Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.222.880
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2

Bok društvo, jucer sam kupil BC2  i sve je radilo super i onda nakon nekog vremena mi je comp pocel crashati usred igre, slika se zaledi i iz slusalica zuji glasno. Malo sam čital po netu i vidim da dosta ljudi ima taj problem al nisam nasel nikakvo konkretno rjesenje.

Sumnjam da je do kompa jer sam igral betu pod istim postavkama i bez beda je islo, sad imam cak i vise fpsa...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
neaktivan

Ti random crashevi su još uvijek misterija u ovoj igri

www.crobadcompany.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Septah kaže...

Bok društvo, jucer sam kupil BC2  i sve je radilo super i onda nakon nekog vremena mi je comp pocel crashati usred igre, slika se zaledi i iz slusalica zuji glasno. Malo sam čital po netu i vidim da dosta ljudi ima taj problem al nisam nasel nikakvo konkretno rjesenje.

Sumnjam da je do kompa jer sam igral betu pod istim postavkama i bez beda je islo, sad imam cak i vise fpsa...

update drivera za zvucnu. igra dokazano ima problem sa realtek-ovim driverima.

jokaCRO ingame
17 godina
neaktivan
red_bull kaže...
Septah kaže...

update drivera za zvucnu. igra dokazano ima problem sa realtek-ovim driverima.

Meni je samo pomogla nova zvucna (PCi) i disable integrisanu, a radilo je sve bez problema do prvog patcha.

16 godina
neaktivan

Hm..Igra mi daje nekakav error stalno vezan uz EA.Čini se da nešto nadograđuju Neodlučan.

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Što se tiče uzroka zamrzavanja navodno su Realtek driveri i PunkBuster su u nekakvom konfliktu i zbog toga se igra random smrzava. Oni koj žele provjeriti dal je ovo istina mogu probati igrati na serverima koji nemaju uključen PunkBuster i na tim serverima navodno ne bi trebali imati problema. Ja ovo nisam isprobavao pa ako netko isproba nek javi dal je to zbilja istina.

Također navodno ljudi koji rade na PunkBusteru znaju za ovo i rade na riješenju (fat chance). Ako ste jedan od onih kojima se to događa trk poslati ticket na evenbalance support. Ako ih dovoljno izgnjavimo možda nešto i naprave u vezi toga.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.7.2010 15:42 (ZC_Someone).
16 godina

Uzeo sam aug i stavio scope a njega i prava je stvar.

Nevjerojatno koliko živaca gubim na suigrače u ovoj igri.Najviše do sada(ne igram na bug-u).Toliko mulastih ljudi nisam vidio. Na većini severa nitko ni da bi pokušao defusat ili armat,svi se štede,nitko neće poginut za mcom i tako.Da negovorim o bacanju kitova i municije,to je katastrofa.Ako prestanem igrat ovu igru bit će to zbog suigrača jer mi totalno kvare igru. Ne sekiraju me gl niti cg nego debili koji bi mi trebali čuvat leđa.

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pirat kaže...
maxsisac_cro kaže...
thesekiman kaže...

M416 + ACOG (4x) + MGM AMMO

i ja također

Također,ja na svakom oružju imam acog 4x.

Da mogu i na nož bi stavio acogSmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
17 godina
neaktivan

Server guzičari.

SADA!

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Updejtani realtekovi audio driveri nisu pomogli. Mršti se

Ima jos ko kakvu ideju? Neda mi se cekati novi patch par mjeseci, tek sam kupil igru...

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
15 godina
odjavljen

evo ja ju kupio danas i igra mi se presviđa. obožavam medica. :D

nego Bug-ov server? to nešta nevalja ili jednostavno nema ljudi? :O

http://regmasters.bloger.hr/

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sa Medicom meni najbolje igrati u pocetku brzo se Lvl skupi, preporucam ti da igras s njim jedno vrijeme.

15 godina
odjavljen
Bergmann kaže...

Sa Medicom meni najbolje igrati u pocetku brzo se Lvl skupi, preporucam ti da igras s njim jedno vrijeme.

igram igram. ne zbog scora nego zbog team playa :D

http://regmasters.bloger.hr/
15 godina
neaktivan
K1so kaže...
Bergmann kaže...

igram igram. ne zbog scora nego zbog team playa :D

Ako si u klanu opet je dobro, dosta se skupi samo kaj ih helas xD.

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Uzeo sam aug i stavio scope a njega i prava je stvar.

Nevjerojatno koliko živaca gubim na suigrače u ovoj igri.Najviše do sada(ne igram na bug-u).Toliko mulastih ljudi nisam vidio. Na većini severa nitko ni da bi pokušao defusat ili armat,svi se štede,nitko neće poginut za mcom i tako.Da negovorim o bacanju kitova i municije,to je katastrofa.Ako prestanem igrat ovu igru bit će to zbog suigrača jer mi totalno kvare igru. Ne sekiraju me gl niti cg nego debili koji bi mi trebali čuvat leđa.

I na BUG serveru ti je ista situacija, iako ima par ljudi kojima nije zao poginuti. Pogledaj moj K/D ratio pa ces vidjeti, meni nikakav porblem ne b i bio to otjerati preko 1, ionako sam koliko toliko dobar recon, zabijem se negdje i rokam, a ne ovako ko budala trcim i ginem. Ja sam se zivcirao, ali sada lagano, kada vidis da nece da idu u napad, uradi ono sto ja nekad radim, uzmi assault i uzmi smoke i stanes iza svojih, bacis jedan ammo pod noge i samo rokas smoke oko svojih da ne vide kurza, pa ce vidjeti kako pocmu migati.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

s kojom pljucom igrate assault klasu a da nije abakan!?

meni najdraža XM8, trenutno igram sa 416 do platine

bez dota i kojekakvih pomagala...ironsight ftw :)

xfire:rippercro
16 godina
neaktivan
RipperCro kaže...
Kill Frenzy kaže...

s kojom pljucom igrate assault klasu a da nije abakan!?

meni najdraža XM8, trenutno igram sa 416 do platine

bez dota i kojekakvih pomagala...ironsight ftw :)

F2000 i Red Dot moj izbor, M416 i AUG isto razvaljuju

15 godina
neaktivan

ja nedavno kompletirao assault na platinum :)

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znao sam da je Teknokyo hrvat, a sad je i dokazano

frajer se javio u temu za nickove

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
17 godina
maxsisac_cro kaže...

ne mora znaciti :D

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
maxsisac_cro kaže...

Da on je srao(upss) da je taljan, ali u proconu se vidi iz koje države tko dolazi. Čak sam mu ja jednom rekao da mu u proconu piše da je iz Hrvatske.

A ono što imam za reči je da kao što je prije silovao CG, tako sad siluje C4.Što me kod njega jako živcira je, da uopće nije timski igrač. Uvijek ide sam i uvijek uzme heli kako bi se srušio na svjetionik ili neko brdo itd. Prošli put nas u valperasiu(mislim da se tako zove) sa UH60 pobio sve u njemu samo kako bi se on bacio na neko brdo i snipao.

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 12:18 (Jack Sparrow).
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
maxsisac_cro kaže...

Da on je srao(upss) da je taljan, ali u proconu se vidi iz koje države tko dolazi. Čak sam mu ja jednom rekao da mu u proconu piše da je iz Hrvatske.

A ono što imam za reči je da kao što je prije silovao CG, tako sad siluje C4.Što me kod njega jako živcira je, da uopće nije timski igrač. Uvijek ide sam i uvijek uzme heli kako bi se srušio na svjetionik ili neko brdo itd. Prošli put nas u valperasiu(mislim da se tako zove) sa UH60 pobio sve u njemu samo kako bi se on bacio na neko brdo i snipao.

kick / slap !

17 godina
neaktivan

Šta je dječaci? Server zjapi prazan, nije valjda da ste pogubili interes za igrom?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Šta je dječaci? Server zjapi prazan, nije valjda da ste pogubili interes za igrom?

kad sam ja to isto pito bilo je rečeno da ljudi rade do 3

e pa onda se vidimo poslije 3

17 godina
Danny_HR kaže...

Samo cekaj, od ponedjeljka sam na godisnjem :D, ima da vam se guze usjaje.

17 godina
maxsisac_cro kaže...
Danny_HR kaže...

Eh lipi javni sektor... da je i meni u te "mirne" vode, ladit guzicu i dobivat novce za to.:))

A pravi radni narod nećeš vidjet prije 18:00h na serveru, s tim se pomiri. :P

PS. Prepostavljam da si pod 3h mislio na 15h  ^^

17 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
Danny_HR kaže...

Ma jasno.

AL uvijek ima ekipe koja zagrije malo atmosferu prije neg ih dođem spljuskati. :)

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
maxsisac_cro kaže...
Danny_HR kaže...

Ma jasno.

AL uvijek ima ekipe koja zagrije malo atmosferu prije neg ih dođem spljuskati. :)

ja sam inače dio te ekipe al mi je dosadilo šamaranje

17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ja bi došao ali sam izgubio interes za BUGovim serverom. Već mi se gadi gledati kako ista ekipa (čitaj: moja ekipa) iz dana u dan puši par istih fori od istih protivnika jer nam je komunikacija i koordinacija u qurcu.

Npr. baš jučer igramo Lagunu Presu i naravno moja ekipa izgubi prva dva mcoma jer se jedan (vjerojatno tvoj) squad zavuče nama iza leđa i rejpa nas čim se spawnamo. I kaj je najbolje prošli su kroz sredinu mape i još sam ih ja k tome spotao i ubio jednoga ili dvojicu, ali što mi to znači kad njihov medic digne mrtve a iz moje ekipe nitko ni trznuo nije.

Ili neki dan igramo Port Valdez i kao i uvijek nekoliko protivnika odmah na početku rusha s quadom i tenkom B m-com i uništi ga jer su se moji suborci sjatili oko A m-coma kojeg je skoro nemoguće obraniti ili se penju uz brdo ne bi li ih čim prije poginuli.

Na ostalim serverima bar ne znam ljude, pa očekujem da budu neorganizirani. Ovako se samo živciram.

a.k.a. Z[C]onv1ct
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.7.2010 16:40 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Lollik i ja igramo cijeli dan, ali SQD DTM, ja sam hvatao bronce za sva oružja.

Ali, eto me, sad stižem

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice