Dobra ideja skank, ali to ti nosi jako puno posla sa sobom. Bio sam vodio jedan manji ladder za BF2, i zbilja to zahtjeva puno organizacije i rada.
Ali ako ima zainteresiranih, rado ću sudjelovati, zašto ne. Da vas fino nabušimo.
Dobra ideja skank, ali to ti nosi jako puno posla sa sobom. Bio sam vodio jedan manji ladder za BF2, i zbilja to zahtjeva puno organizacije i rada.
Ali ako ima zainteresiranih, rado ću sudjelovati, zašto ne. Da vas fino nabušimo.
evo kad se vec prijavljujes za posao - super! ipak imas iskustva u tome! ja ti rado pomognem a vjerujem da ce i ostali rado uskocit. dakle, otvori novu temu gdje cemo za pocetak prijavljivat squadove (npr squad "pimpek" clanovi : jajca, glavic itd) tj clanove squda.. nigdje nam se ne zuri. mozemo to lijepo polako i temeljito organizirat.
a priti pliizzz!
oglas : trazi se organizator! ja ne to ne znam i nebi bio posten!
Ja ču samo da pucam :) ako netko ima 4 igrača za danas navečer oko 20-22h da pucamo neka se javi na pm ili ovdje!
a priti pliizzz!
oglas : trazi se organizator! ja ne to ne znam i nebi bio posten!
ja imam vremena, ali neznam kak bi to ispalo :D
Ja ču samo da pucam :) ako netko ima 4 igrača za danas navečer oko 20-22h da pucamo neka se javi na pm ili ovdje!
ma jeli?! :) i ja cu da pucam a ne da piskaram! evo null se prijavio i ima moju podrsku. malo sredi stvari prvo na papiru onda otvori temu za prijavu sudionika. tournament bi mozda bilo najbolje organizirat u negdje 8 mjesecu (ili cak 9), tako da ljudi imaju vremena da se prijave a i da dodu s mora... mora biti EPIC!
krivi citat
@ sknk
ja tek onda necu moc jer imam nedovrsenih ispita s faksa
tocno to... to sam i mislio ali dok sam pisao post sam zaboravio na to!
krivi citat
@ sknk
ja tek onda necu moc jer imam nedovrsenih ispita s faksa
je8es fax.... to ti nece kruha dati! ma salim se... kad god! to prepustam nasem organizatoru!
Evo i mene, samo treba ekipu naci. ;)
@null
ako treba sta pomoci samo zovi.
puno mi bolje ide pucanje nego piskaranje ;)
ja pisem u notpad kako bi to trebali nekak izgledat, ali cu ja vama "pametnija " poslat pa vi budete jos nesto pametno dodali ili slicno.
ja pisem u notpad kako bi to trebali nekak izgledat, ali cu ja vama "pametnija " poslat pa vi budete jos nesto pametno dodali ili slicno.
a cuj... hvala. laskas nam! posalji na mail pa zajedno sve to odradimo.. bar teoretski dio - prakticni ces sve ssam _ salim se
ajde na server
ajde na server
na poslu sam
ja sam napisao, pa svima dajem da pogledaju, pa tko ima sto za dodat ( bez gluposti), ili nesto korisno, neka pisu na forum, pa cu dopunjavati pa kad ce sve biti spremno, staviti u jednu temu.
Dinko mi je stric, susjed...
Javi kad budeš tamo, pa ćemo se nekako prepoznat
Ajmo ljudi sad na server
ja sam napisao, pa svima dajem da pogledaju, pa tko ima sto za dodat ( bez gluposti), ili nesto korisno, neka pisu na forum, pa cu dopunjavati pa kad ce sve biti spremno, staviti u jednu temu.
Kratko i jasno. Solidno zamišljeno.
S tim da bi dodao da bi trebalo igrati na vlastitom serveru, dakle trebao bi postojati server na kojem se igra i koji može administrirati osoba zadužena za to, zbog prebacivanja mapa, slaganja passworda, resetiranja po potrebi i slično. Ovakvo što nije moguće izvesti na public serveru.
Uz to, prije meča odredi se, po dogovoru mapa/e na kojoj/ima se igra.
Ostalo mi zvuči u redu.
lijepo si ti to srocio! ali mozda bi morali malo pravila prilagodit. ne svida mi se da je CG dozvoljen i nema spomena o ogranicavanju broja medica. a znate da sam ja alergican na medice. mislim da je i bezveze zabranjivat M60..
lijepo si ti to srocio! ali mozda bi morali malo pravila prilagodit. ne svida mi se da je CG dozvoljen i nema spomena o ogranicavanju broja medica. a znate da sam ja alergican na medice. mislim da je i bezveze zabranjivat M60..
nemojte samo puno izmišljati, sve je to izmišljeno davno prije nas...prepišite sa nekih EU laddera pravila malo iskombinirajte i to je to.....a oružja poput M60, CG itd su zabranjena sa razlogom
pa zato ste tu da govorite, evo budem jos malo to prijalogio, da ovo za server bude problem, to sam bas napisao, budemo vidli govorite svoje ideje, pa dok završite ja objavljujem.
.
nemojte samo puno izmišljati, sve je to izmišljeno davno prije nas...prepišite sa nekih EU laddera pravila malo iskombinirajte i to je to.....a oružja poput M60, CG itd su zabranjena sa razlogom
Ti Ripper moj CG zadnje vrijeme "loviš" ko lud....
sve uredu osim par manjih gramatickih gresaka,ali to sad nije bitno
samo me zanima ovaj pb guid?to je za instalaciju pb-a?i ako vec imamo instaliran pb onda pretpostavljam nista nemoramo radit sto se tog tice
*UPDATE*: leader mora staviti steam ili xfire ili mail ili sto vec ( kontakt za dogovor meča), promijenjena pravila : MAX 2 medica, 1 recon. zabranjen cg i specijalizacije su sve dopuštene s razlogom(osim 4xscope).
pogreške budem poslje ispravil, jer sam idem jest.
*UPDATE*: leader mora staviti steam ili xfire ili mail ili sto vec ( kontakt za dogovor meča), promijenjena pravila : MAX 2 medica, 1 recon. zabranjen cg i specijalizacije su sve dopuštene s razlogom.
Sacmarica, g3?
*UPDATE*: leader mora staviti steam ili xfire ili mail ili sto vec ( kontakt za dogovor meča), promijenjena pravila : MAX 2 medica, 1 recon. zabranjen cg i specijalizacije su sve dopuštene s razlogom.
Sacmarica, g3?
kod svake klase ti pise all weapons a to podrazumijeva sacme , g3, m14, m1, tomy.
*UPDATE*: popravljene gramaticke pogreske.
i tata se javlja za sudjelovanje
ima ikakva ekipa u očaju da treba jednog člana
Možete pogledati i sa Eurodominationa kakva su pravila, pa usporediti sa CB-om, izmiksati nešto kako vam paše