobicno buduci da je svima s nasih podrucja ingame latencija do nekih 150 a stvarni ping oko 40-70.
17 godina
neaktivan
K1so kaže...

danas sam istraživao o beskorisnom (moje mišljenje) M95 i naišao na Battlefield Wiki.

ako netko nezna za to evo ga i link. WIKI

a evo i Damage Chart

Ako je ovaj chart točan odmah vidiš da ponašanje oružja nema veze s stvarnošću. I bolje tako jer bi se u suprotnom svi uhvatili za 2-3 najbolja oružja i samo njih forsali. Ovako se može napraviti bar nekakav balans.

Da su realna oružja ja ne bi iz ruke ispuštao MG36 koji zapravo nije LMG jer MG36 ne postoji (on je bilo samo ideja koja nikad nije otišla u proizvodnju). To je zapravo jurišna puška HK G36 koja na sebi ima spremnik od 100 metaka. Prebaciš to u burst mod u kojem ispucava 2 ili 3 metka i imaš precizno i ubojito oružje s gomilom municije i još na poklon dobiš 1.5x optiku na vrhu. Dodaš još na to magnum municiju i grenade vest ili zamjeniš 1.5x za 4x optiku i kamo ćeš bolje.

EDIT: A što bi tek G3 trebao raditi s 7.62mm municijim u odnosu na 5.56mm i 5.45mm koje koriste ostale puške.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 14:29 (ZC_Someone).
17 godina

meni je ping na bug-ovom serveru uvijek najvisi... od 150 pa gore.. ovih zadnjih dana me cak izbacivalo jer mi je ping preko 300 bio..a u isto to vrijeme drugi serveri mi imaju 80-90 max 150... valjda se moze to nekako popraviti...

hmmm...
17 godina
neaktivan

Čisto iz znatiželje zašto je BUGov server u Engleskoj a ne u recimo u Njemačkoj?

a.k.a. Z[C]onv1ct
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Čisto iz znatiželje zašto je BUGov server u Engleskoj a ne u recimo u Njemačkoj?

Zato jer je Danny zakupio server kod Multiplaya, u Engleskoj i s njima ima dobra iskustva, pa ne mijenja providera. Jel tako?Osmijeh

Ajmo svi sad na server!

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
ZC_Someone kaže...

Zato jer je Danny zakupio server kod Multiplaya, u Engleskoj i s njima ima dobra iskustva, pa ne mijenja providera. Jel tako?Osmijeh

Ajmo svi sad na server!

tako je

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina

pošto niti jedan sniper ne ubija iz prve, čemu onda stavljati magnum ammo? možda jedino na one slabije snajpere

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

danas sam igro s medicom, i uzeo shootgun i 12g i da vidiš koji snip :D

evo i rezultata.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zanima me dali ova igra izgleda mnogo bolje na ocigled na dx11 nego na dx9,razmisljam da si stavim win7 na komp pa dali cu vidjeti nekakvu bitnu razliku.I sto je jos bitnije dali ce mi igra biti sporija na win7?

Da zaboravih reci na winxp-u mi igra radi bez trzanja na najvecim postavkama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 16:34 (vombat).

0 0 hvala 0
16 godina
vombat kaže...

Zanima me dali ova igra izgleda mnogo bolje na ocigled na dx11 nego na dx9,razmisljam da si stavim win7 na komp pa dali cu vidjeti nekakvu bitnu razliku.I sto je jos bitnije dali ce mi igra biti sporija na win7?

Da zaboravih reci na winxp-u mi igra radi bez trzanja na najvecim postavkama.

Meni je bolje radila na dx9

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
17 godina
K1so kaže...

danas sam igro s medicom, i uzeo shootgun i 12g i da vidiš koji snip :D

evo i rezultata.

Slab ti je postotak pogodaka skroz :P 

15 godina
odjavljen

dok imaš municije, nema problema s postotkom :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
@ferovca1
Tako ti je stalno ili?
Prilicno neobicno buduci da je svima s nasih podrucja ingame latencija do nekih 150 a stvarni ping oko 40-70.

Zadnjih tjedan dana.. zadnji put kad se spajao, u favoritima je ping bio 47, a kickalo me nakon nekih pola sata, ping preko 300, bye bye.. ;)

Poslije stalno siv..

Onda se prebacim na neki od njemačkih/francuskih servera do 16 igrača i nikad problema, čak mi sve fluidnije radi.. 

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
Mene je jučer par puta kickalo zbog pinga.... Skoči samo jednom preko 300 i izbaci te....
Dok sam prije dan-dva igrao na par drugih servera, čak izvan Europe í nije me izbacilo....
16 godina
neaktivan

Server. Odmah!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja stižem za 10-tak minuta

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
Danny_HR kaže...
@ferovca1
Tako ti je stalno ili?

Zadnjih tjedan dana.. zadnji put kad se spajao, u favoritima je ping bio 47, a kickalo me nakon nekih pola sata, ping preko 300, bye bye.. ;)

Poslije stalno siv..

Onda se prebacim na neki od njemačkih/francuskih servera do 16 igrača i nikad problema, čak mi sve fluidnije radi.. 

Ne znam, moguće da je do toga što server nisam resetirao već duže vrijeme.

Probati ću sada... Pa javi ako se što promijeni. Ako ne, ne znam ti reći što je, samo da je malo vjerojatno da je do samog servera.

Šef kaže...
Mene je jučer par puta kickalo zbog pinga.... Skoči samo jednom preko 300 i izbaci te....
Dok sam prije dan-dva igrao na par drugih servera, čak izvan Europe í nije me izbacilo....

E šefe, šefe, ti si druga priča, tebi je ping, po rconu rijetko kad nizak. Vjerojatno zato što si rekao da ti i buraz igra na istoj konekciji. Nije rijetko da ti ping bude i 400.

15 godina
neaktivan

Mene je jucer izbacilo par puta zbog pinga..

....SandMan_CRO....
17 godina
neaktivan
Evo malo prije sam resetirao server i rcon, pa ćemo vidjeti hoće li biti kakvih pomaka.

Na žalost nisam doma i nemam dostupno računalo sa igrom da i sam provjerim. :-/
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šef kaže...

E šefe, šefe, ti si druga priča, tebi je ping, po rconu rijetko kad nizak. Vjerojatno zato što si rekao da ti i buraz igra na istoj konekciji. Nije rijetko da ti ping bude i 400.

Ne igra kad i ja, bude na internetu... Znam da mi je rijetko kad nizak, ali na drugim serverima je niži nego na Bugu... :)

16 godina
neaktivan

Evo stavio sam win7 i kad ubacim bf bc2 uopce ne zeli da mi ocita dvd??? Ajd sad budi pametan,al ne da se nece instalirati vec nece da ga ocita uopce(dvd ispravan!). A na xp radio za 5+..?!

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice