Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.219.984
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, meni ie sve bolje i bolje, ponekad sam čai i prvi na mapi (al to je rijetko). Ovi leveli baš sporo idu, evo još mi malo fali da dođem do 7.lvl.

Koje klase i oružja najčešće koristite ??? Meni stroja (u početku) i snajper baš teško idu. Najbolji mi je inžinjer.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se čini da kao inženjerci većinom igraju neuspjeli soldieri iz Team Fortressa 2. Jedino što neki rade je spamaju rakete s vrha neke zgrade. Svaka čast izuzecima.
Trebali bi u novom patchu podesiti sve rocket launchere da nakon nekoliko zaredom ispucanih raketa treba pričekati jedno vrijeme da se ohlade pa da se tek onda opet može opet pucati iz njih.
Baš je danas bila jedna rush partija. Pola tima su inženjerci i samo spamaju rakete u prazno. Po meni to je jako glupo.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Battlefield: Bad Company 2
ZC_Someone kaže...

Meni se čini da kao inženjerci većinom igraju neuspjeli soldieri iz Team Fortressa 2. Jedino što neki rade je spamaju rakete s vrha neke zgrade. Svaka čast izuzecima.
Trebali bi u novom patchu podesiti sve rocket launchere da nakon nekoliko zaredom ispucanih raketa treba pričekati jedno vrijeme da se ohlade pa da se tek onda opet može opet pucati iz njih.
Baš je danas bila jedna rush partija. Pola tima su inženjerci i samo spamaju rakete u prazno. Po meni to je jako glupo.

svima je... ali na zalost djibera uvijek ima! ja picim samo s inzenjercom ali moj glavni adut je scar.. ganjam sve platninume 

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina

ja sam s inzinjerom postigao 2 platinaste zvijezdice,jednu s x58 compact i jednu sa carl gustavom...

volim igrat s njim zato sto kad ekipa "zaspama" s tenkovima onda se imam cim branit,a ne se skrivat i umrijet.

slijedeci najdrazi mi je assault,onda ide medic i tek onda recon...kolko god se trudio sa snajperom igrat jednostavno ne mogu igrat kak spada...trebao bi mi duzi trening s sniperom da bi mogao normalno igrat...al mi se neda unistavat postignut skor sad...eventualno da stvorim novog vojnika i otkljucam samo recon i onda s tim igram...

bah

inzinjer ftw

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Meni su najdraži Assault i Medic, pa onda ostala dva. Recona baš ne uzimam puno jer uglavnom rusham naprid...

Danas sam dobio jedno 5-6 gold zvijezdi :D
(_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
neaktivan
Šef kaže...

Brzo će patch, a dotad ciljaj glavu

šta bi ovo trebalo značiti ??

16 godina
neaktivan
LoL
Patch, nemoj biti tako egoističan :P
Radi se o patchu za igru, koji dolazi već dva mjeseca...
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
LoL
Patch, nemoj biti tako egoističan :P
Radi se o patchu za igru, koji dolazi već dva mjeseca...

ne vjerujem ja vise u te gluposti tipa "brzo ce patch itd"... izlazi "brzo" vec mjesec i po ili koliko vec Smijeh

zamisli kako mi je bilo kad sam mislio da se radi o meni

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 0:50 (patch123).
17 godina

ajd molim vas nek mi neki vlasnik 260 gtx  napise koliko ima frameova u igri i na kojim postavkama

posto cu najvjerojatnije postati vlasnik jedne

edit:taj patch o kom pricate bi trebao jos optimizirati igru?

Sheldon Cooper: Hop, you little plumber! Hop, hop, hop!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 0:58 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja ne palim igru sve dok ne dodje novi patch...

- Prodao sam danas nekih memorija ram i zato imam keša da varim ceo dan -

1 0 hvala 0
16 godina
crozoki kaže...

ajd molim vas nek mi neki vlasnik 260 gtx  napise koliko ima frameova u igri i na kojim postavkama

Nemam ju ali ako ide na taj procesor onda loše jer igra dosta uzima procesorske snage a i taj proc neće ni 50% te grafe iskoristit

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
rebelsy kaže...

a kad bi trebao izaci otprilike i jel ima kakva najava sta se  dobiva sa njime

17 godina
Kill Frenzy kaže...
crozoki kaže...

Nemam ju ali ako ide na taj procesor onda loše jer igra dosta uzima procesorske snage a i taj proc neće ni 50% te grafe iskoristit

:) ma znam sve. past ce vjerojatno phenom x6, nova maticna ,napajanje,i tu grafu jeftino nabaviti samo me zanima sto mogu ocekivati sa tom grafickom.pitao sam jednog forumasa koji ima 260 gtx koliko ima frameova i na kojim  postavkama i da ga citiram:

"1920x1080, High (max dakle), 4xAA/16xAF, HBAO On, DX10. Zakucanih 60 fps." to mi zvuci predobro da bi bilo istinito zato se sad raspitujem

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 1:09 (crozoki).
16 godina
neaktivan

Evo da se i ja pohvalim... recimo :)

1002 dog tag-a

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
crozoki kaže...
Kill Frenzy kaže...
crozoki kaže...

:) ma znam sve. past ce vjerojatno phenom x6, nova maticna ,napajanje,i tu grafu jeftino nabaviti samo me zanima sto mogu ocekivati sa tom grafickom.pitao sam jednog forumasa koji ima 260 gtx koliko ima frameova i na kojim  postavkama i da ga citiram:

"1920x1080, High (max dakle), 4xAA/16xAF, HBAO On, DX10. Zakucanih 60 fps." to mi zvuci predobro da bi bilo istinito zato se sad raspitujem

moj frend sa i7 920 na 4.2gHz i gtx260 na 1680 * 1050 sve max,ali je morao ugasit aa i af i još ponekad je imao padove ispod 30 tako da ovo da na full hd rezi zakucanih 60 jako teško!

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Cudno ja igram sve na max i nikad mi ne trokaje. Ne znam koliki mi je fps jer nisam nikad gledao no sumnjam da je ispod 30.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

neces je onda palit jos dugo kako se cini

16 godina
crozoki kaže...
Kill Frenzy kaže...
crozoki kaže...

Evo pogledaj moju konfu igram sve na max aa na 2 i jedino je isključen hbao i vsync. imam oko 70 frejmova.ako udjem u veliki dim padne na 40 ali to je ok.4870 i 260 su otprilike jednake grafe

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan

Što se tiče zakrpe za BC2. Vi ste dragi moji najobičnija razmažena dječurlija. Da ste prave muškarčine kao mi koji igramo AA3, junački bi čekali pet mjeseci patch od skoro 3 GB koji ne donosi nove mape ali ispravlja cijelu seriju bugova.

Na muci se poznaju junaci.

Today is a good day to die!

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 11:09 (MegaMass 2000).

9 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Što se tiče zakrpe za BC2. Vi ste dragi moji najobičnija razmažena dječurlija. Da ste prave muškarčine kao mi koji igramo AA3, junački bi čekali pet mjeseci patch od skoro 3 GB koji ne donosi nove mape ali ispravlja cijelu seriju bugova.

Baš su te izdresirali, jelda? :)

Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta - Albert Einstein
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Baš su te izdresirali, jelda? :)

Yup. Kad kažu da skočim, ja pitam koliko visoko.

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 14:28 (MegaMass 2000).
17 godina
MegaMass 2000 kaže...

Mene je razmazio Valve...

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
16 godina
neaktivan
Šef kaže...
juve4ever kaže...
Šef kaže...

landwarrior kaže...

Šef,jesi siguran da znaš padeže?

Da, znam ih! Hoćeš da ti napišem?

ajde napiši.   mene baš zanima kako idu. jer očito ja onda ne znam svoje ime pisati već godinama Sramim se

Dakle:

Bruno - muško        Bruna - žensko

Nominativ - Bruno        Bruna

Genitiv     - Bruna        Brune

... dalje ne treba

Evo ti i jedan link.

A sad će nas Naxeem kartonirat...

Sorry na offtopic

Dakle,ovaj offtopic je nastao samo zato,jer je Šef jedna zadrta i isključiva picajzla,i jer ja ne mogu dopustiti da,po Šefovom,cijela Slavonija govori gramatički krivo.Moj je stav da su obje varijante gramatički ispravne,a mi Slavonci,uvijek u genitivu,kažemo Brune.Dalmoši kažu Bruna i ja to poštujem,a ne pametujem o gramatici u temi BC2,koja s time nema nikakve veze.Jel tako,Šefe?

16 godina
neaktivan
landwarrior kaže...

Dakle,ovaj offtopic je nastao samo zato,jer je Šef jedna zadrta i isključiva picajzla,i jer ja ne mogu dopustiti da,po Šefovom,cijela Slavonija govori gramatički krivo.Moj je stav da su obje varijante gramatički ispravne,a mi Slavonci,uvijek u genitivu,kažemo Brune.Dalmoši kažu Bruna i ja to poštujem,a ne pametujem o gramatici u temi BC2,koja s time nema nikakve veze.Jel tako,Šefe?

U krivu si. Ali nemam sada volje da ti objašnjavam kako si u krivu.

Vezano za temu - kada nekog ubijem, uzmem dogtag, skupim bodova itd. i tu rundu me izbaci, da li se svi ti bodovi i dogtagovi gube?

15 godina
neaktivan
Šef kaže...
landwarrior kaže...

U krivu si. Ali nemam sada volje da ti objašnjavam kako si u krivu.

Vezano za temu - kada nekog ubijem, uzmem dogtag, skupim bodova itd. i tu rundu me izbaci, da li se svi ti bodovi i dogtagovi gube?

tako je.

na kraju runde ti sprema statse

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
maxsisac_cro kaže...

tako je.

na kraju runde ti sprema statse

Nemoraš igrati do karaja runde, možeš izaći kada hoćeš i imat ćeš sve statse ali ako ti se skreša onda gubiš statse iz te runde nažalost.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
17 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
crozoki kaže...
Kill Frenzy kaže...
crozoki kaže...

moj frend sa i7 920 na 4.2gHz i gtx260 na 1680 * 1050 sve max,ali je morao ugasit aa i af i još ponekad je imao padove ispod 30 tako da ovo da na full hd rezi zakucanih 60 jako teško!

Ja također igram sa svime na max na 1680*1050 također zaključano na 60FPSa, osim što meni vjerojatno sve radi u DX11 modu. Uglavnom također mi se zna dogoditi nagli pad frame ratea, par puta čak ispod 10, i to bez obzira dal smanjim postavke ili ih ostavim na maximumu. Malo sam tražio po netu i neki općeniti zaključak je to je to bug, možda čak povezan s problemima sa zvukom.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
crozoki kaže...

Ja ti imam GTX260 pogledaj pod moj PC ostatak konfe. Igram na 1680x1050, sve postavke na high, HBAO on, Vsync off, AA 1X, AF 16X i igra ide oko 32 FPS-a. nekad zna past na 25 al je to rijetko. Zna se dic i do 50.

EDIT: evo i ss

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 12:38 (Travn0Shik).
15 godina
neaktivan

sve ide dobro, samo da ne kažu u ponedjeljak da je opet nešt iskrsnulo

Bazajaytee: BFBC2 PC patch testing for Steam compatibility is going well, they'll make their final call on Sunday and give me results on Monday.

BC2 nick: maxsisac_CRO Traileri:www.crotrailers.co.cc
16 godina
neaktivan

Koliki je maximalan AA u igri? Meni je x1 no to mi zvuci malo.

Everybody wants to go to heaven, but nobody wants to die.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 14:56 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice