- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
TKO TU KOGA ****???
-------------------------------
Keep an eye on @zh1nt0 Twitter later today about the BFBC2 PC Patch and he'll update on whats going on.
by bazajajce.
-------------------
Good morning ladies and gentlemen! I'll update you on the patch later today :)
by zh1nt0
evo nove
-----------------------------------
Morning! I can't tell you if the patch will be released today, but i keep you informed
by zh1nt0
jos je napisao da ce sve biti na forumu, kad "uhvati" info o patch-u.
Bazajaytee više ne radi taj posao od prošlog tjedna.
TKO TU KOGA ****???
Mislim da bazajajce **** zh1nt0 al nisam siguran
Izgleda da je opet nešto u k**** s patchom...al nadam se da sam u krivu,i da ćemo dobit danas patch.
buahahahaha.... zasto se ne cudim? jesam li rekao da je to piletina?!
kakav uzas, grozota, nemoral!!
e i sinoc sam pokusao igrati ali mi je uzasno stekalo... nije bio lag nego kao da mi makina nije dovoljno jaka za igru... nisam znao da se igra moze raspadati tj one jedinice i nule kao da imaju vijek trajanja svjezeg mlijeka..
sala naravno, nemam blage veze zasto je odjednom pocelo je8at. temp su ok..
tog lika sad totalno spamaju, tako da mozemo minutu u minutu vidjeti neku novu vijest, sve na http://twitter.com/zh1nt0
sad nitko nece ic igrat dok se cekaju news-i :(
Od patcha sad nista, kaze KASNIJE, pa ajmo malo na server, napucavat s starim patchem :)

buahahahaha.... zasto se ne cudim? jesam li rekao da je to piletina?!
kakav uzas, grozota, nemoral!!
e i sinoc sam pokusao igrati ali mi je uzasno stekalo... nije bio lag nego kao da mi makina nije dovoljno jaka za igru... nisam znao da se igra moze raspadati tj one jedinice i nule kao da imaju vijek trajanja svjezeg mlijeka..
sala naravno, nemam blage veze zasto je odjednom pocelo je8at. temp su ok..
To se i meni pocelo desavat,prije nije stekala uopce,a sad zna redovno stekat do neigrivosti.
kod mene je sve bilo super do sinoc... odjednom trokira ali gadno! ma raspada se igra. nesto nevjerovatno
meni je pocelo stekat prije dva dana fps na 10 jbt
samo me zanima kako su pobogu to uspijeli uradit. patch nije ni izasao a vec je syebo nesto. sta ce tek bit kad izade!?
Meni vec 3 tjedna uredno u svakoj rundi na 3 sekunde FPS padne na 2-3 i zatim se vrati u normalu. Nisam pratio vremenske razmake i dali to ima kakve veze ali u svakoj je8enoj rundi se to dogodi. I to naravno dok mi kerber uzima dogtag :( Neznam jel to do igre ili mozda mojih drivera za grafu. I kao da to nije dovoljno krepao mi je miš i sad sam od cure posudio neko Labtec wireless smece koji je blago receno gore smece od sweex -a kojeg sam imao prije... Tak da me bas i neide ovih dana
Meni vec 3 tjedna uredno u svakoj rundi na 3 sekunde FPS padne na 2-3 i zatim se vrati u normalu. Nisam pratio vremenske razmake i dali to ima kakve veze ali u svakoj je8enoj rundi se to dogodi. I to naravno dok mi kerber uzima dogtag :( Neznam jel to do igre ili mozda mojih drivera za grafu. I kao da to nije dovoljno krepao mi je miš i sad sam od cure posudio neko Labtec wireless smece koji je blago receno gore smece od sweex -a kojeg sam imao prije... Tak da me bas i neide ovih dana
da, da aj ne lazi. suxas i ne srami se toga
ma, meni konstantno trokira. nije da se javlja periodicno kao "crvena teta iz rusije"! vidjet cemo sutra kako ce biti... danas cu ipak malo na more s . proslo me crvenilo na nogama tako da sad mogu i gornji dio tjela malo prepec
Hehe, kad ces dolazit na server stavi si deblji lanac za dogtag da ti isti slucajno ne nestane .
Al samo poslije patcha ovako i da ti je na vlasi nemogu ga uzet
na server
brzo!
A onda se vidimo za par godina
a sto je najgore igra mi je odlicna, toliko da sam je poceo mrzit...
A onda se vidimo za par godina
malo optimizma nebi škodilo
mada i engleze optimizam drži preko 40 godina ali brzo splasne
Ma kakav optimizam,već dva mjeseca cekamo patch.
I sad zadnji tjedan kad je trebao doć već su ga 15 puta odgodili...
WORD!! dok ne vidim ne vjerujem ja u nis!! seeing is beliving
sve ja to znam
da je bilo koja druga igra odavno bi ju obriso i nikad je se nebi sjetil
imaju sreće ovi iz dice-a što su sa bf-om otkrili zlatnu žilu
jel mogu igrat zajedno dvije razlicite verzije igre? npr 1.012 i 1.20 bubam bez veze
nesto se premisljam u vezi instaliravanja ovog patcha, bar dok se ne pokaze dostojnim. ako se ne varam staeam ima opciju iskljucivanja automatskog patchiranja
Mislim da ne, mislim da ti neće naći server ni jedan ak ne pečaš al wth do i know?!
neće se moć igrat jer se i serveri updejtaju, baš je to i bazza govoril, zato se i čeka da provjere na steam-u patch, jer ak ga izdaju prije, nitko sa steam-a nebi mogo igrat.
sumnjam da ima servera koji neće bit updejtani. za najnoviji patch na serveru će trebat i novi patch na clientu, a simultano će izać update i na serveru i na patch-u
uf... ne zvuci dobro
uf... ne zvuci dobro
prošli tjedan su rekli da je patch napokon prošo QA provjeru i sad se čeka provjera na steam-u i to druga jer je prije tjedan dana jedna prošla neuspješno
edit: nakon što su prošli tjedan rekli da je prošlo QA i da se čeka steam, sada kažu ovo:
Still waiting to hear back from QA.
sad ti znaj
Ništa novo za EA. Uvijek ista priča s njima. Vječno čekanje na patch, a (ako) kad patch uopće dođe, najčešće je mali dio obećanog.
Kasne im patchevi, nekad i ne dođu.
Fućka mi se, i dalje je bilo koji BF naslov daleko najbolja kežual onlajn pucačina.
Sve i da ne izdaju patch BC igram dok ne dođe neki novi BF naslov.
Da patchevi izlaze na vrijeme BC2 bi bio savršena igra
Ali kao što se kaže niko nije savršen, tako ni BC2.
@Šef kod tebe se bolje vidi što piše, kod mene je to izgledalo čudno, a vjerovatno i kod žutog. Pa zato valjda nismo mogli pročitati.