meni ide do 16X a mislim da na dx 11 ide do 32
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nejde, AA ti ide do 8, a AF ti ide do 16, i na dx11 također ide do 16
Ide.
Ide.
ne znam, meni ne da
ATI nudi više razina AA od nVidie.
ATI nudi više razina AA od nVidie.
Znači ako ATI nudi više razina AA od nVidie, zašto Travn0Shik s GTX260 (ili možda na mobility radeon 5730) može staviti AA na 16x, a ja s HD5850 samo na 8x?
sa nvidiom. budem pogledo i na lapu do kolko ide
Kad će doći taj patch više?
zašto iamte AA na 1x, pa meni je to važnije od ostale grafike...
Nemamo. Living.Dead ima jer mu je to kolko sam skužio jedina opcija.
Meni je 1x jedina opcija kad igru preko settings.ini prisilim da radi u dx9 modu a budući da je Living.Dead još uvijek na XPu koji ne podržava dx10 i dx11 vjerojatno zato i nema druge opcije osim 1x.
ja osobno ne vidim neku veliku razliku zbog koje bi izgubio fps u igri kad bi AA ukljucio.
pogledo sam na lapu i do 8X AA moze samo. Mozda je stvar u driverima il nes...
tko ima radeon 4850 da mi kaze na kojim postavkama moze igrati,jer mi prijatelj ima 4850 i rezolucija mu je 1024x768,sve je na low aa mu je na 1x
fraemovi su mu oko 30-50 dosta osciliraju i vidi se da igra ne ide glatko,ima 2 gb rama i dvojezgreni athlon 6000
tko ima radeon 4850 da mi kaze na kojim postavkama moze igrati,jer mi prijatelj ima 4850 i rezolucija mu je 1024x768,sve je na low aa mu je na 1x
fraemovi su mu oko 30-50 dosta osciliraju i vidi se da igra ne ide glatko,ima 2 gb rama i dvojezgreni athlon 6000
Imam ja ali to nije bitno, nisam ekspert ali kao što je već pisano ovdje, nije to do grafe, za glatko igranje treba quad, ja isto imam dual koji radi na 3, sve je low i nekad mi trza..
Novi proc i rokaj..
e jel mogu ja inst drivere na piratluk windowsima
e jel mogu ja inst drivere na piratluk windowsima
normalno da možeš, ali nemoj o tome javno pričat, bolje ti je da kažeš specijalna verzija windowsa
evo vam odgovor zašto patch kasni
njihov QA team je pun pijanaca i propalica
http://www.bazajaytee.com/2010/06/26/inside-electronic-arts-uk-quality-assurance/
Meni je AA x1 maksimalno ne znam zasto dok je AF x16.
jel mozes reci potpune postavke na kojima igras ,jel igras na dx 10 ili si spustio na dx9?
Dakle citiram sebe:
Nemamo. Living.Dead ima jer mu je to kolko sam skužio jedina opcija.
Meni je 1x jedina opcija kad igru preko settings.ini prisilim da radi u dx9 modu a budući da je Living.Dead još uvijek na XPu koji ne podržava dx10 i dx11 vjerojatno zato i nema druge opcije osim 1x.
A sorry nisam vidio, hvala na informaciji.
http://www.xfire.com/video/2ee9d7/
nije na bug serveru, ali cijelu rundu sam odigrao s sniperom.
kvaliteta videa je low, ali plss cool.
score: 57-11
5000 i nesto sitno bodova
I ja imam athlona 6000+ i hd4870 pa imam otprilike isto toliko frame-ova....
Ali sutra se ide po phenoma 955
I ja imam athlona 6000+ i hd4870 pa imam otprilike isto toliko frame-ova....
Ali sutra se ide po phenoma 955
Kad već imamo isti proc onda i meni sutra uzmi jedan 955 pa da opet imamo iste procesore
jel se ova igra moze igrati singleplayer?Onako da imas za prelazit igricu ili moras igrat multiplayer?
može singl naravno..meni je multy malo i dosadio, najviše zbog brda bugova, kad me pomiče bočno ili kad trčim a ono me vraća, ostavljam je malo u hlad..i igre općenito, jedino me zanima kako će ispasti novi MoH, osim ako i nju ne pokvare lošom optimizacijom
jel se ova igra moze igrati singleplayer?Onako da imas za prelazit igricu ili moras igrat multiplayer?
Ima Singleplayer sličan call of dutyu, a ako kupiš možeš igrati i Multiplayer sa nama pravim ratnicima.
Ima i singleplayer kampanju. I to prilično dobru.
može singl naravno..meni je multy malo i dosadio, najviše zbog brda bugova, kad me pomiče bočno ili kad trčim a ono me vraća, ostavljam je malo u hlad..i igre općenito, jedino me zanima kako će ispasti novi MoH, osim ako i nju ne pokvare lošom optimizacijom
Iz trailera i gameplay videa meni novi MoH izgleda ko BC2 s drugim oružjima. Ponašanje oružja, trčanje... sve izgleda identično ko BC2.
Iz trailera i gameplay videa meni novi MoH izgleda ko BC2 s drugim oružjima. Ponašanje oružja, trčanje... sve izgleda identično ko BC2.
neznam baš
nema destruction 2.0
to vracanje je lag, nadji drugi server, ili je tebi net u ku**u.
neznam baš
nema destruction 2.0
Nema ga vjerojatno zato jer bi ga bilo jako glupo implementirati. MoH multiplayer mape će vjerojatno biti puno manje pa destruction 2.0 ne bi imao smsila. Nakon 2 minute igre sve bilo porušeno i dalje bi bilo glupo igrati.
Uostalom nije ni bitno, bolje da ne idemo u offtopic, pogotovo o igri koja još nije ni izašla. Kad izađe onda ćemo se raspravljati kako sam ja bio u pravu da je novi MoH BC2 bez vozila .
Zna netko od "glumaca" koji su jučer snimali film na BUGovom serveru koji je steam username "redatelja" filma?