nasao tko kakvu dobru temu o bc-u za desk ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dakle, trenutno kasne za stvarnim položajem igrača? - E, to je druga stvar - ja sam posve pogrešno shvatio.
znači sad je moro pucat iza njega, a nakon patcha će bit normalno u njega ako sam dobro shvatio
E sad mi je jasnije, ali samo malo... uglavnom, desavalo se da pucam na tipa i on zadje iza ugla, znaci ne vidim ga ali vidim da mi detektira pogotke.... nekad bi i ubio nekog tako a nebi ga ni vidio.
ono nije mi bas bilo najjasnije u cemu je stvar tj. ja sam mislio da je to zbog laga.
Dakle, trenutno kasne za stvarnim položajem igrača? - E, to je druga stvar - ja sam posve pogrešno shvatio.
znači sad je moro pucat iza njega, a nakon patcha će bit normalno u njega ako sam dobro shvatio
E sad mi je jasnije, ali samo malo... uglavnom, desavalo se da pucam na tipa i on zadje iza ugla, znaci ne vidim ga ali vidim da mi detektira pogotke.... nekad bi i ubio nekog tako a nebi ga ni vidio.
ono nije mi bas bilo najjasnije u cemu je stvar tj. ja sam mislio da je to zbog laga.
ja tak često poginem
sakrijem se iza zida i opet poginem, sad znam i zašto i izgleda da će bit sutra to sređeno
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
e to nije zbog toga... bar sam ja to tako shvatio a i bio sam to i napisao negdje. ovo gore vazi samo u trku tj kad protivnik, djiber, gad, trci
uglavnom ovo sto si ti naveo je vise vezano za kut kamere iz kojeg ti gledas na igrin svijet.... npr ti mislis da si se sakrio iza necega jer se mozda, kao i vecina vodis logikom ako ja ne vidim njega on ne vidi mene, a u biti tebi pol glave viri iznad zaklona ili iza ugla ili cega vec...
malo je zeznuta ta perspektiva. prije sam mislio da meci prolaze kroz brdo, beton itd....
omfg nemogu se spjit pise faild conection to EA ima neko takav problem??????
ja tak često poginem
sakrijem se iza zida i opet poginem, sad znam i zašto i izgleda da će bit sutra to sređeno
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper
znaci vec bi trebao umrijeti ali zbog laga zivis sekundu- 2 jos, cest slucaj i kod mene :D
u biti da, na kratko si izbjegao neizbjezno..
omfg nemogu se spjit pise faild conection to EA ima neko takav problem??????
Obično pomogne izlazak iz igre i ponovno pokretanje igre
Imam jedan problem s igrom. Nešto me internet zajebava. Al samo u BBC2.
Inače radi normalno, nikad se ne prekida...
Kad nekad uđem u BBC2, on se logira i sve to, i tražim server, on ih nađe i kad stisnem da uđem na server, nekad mi kaže da nevalja nešt s konekcijom.
Onda moram izić iz igre i resetirat ruter. Kad opet uđem u igru. Mora me nakon nekov vremena izbacit van (opet konekcija) u menu. I dalje radi normalno.
Danas novi problem. Izbacije me ćešće, neda mi da se ulogiram, cijelo rijeme govori da nešt s konekcijom nevalja, a u firefox mogu ić. Ništ nekužim.
Jel zna ko kako riješit taj problem.
Ruter je neki od Speedtouch-a, evo slika s neta, takav je samo skroz crni.
(kad stavim ruku na ruter, vidim da se dosta grije, da nije možda u tome problem ?)
Imam jedan problem s igrom. Nešto me internet zajebava. Al samo u BBC2.
Inače radi normalno, nikad se ne prekida...
Kad nekad uđem u BBC2, on se logira i sve to, i tražim server, on ih nađe i kad stisnem da uđem na server, nekad mi kaže da nevalja nešt s konekcijom.
Onda moram izić iz igre i resetirat ruter. Kad opet uđem u igru. Mora me nakon nekov vremena izbacit van (opet konekcija) u menu. I dalje radi normalno.
Danas novi problem. Izbacije me ćešće, neda mi da se ulogiram, cijelo rijeme govori da nešt s konekcijom nevalja, a u firefox mogu ić. Ništ nekužim.
Jel zna ko kako riješit taj problem.
Evo, ovo je internet koji imam:
[url=http://www.speedtest.net][img]http://www.speedtest.net/result/862975145.png[/img][/url]
Ruter je neki od Speedtouch-a, evo slika s neta, takav je samo skroz crni:
[img]http://www.mentalpitstop.com/touchspeedcalc/images/large.jpg[/img]
(kad stavim ruku na ruter, vidim da se dosta grije, da nije možda u tome problem ?)
to ti je Thomsonov ruter
dosta ljudi je imalo problema dok nije isključilo neke stvari (UPnP)
malo proguglaj da vidiš di se to isključi
nemam taj ruter pa ti ne mogu napamet govorit di je ta opcija, uglavnom sigurno je da je u settingsima od rutera (192.168.1.1.)
edit: ajd probaj ovdje:
login ti je: user i pass: 0000
negdi u opcijama nađi UPnP i disejblaj to
Znači treba isključit UpnP ???
Znam da sam ga za MW2 trebao uključit.
Znači treba isključit UpnP ???
Znam da sam ga za MW2 trebao uključit.
da, dosta se piše o tome na forumima, a i znam neke igrače kojima je to jako pomoglo
nekima je često pucala veza sa EA serverom, a sa time su riješili taj problem
ništa te ne košta probat
Evo isključio sam. Jel dobro ovako:
trebalo bi bit, sad ćeš vidjet kak će ti radit
ako tebi ne pomogne onda vrati kak je bilo
Amo na server cure! Ja vas sam cekam!
Super radi. Hvala puno na pomoći !!!
Ja imam Thompson TG782i router i imam iste probleme, na kojoj stranici i kako iskljucit taj upnp?
192.168.1.1 i šlajfaj
Ja imam Thompson TG782i router i imam iste probleme, na kojoj stranici i kako iskljucit taj upnp?
ako imaš taj bijeli thomson, tebi je drugačiji password za ulazak u postavke rutera, nije 0000
kad okreneš ruter na donju stranu trebo bi pisat password (negdi među onim podacima je i taj pass)
sad djele taj bijeli, neki dan ga je htiow meni uvalit kad sam mislio da je odapnuo router, ali se uspostavilo da se tel. zica negdje precvikala :)
ako imaš taj bijeli thomson, tebi je drugačiji password za ulazak u postavke rutera, nije 0000
kad okreneš ruter na donju stranu trebo bi pisat password (negdi među onim podacima je i taj pass)
Ma di to ja trebam upisat ne kuzim.
kad ce update vise?
Otvoris internet explorer, upises adresu 192.168.1.1 zatim ti se otvori prozorcic u koji trebas upisat user name i password. User name je user a pasvord ti je napisan na naljepnici na donjoj strani rutera. Kad uđes odaberes pod tools i tamo negdje nađes nesto sa UPnP i onda configure i iskljucis. Daj malo uzmi upute i prouci.
Update je sutra od 7.00-10.00, netko je napisao 1-2 stranice ranije.
kad ce update vise?
u srijedu u 10 ak to mislis
moze link
moze link
link za šta
Otvoris internet explorer, upises adresu 192.168.1.1 zatim ti se otvori prozorcic u koji trebas upisat user name i password. User name je user a pasvord ti je napisan na naljepnici na donjoj strani rutera. Kad uđes odaberes pod tools i tamo negdje nađes nesto sa UPnP i onda configure i iskljucis. Daj malo uzmi upute i prouci.
Update je sutra od 7.00-10.00, netko je napisao 1-2 stranice ranije.
Kralju hvala ti mnogo sad napokon mogu u miru igrat.
moze link
link za šta
da skinem da usrani update
moze link
link za šta
pokreneš igru preko updatera i sam će ti skinut
al to tek sutra, još nije izašo update
moze link
link za šta
pokreneš igru preko updatera i sam će ti skinut